FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2015, 19:14

sVASTA BIH NAPISAO AL NECU. JOCKER ce me napasti :D
ugl. nisu cista posla od vrha do SD-a
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 sep 2015, 19:21

Tu je i Ibrakovic jednim dijelom kriv, svaki navijac zna za pojedine klanove u ekipi, a fol da uprava i SD ne zna, ma dajj, krivi su svi zasto ovo dopustaju!

Smijesno je da jedan Stepanov bude odstranjen iz ekipe
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2015, 19:23

Pantelija je napisao/la:sVASTA BIH NAPISAO AL NECU. JOCKER ce me napasti :D
ugl. nisu cista posla od vrha do SD-a
Ne pisi matere ti! Znas i sam kako dusmani jedva cekaju materijal za slinjenje!

MILAN STEPANOV!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 sep 2015, 19:24

Stepanov Milan, jedan je od nas!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2015, 19:30

aleksandar_veliki je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Tu je i Ibrakovic jednim dijelom kriv, svaki navijac zna za pojedine klanove u ekipi, a fol da uprava i SD ne zna, ma dajj, krivi su svi zasto ovo dopustaju!

A, kako znas da je to tacno sto vi navijaci znate. Fakat vas ne kontam, ne navijam za klub za koji vi navijate, to svi znate, pa realnije stvari mogu gledati. Kunete se u ovu Upravu i to s pravom, a sad price siljite da oni nesto dopustaju, da ne valjaju u krajnjem sslucaju. Moram reci, padate na price onih kojima je sopstveni interes najbitniji, no to je vas problem, pa ga rjessavajte. Usput, imam informacije koje kazu da ni maslo Milana Stepanova nije za Ramazana...
e ta ti info ne valja ni 5% jer znam tacno o cemu se radi i MSTEP je 100% u pravu!!!
Niko ne nasjeda na price nikakve ali dok je nas na istoku zapadu i sjeveru nece gamad kockarska i alkoholicarska raditi ovo sto radi!!!

MILAN STEPANOV JEDAN JE OD NAS!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2015, 19:34

Pantelija je napisao/la: dok je nas na istoku zapadu i sjeveru nece gamad kockarska i alkoholicarska raditi ovo sto radi!!!

MILAN STEPANOV JEDAN JE OD NAS!!!!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 sep 2015, 19:34

Burberry46 je napisao/la:Tu je i Ibrakovic jednim dijelom kriv, svaki navijac zna za pojedine klanove u ekipi, a fol da uprava i SD ne zna, ma dajj, krivi su svi zasto ovo dopustaju!

A, kako znas da je to tacno sto vi navijaci znate. Fakat vas ne kontam, ne navijam za klub za koji vi navijate, to svi znate, pa realnije stvari mogu gledati. Kunete se u ovu Upravu i to s pravom, a sad price siljite da oni nesto dopustaju, da ne valjaju u krajnjem sslucaju. Moram reci, padate na price onih kojima je sopstveni interes najbitniji, no to je vas problem, pa ga rjessavajte. Usput, imam informacije koje kazu da ni maslo Milana Stepanova nije za Ramazana...
Ova uprava u SPORTSKOM dijelu do sad nije pokazala neki stav i viziju, ima tu milion primjera od mijenjaja trenera do smijesnih suspenzija prosle sezone, itd. Nisi automatski protiv ove uprave ako das neku kritiku!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 sep 2015, 19:35

Eki jedan je od nas, frajer tu dva i po' mjeseca, boktemazo. :mrgreen:

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 17 sep 2015, 19:36

Ja prije 3 dana najavih neugodno iznenadenje.....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2015, 19:39

Ko i zasto je dzemalov ugovor produzio? sa 1+1 koliko je potpisao, nakon prve godine jasno ej bilo da je BALVAN! I umejsto da mu se da noga i da mjesto akademcu, koji bi sa njegovom platom jeo travu, stative i mreže, oni mu nastave ugovor do kraja!!! ???? MUJO ALAGIN ILI ŠEMSO REFIKOV? ILI JA MOZDA?

am@ o ovome znam sve igrom slucaja :) o drugim stvarima vise nemam vremena a od nekih stvari mi je i muka postalo pa bolje da ne znam...
Steph je napisao/la:Eki jedan je od nas, frajer tu dva i po' mjeseca, boktemazo. :mrgreen:
covjek koji je mrtvi PROFESIONALAC, koji od prvog dana pokusava da digne atmosferu usvlacionici i ucini ekipu produktivnom, angazovanom, agresivnom, borbenom, profesionalnom, koji radi sa mladima iako to niko od njega ne trazzi i koji je SPORTISTA je uvijek JEDAN OD NAS prije nego alkoholicari i kockari koji se kriju po gradu određenim datumima od raznih lihvara... MRS IZ KLUBA NE UCITE NAM DJECU TOME NEGO NEKA DJECA UCE OD ONIH OD KOJIH MOGU UCITI!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 17 sep 2015, 19:41

Ma otkud ti znaš da je profesionalac? Boraviš u svlačionici, busu, šta?

Više mi je mahalskih i mitova preko glave.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2015, 19:43

Steph je napisao/la:Ma otkud ti znaš da je profesionalac? Boraviš u svlačionici, busu, šta?

Više mi je mahalskih i mitova preko glave.
ZIGU ME SVAKU NOC ON etto ... a eno tatka , velkoskog, puzigace i berberovica od aksama u dzamiji sad cekaju jaciju pa ce na čaj i na vils da trce malo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 sep 2015, 19:45

Ok. Step nije profesionalac, ovi jesu.

