NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LondonRed
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LondonRed » 28 avg 2024, 01:19

Nama samo može pomoći Emir a vi maslajte šta hoćete i koliko hoćete! Ali najbolje ni on da ne ulazi više nakon ovog svega zadnji sedmica,nikad prije nismo poletili i pali za 15 dana.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 01:29

Pa Ismet ima svoj posao kojim se bavi, logika da covjek nece zatvoriti svoju firmu ako je preuzeo klub. Zijina priča, logika da nece reci nista lose o sebi, a u klubu deset godina.
Ne vjerujem ni ja Ismetu, ali ispasce bolji nego svi biscani jer 20 godina u klubu su samo biscani, pa nemamo nista. Ismet i da nas ostavi zadnje na tabeli, nista gore nije uradio nego nasi ljudi.
Moze se bez Zije, a i bez trenera i nikakva steta sto su otisli. Mislim da se nece ni primjetiti da ih nema.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 08:44

Smijesan je taj posao, naravno ne mislim ja nista pozitivno o Ziji Tahricu al zna se ko ga je doveo nisam ja, ovo sve generalno nije dobra prica i ne vodi nikuda cak je i Emir Mujadzic bio
bolja opcija od ove teska srca moram priznati.

Svi su oni zajedno najvaljivali neke stvari i pricali u prazno, odavno se znalo da trener ovih Kurcaspora Mesud Demir nije nikakav strucnjak uz to, sportski direktor je tu takoder bio maskota i nikoga on doveo nije.

Sila Nebeska treba parola poceti pozivati povratak Hasanov povratak, uz par kvalitetnih ljudi za par godina mozemo stati na noge sigurno.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 28 avg 2024, 09:08

InatSilniBosanski je napisao/la:
28 avg 2024, 08:44
Sila Nebeska treba parola poceti pozivati povratak Hasanov povratak, uz par kvalitetnih ljudi za par godina mozemo stati na noge sigurno.
Jedini covjek i ta ekipa ne znam s kim je vec radio ali su radili posten posao, transparentno koliko je moglo biti, srcano i koliko znam boravili su stalno u klubu i oko kluba, interesovali se za sva desavanja, fakticki radili su svoj posao, nisu gledali korist i nisu imali neku agendu.

Naravno da su bihacki privatnici i lesinari odmah prekinuli taj proces i evo sta se desilo za ukupno mjesec dana, narusena atmosfera koja se pocela graditi, odnosi, sistem koji se poceo graditi. Stalno prica kao imaju pare ovo ono, a niti jedan taj privatnik niti bilo koja struktura nikad nije tu bila radi NKJ i prosperiteta kluba nego vlastitih interesa, para, politike itd.

Ko je od ljudi u klubu ispao covjek pa otisao na Stens kupio clansku ili majicu ili nesto od SN-a ? Naravno niko, nikakva komunikacija, qrcobolja teska, primitivizam i neprofesionalnost.

Ovom klubu trebaju posteni, srcani ljudi koji ce svoj posao shvatiti ozbiljno, makar trebalo vise vremena i godina ali sam siguran da bi uspjeli dici klub na noge, bez laznih para, firmi i privatluka, stranki itd. Ili to ili da dode ludak sa milionima i kupi klub, totalni stranac i napravi cudo, a to se nikad nece desiti sigurno tako da ostaje prva opcija samo.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 09:26

SoloControTutti je napisao/la:
28 avg 2024, 09:08
Jedini covjek i ta ekipa ne znam s kim je vec radio ali su radili posten posao, transparentno koliko je moglo biti, srcano i koliko znam boravili su stalno u klubu i oko kluba, interesovali se za sva desavanja, fakticki radili su svoj posao, nisu gledali korist i nisu imali neku agendu.

Naravno da su bihacki privatnici i lesinari odmah prekinuli taj proces i evo sta se desilo za ukupno mjesec dana, narusena atmosfera koja se pocela graditi, odnosi, sistem koji se poceo graditi. Stalno prica kao imaju pare ovo ono, a niti jedan taj privatnik niti bilo koja struktura nikad nije tu bila radi NKJ i prosperiteta kluba nego vlastitih interesa, para, politike itd.

Ko je od ljudi u klubu ispao covjek pa otisao na Stens kupio clansku ili majicu ili nesto od SN-a ? Naravno niko, nikakva komunikacija, qrcobolja teska, primitivizam i neprofesionalnost.

Ovom klubu trebaju posteni, srcani ljudi koji ce svoj posao shvatiti ozbiljno, makar trebalo vise vremena i godina ali sam siguran da bi uspjeli dici klub na noge, bez laznih para, firmi i privatluka, stranki itd. Ili to ili da dode ludak sa milionima i kupi klub, totalni stranac i napravi cudo, a to se nikad nece desiti sigurno tako da ostaje prva opcija samo.
Bravo, sve sto si rekao potpisujem problem je samo sto Jedinstvo vise nema kredita i svaki naredni los potez je stavljanje omce oko vrata.

Vjeruj mi da Semanica ni ne znam uopste me ne zanima to, gledam kroz rad za odredjeni vremenski period a Hasan je jedini napravio konkretan pomak, sada ako ne razumijete fudbal i situaciju u klubu onda nemojte ni davati neka netacna misljenja ili vase licne stavove. Ima je covjek plan, zadrzao bih 70% one ekipe i Zerica, imao je dogovorenog Gasala iz TOSKA, ostao bih Zaric, Jusa igrao konacno beka, Poturalic bio u spicu sve bi puno bolje bilo.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 10:07

Pa svaki normalan navijac je bio za Hasana koji iskreno voli ovaj klub. I tad su se trebali npraviti protesti, pricati sa gradonacelnikom i ukljuciti cijeli grad u tz pricu. Covjek je poceo vracati obraz kluba sto se primjetilo za kratko vrijeme, i dokazao da nije potrebna ekipa, borba za PL da se ovsj klub voli
Ismet zamislja nesto kao Zdravko Mamic, da ce preko noci prodavati igrace za milione. Ali eto pred nama je, vidjecemo sta ce i kako cd biti sa njim

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 28 avg 2024, 10:20

Smijesan je taj posao, naravno ne mislim ja nista pozitivno o Ziji Tahricu al zna se ko ga je doveo nisam ja, ovo sve generalno nije dobra prica i ne vodi nikuda cak je i Emir Mujadzic bio
bolja opcija od ove teska srca moram priznati.

