FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najveći problem ovog Kluba su raznorazni insajderi sa milion "informacija" koje svakodnevno plasiraju gdje stignu, iz xy razloga.
Naravno navuku kol'ko ho'š naivčina koje stvaraju atmosferu linča. Nevjerovatan je i pritisak oko svih ljudi Klubu, a nikada, dakle od postanka Kluba, nismo bolje stajali.
Rezultati jesu problem, tri poraza u osam kola - problem. Neki amaterski postupci - problem, ali sve ovo što se dešava sa informacijama koje kolaju je stvarno dušmanluk prve klase.
'Milan Stepanov jedan je od nas' - Gdje ste za Škoru bili sa ovakvom podrškom? A zna se kakva je bagra njega ocrnila. Fuj.
Još čekam da i od naših navijača počnem čitati da vraćamo tri bobe od prošle sezone Radniku i to će biti kapak.
Naravno navuku kol'ko ho'š naivčina koje stvaraju atmosferu linča. Nevjerovatan je i pritisak oko svih ljudi Klubu, a nikada, dakle od postanka Kluba, nismo bolje stajali.
Rezultati jesu problem, tri poraza u osam kola - problem. Neki amaterski postupci - problem, ali sve ovo što se dešava sa informacijama koje kolaju je stvarno dušmanluk prve klase.
'Milan Stepanov jedan je od nas' - Gdje ste za Škoru bili sa ovakvom podrškom? A zna se kakva je bagra njega ocrnila. Fuj.
Još čekam da i od naših navijača počnem čitati da vraćamo tri bobe od prošle sezone Radniku i to će biti kapak.
-
- Kontakt:
Cestitam Upravi sto se posrala na sve do sada uradjeno. Kad sam ja rekao da smo postali FK Mahala, klub u kojem svaka susa ima pravo bojkotovati koga pozeli, a sve na ustrb rezultata...
Nikad od nas evropskog kluba. Fuuuuj !!!
Off, @hilmaga jesi primio selam
Nikad od nas evropskog kluba. Fuuuuj !!!
Off, @hilmaga jesi primio selam

