Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Sloboda zasluzeno pobjedila, ali je malo visok rezultat jbg penal i ona greska nisu se trebali desiti, Sloboda nije navalila. Imali smo tri 100% sansi, zasluzili smo barem jedan gol, tako da rezultat nije bas super ali ishod je realan.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Bandovic, Lelic i Kobiljar odlicni danas,
Mahovic dosta dobar
Hadzic nije imao toliko posla, ali nije ni lose igrao
Regoje imao tezak posao ali on i Isic su se trudili
Uglavnom svi iznad su dobili prolaznu ocijenu. Mog'o bih mozda dodati tu Udovicica ali nisam ga upratio dovoljno da ocijenim.
Ostale nisam bas primjetio/osjetio na terenu. Pomalo steta sto Sloboda nije navalila da bas vidimo koji ce zakazati, mislim da ocekivano skripe pozicije lijevog beka i zadnjeg veznog. Pretpostavljam da je Drljevic nesta bolji za startera ali mozda ima jos koje rijesenje.
Mahovic dosta dobar
Hadzic nije imao toliko posla, ali nije ni lose igrao
Regoje imao tezak posao ali on i Isic su se trudili
Uglavnom svi iznad su dobili prolaznu ocijenu. Mog'o bih mozda dodati tu Udovicica ali nisam ga upratio dovoljno da ocijenim.
Ostale nisam bas primjetio/osjetio na terenu. Pomalo steta sto Sloboda nije navalila da bas vidimo koji ce zakazati, mislim da ocekivano skripe pozicije lijevog beka i zadnjeg veznog. Pretpostavljam da je Drljevic nesta bolji za startera ali mozda ima jos koje rijesenje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Protiv Krupe cete kuci da izgubite nije to nimalo losa ekipa vjeruj mi ne podcjenjujte nikoga jer ste zreli da ispadanje.
Kada si ti gledao Olimpic pa znaš da će izgubiti i ispasti?reddragon001 je napisao/la:Protiv Krupe cete kuci da izgubite nije to nimalo losa ekipa vjeruj mi ne podcjenjujte nikoga jer ste zreli da ispadanje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne podcjenjuj ti nas.reddragon001 je napisao/la:Protiv Krupe cete kuci da izgubite nije to nimalo losa ekipa vjeruj mi ne podcjenjujte nikoga jer ste zreli da ispadanje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Ocekivan poraz, mozda malo visociji, Olimpik treba da poslozi jos dosta toga.
-
- Kontakt:
Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
Ovim postom si pokazao koliko pojma nemaš o ovom klubu. Bitno je "lupetati". Ali ne znam šta radiš na ovom pdf-u?reddragon001 je napisao/la:Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Jel ima tema opste diskusije Olimpic ili je ova tema rezervisana za vas dvojicu navijaca Olimpica ?Mancini je napisao/la:Ovim postom si pokazao koliko pojma nemaš o ovom klubu. Bitno je "lupetati". Ali ne znam šta radiš na ovom pdf-u?reddragon001 je napisao/la:Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
samo Sloboda
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Uglavnom nije za provokatore i hinjavce.merak je napisao/la:Jel ima tema opste diskusije Olimpic ili je ova tema rezervisana za vas dvojicu navijaca Olimpica ?Mancini je napisao/la:Ovim postom si pokazao koliko pojma nemaš o ovom klubu. Bitno je "lupetati". Ali ne znam šta radiš na ovom pdf-u?reddragon001 je napisao/la:Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
Nisu nam dali. Mi smo ti osudjeni na smrt sa strane mnogih vec odavno, a i dalje smo tu.reddragon001 je napisao/la:Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa vi njima dajete 10 godina, red je bio da i oni vama jednom daju....Mokroguz je napisao/la:Nisu nam dali. Mi smo ti osudjeni na smrt sa strane mnogih vec odavno, a i dalje smo tu.reddragon001 je napisao/la:Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
Vidite sta zelite da vidite, bez obzira na stvarnost.hulehule je napisao/la:Pa vi njima dajete 10 godina, red je bio da i oni vama jednom daju....Mokroguz je napisao/la:Nisu nam dali. Mi smo ti osudjeni na smrt sa strane mnogih vec odavno, a i dalje smo tu.reddragon001 je napisao/la:Pa prosle godine vam sarajevo dalo ove.godine ste siguran putnik.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pa vi njima dajete 10 godina, red je bio da i oni vama jednom daju....[/quote]
Vidite sta zelite da vidite, bez obzira na stvarnost.[/quote]
Jah....
Vidite sta zelite da vidite, bez obzira na stvarnost.[/quote]
Jah....
-
- Kontakt:
Dobro ste krenuli u novu sezonu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Posljednja sezona Olimpica u društvu najboljih, federalka, pa gašenje. Šteta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nemoj malerisati.Virtu4l je napisao/la:Posljednja sezona Olimpica u društvu najboljih, federalka, pa gašenje. Šteta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mak Varešanović je u Udineseu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Najveći trol i ublehaš na ovom forumu i to crnogorski.Virtu4l je napisao/la:Posljednja sezona Olimpica u društvu najboljih, federalka, pa gašenje. Šteta.
Nakon prvog kola ljudi vec prognoziraju hoce li opstati Olimpik ili ne, a igralo se protiv viceprvaka. Zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.