FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 29 nov 2013, 22:21

Fin intervju sa Dinom i Amarom na izvoru.
DRUG NEBI TI PUNCA

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 nov 2013, 23:25

Jel Dino Đ. ima zavrsenu trenersku skolu,te licence trenerske kako vec ide :) ???
SLOBODA NAVIJAČIMA

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 29 nov 2013, 23:40

ennis je napisao/la:Jel Dino Đ. ima zavrsenu trenersku skolu,te licence trenerske kako vec ide :) ???
Ima covjek sve :D

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 29 nov 2013, 23:59

ennis je napisao/la:Jel Dino Đ. ima zavrsenu trenersku skolu,te licence trenerske kako vec ide :) ???
Kako bi vodio da nema..

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 nov 2013, 00:27

Drug,volio bih da grijesis ali si upravu,i ja sam o tome juce govorio.Mnogima nije doslo u glavu da se sutrasnja utakmica nece privesti kraju sa nama i lesinama na istoj tribini ali neka bude.
SLOBODA NAVIJAČIMA

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 30 nov 2013, 00:34

ennis je napisao/la:Drug,volio bih da grijesis ali si upravu,i ja sam o tome juce govorio.Mnogima nije doslo u glavu da se sutrasnja utakmica nece privesti kraju sa nama i lesinama na istoj tribini ali neka bude.
i ja bih najvise volio da grijesim, pa da mi se sutra smijete i da me banuju...
ali po onome sto sam ja saznao, ...ide se sve do Lesinara, prekid utakmice je kolateralna steta, cekala se prilika dugo, ili sada ili nikada...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 30 nov 2013, 00:39

@tu i tamo
hajde ne dipr sviju ti,kakvi belaji kakvi bakraci !!??
vidjeces sutra Manijake u strasnom izdanju to ti mogu obecati,a belaja nece biti sigurno...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 nov 2013, 00:45

arelinho je napisao/la:@tu i tamo
vidjeces sutra Manijake u strasnom izdanju to ti mogu obecati,a belaja nece biti sigurno...
Sutra ce bit belaja,samo se ne zna kojih razmjera,mozes ti smirivati koliko hoces ali o tome treba pricati ne bi li doslo u usi odgovornim da se sve maximalno osigura.
Momci koji su prosle sezone bili na putu za Prijedor znaju zasto.
SLOBODA NAVIJAČIMA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 nov 2013, 00:45

tu i tamo si upravu, neću da kažem izvor ali sprema se belaj, neću da pišem o onim mitraljezima što su pripremljeni umjesto kamera. I oni lavovi što su sakriveni u daytonu dole će biti pušteni na lešinare čim uđu na stadion ;) Samo nemojte širiti dalje.
DRUG NEBI TI PUNCA

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 30 nov 2013, 00:52

tu i tamo je napisao/la:prije svega izvinjavam se moderaciji i administratorima zbog posta,

njihovo je da rade svoj posao ali ja ipak imam svoje prioritete, neka znaju da je sve sto napisem za dobrobit sporta, mog kluba, nikad u korist navijackih grupa ili politike...

odem na pivu sa prijateljem koji voli Zelju isto koliko i ja, ustvari to nas najvise veze, nemamo u zivotu puno zajednickih stvari.
al kontam sutra tekma, idemo popiti pivu,da vidim sta on misli imal nekih vijesti u klubu, i na kraju krajeva sta misle Manijaci kao organizovana navijacka grupa
s obzirom da je on, hajmo reci, u toku zbivanja, da ga ne imenujem ili opisujem njegov navijacki zivot, uglavnom momak nikada mi nije pogresnu informaciju dao, niti je ikad rekao nesto sto sumnja, vec samo provjerene informacije, kako iz kluba tako i sa tribine, mene cijeni kao dugogodisnjeg navijaca koji voli Zelju i iako smo nekada dijelili tribinu, on je ostao, a ja se vise ne poistovjecujem na Manijacima, vec vise volim reci da nam Zeljin navijac...