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
**** Stepanova,da je pobijediti sutra.Sastav: Delac,Baric,Berberovic,Tatomirovic,Puzigaca,Radovac,Rustemovic,Duljevic,Okic,Velkoski i Benko.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Škoro je imao podrsku iz AUSTRIJSKE LIGE TREĆESteph je napisao/la:Najveći problem ovog Kluba su raznorazni insajderi sa milion "informacija" koje svakodnevno plasiraju gdje stignu, iz xy razloga.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hiljadu puta samo vidjeli da uprava ne može smiriti ove mahalaše, odnosno da nemaju m.da. Jedino HZ ovu mahalu od igrača mogu počistiti i niko više. Džaba nam sve ubi nas Džemica mahalaš sa svojim pajdašima Puzijem i Tatkom.
SRETAN BROJ - 1725
**** Stepanova ,on nas je **** protiv Lecha u prvoj tekmi,treba ga otjerati ,sutra pobjeda
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Bas procitah jedan osvrt od Zametice o slucaju Stepanov.
Sustina je kako je Uprava FKS pocela da zavodi reda u svlacionici i kako je ova suspenzija ukedno i opomena onima koji su u proslosti pravili nered i narusavali atmosferu!!!
Helem ovo me podsjeca na onu suspenziju Kalasija i ostalih.
Svi su krivi osim onih koji su stvarno krivi.
Fujjjjj
Sustina je kako je Uprava FKS pocela da zavodi reda u svlacionici i kako je ova suspenzija ukedno i opomena onima koji su u proslosti pravili nered i narusavali atmosferu!!!
Fujjjjj
pa doslo je do uprave od "donosenja tog zakona" dosta slika i prijava pa niko nije ni kazenjen ni suspendovan. U, UBLEHE BLEHE, UBLEHEzagorski je napisao/la:Bas procitah jedan osvrt od Zametice o slucaju Stepanov.
Fujjjjj
Ovde je neko rekao da je Step poslije Lecha ocitao lekciju Puzigaci i Stojcevu na zalaganju, i to u svlacionici pred svima.
Nzm ima li iko toliko glup da izabere trojicu mahalasa umjesto jednog profesionalca?
Jbte isus jedan igrac vrijedi po meni vise od ve trojice, i mnogo vise moze dati nego ovi pomenuti skupa.
I onda pricamo mi bolji od Partizana, Rijeke i Hajduka..
Ma nosite se vise u pm, il hocete napraviti sportski kolektiv, koji ina dusu il cete mahala biti opet..
Ionako sam los, ne smijem se ni nervirsti.. I onda svasta cujes i poludis... Cccc
Kura.c ce otici Tatko kad karindja kcerku od sefa skautinga FkS
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nzm ima li iko toliko glup da izabere trojicu mahalasa umjesto jednog profesionalca?
Jbte isus jedan igrac vrijedi po meni vise od ve trojice, i mnogo vise moze dati nego ovi pomenuti skupa.
I onda pricamo mi bolji od Partizana, Rijeke i Hajduka..
Ma nosite se vise u pm, il hocete napraviti sportski kolektiv, koji ina dusu il cete mahala biti opet..
Ionako sam los, ne smijem se ni nervirsti.. I onda svasta cujes i poludis... Cccc
Kura.c ce otici Tatko kad karindja kcerku od sefa skautinga FkS
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde da čujemo i te kontra argumente u slučaju Stepanov pa da vidimo šta je. Ja donosim sud o njemu i dajem mu podršku na osnovu onoga što sam sam vidio na terenu, a ponešto i mimo terena. Zasad, čovjek je ostavio apsolutno pozitivan dojam na mene, i bar meni ne ide u glavu da on može biti ikakav rušilački faktor u našem klubu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne mlatite gluposti,nije se ponaso kako treba i suspendovan je,**** Stepanova ako ćemo pobjedivati nek suspenduju koga hoce.Eto mi znamo ko je profesionalac ko nije,pravimo od nekih likova da su neko a pojma nemamo .Daj popustite
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Sarajevo šampion
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
''Nije ni Milanovo maslo za Ramazana. Po meni ispravan potez, al' samo ako se s ovom praksom nastavi. Ako Stepanov bude jedini, onda ga pisaj, bolje da je isao u Bijeljinu.''
''Frajer se ****, a koliko sam skontao ovi su zauzeli stav da se više ničije **** neće tolerisati. Nema retroaktivnih suspenzija i realno to bi bila velika glupost. Održan je sastanak i rečeno im je da niko nije nedodirljiv. Vjerujem da neće biti jedini. Teško da ovim drugim debilima to može doprijeti do mozga. Ako im dođe do mozga, onda odlično riješili smo najveći problem.''
''Da se razumijemo mnogo njih je zaslužilo da bude suspendovano. Al' k'o sto rekoh neće biti retroaktivnih suspenzija. Nego se svaki naredni idiotluk više neće tolerisati. Ja se iskreno nadam da će i biti tako. A dobio sam garancije da hoće.''
''Frajer se ****, a koliko sam skontao ovi su zauzeli stav da se više ničije **** neće tolerisati. Nema retroaktivnih suspenzija i realno to bi bila velika glupost. Održan je sastanak i rečeno im je da niko nije nedodirljiv. Vjerujem da neće biti jedini. Teško da ovim drugim debilima to može doprijeti do mozga. Ako im dođe do mozga, onda odlično riješili smo najveći problem.''
''Da se razumijemo mnogo njih je zaslužilo da bude suspendovano. Al' k'o sto rekoh neće biti retroaktivnih suspenzija. Nego se svaki naredni idiotluk više neće tolerisati. Ja se iskreno nadam da će i biti tako. A dobio sam garancije da hoće.''
Pa hajde prosvijetli nas, šta je dotični uradio? Ja mu prvi prestajem iskazivati podršku (iako to nije relevantno uopšte) ako čujem legitiman razlog. Samo neka palamuđenja i spika u fazonu: "Ne provaljujte se, ne znate ništa."Majkl je napisao/la:Ne mlatite gluposti,nije se ponaso kako treba i suspendovan je,**** Stepanova ako ćemo pobjedivati nek suspenduju koga hoce.Eto mi znamo ko je profesionalac ko nije,pravimo od nekih likova da su neko a pojma nemamo .Daj popustite

