FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
A ne bilo nista cudo.
Nego imali smo mi i prije tih nekih tuzbi od 2004 2005 zar nema neki zakonski rok do kojeg mogu traziti pare..Neki rok kada zastari to i td.
Da li je istina ne znam ali ako je istina za njega a i za mnoge druge koji su vec tuzili. ..Pa sta cekaju ti ljudi tolike godine....je li moguce to jbt.
Ko god upadne u neku krizu sjeti se ono hej tuzicu Slobodu i eto para...
Nego imali smo mi i prije tih nekih tuzbi od 2004 2005 zar nema neki zakonski rok do kojeg mogu traziti pare..Neki rok kada zastari to i td.
Da li je istina ne znam ali ako je istina za njega a i za mnoge druge koji su vec tuzili. ..Pa sta cekaju ti ljudi tolike godine....je li moguce to jbt.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne znam da li sam ikad igdje vidio da ovakva potpuno bratska atmosfera vlada među igračima i stručnim štabom. Pa mislim da su oni spremni poginuti zbog Nalića, nevjerovatno kakvu je atmosferu čovjek napravio.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po pravilu nepisanom klubovi u 99% slucajeva plate pare onom ko ih tuzi. Platili su onoj zeni sto je imala muza kojem se dugovalo nekad davno. Uvjeren sam da i ovaj ima neki papiric koji ce natjerati savez da kaze platite ili nema utakmice. Inace su klubovi slabo zasticeni, a svi oko klubova od igraca pa dalje zasticeni maksimalno. Ne treba nikog zaliti kada u Slobodi nema plate, a ne bori se. Sve on te pare na kraju dobije.Brcanskamalta je napisao/la:A ne bilo nista cudo.
Svaki igrač MORA dobiti sve ama bas SVE ono sto mu pripada po ugovoru,ni manje ni više.Naš bi onda uvijek birao opciju manje dati igraču!Zato je izlevatio i Mehmedagića za 10 000 pa je realno očekivati i tu tuzbu,logično!Niko nije klubovima kriv sto nesto potpisu pa onda neće to da ispostuju!tuzlak1987 je napisao/la:Po pravilu nepisanom klubovi u 99% slucajeva plate pare onom ko ih tuzi. Platili su onoj zeni sto je imala muza kojem se dugovalo nekad davno. Uvjeren sam da i ovaj ima neki papiric koji ce natjerati savez da kaze platite ili nema utakmice. Inace su klubovi slabo zasticeni, a svi oko klubova od igraca pa dalje zasticeni maksimalno. Ne treba nikog zaliti kada u Slobodi nema plate, a ne bori se. Sve on te pare na kraju dobije.Brcanskamalta je napisao/la:A ne bilo nista cudo.
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel ko ponudio Bijedicu da bude predcednik predcednistva Slobode?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sto nisi ti, ti si u skupstini.Probisvjet je napisao/la:Jel ko ponudio Bijedicu da bude predcednik predcednistva Slobode?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam. Ja sam bio od 1988 do 1998. Ja sam za mladje da preuzmu te stavri, od klubova do drzave. Mi stariji smo i previse u marifetlucima. Nema u starim kljusinama buducnosti.Skojevska je napisao/la:Sto nisi ti, ti si u skupstini.Probisvjet je napisao/la:Jel ko ponudio Bijedicu da bude predcednik predcednistva Slobode?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
I ajde ne kenjaj sa Bijedicom i Slobodom, znamo ko je je on. Manite lopovske price.Probisvjet je napisao/la:Nisam. Ja sam bio od 1988 do 1998. Ja sam za mladje da preuzmu te stavri, od klubova do drzave. Mi stariji smo i previse u marifetlucima. Nema u starim kljusinama buducnosti.Skojevska je napisao/la:Sto nisi ti, ti si u skupstini.Probisvjet je napisao/la:Jel ko ponudio Bijedicu da bude predcednik predcednistva Slobode?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mrtvilo opšte. Šta je ovo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
zatišje pred burusviunapad1010 je napisao/la:Mrtvilo opšte. Šta je ovo.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Slobodas je napisao/la:zatišje pred burusviunapad1010 je napisao/la:Mrtvilo opšte. Šta je ovo.![]()
Ode kiti cat u helać
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 11 feb 2019, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Forum nam se raspada

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
- Brcanskamalta
- Kontakt:
A o cemu da pises.Slobodas je napisao/la:Forum nam se raspada![]()
![]()
Pojacanja nema ,prodje i pola februara skupstine nema,nikakva pomaka u organizaciji, nikakve reorganizacije omladinskog,nema gradnje stadiona ....
Sta. ..