prica pocinje ovdije
... na spomen utakmice... on obara glavu, prvi put u zivotu nije mu do priceo tome.
pitam ga sta je, on kaze: "Bice belaja sutra, moguce da bude prekinuta utakmica."
ja njega napadam kao da je on kriv, govorim mu da ce pokloniti Borcu jesenju titulu, gurnuti Zelju na 5-6 mjesto i direktnu materijalnu stetu od 100 000KM, misleci na 2 utakmice sa Zrinjama i Sirokim bez publike,plus kazna.
on meni dalje prica kao da se i on lomi, ne zeleci da prizna da je to lose, kaze:
"lesinari se nece dobro provesti, pokusacemo ih sacekati negdje prije(ne znam da li je mislio prije ulaska u grad, ili u stadion), ako ne bude se imalo prilike prije, na stadionu ce..."

Apelujem da svi kojima je posao obezbjediti sigurnost na stadionu, da obezbjede tribinu "sjever" citavom duzinom, kako uz teren, tako i na tribini, uz najmanji incident da se prekine utakmica i isprazni tribina kako bi se utakmica mogla nastaviti.

ovo su dobronamjerne rijeci covjeka kojem je Zeljo i fudbal na prvom mjestu, i koji se davno distancirao od bilo kakve navijacke/politicke grupe jer u BiH ne postoji nijedna ozbiljna navijacka grupa, svi redom su skupina djece i mahom propalih ljudi okupljeni oko lokanog kluba u potrazi za smislom zivota(mislim na sami kop) i lesinari i Hz i TM i robija, ma svi... njih u BiH UKUPNO SVIH ZAJEDNO ima manje od 3000(smijesni su) i drze kao taoce klubove i nas nekoliko desetina hiljada normalnih navijaca, da ne kazem vise...
ako sam ja ovo uspio saznati u kafani, vjerujem da i u samom klubu ima ljudi koji ovo znaju, i u slucaju da se stvarno belaj desi onda ne znam da li smo gori mi(navijaci svi zajedno) ili rukovodstvo kluba, onda ne zasluzujemo ni titulu nit europu, pa zar je moguce da neko radi licnih interesa dopusti da se zaprlja i ono sto je sveto, znam da takvih ljudi ima ali ne mogu da se pomirim da se druzim sa njima i djelimo tu "svetinju" u koju se obojica zaklinjemo, ali ocigledno svako na svoj nacin.
piva mi odavno nije gorcila kao veceras, i sve sto mogu je napisati ovdije, jer savjest mi ne da da predjem preko svega toga, da ne kazem nesto, ako neko ima poznanstva u Klubu neka upozori, posalje poruku, mail... bilo kako,
ja se nadam da ce se utakmica sutra zavrsiti regularno, ako trebamo izgubiti, nek izgubimo na terenu... jer ako sutra se desi ono sto mi rece doticni, bojim se da cemo izgubiti mnogo vise, i navijace normalne, i dostojanstvo, i novac i titulu, i sve sto se mukom zaradilo, 150 idiota zele da sruse sve jer imaju nerijesene racune sa Lesinarima.
hoce da "ispravljaju krive Drine" i brane cast TMa, koji je njima, iznad Zelje, a samim tim govore ko su i sta su.
previse delegatis za jednog covjeka koji voli zelju kao sta kazes ,ako se vec ne smatras manijakom onda ne mahalaj i ne pricaj gluposti po forumima samo uhvlacis nervozu beze u normalnu raju koja misli doci na utakmicu sa djetetom ,zenom i slicno ,manijaci nikad nisu napravili stetu niti ce koja ce imati velike i negativne posljedice za klub naravno tu ne racunam ove debilne price oko baklji koje su cirka 15 000 stete sto je smijesno jer samo par treninga mlade i a repke to kompenzuje sa savezom i bude na o ,jos jedna vrlo bitna stvar jeste da pored sarajevske policije nikad nijedan ozbiljni problem nije uspio da se desi a posto su oni svjesni situacije to ce sutra biti na maksimalnom nivou ,iskreno mene su uvijek fasinirali ovi koji sve znaju a nista ne znaju kao ti a pri tome su direktni protivnici navijackog pokreta ,ziv bio i okani se gluposti i pisanja ako nemas sta pametno napisati

