Safet Sušić - Pape

Medo10
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 09:55

Principatus je napisao/la:
Medo10 je napisao/la: Ako me pamcenje sluzi nikada, ama bas nikada, nismo imali problema sa Medunjaninom i Begovicem. Oni nas nisu lagali, niti su sta obecavali pa **** pojeli.
Pamcenje te vara u ovom slucaju. No retrospektivno gledajuci naravno ne, u tome i jeste poenta. ;)
Kada je to Begovic obecao da ce igrati za nas pa nas onda izradio?
Kada je to Medunjanin rekao da ce doci na neko okupljanje pa onda se pojavio na okupljanju neke druge repke?

Ja nemam nista protiv Seferovica i Hajrovica sto igraju za Svicarsku, nego meni smeta sto su nama sve obecali da bi nas na kraju izradili i iznevjerili, pocevsi od Dzeke i Spahica. Ako tebe pamcenje vara, pogledaj twitter i facebook postove Edina Dzeke i ostalih reprezentativaca...mozda ti bude jasnije. To smece nam ne treba.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 09:57

ahmad_tz je napisao/la:Stvar je u tome da ce se pomoci onome ko hoce. Eno mali Hajrovic jedini se odazvo pozivu na druzenje, a ovi otisli igrat za druge. Nece mu selektor izganjat pasose i ostala sranja, kad bude na raspolaganju pozvat ce njih Pape nije ni on vesla siso.
Normalno da mu nece Pape vaditi papire, ali isto ko ocekuje da neko od ovih potencijalnih dodje u BiH, da stane u red u CIPS da vadi L.K. ili pasos, treba da se ubije... ;)
Pravda za Papeta!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 mar 2013, 09:59

Interesantno je što mi, dok nas neko javno odbije, odmah bacamo drvlje i kamenje i prekrižemo zauvijek. Dok, recimo Švicarci (oni su najsvježiji), bez obzira što su Seferovići, Hajrovići, ini.. jasno govorili da su za BiH, oni nisu odustajali. Mi onda ovdje pričamo kako su ti igrači koristili nas za koketiranje sa Švicarcima. Možda isto Kanađani pričaju da je Beg koristio njih da ga BiH konačno povuče sebi. :)

No, nebitno je to sve. Koliko puta je već pričano o tome ko treba u red za CIPS, kome treba ići na koljenima, ko će pješačiti tolike kilometre... sve je to već prežvakano.

Safete, sretno! Vjerujem da ćemo i nakon ove utakmice ostati prvi na tabeli.
(Sad vidim da je ovo tema o njemu :lol: )
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:01

Dufresne je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Stvar je u tome da ce se pomoci onome ko hoce. Eno mali Hajrovic jedini se odazvo pozivu na druzenje, a ovi otisli igrat za druge. Nece mu selektor izganjat pasose i ostala sranja, kad bude na raspolaganju pozvat ce njih Pape nije ni on vesla siso.
Normalno da mu nece Pape vaditi papire, ali isto ko ocekuje da neko od ovih potencijalnih dodje u BiH, da stane u red u CIPS da vadi L.K. ili pasos, treba da se ubije... ;)
Jelde, Boga ti? To tesko fakinima otici do CIPS-a kada su na odmoru? To oni ne dolaze u BiH? To Hajrovici, Seferovic i Kolasinac ne dolaze u Bosnu tokom ljetnih i zimskih pauza? Onaj ko misli da oni ne dolaze treba da se ubije. Onaj ko ima zelju naci ce i nacin to da ostvari, onaj kome nije stalo naci ce izreku.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:05

Medo10 je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Medo10 je napisao/la: Ako me pamcenje sluzi nikada, ama bas nikada, nismo imali problema sa Medunjaninom i Begovicem. Oni nas nisu lagali, niti su sta obecavali pa **** pojeli.
Pamcenje te vara u ovom slucaju. No retrospektivno gledajuci naravno ne, u tome i jeste poenta. ;)
Kada je to Begovic obecao da ce igrati za nas pa nas onda izradio?
Kada je to Medunjanin rekao da ce doci na neko okupljanje pa onda se pojavio na okupljanju neke druge repke?