Btw, ako je suspendovan što galami (a u krajnjoj liniji je to ohrabrivanje i podsticanje) na suigrače, što je malo temperamentniji, onda je to tragikomično.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Nije istina, od Leha se povlači priča protiv njega kad je naružio puzigaću da je pič.ka i tu je potpisao sebi šut kartu. Kulminiralo je u Travniku kad ga je Džemo ogovarao sa tribina i govorio kako je Ivan za njeg nesta, sukob se nastavio i pred busom i u njemu. I to se vuklo, Stepanov je pričao i sa upravom i sa Dženom nije dobio odgovore, u srijedu na treningu (u svlačionici) dok su razgovarali o razlozima zašto se šikanira, kad je iznio šta misli o njima pred ekipom, Džemal je fizički nasrnuo na njeg zajedno sa svoja dva brata i ovaj im je je.bo mamu, zbog tog je suspendovan. Džemalov menadžeri, on, i ostali kad odu znat će se red ovdje. Nije mahalaska nikakva, lično znam da je tako bilo. Ništa čovjek nije kriv sem što je bolji od njih i što traže da igraju kad igraju il da ih se stavi na klupu jer su amateri. I šta je problem?? Nemojte dezinformacije širiti, prije izlaska u medijima sam napisao namjerno jer bi bilo kasno da sam koji minut poslije napisao, onda niko vjerovao ne bi, Stepanov bi bio kriv, ovi bi prošli neokrznuto, pojeo je vrag šalu, trebamo stati u kraj tome.
Vjerovali ne vjerovali tako je. I on je najbolji igrač ovog kluba pa vi pričajte šta hoćete i jedini čovjek koji se javno usprotivio debilima u klubu ali i njega izgleda zguziše mahalci. Ja nikad nisam pisao pikanterije jer štete klubu, OVA JE ŠTETILA AKO SE NE NAPIŠE, jer se ovo mora zaustaviti.
Vjerovali ne vjerovali tako je. I on je najbolji igrač ovog kluba pa vi pričajte šta hoćete i jedini čovjek koji se javno usprotivio debilima u klubu ali i njega izgleda zguziše mahalci. Ja nikad nisam pisao pikanterije jer štete klubu, OVA JE ŠTETILA AKO SE NE NAPIŠE, jer se ovo mora zaustaviti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
I pretpostavio sam da je nešto tako bilo. Kad sam ga vidio na predstavljanju odmah sam vidio da je B/O momak.jurisicduska je napisao/la:Nije istina, od Leha se povlači priča protiv njega kad je naružio puzigaću da je pič.ka i tu je potpisao sebi šut kartu. Kulminiralo je u Travniku kad ga je Džemo ogovarao sa tribina i govorio kako je Ivan za njeg nesta, sukob se nastavio i pred busom i u njemu. I to se vuklo, Stepanov je pričao i sa upravom i sa Dženom nije dobio odgovore, u srijedu na treningu (u svlačionici) dok su razgovarali o razlozima zašto se šikanira, kad je iznio šta misli o njima pred ekipom, Džemal je fizički nasrnuo na njeg zajedno sa svoja dva brata i ovaj im je je.bo mamu, zbog tog je suspendovan. Džemalov menadžeri, on, i ostali kad odu znat će se red ovdje. Nije mahalaska nikakva, lično znam da je tako bilo. Ništa čovjek nije kriv sem što je bolji od njih i što traže da igraju kad igraju il da ih se stavi na klupu jer su amateri. I šta je problem?? Nemojte dezinformacije širiti, prije izlaska u medijima sam napisao namjerno jer bi bilo kasno da sam koji minut poslije napisao, onda niko vjerovao ne bi, Stepanov bi bio kriv, ovi bi prošli neokrznuto, pojeo je vrag šalu, trebamo stati u kraj tome.
MILAN STEPANOV!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na jednoj strani Stepanov, koji je igrao za klubove za koje nece nikad zaigrati 99% nasih trenutnih igraca. Na drugoj igraci tipa Puzi, Dzemo, Tatko, koji su igrali u znj klubovima u karijeri.
I kome sad vjerovati?
Ja se uzdam u novog trenera, koji ce svima dati sansu na pocetku, pa ko zasluzi da igra..tad znamo da bi se klan preplatio na klupu
PS Uprava - ili 'podrzavaju' klan ili ih neko pravi budalom a oni vjeruju svemu. Trece nema.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
I kome sad vjerovati?

Ja se uzdam u novog trenera, koji ce svima dati sansu na pocetku, pa ko zasluzi da igra..tad znamo da bi se klan preplatio na klupu

PS Uprava - ili 'podrzavaju' klan ili ih neko pravi budalom a oni vjeruju svemu. Trece nema.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ja sam napisao Jokeru90 sta je u pitanju ali on me ismijavao po forumu.... steta sto je blokirao mi PP da mu posaljem nesto da vidimuhamedhulk je napisao/la:Na jednoj strani Stepanov, koji je igrao za klubove za koje nece nikad zaigrati 99% nasih trenutnih igraca. Na drugoj igraci tipa Puzi, Dzemo, Tatko, koji su igrali u znj klubovima u karijeri.
I kome sad vjerovati?

E nek' se dzemica,bojan i ostale 'vedete' ponasaju kako treba i nek' je njihovo maslo za ramazana!
Ne bi me iznenadilo ni da sada Benku suspenduju,kako se i dalje ne bi atmosfera narusavala jer su pojedine nase 'zvijezdice' ljubomorne na visini njegovih primanja.
Fuj,fuj,fuj...
Ne bi me iznenadilo ni da sada Benku suspenduju,kako se i dalje ne bi atmosfera narusavala jer su pojedine nase 'zvijezdice' ljubomorne na visini njegovih primanja.
Fuj,fuj,fuj...
-
- Kontakt:
Njega su bojkotovali jer mu nisu loptu dodavali 5 utakmica. Takvi su to ljudi, debili zavidni.zagorski je napisao/la:E nek' se dzemica,bojan i ostale 'vedete' ponasaju kako treba i nek' je njihovo maslo za ramazana!
Fuj,fuj,fuj...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.