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 30 nov 2013, 00:53

arelinho je napisao/la:@tu i tamo
aBd
ako procitas moj post vidjeces da ja ustvari sam samo apelovao da svi zaduzeni za sigurnost obave max svoj posao, u slucaju bilo kakvih nereda(i najmanjih) da nas isprate sa stadiona, pa onda da se nastavi utakmica.

a ti ne znam na osnovu cega donosis zakljucke, na osnovu licne procjene ili znas nesto sto mi ne znamo.

i ja sam do veceras mislio da nema tog idiota koji bi prekinuo tekmu u ovim okolnostima,
i veceras pijem pivu sa takvim idiotom, i cijela njegova ekipa od nekih 20 momaka svi su isti i cekaju sutra, ako dodas da na jugu ima nekoliko takvih ekipa koje identicno razmisljaju, ne treba ti nista vise...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 nov 2013, 01:02

Ti pašice ako misliš da policija neće ptičice zaštititi onda fakat ne znam šta je sa tobom. Svaki njihov dolazak na Grbavicu su zaštićeni kao polarni medvjedi, znači u momentu njihovog ulaska ili izlaska sa stadiona nikoga nema ispred. A pogotovo sad kada budemo svi na istoj tribini, zbog odluke koju je usput policija donijela. Znači glupa vam je priča totalno.

I samo da preporučim onome dečkiću što je govorio da nas Kvesić napušta nek pogleda na izvoru drugi dio intervjua sa Amarom.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 nov 2013, 01:10

Nama sutra trebaju tri bobe da ostanemo prvi, ne bi trebalo bilo kakav belaj ali za ocekivati je provokacije od strane njih, jer ne mogu a da ne promovisu svoje srpstvo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 30 nov 2013, 01:18

bagrcavi je napisao/la:Ti pašice ako misliš da policija neće ptičice zaštititi onda fakat ne znam šta je sa tobom. Svaki njihov dolazak na Grbavicu su zaštićeni kao polarni medvjedi, znači u momentu njihovog ulaska ili izlaska sa stadiona nikoga nema ispred. A pogotovo sad kada budemo svi na istoj tribini, zbog odluke koju je usput policija donijela. Znači glupa vam je priča totalno.

I samo da preporučim onome dečkiću što je govorio da nas Kvesić napušta nek pogleda na izvoru drugi dio intervjua sa Amarom.
bagrcavi, postujem te ko da si stariji od mene iako nemam pojma ko si,
ali prvo, dovoljan je bilo kakav belaj, pa i sa policijom (dakle da ne stignu do Lesinara) i da se prekine utakmica,
jesam li ja rekao da ce belaj biti 100%, nisam!
rekao sam da ima par ekipica koje su spremne za belaj 50-80momaka, plus ovih mladjih "regruta" i naravno kriticnu masu koja je neophodna za belaj, moze doci do prekida utakmice.
pogotovo sto znamo da bi jedna strana jedva docekala takvo nesto, vjerovatno bi insistirali na prekidu.
dakle pricajte vi sta hocete,
postoji namjera da se fizicki obracuna sa Lesinarima, da li ce uspjeti i kada ce to uraditi ne znam, ne znam ni kome to odgovara u Klubu ili van njega pa na svaku recenicu o mogucem belaju javljaju se 15 drugih koji ismijavaju bilo koga ko napise to.
dakle ja nisam napisao da je belaj zagarantovan vec samo da ima ekipa u srzi "Juga" koja bi bila spremna za belaj bez obzira na ove posljedice.

vase odgovaranje mi govori da ste uz njih. ja nisam, zdrao

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 nov 2013, 01:30

Ovo je moj zadnji post na ovu temu.
Prvo - trenutno nema 80 ljudi spremnih za vatru
drugo - zar stvarno misliš da se nešto sprema da bi se pričalo svuda po kafama, uz pivu, i kunti i panti koji bi to onda mogli pisati po ovakvim javnim forumima koje može pročitati svako živ od lešinara pa do policije.
treće - molim te nemoj više pisati ovakve stvari jer se ljudi zbunjuju i vjerovatno tjeraju ovakvim glupostima. Čitavo Sarajevo je mahala. I tako će neko pročitati ovo što si ti napisao, pa će reći jaranu šatro mu reko neko iz jegra grupe, pa će taj jaran reći svom jaranu i ode to u nedogled. Što je najgore tu glasinu će čuti neko ko je htio na utakmicu i neće otići zbog tebe, a zayebaće se pravo jer će Željo razbit Borca.
Živio!
DRUG NEBI TI PUNCA

