Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zna li neko sta je bilo sa Garicem i Predicem? Je li bar jedan od njih ostao u Partizanu, odnosno Igokei?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- invincible1921
- Kontakt:
Bogdanovic je ekvivalent teletovicu eto tu smo bara bara...a sta je sa ostalim? Hrvatski mladi igraci saric je najbolji evropski igrac mladi daleko, a bgm i ukupno nije daleko od toga, hezonja je prosle sezone bio mvp kola za barcu i vrlo cesto igra, Delas ve vrlo vjerovatno ako ne ove onda naredne godine otic u neki veliki klub,a gdje su nasi talenti? Buza i vrabac uz duzno postvanje jos igraju u sparsu i sto je najgore ni tu ne dominijraju nasom ligom,znaci tesko da ce ikad nesto vise u karijeri napravit nurkicu svaka cast, al on tek treba da poakze sta moze i jel spreman talenat pretocit u kvalitet.Pogledajmo ostatak rostera: Zoric NBA liga, Tomic jedan od najboljih centara u evropi prosle godine zamalo da bude MVP drugog kruga euro lige,Simon je pored ona dva nigera najbolji igrac Lokomotive koja igra jako bitnu ulogu u evropi itd itd da ne nabrajam. Jos jednom uz duzno postovanje gdje to igraju nasi, Kikakonovic, Stipanovic, Gordic, Sutalo ... Jedna utakmica nista ne pokazuje i nemoj da se zavaravamo budimo relani. Dobili smo i litvu, jel to znaci da smo bolja rep od njih ??
Sto se tice fudbala oni imaju 7 8 igraca u top evropskim klubovima mi imamo 2-3, ostali igraci igraju u jakim ligama bitne uloge , vecina nasih igra u lijevim klubovima cak i ne igra u prvih 11. Njihov klupski fudbal je misaonoa imenica za nas...mozda bi ih dobili u medjusobnom duelu,ali to opet nista znaci ko ni za kosraku. Sad imamo dobru generaciju i dobri smo, al hrvati su konstano dobri , propustili su jedno ili dva velika takmicenja mi smo prvi put sad otisli na jedno, imaju 2 cetvrtfinala sa evropskih, i trece mjesto sa svjetskog...
Sto se tice fudbala oni imaju 7 8 igraca u top evropskim klubovima mi imamo 2-3, ostali igraci igraju u jakim ligama bitne uloge , vecina nasih igra u lijevim klubovima cak i ne igra u prvih 11. Njihov klupski fudbal je misaonoa imenica za nas...mozda bi ih dobili u medjusobnom duelu,ali to opet nista znaci ko ni za kosraku. Sad imamo dobru generaciju i dobri smo, al hrvati su konstano dobri , propustili su jedno ili dva velika takmicenja mi smo prvi put sad otisli na jedno, imaju 2 cetvrtfinala sa evropskih, i trece mjesto sa svjetskog...
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Pa sto si ga prebacio ovdje ljudi koji pojma nemaju ni ocemu mogu razne gluposti izvaljivat i to je ok
haj dobro kako hoces

