A dino merlin pitarski papakDenchi je napisao/la:
njih niko ne zove legendama![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A dino merlin pitarski papakDenchi je napisao/la:
![]()
Idemo po kucama i vaspitavamo djecu...BosniaBoston je napisao/la:A dino merlin pitarski papakDenchi je napisao/la:
![]()
? U svedskoj brigadi bio
Ma dobar je dince samo sam htio malo da bacim koskusimidobar je napisao/la:Idemo po kucama i vaspitavamo djecu...BosniaBoston je napisao/la:A dino merlin pitarski papakDenchi je napisao/la:
![]()
? U svedskoj brigadi bio
Imamo sad komisiju koja odredjuje ljudima pravo navijanja, zaposlenja, imaju vece ovlasti od vstv.. a i Dzemila navrati, baci kasike za svaki slucaj..
Ako ti je Dino papak ja fakat ne znam.. sa kojim ja to imenom imam cast da se dopisujem ?
Hocel ikad stat te glupe price ?
De nek odmori malo i Ivica.. a radovan nek ide u pm, gdje mu je i mjesto...
Kao fino i vaspitano dijete trebao bi znat da jedno povlaci drugo i da nije pametno doljevat ulje gdje mu nije mjesto..
U zdravlje..
možeš mi ubiti ovu heftu ljeta još, al živjeće bordo proljećeBosniaBoston je napisao/la: Ma dobar je dince samo sam htio malo da bacim kosku
WestTrebina je napisao/la:Meni je lepi mica najsimpicantniji the manjejak. Pravi primjer prosjecnog navijaca zeljescara
Jes yebo majku zgoljavu.Tekashi je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Meni je lepi mica najsimpicantniji the manjejak. Pravi primjer prosjecnog navijaca zeljescara
Dabogda mu se za grob ne znalo. Tata mi prica... Mica radio kao konobar u Sarajki-BBI danasnji.
Klosar mrtvi. Btw, moj stari zna doste te "cetnicke" prijeratne raje. Dragisa sa RTRS redovno salje poruke za Bajram. Sve normala, cestitkeWestTrebina je napisao/la:Jes yebo majku zgoljavu.Tekashi je napisao/la:WestTrebina je napisao/la:Meni je lepi mica najsimpicantniji the manjejak. Pravi primjer prosjecnog navijaca zeljescara
Dabogda mu se za grob ne znalo. Tata mi prica... Mica radio kao konobar u Sarajki-BBI danasnji.
Denchi je napisao/la:možeš mi ubiti ovu heftu ljeta još, al živjeće bordo proljećeBosniaBoston je napisao/la: Ma dobar je dince samo sam htio malo da bacim kosku![]()
Never forget.Tekashi je napisao/la:Zamislite sta bi Astana uradila jufkicama
SarajevoJeBordo je napisao/la:Never forget.Tekashi je napisao/la:Zamislite sta bi Astana uradila jufkicama
Pametnice, zna se ko je na Viberu..Admir74 je napisao/la:Evo Uprava Sarajeva počela pravit viber grupe sa hordama..![]()
dogovaraju oko dolaska na tekme i bacanja baklji.. Prijedlog, na kućne adresama šaljite hordama da je tekma na Koševu, svi vam prema Zenici idu kad su vam domaće tekme....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.