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 30 nov 2013, 01:42

Cemu ovakva glupa prica..sutra SVI U DOLINU da pozdravimo sampione..manite se mahale i price rekla kazala!!!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 30 nov 2013, 01:50

bagrcavi je napisao/la:Ovo je moj zadnji post na ovu temu.
Prvo - trenutno nema 80 ljudi spremnih za vatru
drugo - zar stvarno misliš da se nešto sprema da bi se pričalo svuda po kafama, uz pivu, i kunti i panti koji bi to onda mogli pisati po ovakvim javnim forumima koje može pročitati svako živ od lešinara pa do policije.
treće - molim te nemoj više pisati ovakve stvari jer se ljudi zbunjuju i vjerovatno tjeraju ovakvim glupostima. Čitavo Sarajevo je mahala. I tako će neko pročitati ovo što si ti napisao, pa će reći jaranu šatro mu reko neko iz jegra grupe, pa će taj jaran reći svom jaranu i ode to u nedogled. Što je najgore tu glasinu će čuti neko ko je htio na utakmicu i neće otići zbog tebe, a zayebaće se pravo jer će Željo razbit Borca.
Živio!
prvo-80 mozda jesam malo pretjerao, ali treba uzeti u obzir kriticnu masu...

drugo- nisam kunto panto, sa tim momkom sam dijelio i vece tajne Juga i Zelje i nikad nisu nigdje dospjele, prije njega sam dosao na Jug i posije njega cu ostati na Grbavici.

trece- svjestan sam toga sto pricas, ali ako cu javnim iznosenjem rizika, upozoriti organizatore i muriju, za koje se zna da citaju odredjene medije, i ako je cijena tog upozorenja par stotina navijaca kojih svakako nije bilo od europe, onda mislim da je prihvatljivo.

znam ja da sam ja ovjd ispao ludjak, histerik, sta sve ne, libo me...
draze mi je da se Zelji pruzi prilika da normalno zavrsi tekmu, nego eventualne posljedice.
moras priznati da ukoliko ima imalo istine u ovome sto sam ja pisao, ipak je veca korist, nego eventualna steta.
a na ovom forumu sam preko 3 godine registrovan, nemam ni 600 postova sto ce reci da nisam od onih koji bezveze pisu.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 nov 2013, 02:24

@tu i tamo - Ma iskreno ne znam sta se imas ikome pravdati ovdje. Ti si iznio svoje videnje, a njihovo je da prihvate ili ne, ali nema ti niko pravo govoriti o cemu ces ti pisati dok se god drzis pravila foruma. Nikoga ne pozivas na NASILJE vec samo ALUDIRAS NA DODATNI OPREZ.
Ta tvoja prica je aktuelna po mahalama,kafanama i ti si to samo prenio na forum, ALUDIRAJUCI ORGANIZATORA NA OPREZ. Covjek nije generalne zakljucke davao, vec se apele. To je to...

Sutra pamet svima u glavu, od policije do nasih...
Idemo po nova tri buda...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 nov 2013, 02:31, ukupno mijenjano 1 put.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 nov 2013, 02:29

Meni je malo tesko povjerovat da bi navijaci svjesno isli toliko protiv vlastitog kluba. Nema smisla nikakvog.
A sto se tekme tice,osim bilo kakve pobjede (raznijecemo ih 8-) ) najveca zelja mi je da Sadikovic odigra dobro tekmu. Joj nagodinu ekipe: Kerla,Zeljkovic,Colic,Kvesic,Zolotic,Sadikovic,Hasanovic,Bajic... Ludilo!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 30 nov 2013, 07:50

@ tu i tamo,cuo sam istu verziju price i mogu samo da boga molim da se ne desi nesto sto bi nas gurnulo u sami ponor
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, mavi i 30 gostiju.