Ja nemam nista protiv Seferovica i Hajrovica sto igraju za Svicarsku, nego meni smeta sto su nama sve obecali da bi nas na kraju izradili i iznevjerili, pocevsi od Dzeke i Spahica. Ako tebe pamcenje vara, pogledaj twitter i facebook postove Edina Dzeke i ostalih reprezentativaca...mozda ti bude jasnije. To smece nam ne treba.
Sjecanje itekako lose sluzi, a na spisak pored Begovica i Medunjanina, cu da dodam i Mujdzu... Medjutim kad Begovic pocne preko twitera pocne da fali Dzeku kad zabije gol, ide kolektivno svrsavanje...

Nemoj da ti trazim intervju Begovica koji je dao za onaj kanadski radio, gdje je rekao da ce samo za Kanadu igrati, a prije toga odbio poziv Cire, poslije tog intervjua je bio na klupi i kanadske reprezentacije u zvanicnoj utakmici kvalifikacija, samo nas je Bog spasio da nije usao u igru...I onda su nasi skontali da je djavo odnio salu i ubijedili ga da zaigra za nas, tad ga je Ciro kaparisao definitivno protv Estonije u gostima, kad ga je uveo u zadnjih 15 minuta utakmice... Sta ti ovdje nije jasno? Toliko oko dvostrukih arsina...

Medunjanin je bio pozivan, i kad je definitivno shvatio da nece postati igrac kako je bio najvljivan i kad je definitvno shvatio da nece igrati za Holandiju, onda je se odazvao...

Isti je slucaj i sa Mujdzom, koji je se vratio nama, kad su otpale sve sanse da zaigra za Hrvatsku...

Zato manite suplje price...

Sta su obecali? Da ce doci na u Ljubljanu i nisu, i ja im halalim za to, ako ce pristati igrati za nas... A kad je od ovih svih potencijalnih od njih neko zvanicno bio na spisku i da je odbio doci, kao sto je bio slucaj sa Begovicem?
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:09

BaDa12 je napisao/la:Interesantno je što mi, dok nas neko javno odbije, odmah bacamo drvlje i kamenje i prekrižemo zauvijek. Dok, recimo Švicarci (oni su najsvježiji), bez obzira što su Seferovići, Hajrovići, ini.. jasno govorili da su za BiH, oni nisu odustajali. Mi onda ovdje pričamo kako su ti igrači koristili nas za koketiranje sa Švicarcima. Možda isto Kanađani pričaju da je Beg koristio njih da ga BiH konačno povuče sebi. :)

No, nebitno je to sve. Koliko puta je već pričano o tome ko treba u red za CIPS, kome treba ići na koljenima, ko će pješačiti tolike kilometre... sve je to već prežvakano.

Safete, sretno! Vjerujem da ćemo i nakon ove utakmice ostati prvi na tabeli.
(Sad vidim da je ovo tema o njemu :lol: )
Ovo je poenta, o ovome ja govorim cijelo vrijeme!!!! Mi se svi digli i ko uvridjeni, sto nisu dosli u Ljubljani, sta ce mi kojeg djavola u Ljubljani, oni nam trebaju na terenu, a ne po druzenjima...
Kad vidim da odredjeni strucnjaci, koji napisu oko Kolasinca, "Sta ce nam Sandzaklija u ekipi" - ja bi se zapalio... :twisted:
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:12

Medo10 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Jelde, Boga ti? To tesko fakinima otici do CIPS-a kada su na odmoru? To oni ne dolaze u BiH? To Hajrovici, Seferovic i Kolasinac ne dolaze u Bosnu tokom ljetnih i zimskih pauza? Onaj ko misli da oni ne dolaze treba da se ubije. Onaj ko ima zelju naci ce i nacin to da ostvari, onaj kome nije stalo naci ce izreku.
To ne trebaju da rjesavaju oni kad dodju za godisnji odmor, da imamo ljude u savezu normalne, koji rade posao kako treba, oni bi vec jutros stojali u redu da ljudima vade papire, a ne da pricaju kako to oni trebaju da rade kad dodju na godisnji... Ne mogu da vjerujem sta pisem...
Pravda za Papeta!

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:16

Dufresne je napisao/la:
Sjecanje itekako lose sluzi, a na spisak pored Begovica i Medunjanina, cu da dodam i Mujdzu... Medjutim kad Begovic pocne preko twitera pocne da fali Dzeku kad zabije gol, ide kolektivno svrsavanje...