Posto ovdje neki godinama dijele vrijeme na prije i poslije Azmira,mozemo reci sve je isto samo njega nema
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Tako je pomaka nema samo nazad nazalost i racun je blokiran , skupstine nema , plate igraci nisu dobili tuga i zalost . Jedna stvar je dobra imamo bodova necemo ispastiBrcanskamalta je napisao/la:A o cemu da pises.Slobodas je napisao/la:Forum nam se raspada![]()
![]()
Pojacanja nema ,prodje i pola februara skupstine nema,nikakva pomaka u organizaciji, nikakve reorganizacije omladinskog,nema gradnje stadiona ....
Sta. ..
Posto ovdje neki godinama dijele vrijeme na prije i poslije Azmira,mozemo reci sve je isto samo njega nema
"Mislim da su pripreme obavljene odlično, da su rezultati odlični, još uvijek ne znamo šta nam je rezultatski i takmičarski donio ovaj ciklus, jer su gotovo svi naši protivnici bili iz nižeg ranga, osim jedne utakmice sa Željezničarom sa početka priprema. To može biti i pozitivno i negativno, pozitivno je što smo dali mnogo veći broj golova nego inače, a negativno je to što ćemo ući u utakmicu protiv Tuzle prvi put u posljednja dva mjeseca protiv jednog premijerligaša koji je na malo višoj fudbalskoj razini u odnosu na klubove kojima smo se suprotstavljali u proteklom period", rekao je Nalić i dodao:
"Ja sam došao u periodu kada ekipa nije obavila pripreme ni sa mnom i bez mene. Tako da sam došao u klub u vremenu kada sam morao raditi pripreme sa ekipom, a istovremeno i osvajati bodove. Dosta dobro smo to odradili, igrači su odgovorili na taj način rada, osvojili smo 28 bodova i bili dosta fizički dominantni u tom prvo dijelu. Naš kvalitet predstavlja zajedničke pripreme koje smo odradili, i otprilike taj roster koji imamo. Ono što smo koristili to smo i zadržali, nismo doveli još nijedno pojačanje, nadam se da će klub reagovati i dovesti neka pojačanja, ako ništa onda brojčano, kako bi mogli da se kako treba suprotstavimo i za taj primarni cilj koji se zove opstanak u Premijer ligi", zaključio je Nalić.
"Ja sam došao u periodu kada ekipa nije obavila pripreme ni sa mnom i bez mene. Tako da sam došao u klub u vremenu kada sam morao raditi pripreme sa ekipom, a istovremeno i osvajati bodove. Dosta dobro smo to odradili, igrači su odgovorili na taj način rada, osvojili smo 28 bodova i bili dosta fizički dominantni u tom prvo dijelu. Naš kvalitet predstavlja zajedničke pripreme koje smo odradili, i otprilike taj roster koji imamo. Ono što smo koristili to smo i zadržali, nismo doveli još nijedno pojačanje, nadam se da će klub reagovati i dovesti neka pojačanja, ako ništa onda brojčano, kako bi mogli da se kako treba suprotstavimo i za taj primarni cilj koji se zove opstanak u Premijer ligi", zaključio je Nalić.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Plate su bile.Ostalo se nesto duzno nekim igracima ali vecinom isplaceni su prosle sedmice.Ne bi trebalo bit problema do ljeta.mirza24 je napisao/la:Tako je pomaka nema samo nazad nazalost i racun je blokiran , skupstine nema , plate igraci nisu dobili tuga i zalost . Jedna stvar je dobra imamo bodova necemo ispastiBrcanskamalta je napisao/la:A o cemu da pises.Slobodas je napisao/la:Forum nam se raspada![]()
![]()
Sta. ..
Mi radimo od polusezone do polusezone.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma dobijamo Čelik ko plitak potok...1-0 ubjedljivo i na naš način. Čitam da su za 18 dana u Turskoj ljudi imali samo 11 treninga i samo 1 utakmicu odigrao prvi sastav zajedno hahahaha. U prvo kolo ne sumnjam, a dalje polako do Evrope!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ja vjerujem u ovu ekipu, siguran sam da će krv propisati da se dohvate evrope. A u skladu sa tim, ova godina nam je 100 godina pa cu biti maksimalno pozitivan i podupirati klub ko god ga vodio, iako svi zelimo jos bolje. Sjetim se i vremena prije 2 godine kada smo se trebali ugasiti Samo se sjetim kako sam uzivao na grbavici kako su nasi igrali, kako gurbeti nisu oka otvorili, kako sudija ne svira cist penal. To je ekipa koju cemo gledati i dalje, momci ce odigrati maksimum, siguran sam. Ove godine samo pozitivno 
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Vrijedno je spomenuti ovu saradnju sa FK Mramor, to je put kojim treba ici. Mi nismo u sjajnoj situaciji, ali i takvi sa većinom klubova na kantonu trebamo napraviti sporazume o saradnji i tome iskreno pristupiti. Dugoročno dobro za sve.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.