FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo se veceras mora dobro proslavit, ipak skoro pola godine ima do sledeceg dijela 

Odlazi Yani sin mozda bude jos odlazaka ali i pojacanja ali treba sacekati da se ovo sve slegne, u svakom slucaju mi opet prvi a proljece je plavo, a i facebook je plavo-bijeli. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja sam samo konstatovo a ti se odma upeco ko deverika i jos se pitas sad cemo se o tome raspravljati hahahha. e moj pitaru nek si mi ziv i zdrav.Bosniacum Lilium je napisao/la:jos se trebamo raspravljati oko trave... Cija li je boljaterabajt je napisao/la:Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.
A liga namještenaElegant je napisao/la:Odlazi Yani sin mozda bude jos odlazaka ali i pojacanja ali treba sacekati da se ovo sve slegne, u svakom slucaju mi opet prvi a proljece je plavo, a i facebook je plavo-bijeli.

Ja te volim, volim Željo..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Joj, Ibrakovica, na proljece idemo na titulu....
Jadna majko svoja, treba im sadake kakve vise dati...

-
- Kontakt:
Sigurno je da ima info iz prve ruke da ce biti neki novi turnir u proljeceDzoleZeljo je napisao/la:Joj, Ibrakovica, na proljece idemo na titulu....![]()
![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta cu ti ja kad ne znas sta znaci ironijaterabajt je napisao/la:Ja sam samo konstatovo a ti se odma upeco ko deverika i jos se pitas sad cemo se o tome raspravljati hahahha. e moj pitaru nek si mi ziv i zdrav.Bosniacum Lilium je napisao/la:jos se trebamo raspravljati oko trave... Cija li je boljaterabajt je napisao/la:Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hvala igracima na pobjedi i prvom mjestu,svi su se borili i svaka im cast, Hasanovic dokazao da nema razloga za brigu kada su stoperi u pitanju.O ostalim stvarima i desavanjima svaki komentar suvisan.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako cemo oko trave nasa mostarska je najboljaBosniacum Lilium je napisao/la:jos se trebamo raspravljati oko trave... Cija li je boljaterabajt je napisao/la:Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ima, u Njemackoj, pardon, u Deutschland-u kako bi oni to rekli...InatSilanBosanski je napisao/la:Sigurno je da ima info iz prve ruke da ce biti neki novi turnir u proljeceDzoleZeljo je napisao/la:Joj, Ibrakovica, na proljece idemo na titulu....![]()
![]()

Vode svi svoju djecu po titulu, jer djeca vise ne mogu da cekaju od 2007....

Cak ce i ovoga sa Arene povesti da im komentarise utakmice...

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 7484_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- alan ford 26
- Kontakt:
Za sve postoji vrijeme i mjesto, al ako je pojedincima svejedno sto je Zeljo zrtva svega ovog onda nek bude, nek se nastavi desavati na nasem stadionu. Vjerovatno zato i imamo posjetu kakvu imamo.
Kaze lik nije se nista desilo, ako se pise o tome znaci desilo se, a zaboravilo se da smo ne tako davno zbog nacionalistickog skandiranja koje je trajalo nekoliko sekundi dobili 2-3 tekme bez navijaca.
Krivo mi je ako nas kazne jer u sljedcih 4-5 kola mozemo napraviti kapitalnu prednost i mirnije privest prvenstvo kraju.
Kaze lik nije se nista desilo, ako se pise o tome znaci desilo se, a zaboravilo se da smo ne tako davno zbog nacionalistickog skandiranja koje je trajalo nekoliko sekundi dobili 2-3 tekme bez navijaca.
Krivo mi je ako nas kazne jer u sljedcih 4-5 kola mozemo napraviti kapitalnu prednost i mirnije privest prvenstvo kraju.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Neko je danas spomenuo da se cijene moraju podići da ne bi svako mogao dolaziti na utakmicu. Odličan prijedlog. Od sljedeće sezone za jug ukinuti sezonske karte i povečati cijenu na 8 ili 10 KM. Niko bez ulaznice nebi smjeo ući na stadion. Bilo bi manje gledalaca, ali bi klub bio u plusu. U ostalom kome trebaju onakvi navijaći, a eno imaju Olimpik pa neka idu na njihove utakmice i tamo provode teror. Njima je i onako svejedno jer i ne navijaju ni za koga.
Hasanović odličan, ali moje iskrene čestitke i jedno veliko hvala Zeljkoviću na današnjoj partiji. Ipak je igrao protiv svog dojućerašnjeg kluba, a onako smirenu i sigurnu partiju pružio. Ara, Ara šta ćemo sa tobom, mora to mnogo bolje.
Hasanović odličan, ali moje iskrene čestitke i jedno veliko hvala Zeljkoviću na današnjoj partiji. Ipak je igrao protiv svog dojućerašnjeg kluba, a onako smirenu i sigurnu partiju pružio. Ara, Ara šta ćemo sa tobom, mora to mnogo bolje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
trava mozda, ali sarajevska hića...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ako cemo oko trave nasa mostarska je najboljaBosniacum Lilium je napisao/la:jos se trebamo raspravljati oko trave... Cija li je boljaterabajt je napisao/la:Teren na grbavici duplo bolji od ovoga na kosevu.![]()
stvari dolaze na mjesto. Najkvalitetnija ekipa lider i sumnjam da ce ispustiti prvo mjesto do kraja. Malu sjenu bacile one gluposti ali dok su sve glave na ramenima dobro je. Normalno postalo kod nas. Sretno Zelji jer je trenutno najkvalitetniji

Slazem se, jesu zasluzeno uzeli, moje Sarajevo igra ocajno (na pocetku sam se nadao sredini tabele, ovo je vise nego odlican rezultat po meni), ali nikad se ne zna, mozda se i oni trgnu na proljece

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Eeee momci, bice Sarajevo opet-nekad sampion...

Hodam po kuci ko lud otkako je utakmica zavrsila i samo jedna misao kroz glavu prolazi po 500ti put:
ZELJO SAMPION!
btw.....sjeca li se neko one proslosezonske: Neki su nakon 5-6 pobjeda bili sampioni svemira
AMAR OSIM
ZELJO SAMPION!
btw.....sjeca li se neko one proslosezonske: Neki su nakon 5-6 pobjeda bili sampioni svemira

AMAR OSIM

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
- Kontakt:
... ah taj ŽeLezničar
Bravo momci,lavovski!
Al cupanje stolica na svom stadionu...

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
gadjali bi mi kamenjem da nam je policija dala da unesemo kao njima u Banja lucineroazzuro je napisao/la:... ah taj ŽeLezničarBravo momci,lavovski!
sedmi pokusaj...
- corleone87
- Kontakt:
Super ovo na kraju ispade s obzirom na one incidente.Ali dzaba ne mozes papku objasniti da pocupane stolice sa vlastitog stadiona placa vlasnik istog.
Zao mi Dine Pekica,lik je od pocetka utakmice pratio sta ce se desiti,stajao tamo na istoku i na kraju poceo tamo one pocupane stolice od huje da baca na dnu tribine.
Zao mi Dine Pekica,lik je od pocetka utakmice pratio sta ce se desiti,stajao tamo na istoku i na kraju poceo tamo one pocupane stolice od huje da baca na dnu tribine.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.