Nemoj da ti trazim intervju Begovica koji je dao za onaj kanadski radio, gdje je rekao da ce samo za Kanadu igrati, a prije toga odbio poziv Cire, poslije tog intervjua je bio na klupi i kanadske reprezentacije u zvanicnoj utakmici kvalifikacija, samo nas je Bog spasio da nije usao u igru...I onda su nasi skontali da je djavo odnio salu i ubijedili ga da zaigra za nas, tad ga je Ciro kaparisao definitivno protv Estonije u gostima, kad ga je uveo u zadnjih 15 minuta utakmice... Sta ti ovdje nije jasno? Toliko oko dvostrukih arsina...

Medunjanin je bio pozivan, i kad je definitivno shvatio da nece postati igrac kako je bio najvljivan i kad je definitvno shvatio da nece igrati za Holandiju, onda je se odazvao...

Isti je slucaj i sa Mujdzom, koji je se vratio nama, kad su otpale sve sanse da zaigra za Hrvatsku...

Sta su obecali? Da ce doci na u Ljubljanu i nisu, i ja im halalim za to, ako ce pristati igrati za nas... A kad je od ovih svih potencijalnih od njih neko zvanicno bio na spisku i da je odbio doci, kao sto je bio slucaj sa Begovicem?
Nije da lazes, nego nemas pojma! U to doba kada je krenula prica oko Begovica on je jedino bio interesantan Kanadzanima. U tom intervju, kojeg u potpusnosti razumijem i vise puta sam slusao, Asmir je rekao da "ne zna pricati Bosanski" i da ce nastaviti igrati za Kanadu i da nije bilo nikakvog kontakta izmedju njega i NFSBIH. Meni to nije smetalo. Meni smeta kada neko da obecanje pa onda izradi kompletan narod. To su izdajice i smece koje nam ne treba. Ako ti se igra za Svicarsku onda igraj za njih. Postujem svaku odluku, ali budi od rijeci. Sto se tice Medunjanina, momak je rekao, jasno i glasno, da zeli da napreduje svoju karijeru kroz Nizozemsku reprezentaciju. To je fer, pun respekt prema njemu. Nije mu uspjelo i onda se nama vratio, to isto postujem. Ne bih postovao, niti bi im kada oprostio, da su rekli "hocu igrati za BiH" da bi na dan okupljanja pojavili se u kampu Kanade ili Nizozemske. Ne mogu se porediti njihovi postupci sa postupcina ovog Svicarskog smeca. Ako bi se, kojim slucajem, desilo da Seferovic i Izet Hajrovic zaigraju za nas ja bi im zvizdao. Oni nikada od mene nece imati postovanja, niti bi se mogao veseliti pa makar i SP osvojili. Kako podrzati takve ljude koji obecaju pa onda jednu cijelu naciju izdaju. Daleko im kuca bila :!:

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:20

Dufresne je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
To ne trebaju da rjesavaju oni kad dodju za godisnji odmor, da imamo ljude u savezu normalne, koji rade posao kako treba, oni bi vec jutros stojali u redu da ljudima vade papire, a ne da pricaju kako to oni trebaju da rade kad dodju na godisnji... Ne mogu da vjerujem sta pisem...
Dobro. Recimo ti hoces licnu da vadis...mozes li ti kolegu ili koleginicu s posla poslati da ti vade papire? Je li mi zivimo u drzavi sa zakonima i pravilima ili u nekoj fantaziji gdje svako radi ono sto zeli? Ja hocu da pokrenem proceduru oko dobijanja licne pa cu tako kontaktirati radnicu u Importanne centru i zamolit cu je da prohoda do Americke ambasade da bi proceduru pokrenula. :roll:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:35