=\_1921_/=
greska otisao sam na srpskog bogdanovicainvincible1921 je napisao/la:Pa sto si ga prebacio ovdje ljudi koji pojma nemaju ni ocemu mogu razne gluposti izvaljivat i to je okhaj dobro kako hoces
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Koliko netacnih informacija, majko moja. Prvo Delas nek' zahvali Bogu sto uopste igra u Cedeviti, jer bi se uskoro mogao preturati po nekim hrvatskim prvoligasima, koji nikad nece zaigrati ABA ligu. Drugo, Hezonja jeste veliki talenat, ali ni on jos uvijek nista nije pokazao. Odigrati jednu odlicnu utakmicu i par solidnih nije dovoljno da bi tako pricao. I on jos uvijek ima strah da spusti loptu na parket kad igra sa seniorima, sto je i razumljivo, mada ja vjerujem da ce on izrasti u vrhunskog kosarkasa. Vrabac nije clan Sparsa, Zoric ne igra NBA ligu, Tomiceva karijera je u velikom padu (to ce ti potvrditi i mnogi Hrvati, slobodno pitaj neke). Saric jeste donekle veci talenat od Nurkica, samo zato sto je ranije poceo trenirati, ali nema apsolutno nikakve prednosti u odnosu na Jusufa, koji je u fizickom smislu daleko superiorniji i ima objektivno vece sanse da se prije nametne u najjacoj ligi svijeta. Razlog za to je sto Saric nema snagu i masu da se gura s americkim krilnim centrima, a jos uvijek nema prefinjeni sut da bi mogao igrati poziciju niskog krila. Ne kazem da smo mi kvalitetniji od Hrvata, ali nismo ni daleko od njih kad smo u kompletnom sastavu. Istina da su oni sistemski daleko ispred nas, jer je nasa klupska kosarka na samom dnu.invincible1921 je napisao/la:Bogdanovic je ekvivalent teletovicu eto tu smo bara bara...a sta je sa ostalim? Hrvatski mladi igraci saric je najbolji evropski igrac mladi daleko, a bgm i ukupno nije daleko od toga, hezonja je prosle sezone bio mvp kola za barcu i vrlo cesto igra, Delas ve vrlo vjerovatno ako ne ove onda naredne godine otic u neki veliki klub,a gdje su nasi talenti? Buza i vrabac uz duzno postvanje jos igraju u sparsu i sto je najgore ni tu ne dominijraju nasom ligom,znaci tesko da ce ikad nesto vise u karijeri napravit nurkicu svaka cast, al on tek treba da poakze sta moze i jel spreman talenat pretocit u kvalitet.Pogledajmo ostatak rostera: Zoric NBA liga, Tomic jedan od najboljih centara u evropi prosle godine zamalo da bude MVP drugog kruga euro lige,Simon je pored ona dva nigera najbolji igrac Lokomotive koja igra jako bitnu ulogu u evropi itd itd da ne nabrajam. Jos jednom uz duzno postovanje gdje to igraju nasi, Kikakonovic, Stipanovic, Gordic, Sutalo ... Jedna utakmica nista ne pokazuje i nemoj da se zavaravamo budimo relani. Dobili smo i litvu, jel to znaci da smo bolja rep od njih ??
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- invincible1921
- Kontakt:
moja greska misio sam na rudeza, nez otkud mi zoric:)kobe24 je napisao/la:Koliko netacnih informacija, majko moja. Prvo Delas nek' zahvali Bogu sto uopste igra u Cedeviti, jer bi se uskoro mogao preturati po nekim hrvatskim prvoligasima, koji nikad nece zaigrati ABA ligu. Drugo, Hezonja jeste veliki talenat, ali ni on jos uvijek nista nije pokazao. Odigrati jednu odlicnu utakmicu i par solidnih nije dovoljno da bi tako pricao. I on jos uvijek ima strah da spusti loptu na parket kad igra sa seniorima, sto je i razumljivo, mada ja vjerujem da ce on izrasti u vrhunskog kosarkasa. Vrabac nije clan Sparsa, Zoric ne igra NBA ligu, Tomiceva karijera je u velikom padu (to ce ti potvrditi i mnogi Hrvati, slobodno pitaj neke). Saric jeste donekle veci talenat od Nurkica, samo zato sto je ranije poceo trenirati, ali nema apsolutno nikakve prednosti u odnosu na Jusufa, koji je u fizickom smislu daleko superiorniji i ima objektivno vece sanse da se prije nametne u najjacoj ligi svijeta. Razlog za to je sto Saric nema snagu i masu da se gura s americkim krilnim centrima, a jos uvijek nema prefinjeni sut da bi mogao igrati poziciju niskog krila. Ne kazem da smo mi kvalitetniji od Hrvata, ali nismo ni daleko od njih kad smo u kompletnom sastavu. Istina da su oni sistemski daleko ispred nas, jer je nasa klupska kosarka na samom dnu.invincible1921 je napisao/la:Bogdanovic je ekvivalent teletovicu eto tu smo bara bara...a sta je sa ostalim? Hrvatski mladi igraci saric je najbolji evropski igrac mladi daleko, a bgm i ukupno nije daleko od toga, hezonja je prosle sezone bio mvp kola za barcu i vrlo cesto igra, Delas ve vrlo vjerovatno ako ne ove onda naredne godine otic u neki veliki klub,a gdje su nasi talenti? Buza i vrabac uz duzno postvanje jos igraju u sparsu i sto je najgore ni tu ne dominijraju nasom ligom,znaci tesko da ce ikad nesto vise u karijeri napravit nurkicu svaka cast, al on tek treba da poakze sta moze i jel spreman talenat pretocit u kvalitet.Pogledajmo ostatak rostera: Zoric NBA liga, Tomic jedan od najboljih centara u evropi prosle godine zamalo da bude MVP drugog kruga euro lige,Simon je pored ona dva nigera najbolji igrac Lokomotive koja igra jako bitnu ulogu u evropi itd itd da ne nabrajam. Jos jednom uz duzno postovanje gdje to igraju nasi, Kikakonovic, Stipanovic, Gordic, Sutalo ... Jedna utakmica nista ne pokazuje i nemoj da se zavaravamo budimo relani. Dobili smo i litvu, jel to znaci da smo bolja rep od njih ??
=\_1921_/=
jesmo sto se tice klupske kosarke a sto se tice repke bolji smo od njih i plus nam kradu djecu nenormalno i kao Hrvatska je talentovana zemljaDaleko smo mi jos od Hrvatske.

- storm_raider
- Kontakt:
Aham, zato je Hrvatska ucesnik SP jer je slabija od nas.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Raznorazni biseri i genijalci treba prvo da shvate kako se BiH nikada nije ni mogla porediti sa Litvanijom, dok je sa Hrvatskom druga priča.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
Možemo se sada porediti sa Litvanijom kao što možemo sa Hrvatskom s obzirom da su Hrvati trenutno bolji od Litvanije,ni sa jednim,ni sa drugim' se ne možemo porediti po uspjesima na velikim takmičenjima.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
- storm_raider
- Kontakt:
"Genijalci" trebaju shvatiti da jedna dobijena bitka ne znaci i dobijen rat. Pametnom je i isaret dovoljan.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Emir
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Emir Sulejmanović prekomandovan u prvi tim Barcelone,i dio je rostera Barce od 14 igrača za ovu sezonu,dobit ce priliku 100% ove sezone za igru..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Željooooo je napisao/la:Emir Sulejmanović prekomandovan u prvi tim Barcelone,i dio je rostera Barce od 14 igrača za ovu sezonu,dobit ce priliku 100% ove sezone za igru..

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- sanlituncay
- Kontakt:
Al brate ovo kad vidis,stvarno da čovjek zaplače...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Kako sam ja ponosan na ovog momka, 

Je li ovo i Djedovicev dres 16 ili sam pogresno vidio, s mobitela sam ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:Je li ovo i Djedovicev dres 16 ili sam pogresno vidio, s mobitela sam ?

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- sanlituncay
- Kontakt:
Jest brate i Đedović mlađi 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- invincible1921
- Kontakt:
Edin Avdic: Hrvatska je na papiru daleko najbolja rep. sa ovih prostora (Veceras BHT denvnik) ako ja ne znam valjda on zna
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Pametnomdosta i 23 gosta.