:facepalm:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 sep 2015, 19:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Ok, Pantelija, svakako je normalnije da ti o klubu za koji navijas znas vise od mene koji ne navijam. Ja samo mislim da u globalu, ljudima koji vode klub, morate vise vjerovati. To je stav nekog sa strane...
Vjerujemo mi njima kada su u pitanju finansije,ekonomija,administracija...
Kada je u pitanju sportski aspekat...tu su dosada pokazali puno,u najmanju ruku nesigurnosti,necu reci nesposobnosti...sasvim dovoljno da se u tom djelu povjerenje narusi.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 17 sep 2015, 19:55

FrancescoTotti je napisao/la:Ma kakva koverta! Necete raskid ugovora? Na tribinama ces da budes onda do isteka istog pa sviraj ku*cu!!
Stepanov je haman ponudio raskid ugovora, i to da on plati odstetnu klauzulu, jos nije prekunut ugovor, sto znaci da uprava racuna na njega i nece ga pustit tek tako!
Eh sad, vrijeme je! Nema vise odugovlacenja ni mazanja ociju kad se sve jasno vidi! Upravo draga sad birate jel idete desno ili lijevo! Birajte sad izmedju ovog najveceg profesionalca i ljudske gromade koju smo imali od rata i ovih havera, marlboro profesionalaca i najvece bande koju smo ikad imali u ekipi! STA ONI MISLE KO SU!?

Ocekujem od HZ gromoglasno skandiranje imena MILAN STEPANOV sutra na stadionu!! Pobogu HZ, okrenite se i vi na pravi put!

I stepanov tuce marlboro, svojim ocima ga vidio :D

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 17 sep 2015, 19:58

jurisicduska je napisao/la:Upitno je hoće li Stepanov ikad više igrati za Sarajevo. A Barby ima tri žuta.

Juce Stepanov pije kafu sa nekakvim menadzerima na CWili i sa Seferovicem, normalno pusi cigare i nesto su ga tjesili kao bice sve to dobro pusti budale i tako to....Bgm nema njemu vise igranja, nesto ne stima kod nas....Treva ovo sve rastjerat i dovesti novih 24 igraca....Ovo je gora situacija nego u repki.....sutra 1 ko kuca

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 sep 2015, 20:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Pantelija, krsis pravila foruma, bices odstranjen ukoliko nastavis...
zASTO?
Napisao si da smo mi navijaci vrsili pritisak da se LJupko petrovic odstrani iz kluba. Ja ti kazem da su mediji, među njima i potral SPORTSPORT.BA bili najveci udarnici u tim danima. Jesam li nesto slagao?

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 sep 2015, 20:08

zagorski je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ok, Pantelija, svakako je normalnije da ti o klubu za koji navijas znas vise od mene koji ne navijam. Ja samo mislim da u globalu, ljudima koji vode klub, morate vise vjerovati. To je stav nekog sa strane...
Vjerujemo mi njima kada su u pitanju finansije,ekonomija,administracija...
Kada je u pitanju sportski aspekat...tu su dosada pokazali puno,u najmanju ruku nesigurnosti,necu reci nesposobnosti...sasvim dovoljno da se u tom djelu povjerenje narusi.
Zavisi s koje strane gledas. Sta je sportski aspekt? Po meni najznacajniji dio sportskog aspekta su trofeji, vi nakon godina i godina suse uzimate dva u dvije sezone. S moje tacke gledista, najveci kiks je bio taj sto na klupi nije ostavljen Ljupko Petrovic, ali oet ste vi navijaci tu stvorili taj ogromni pritisak. No, i pored njega su trebali izdrzati jer navijaci su tada neopravdano dobili vjetar u ledja. Odlazak Kodre je mozda kiks, a mozda i nije jer na kraju se pokazao kao pravi potez jer je ekipa zivnula, titula je uzeta...
Upravo taj ogroman rezultatski pritisak,je bio glavni uzrok da se pomenute greske naprave,pojedini igraci su sve to shvatili kao slabost uprave i maximalno to iskoristili.
Ja ipak gajim nadu da ce na greskama nauciti,opet se sve to moze dovesti u red.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 17 sep 2015, 20:12

Arhitekt je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ma kakva koverta! Necete raskid ugovora? Na tribinama ces da budes onda do isteka istog pa sviraj ku*cu!!
Stepanov je haman ponudio raskid ugovora, i to da on plati odstetnu klauzulu, jos nije prekunut ugovor, sto znaci da uprava racuna na njega i nece ga pustit tek tako!
Eh sad, vrijeme je! Nema vise odugovlacenja ni mazanja ociju kad se sve jasno vidi! Upravo draga sad birate jel idete desno ili lijevo! Birajte sad izmedju ovog najveceg profesionalca i ljudske gromade koju smo imali od rata i ovih havera, marlboro profesionalaca i najvece bande koju smo ikad imali u ekipi! STA ONI MISLE KO SU!?

Ocekujem od HZ gromoglasno skandiranje imena MILAN STEPANOV sutra na stadionu!! Pobogu HZ, okrenite se i vi na pravi put!

I stepanov tuce marlboro, svojim ocima ga vidio :D
Sto se mene tice, nek tuce Meth ako ce igrat kao i dosad i ostat teski profesionalac. Ne samo on, bilo ko. U Engleskoj saljevaju pive na poluvremenu pa se ne odrazava na spremu. Sve zavisi od osobe.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 17 sep 2015, 20:20

kec sutra ko ajfelov toranj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46 i 12 gostiju.