Medo10 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Nije da lazes, nego nemas pojma! U to doba kada je krenula prica oko Begovica on je jedino bio interesantan Kanadzanima. U tom intervju, kojeg u potpusnosti razumijem i vise puta sam slusao, Asmir je rekao da "ne zna pricati Bosanski" i da ce nastaviti igrati za Kanadu i da nije bilo nikakvog kontakta izmedju njega i NFSBIH. Meni to nije smetalo. Meni smeta kada neko da obecanje pa onda izradi kompletan narod. To su izdajice i smece koje nam ne treba. Ako ti se igra za Svicarsku onda igraj za njih. Postujem svaku odluku, ali budi od rijeci. Sto se tice Medunjanina, momak je rekao, jasno i glasno, da zeli da napreduje svoju karijeru kroz Nizozemsku reprezentaciju. To je fer, pun respekt prema njemu. Nije mu uspjelo i onda se nama vratio, to isto postujem. Ne bih postovao, niti bi im kada oprostio, da su rekli "hocu igrati za BiH" da bi na dan okupljanja pojavili se u kampu Kanade ili Nizozemske. Ne mogu se porediti njihovi postupci sa postupcina ovog Svicarskog smeca. Ako bi se, kojim slucajem, desilo da Seferovic i Izet Hajrovic zaigraju za nas ja bi im zvizdao. Oni nikada od mene nece imati postovanja, niti bi se mogao veseliti pa makar i SP osvojili. Kako podrzati takve ljude koji obecaju pa onda jednu cijelu naciju izdaju. Daleko im kuca bila :!:
Prvo vidim da ti nemas pojma, hajd se malo vrati i dobro istrazi, ja znam jednu stvar vezanu za Begovica, da utakmicu (jel bila prijateljska ili zvanicna) prije nego sto ce dati taj intervju, bio je na spisku za tu utakmicu, to je bilo za Cirinog mandata, i momak je odbio taj poziv, poslije toga je dosao taj intevju gdje je rekao da ce igrati za Kanadu!!! Ja ne znam momcino kad si se ti prikljucio na ovaj forumu, ali u tom periodu kad je se to desilo citav ovaj forum mu je **** i mrtvo i zivo, i govorili mu sve ovo sto takvi kao ti pricate o Seferovicu, Hajrovicu i Kolasincu, a kad je nastupio protiv Estonije, onda su se svi posuli pepelom i usutili, i normalno nakon toga, proslo je dva mjeseca, a Begovic je postao mezimac BiH, "nasa zmajcina", patriota i ostalo... Ako ne vjerujes vrati ovu istu temu na kojoj sad pricamo, tamo od prije 2 godine, pa ces vidjeti da je istina sve sto sam rekao, mozes provjeriti i temu "Asmir Begovic" od samog pocetka pa ces vidjeti...

Znaci doliki ocit dvostruki arsin... Znaci uredu je to, sto smo mi Harisa molili i on rekao necu igrati za BiH, hocu za Holandiju, i onda kad je to propalo, podvio rep k'o kuja i dosao nama i mi ga prihvatili i on je dobar, medjutim jedan Haris Seferovic, (koji se mozda samo dvoumi), on je izdajica, otpadnik i smece, hoces da kazes da je uredu sto smo prihvatili Harisa koji rekao da nece da igra za nas, ali nije uredu se boriti za onog koji se mozda dvoumi?

Hocu da mi kazes jednu stvar, kad je neko od ovih potencijalnih (Seferovic, Hajrovici, Kolasinac i slicni) se nasao na spisku BiH i rekli da ce doci, a poslije toga nas slagali i otisli igrati za Svicarsku, Njemacku i drugog? Ne racunam rostilj u Ljubljani u tome svemu...
Pravda za Papeta!

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:39

Dufresne je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Prvo vidim da ti nemas pojma, hajd se malo vrati i dobro istrazi, ja znam jednu stvar vezanu za Begovica, da utakmicu (jel bila prijateljska ili zvanicna) prije nego sto ce dati taj intervju, bio je na spisku za tu utakmicu, to je bilo za Cirinog mandata, i momak je odbio taj poziv, poslije toga je dosao taj intevju gdje je rekao da ce igrati za Kanadu!!! Ja ne znam momcino kad si se ti prikljucio na ovaj forumu, ali u tom periodu kad je se to desilo citav ovaj forum mu je **** i mrtvo i zivo, i govorili mu sve ovo sto takvi kao ti pricate o Seferovicu, Hajrovicu i Kolasincu, a kad je nastupio protiv Estonije, onda su se svi posuli pepelom i usutili, i normalno nakon toga, proslo je dva mjeseca, a Begovic je postao mezimac BiH, "nasa zmajcina", patriota i ostalo... Ako ne vjerujes vrati ovu istu temu na kojoj sad pricamo, tamo od prije 2 godine, pa ces vidjeti da je istina sve sto sam rekao, mozes provjeriti i temu "Asmir Begovic" od samog pocetka pa ces vidjeti...

Znaci doliki ocit dvostruki arsin... Znaci uredu je to, sto smo mi Harisa molili i on rekao necu igrati za BiH, hocu za Holandiju, i onda kad je to propalo, podvio rep k'o kuja i dosao nama i mi ga prihvatili i on je dobar, medjutim jedan Haris Seferovic, (koji se mozda i dvoumi), on je izdajica, otpadnik i smece!!!!

