ovaj federerov servis gejm za ribrejk (2-2) je s njegove strane odigran na nivou meca basic vs basso

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bgm meni je onaj sa Kirdzom jak bio nemogu se sad sjetit jel to Cincy bio ili u Kanadi negdje?jestamaji je napisao/la:najbolji meč od nadal-federer u australiji naovamoronaldo99 je napisao/la:Ne znam,al meni je ovo.do sada najbolji mec na WTF ove god, Zverev ne da nista "dzabe" ne grijesi skoro nikako i onda napravi gresku na najbitnijem poenu
Uglavnom ocekujem slican tenis i u drugom setu vrlo je noguce da ce mo gledati opet 13-stu igru
meščini da federer trenutno baš i ne zna šta da radi .. vrlo čudnobabino je napisao/la:meni su ovdje na visokom nivou jedino linijske sudije, svaka im cast do sada..
dobar je i ovaj u stolici ali ga yebe ona jedna kad je zvao out a lopta bila na liniji...sreca pa nije u nekom bitnom trenutku vec na 40-0.
ne razumijem zasto je federer ovako nadrndan, dugo ga nisam ovakvog vidio..nocas sam sebe mrzi.
da nije ovako nervozan i ja bi reko da oćebabino je napisao/la:ovaj set je jednostavno morao ovako zavrsiti..bas htjedoh napisati da je ovo federer sa us opena hehe.
mrmlja stalno, nervozan, prvi servis ocajan...da sam @bodi, sad bih rekao da je ovo do ledja:-)
ok, dao mu je set...sad ce federer dobiti u trecem.
najbolji posao na svijetu, ne radis nista a dobro placen..osim ako mu ponekad ne mora cuvati djecu:-)jestamaji je napisao/la:baš se pitam kako je biti trener federeru ... znaš da memaš nijednu jedinu stvar u tenisu koju mu možeš pokazati ... osim da mu sufliraš li da traži challenge i da mu sparinguješ
meni odavno nije bila bolja sezonajestamaji je napisao/la:elem sve po očekivanju
najgora sezona ikada, bez ikakve dvojbe
novak vrati se please
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.