Vase misljenje, da li da ga vodim?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eto sta radite yebem vam,bezveze raju plasite i da je istina ne morate to na forum pisati,povedi jasta ces ,povedi cijelu porodicu,nanu,dedu.... SVIIIIIIIIIIIIIIIII U DOLINUAmar TM'87 je napisao/la:Taman sam htio povesti malog brata na utakmicu al sad ste mi suhu neku svezali![]()
Imalo smisla ili nemalo jedna grupa non stop radi protiv interesa kluba i ostatka navijača. Baš me interesuje ko će spriječiti pojedince da recimo bakljama gađaju protivničke navijače. Sjetimo se utakmice na Koševo kako su pojedinci pretrčali cijeli stadion da bi bacali baklje. Ovdje će biti jedni na dohvat drugih. Mnogi moji prijatelji koji redovno dolaze na sjever sa djecom danas neće doći samo zbog grupe nazovi navijača Želje (ustvari njih Željo interesuje ko lanjski snijeg) jer se upravo boje nemilih scena. Za ovo sve največi krivac je cijela uprava Želje (skupa sa Amarom) jer bi svaki intervju obavezno trebali početi sa apelom prema navijačima. Bojim se da ako se danas nešto loše dogodi da je sa Željom gotovo za duže vrijeme, a i ovo malo vjernih navijača prestače pratiti ove gluposti, ja prvi. E sad je pitanje da li ovi to upravo i žele.neroazzuro je napisao/la:Meni je malo tesko povjerovat da bi navijaci svjesno isli toliko protiv vlastitog kluba. Nema smisla nikakvog.
A sto se tekme tice,osim bilo kakve pobjede (raznijecemo ih) najveca zelja mi je da Sadikovic odigra dobro tekmu. Joj nagodinu ekipe: Kerla,Zeljkovic,Colic,Kvesic,Zolotic,Sadikovic,Hasanovic,Bajic... Ludilo!
Buraz, pusti ove levate što neće ni otići na utakmicu a neko nasilje spominju. Policija će odraditi svoje,, do kontakta nema teorije da dođe. Ti s burazom lagano na onaj dio sjevero-zapad, pogled je odličan.Amar TM'87 je napisao/la:Taman sam htio povesti malog brata na utakmicu al sad ste mi suhu neku svezali![]()
ipetm je napisao/la:Buraz, pusti ove levate što neće ni otići na utakmicu a neko nasilje spominju. Policija će odraditi svoje,, do kontakta nema teorije da dođe. Ti s burazom lagano na onaj dio sjevero-zapad, pogled je odličan.Amar TM'87 je napisao/la:Taman sam htio povesti malog brata na utakmicu al sad ste mi suhu neku svezali![]()
Svi na Grbavicu, nosimo Plave do pobjede!
Sa prvim dijelom tvoga posta se ne slažem jer nisu insajderi i imaoci provjerenih informacija krivi što su normalni otjerani sa stadiona nego oni koji na svome stadionu pale stolice, a oni su samo rezultat toga.reks je napisao/la:ČESTITAM svim insajderima.imaocima provjerenih informacija.Upravo ste uspjeli i ono malo normalnih otjerati sa stadiona.Nadam se da će vam se nekad prosvlijetliti jer nije teško shvatiti da Željo ne postoji zbog bilo kakvih grupa,podgrupa,onih koji su bili po raznim selendrama ove zemlje.Ona djeca na terenu ne zaslužuju te i takve navijače.Još jedan razlog zašto karte moraju biti duplo skuplje i ako je ukidanje sezonskih karata rješenje da se isfrustrirani otjeraju sa Grbavice onda i to treba uraditi.Ionako od njih nema puno financijskog hajra,donose samo štetu a lova od titule će bez problema pokriti eventualni minus
Ne. Baram ja tako znam.champions1921 je napisao/la:@ipe Vazi li danas ono 2+1??
Ok..ipetm je napisao/la:Ne. Baram ja tako znam.champions1921 je napisao/la:@ipe Vazi li danas ono 2+1??
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP i 33 gosta.