Hocu da mi kazes jednu stvar, kad je neko od ovih potencijalnih (Seferovic, Hajrovici, Kolasinac i slicni) se nasao na spisku BiH i rekli da ce doci, a poslije toga nas slagali i otisli igrati za Svicarsku, Njemacku i drugog? Ne racunam rostilj u Ljubljani u tome svemu...
Nadji mi taj spisak, momcino. Nadji ga i ja napustam forum za sva vremena. Hocu da ti meni kazes kako se pozovu, il' stave na zvanicni spisak, stranci tj. drzavljani stranih drzava? Mozemo li mi Schweinsteigera pozvat? Mozemo li mi Derdiyoka stavit na spisak? :|

Hocu i ja da igram za Brazil, al' nazalost niti sam Brazilac niti imam njihovo drzavljanstvo.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:44

Prije intervjua koji je dao za kanadski radio, gdje je rekao da ce igrati samo za Kanadu, a poslije toga se odazvao za zvanicnu utakmicu kanadske reprezentacije, Ciro je bio pozvao Begovica (je li bili na zvanicna utakmica ili prijateljska), on je odbio taj poziv! Ovo je 10000% tacno, jer znam da se sve reakcije ljudi citao po ovom forumu... ovo ce potvrditi ljudi koji su duze vremena na ovom forumu...
Malo je smijesno da ti pokazem spisak pozvanih igraca neke utakmice koja je bila 2 ili 2,5 godine... Ali ti kazem, vrati se unazad sa ovim temama na forumu, tamo prije 2,5 godine i vidjeces sta je bilo i sta su ljudi pisali, pa se shvatiti...
Pravda za Papeta!

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:47

Dufresne je napisao/la:Prije intervjua koji je dao za kanadski radio, gdje je rekao da ce igrati samo za Kanadu, a poslije toga se odazvao za zvanicnu utakmicu kanadske reprezentacije, Ciro je bio pozvao Begovica (je li bili na zvanicna utakmica ili prijateljska), on je odbio taj poziv! Ovo je 10000% tacno, jer znam da se sve reakcije ljudi citao po ovom forumu... ovo ce potvrditi ljudi koji su duze vremena na ovom forumu...
Malo je smijesno da ti pokazem spisak pozvanih igraca neke utakmice koja je bila 2 ili 2,5 godine... Ali ti kazem, vrati se unazad sa ovim temama na forumu, tamo prije 2,5 godine i vidjeces sta je bilo i sta su ljudi pisali, pa se shvatiti...

I nisi mi odgovorio na gornji boldirani zadnji dio posta!
Znaci nemas dokaza? ok, zdravo. Ugodan dan.

Argument bez dokaza ko seks bez qurca. Zdravo.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:51

Medo10 je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:Prije intervjua koji je dao za kanadski radio, gdje je rekao da ce igrati samo za Kanadu, a poslije toga se odazvao za zvanicnu utakmicu kanadske reprezentacije, Ciro je bio pozvao Begovica (je li bili na zvanicna utakmica ili prijateljska), on je odbio taj poziv! Ovo je 10000% tacno, jer znam da se sve reakcije ljudi citao po ovom forumu... ovo ce potvrditi ljudi koji su duze vremena na ovom forumu...

I kako da ja tebe uzmem za ozbiljno u ovoj konverzaciji, na osnovu tvog zadnjeg posta?

Pa jel ti znas citati ili sta? Hajd ti meni daj spisak igraca, koje je Pape pozvao za utakmicu protiv Litvanije u oktobru prosle godine? Normalno da mi ga ne mozes dati, kako cu ti ja dati za utakmicu od prije 3 godine?

A posto neces da citas, ponovicu ti opet, vrati ovu istu temu, pa naleti na taj period, pa ces vidjeti da je Begovic bio pozvan i da je odbio, i vidjeces sta su ti isti strucnjaci pisali za Asmira, kao sto ti pises za Seferovica i Hajrovica, pa poslije 2 mjeseca lizali sto su posrali!
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 19 mar 2013, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 19 mar 2013, 10:53

Medo10 je napisao/la:

Spisak kanadske reprezentacije na kojem se nalazi Asmir Begović.

http://www.canadasoccer.com/canada-anno ... asoccer100" onclick="window.open(this.href);return false;
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 10:56

Dufresne je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:

@BaDa...kakve veze ima sto je sjedio na klupi? :roll: :roll: Ovdje se raspravlja o tome kako su iste situacije bile kod Begovica/Medunjanina kao kod Svicarskog smeca. Super, nasao si spisak, o kojem vec svi znamo. Sta si dokazao? Nista.