Svi su oni zajedno najvaljivali neke stvari i pricali u prazno, odavno se znalo da trener ovih Kurcaspora Mesud Demir nije nikakav strucnjak uz to, sportski direktor je tu takoder bio maskota i nikoga on doveo nije.

Pa ja koliko sam shvatio SN je i podržala Ismeta.Cak je i bilo nekih objava i priče oko zdrave klime u klubu i tako to.

Mene je isto iznenadilo da je SN podržao Ismeta nakon prvog mandata ali Ismet je sigurno obecao vraćanje starog grba što je i napravio i siguran sam da u skorije vrijeme ide i promjena godine umjesto 1919 da će stavit 1937 i da su to neki razlozi zašto je SN podrzao Naninog.To je barem neko moje mišljenje.

Ali sve u svemu treba pohvaliti SN.Odavno grupa nije bila brojnija i navijanje odavno nije bilo bolje.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 28 avg 2024, 11:10

Bio sam prvi za Naninog ali je pokazao za ovaj period da je vrlo nedosljedan i aljkav površan,neam redovni konferncija,sve he velom tajne pokriveno,šlag ba tortu nije rijesio za utakmicu sa Čelikom nove dresove a baš je trebao za tu utakmicu i jos dosta toga za svega mjesec dana dovoljno da mu se okrenu leđa po meni o ovom Demiru i ostalim u upravi neću trošiti riječi,Demirom sam bio u nedelju na Uni u Grmuši lik je sve samo ne trener...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 11:58

LondonRed je napisao/la:
28 avg 2024, 11:10
Bio sam prvi za Naninog ali je pokazao za ovaj period da je vrlo nedosljedan i aljkav površan,neam redovni konferncija,sve he velom tajne pokriveno,šlag ba tortu nije rijesio za utakmicu sa Čelikom nove dresove a baš je trebao za tu utakmicu i jos dosta toga za svega mjesec dana dovoljno da mu se okrenu leđa po meni o ovom Demiru i ostalim u upravi neću trošiti riječi,Demirom sam bio u nedelju na Uni u Grmuši lik je sve samo ne trener...
Bio si ti kar.ne moje za Naninog, prao si ovdje Emirom i peres i sad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 28 avg 2024, 12:02

Smijenjen trener Demirovic

Adem novi trener

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 12:07

Nanin ce ovo sve uvezati, vjerujte mi, ali kad dobije ugovor. Nexe covjek ulagati pa da ga otjeraju zijo i ekipa. Mislite da Zijo nece sad raditi smicalice samo da otjera covjeka. Ako je vec ostavka sta mora zvati fikru da to objavi. Odes na normalan nacin.
Nanin ceka 15.09 i vjerujem da ce tad poceti raditi onako kako treba

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 28 avg 2024, 12:14

nebeskasila je napisao/la:
28 avg 2024, 12:07
Nanin ce ovo sve uvezati, vjerujte mi, ali kad dobije ugovor. Nexe covjek ulagati pa da ga otjeraju zijo i ekipa. Mislite da Zijo nece sad raditi smicalice samo da otjera covjeka. Ako je vec ostavka sta mora zvati fikru da to objavi. Odes na normalan nacin.
Nanin ceka 15.09 i vjerujem da ce tad poceti raditi onako kako treba
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 28 avg 2024, 12:50

Pa o tome ja i pricam o debilima bihackim koji misle sto s privatnici i sto su se nakrali para gradskih i gradjanskih da mogu biti i gradski kauboji jbg. Svima njima je Jedinstvo poligon za personalne obracune, kao rade smicalice jedni drugima, kako jadno i jeftino. Sta treba klub svake godine da ispasta ovako, cekaj ovo, cekaj ono, a do tad klub ce biti zakucan za zadnje mjesto, otjerati ponovo raju i navijace koji se ponovo vracaju svkai put kao nomadi, a onda na kraju sezone cupati i trgati za opstanak i tako u krug.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 28 avg 2024, 12:52

harden je napisao/la:
28 avg 2024, 11:58
LondonRed je napisao/la:
28 avg 2024, 11:10
Bio si ti kar.ne moje za Naninog, prao si ovdje Emirom i peres i sad
Diši...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 17:34

Evi pomocnik, Doksa ostaje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 18:14

Vidjecemo kako ce biti, vjerujem puno bolje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 18:52

Kako nespremna ekipa, Adzem ih ubio sa 2 vjezbe, disati ne mogu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 avg 2024, 18:58

harden je napisao/la:
28 avg 2024, 18:52
Jesi bio na treningu

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 28 avg 2024, 19:06

harden je napisao/la:
To se vidjelo na Bilinom, u drugom poluvremenu nisu mogli ispratiti igraca. Bas, bas nespremna ekipa.

Adzem je vrhunski trener prve lige.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 avg 2024, 19:07

nebeskasila je napisao/la:
28 avg 2024, 18:58
harden je napisao/la:
Jesi bio na treningu
Jesam. Bila je i SN, drzala sastanak sa igracima, bacili nekoliko baklji.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.