PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dejavu
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la dejavu » 22 avg 2019, 17:29

simidobar je napisao/la: Opet se*es nako ?
U tom najposjecenijem klubu sve se lazira, to je stil, to je tradicija.. to je seljo..
Mozes ti braca ponovit tu vasu cudnu mantru jos 300 hiljada puta al gledali smo i mi fudbal tih sezona i dobro se sjecamo sprdanja sa vasim "friziranim" brojkama.. ;)
Zeljo je u posljednih 10 sezona 7 puta bio najposjeceniji.

ISTINA ILI LAZ?

:lol: :lol:
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 22 avg 2019, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 avg 2019, 17:29

let3 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
GOAT je napisao/la:U FK Sarajevo je radio ratni zlocinac.
Istina ili Laz ?

Jel ti je*o familiju retardiranu ratni zlocinac pa peres sa njim svaki dan vec mjesecima ?

Samo nastavi a ovaj nek se cudi..
let3 je napisao/la:Krezuba sirotinja pokušava da ismijava jednog Osima :rol:
Nazivaju ga šlagiranim, prizivaju mu moždani, ismijavaju Grbavicu koja gori u ratu :tokralju: debili neodgojeni
Fol ti doso da kazes nesto pametno ? Sa pricom ovog gore degenerika osim prolazi super, vjeruj mi...
Osim prolazi super što ga godinama ovdje nazivate šlagiranim, ismijavate mu bolesti, prozivate moždani, ismjavate stadion koji gori i to je vama super, jelde :tokralju:

eee kreteni moji neodgojeni, nekulturni, primitivni, zapušteni
Evo zaplakah za njim..

Papak taj smetljarnik je zapalio vas navijac sa grbavice... Mi se samo smijemo vasoj silnoj ljubavi..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

VejsilPadobranac
Kontakt:

Post Postao/la VejsilPadobranac » 22 avg 2019, 17:31

SlaniGrad86 je napisao/la:Staragarda, dabogda u Jalu taksijem sletio naglavacke pi cko usrana prodana gori si od ku rve ona bar malo obraza ima ti nemas
rodzo nemoj tako na nasu legendu kluba, mi se tako jako trudimo da postanemo prihvacena rasa foruma a ti nas sramotis
BJEZI SOTONO </3
https://radiopodrinje.ba

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2019, 17:33

simidobar je napisao/la:
Evo zaplakah za njim..

Papak taj smetljarnik je zapalio vas navijac sa grbavice... Mi se samo smijemo vasoj silnoj ljubavi..
Koji navijac ? ima li taj ime i prezime ? ili onako lupaš.

Stadion je zapalio agresor na ovu državu prije više od 25 godina, a ti i dalje u 2019 hiperventiliraš o tome na sportskom forumu :tokralju: krkane neodgojeni sa neke ćuke, probaj bar razmisliti koliko to morbidno zvuci.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 avg 2019, 17:34

dejavu je napisao/la:
simidobar je napisao/la: Opet se*es nako ?
U tom najposjecenijem klubu sve se lazira, to je stil, to je tradicija.. to je seljo..
Mozes ti braca ponovit tu vasu cudnu mantru jos 300 hiljada puta al gledali smo i mi fudbal tih sezona i dobro se sjecamo sprdanja sa vasim "friziranim" brojkama.. ;)
Zeljo je u posljednih 10 sezona 7 puta bio najposjeceniji.

ISTINA ILI LAZ?

:lol: :lol:
:urnebes: :urnebes:

Samo ti seri, ne placa se, ko ga je*e... :mrgreen: :mrgreen:

Moze neko rec "pisalo na forumu" :mrgreen:

Kad vam sda u talu sa NFSBiH vodi statistiku brojevi nisu cudni..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 22 avg 2019, 17:34

:puke:
Denchi je napisao/la:
let3 je napisao/la: Osim prolazi super što ga godinama ovdje nazivate šlagiranim, ismijavate mu bolesti, prozivate moždani, ismjavate stadion koji gori i to je vama super, jelde :tokralju:

eee kreteni moji neodgojeni, nekulturni, primitivni, zapušteni
pa šlagiro se čoek, kako ga zvati? pudingovani?

vi ga idolizirate a lik prevarant i varalica....i kad to neko napiše vi uvrijeđeni...

ako otvoriš vrata sa ratom i spominjanja ratnog zločinca itd. onda imajte muda da i primite prcanje nazad....dvosmjerna je ulica prepucavanje pichici
:wave:
Smradu glupi sta cemo za Asima hocemo li se smijati jer je mrtav? Djubre jedno imas li obraza imalo sta pricas dabogda ti porodica slag dobila
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 avg 2019, 17:35

let3 je napisao/la:Denchi

Debilu neodgojeni, takve stvari se ne nikad ismijavaju, u tom i jest poenta, ali nije te imao ko nauciti tome...zato i ispoljavaš nesrazmjerne količine primitivizma na ovom forumu svojim proljev-humorom.
Tvoj humor je brđanski, sa neke padine, orbonka, proplanka, odgojeni ljudi se nikad ne sprdaju sa tim stvarima.
izađi sa interneta
:wave: :kafa: :D
slika
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 22 avg 2019, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 avg 2019, 17:36

Radovan2006 je napisao/la:
redbull93 je napisao/la:Mitomani = srbadija
**** ti srbadija mater u picku
Znaci priznajes da si mitoman :urnebes:

A za ovo psovanje, ko vam je sef, doduse ko vam je bio sef, nije ni cudo da imate ovakav rjecnik.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 22 avg 2019, 17:37

a i ovo je nesto novo, nakon one nove price da su hz ugasili manijake, pa one stare da je Oda tenkista, sad su poceli sa pricom da je navijac Zelje zapalio Grbavicu. Vjerujem da ce pusikurci sa strane pokupiti njihovu pricu, i pored svojih sopstvenih ociju povjerovati u ovo, nakon sto se ponovi bar 100x. :bih:
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 22 avg 2019, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 avg 2019, 17:38

let3 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Evo zaplakah za njim..