I kako da ja tebe uzmem za ozbiljno u ovoj konverzaciji, na osnovu tvog zadnjeg posta?

Pa jel ti znas citati ili sta? Hajd ti meni daj spisak igraca, koje je Pape pozvao za utakmicu protiv Litvanije u oktobru prosle godine? Normalno da mi ga ne mozes dati, kako cu ti ja dati za utakmicu od prije 3 godine?

A posto neces da citas, ponovicu ti opet, vrati ovu istu temu, pa naleti na taj period, pa ces vidjeti da je Begovic bio pozvan i da je odbio, i vidjeces sta su ti isti strucnjaci pisali za Asmira, kao sto ti pises za Seferovica i Hajrovica, pa poslije 2 mjeseca lizali sto su posrali!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ob ... niju/88880" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto, Pasa. Javi se kada se uozbiljis. Do tada Ciao, Bella.
Zadnja izmjena: Medo10, dana/u 19 mar 2013, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 mar 2013, 10:56

BaDa12 je napisao/la:
Medo10 je napisao/la:

Spisak kanadske reprezentacije na kojem se nalazi Asmir Begović.

http://www.canadasoccer.com/canada-anno ... asoccer100" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala lijepo, ovo jedan od svih sitnih dokaza sto se tice Asmira, on je sjedio na klupi u ovoj utakmici i samo nas je Bog spasio sto nije zaigrao za njih...

Prije ove utakmice, je bio taj intervju na radiu, a prije tog intervjua, Ciro je pozvao Asmira i stavio ga na spisak, (ne znam koja je utakmica bila u pitanju), a Asmir odbio poziv...
Pravda za Papeta!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 mar 2013, 10:57

Koliko samo budala zivi u ovih 51.129 kvadratnih kilometara... Nista poslije utakmice sa Grckom podhitno dati otkaz Susicu,a mene postaviti za selektora.Nema veze sto ne znam nista o selektorskom poslu,ja sam veci patriota od Susica i jednostavno sa vecom dozom patriotizma od Susica, bolje cu voditi repku,Treba dati otkaz i Karabegu,nema veze sto je jedan od najboljih strucnjaka ne samo u BiH,nego i na balkanu,a postavit cemo mog skolskog koji je kupio diplomu medicinskog fakulteta.Al nema veze,bitan je patriotizam,a ne kvalitet i strucnost.I za kraj na naredno okupljanje reprezantacije (ukoliko postanem selektor) umjesto ovih igraca pozvat cu nase vrle politicare koji odisu patriotizmom.Koji se bore tako srcano,tako jako,tako zarko za nase nacionalne interese,da su u drugi plan stavili neke nebitne stvari poput ekonomskog razvoja,zaposljavanja....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 mar 2013, 11:04

TMovac odmah u kost. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 19 mar 2013, 11:05

TMovac je napisao/la:Koliko samo budala zivi u ovih 51.129 kvadratnih kilometara... Nista poslije utakmice sa Grckom podhitno dati otkaz Susicu,a mene postaviti za selektora.Nema veze sto ne znam nista o selektorskom poslu,ja sam veci patriota od Susica i jednostavno sa vecom dozom patriotizma od Susica, bolje cu voditi repku,Treba dati otkaz i Karabegu,nema veze sto je jedan od najboljih strucnjaka ne samo u BiH,nego i na balkanu,a postavit cemo mog skolskog koji je kupio diplomu medicinskog fakulteta.Al nema veze,bitan je patriotizam,a ne kvalitet i strucnost.I za kraj na naredno okupljanje reprezantacije (ukoliko postanem selektor) umjesto ovih igraca pozvat cu nase vrle politicare koji odisu patriotizmom.Koji se bore tako srcano,tako jako,tako zarko za nase nacionalne interese,da su u drugi plan stavili neke nebitne stvari poput ekonomskog razvoja,zaposljavanja....
Ovo se sigurno odnosi na mene. Iskreno, mene boli ona stvar za iskazivanjem "patriotizma". Meni smeta to sto su nas izdali i sto su postupali kao lazovi i kreteni. Ponavljam, nek' neki obrate paznju na rijeci Spahica i Dzeke u vezi tog "slucaja". Neki su ovdje upravu dok, ocigledno, Dzeko i Spahic gofna jedu. Nemoras ti igrati za Bosnu, al' budi covjek i reci, a ne zavlaciti narod, igrace, selektora. Smece Svicarsko :!: Gamad :!:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 3 gosta.