FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zapad: 18.616
Istok: 9.024
Sjever: 6.576
Jug: 5.175
UKUPNO: 38.291
Ovo je tacno
Istok: 9.024
Sjever: 6.576
Jug: 5.175
UKUPNO: 38.291
Ovo je tacno
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
nista se ne sikirija MI IMAMO UPRAVU da isplacuje...vi imate trenera haj ba razgulite sa nase teme ,nas je problem kako cemo platitirumbalija je napisao/la:A šta kada potpiše.Pa valja to sve isplaćati.Gdje je lova frajeru.Dužnici kucaju na vrata....sjever je napisao/la:Kucukovic sutra mora potpisati,pa ko ne bi za najbolji klub u drzavi,pojacava konkurenciju u timu pa u INAT SVIMA,TITULA NA KOSEVU :DBLEKICU ZIVIO TI NAMA JOS 100 GODINA

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
svaku tekmu nek dodje 6milja oni inkasiraju u klub 80.000 kmrumbalija je napisao/la:A šta kada potpiše.Pa valja to sve isplaćati.Gdje je lova frajeru.Dužnici kucaju na vrata....sjever je napisao/la:Kucukovic sutra mora potpisati,pa ko ne bi za najbolji klub u drzavi,pojacava konkurenciju u timu pa u INAT SVIMA,TITULA NA KOSEVU :DBLEKICU ZIVIO TI NAMA JOS 100 GODINA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne ide ti to racunanje nesto ha
Jel to teta u skoli tek naucila da sabirate, a mnozenje bas i nije jaca strana..

Jel to teta u skoli tek naucila da sabirate, a mnozenje bas i nije jaca strana..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jel to se i ti sekiras kako ce se naći finansije?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne ide ti to racunanje nesto ha![]()
![]()
![]()
Jel to teta u skoli tek naucila da sabirate, a mnozenje bas i nije jaca strana..![]()
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Trebalo bi tebe sa Bevandom u ministarstvo finansijaSnickers5 je napisao/la:svaku tekmu nek dodje 6milja oni inkasiraju u klub 80.000 kmrumbalija je napisao/la:A šta kada potpiše.Pa valja to sve isplaćati.Gdje je lova frajeru.Dužnici kucaju na vrata....sjever je napisao/la:Kucukovic sutra mora potpisati,pa ko ne bi za najbolji klub u drzavi,pojacava konkurenciju u timu pa u INAT SVIMA,TITULA NA KOSEVU :DBLEKICU ZIVIO TI NAMA JOS 100 GODINA
boli jarane ,boli,jer nije htio prosle sezone za njih da potpiseHordas Doboj je napisao/la:Jel to se i ti sekiras kako ce se naći finansije?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne ide ti to racunanje nesto ha![]()
![]()
![]()
Jel to teta u skoli tek naucila da sabirate, a mnozenje bas i nije jaca strana..![]()

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma ne sikiram se ja, boli me briga. Bas mi je super sto znam kakvi ste navijaci, ni broja ne znate izmnoziti..johnnyHZ je napisao/la:boli jarane ,boli,jer nije htio prosle sezone za njih da potpiseHordas Doboj je napisao/la:Jel to se i ti sekiras kako ce se naći finansije?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne ide ti to racunanje nesto ha![]()
![]()
![]()
Hvala Bogu pa sam na pravoj strani, kod vas bi zatupio, ne bi fakultet nikad zavrsio..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
i onda izbjegava odgovor
nije cojek htio za melju da potpise jer voli BORDO!

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zar nam je trebao ?? Ja mislim da smo i bez njega osvojili titulu, sjecas li se ti ???johnnyHZ je napisao/la:i onda izbjegava odgovornije cojek htio za melju da potpise jer voli BORDO!
![]()
A osvojit' cemo je i ove godine vjerovatno..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ibrakadabra
- Kontakt:
Dobar igrac iz hamburga nazad u bosnujohnnyHZ je napisao/la:boli jarane ,boli,jer nije htio prosle sezone za njih da potpiseHordas Doboj je napisao/la:Jel to se i ti sekiras kako ce se naći finansije?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne ide ti to racunanje nesto ha![]()
![]()
![]()
kako god BOLI! 

Mustafi Kučukoviću propali pregovori sa Hertom(tražio da igra među prvih 11).
Kako sam čuo slično će tražiti od nas njegov menadžer.
Inače momak veliki navijač FKS-a i ako se dogovore poptisaće na dvije godine.
Njemu treba samo dati da igra i lik će za 3 mjeseca pojahat ovu ligu kao i damir ali samo što ćemo tada imati tandem za evropske domete.
Nakon pauze vraća se lede,došao H.Handžić(da pojača konkurenciju),abd Mustafa,Avdić se oporavlja i jači smo za 4 igrača.
Takođe sam čuo za interesovanje jednog grčkog kluba za K. Handžića ali poznajući novu upravu nema njemu odlaska još koju godinu.
Njemu treba samo dati da igra i lik će za 3 mjeseca pojahat ovu ligu kao i damir ali samo što ćemo tada imati tandem za evropske domete.
Nakon pauze vraća se lede,došao H.Handžić(da pojača konkurenciju),abd Mustafa,Avdić se oporavlja i jači smo za 4 igrača.
Takođe sam čuo za interesovanje jednog grčkog kluba za K. Handžića ali poznajući novu upravu nema njemu odlaska još koju godinu.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Zar nam je trebao ?? Ja mislim da smo i bez njega osvojili titulu, sjecas li se ti ???johnnyHZ je napisao/la:i onda izbjegava odgovornije cojek htio za melju da potpise jer voli BORDO!
![]()
A osvojit' cemo je i ove godine vjerovatno..![]()

ja vas stvarno ne kontam .. dosli ovdje razmisljati mozemo li mi platiti ili nemozemo,sta cemo kako cemo ....nidje veze .... TITULA!
+Žuninjo BoteljoGenije je napisao/la:Mustafi Kučukoviću propali pregovori sa Hertom(tražio da igra među prvih 11).

José Francisco da Silva Botelho Júniorfaba je napisao/la:+Žuninjo BoteljoGenije je napisao/la:Mustafi Kučukoviću propali pregovori sa Hertom(tražio da igra među prvih 11).

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ja pardon,jednostavno imamo jako mladu ekipu punu potencijala a i poprilično kvalitetnu trenutno u BIH no 1.faba je napisao/la:+Žuninjo BoteljoGenije je napisao/la:Mustafi Kučukoviću propali pregovori sa Hertom(tražio da igra među prvih 11).
pa hebote samo ako mustafaga dodje ako bogda to ce samba da bude u grupama( hebe mi se u kojem takmicenju)...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
[/quote]Ma ne sikiram se ja, boli me briga. Bas mi je super sto znam kakvi ste navijaci, ni broja ne znate izmnoziti..
Hvala Bogu pa sam na pravoj strani, kod vas bi zatupio, ne bi fakultet nikad zavrsio..
[/quote]
Nema sta mnogo si inteligentan, divim ti se...

Nema sta mnogo si inteligentan, divim ti se...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!