Stadion je zapalio agresor na ovu državu prije više od 25 godina, a ti i dalje u 2019 hiperventiliraš o tome na sportskom forumu :tokralju: krkane neodgojeni sa neke ćuke, probaj bar razmisliti koliko to morbidno zvuci.
Izvini sto ti skrecem paznju glupane...

Nevjerivatno je to da te pogadja ova prica tek sad... Da ti je simpaticno to sto vec 2-3 mjeseca objasnjavamo vasim retardiranim padobrancima da prestanu petljat rat sa sportom..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 avg 2019, 17:44

simidobar je napisao/la:
let3 je napisao/la:
simidobar je napisao/la:
Evo zaplakah za njim..

Izvini sto ti skrecem paznju glupane...

Nevjerivatno je to da te pogadja ova prica tek sad... Da ti je simpaticno to sto vec 2-3 mjeseca objasnjavamo vasim retardiranim padobrancima da prestanu petljat rat sa sportom..
Zato što naletim na ovu kanalizaciju od teme otprilike jednom godišnje i vidim uvijek iste debile koji smaraju temu vrteci iste price sa ratom, tenkovima, paljenjem grbavice, ratnim zločincima, moždanim udarima i slicne price.
Takve maloumnike treba kastrirati, da se ne nipošto ne mogu razmnožavati.

I nema tu vaši, naši, njihovi, debil je debil, boli me q za koga navija, taman da mi je brat rođeni.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 avg 2019, 17:46

let3 je napisao/la:
Zato što naletim na ovu kanalizaciju od teme otprilike jednom godišnje i vidim uvijek iste debile koji smaraju temu vrteci iste price sa ratom, tenkovima, paljenjem grbavice, ratnim zločincima, moždanim udarima i slicne price.

I nema tu vaši, naši, njihovi, debil je debil, boli me q za koga navija, taman da mi je brat rođeni.
:clap:
23

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 avg 2019, 18:03

let3 je napisao/la:

Potpuno se slazem.
Par puta sam skrenuo paznju vasim normalnim navijacima, da uticu malo, al niko nista, valjda im bilo simpaticno. Tek kad im odgovoris istom mjerom pocnu svatat, na zalost..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 avg 2019, 18:04

svabo8 je napisao/la: Djubre jedno imas li obraza imalo sta pricas dabogda ti porodica slag dobila
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 avg 2019, 18:05

VejsilPadobranac je napisao/la:
SlaniGrad86 je napisao/la:Staragarda, dabogda u Jalu taksijem sletio naglavacke pi cko usrana prodana gori si od ku rve ona bar malo obraza ima ti nemas
rodzo nemoj tako na nasu legendu kluba, mi se tako jako trudimo da postanemo prihvacena rasa foruma a ti nas sramotis
BJEZI SOTONO </3

Samo diletanti i neznalice ne mogu razumijeti ljubav forumasa staragarda prema podrinjskom klubu Simin Han. Ta ljubav datira od onog trenutka kada je Azmir Husic poznatiji kao sisoje urucio navedenom forumasu novcanicu od 20KM. Od tog momenta doslo je do prevrata u nacinu razmisljanja mora se priznati ionako ne bas inteligentnog forumasa, nastala je ljubav koja ne prestaje i iz dana u dan raste. Nazalost mnogi ce pomisliti da je ljubav prema podrinjskom klubu nastala zbog finansijskih razloga, ali daleko od toga staragarda je uvijek imao simpatije prema Simin Hanu! :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 avg 2019, 18:05

GOAT je napisao/la:
let3 je napisao/la:

:clap:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Jel moguce... :mrgreen: :mrgreen:

Nesto smijesno i od tebe...

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 22 avg 2019, 18:05

simidobar je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Potpuno se slazem.
Par puta sam skrenuo paznju vasim normalnim navijacima, da uticu malo, al niko nista, valjda im bilo simpaticno. Tek kad im odgovoris istom mjerom pocnu svatat, na zalost..
Pa vi uvjek pokrenete pricu...Ja nikad nisam prvi spoemno vaseg bivseg uposlenika.
23

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 avg 2019, 18:09

let3 je napisao/la:

slika

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 avg 2019, 18:13

GOAT je napisao/la: Pa vi uvjek pokrenete pricu...Ja nikad nisam prvi spoemno vaseg bivseg uposlenika.
:facepalm: :facepalm:

Sreca pa nisi retardiran...

Priznaj fino ljudima da si ti zapalio smetljarnik.. Glup si, bahat si, nemas mozga, lazes profesionalno.. realno ti si najsumnjiviji...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 avg 2019, 18:13

simidobar je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Potpuno se slazem.
Nisi dobro vidio onda ;)
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.