FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 nov 2013, 14:47

sa godisnjim od juga na sjever, a mislim da ce akcija 2+1 i dalje vaziti, a trebali bi sniziti sjever bar na 7-8km
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 28 nov 2013, 14:57

jbg nije imao covijek nimalo motiva za igru, realno a uz duzno postovanje Jedinstvu, igrac njegovog kvaliteta tesko ce imati volje za igru u nasoj drugoj ligi :) e sad sto je dozvolio da tu zavrsi, to je druga stvar, al opet mislim da bi nam dobro dosao, pogotovo ako Selim ode.
Volim te Zeljo!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 nov 2013, 14:58

Igrač bez motiva i karaktera ne treba klubu, po meni.
Ove ptice selice ne vidim kao dobru opciju, i drago mi je da ne posezemo cesto za takvima.Mladost, talenat, ljubav prema klubu, to su po meni pravi parametri.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 nov 2013, 15:09

champions1921 je napisao/la:
vincenttan je napisao/la:
super je napisao/la:@vincentan ili dijete kako vec,nevaljaj gluposti i prestani siriti notorne lazi za Amara i SIPU, samo stvarno neznam kako admini nereaguju na ovakve djecije nebuloze i klevete i udalje te sa foruma.....uostalom vidjet ces u roku par mjeseci gdje ce Amar zavrsiti i na kojoj poziciji u samom savezu,valjda ga SIPA preporucila da bi ga bolje pratili
aham, a vi ovdje sve istinu do istine pise (samo cu kopirati jedan post od prije haman mjesec dana od jednog "uvaženog") "GAZPROM!"
dobro, evo ja lazem, covjek iz saveza (vas covjek) laže, svi lazu samo vi znate istinu
kao i za igrace sto sam rekao da su kofere nasli pred stanovima pa odose na polusezoni, kao i za to da ste 50 000 od splita samo proslijedili zebi za dugove itd itd... sve sto sam na temi pisao sam slagao
i da se Amar nece vratiti na klupu (prvi napisao na temi a vi se smijali ;) )
da ne duzim, sve ce se vidjeti :) a ko hoce da sazna nije tesko vjerujte

i zasto bi mene moderator sankcionisao? Jesam ja nekoga uvrijedio mozda? Amamar ako nije kriv, posjeta sipe je samo formalnost zar ne?
SAMO OVO JE VAZNO VINCENTE
slika
Sve ostalo je laz i obmana :arrow:
Nama zbog ovakvih stvari (pehari) treba stadion. Vitrina od zida do zida - od poda do plafona krcata. Pehari nam limitiraju prostor. :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 28 nov 2013, 15:14

i dolaze li ptice ili su se prepale zime i otisle prema jugu :D
=\_1921_/=

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 28 nov 2013, 15:35

invincible1921 je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:koliko ce biti karte
http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-o- ... orac/7372/" onclick="window.open(this.href);return false;
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 nov 2013, 15:37

invincible1921 je napisao/la:i dolaze li ptice ili su se prepale zime i otisle prema jugu :D
Prema istoku :lol:
Ja te volim, volim Željo..

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 nov 2013, 17:34

Cuj Jakupović, pa jel se to baš tako gura Borac??!
Sudija koji najgore zaje. be Želju zadnjih godina
A ako seljadija iz bl ipak dodje,sa njima i manijacima u 20m na sjeveru,bolje da odmah upisemo 3boda borcu i izbjegnemo gore kazne

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 nov 2013, 17:58

SarajlijaTM je napisao/la:Cuj Jakupović, pa jel se to baš tako gura Borac??!
A ako seljadija iz bl ipak dodje,sa njima i manijacima u 20m na sjeveru,bolje da odmah upisemo 3boda borcu i izbjegnemo gore kazne
Pa delegirao ga Salem Prolic. A njemu se na faci vidi da je pitar.
:lol:

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 28 nov 2013, 18:04

PL BiH -1 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Cuj Jakupović, pa jel se to baš tako gura Borac??!
Pa delegirao ga Salem Prolic. A njemu se na faci vidi da je pitar.
:lol:
Kolega slazem se u potpunosti,samo bi jos dodao da Salem nije samo pitar,on je krme pitarsko...tacno ga mogu zamisliti kako jede burek a sa nosa mu kaplje znoj u isti...
Amare hvala ti...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 28 nov 2013, 18:12

Ma najomrzeniji lik medju sudija a. On i Čalija iz Zenice su najviše malverzacija i sudijskih kradja napravili od 1994. godine. Po njusci mu se vidi da sta je :lol:

Ali dzaba im. Bice Zeljo opet sampion. Da je iskopati koju markicu pa ovoga Arezinu dovesti kako je to samo strasan igrac. Ipak korak po korak. Uzeti Borca 1:0 pa onda neka uprava se brine o ostalom.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 nov 2013, 18:38

http://****.ba/novost/133163/f ... og-ugovora
traba kucati radio sarajevo na zvjezdice....

"Što se igračke križaljke tiče, izvjesno je da će Yani Urdinov napustiti Dolinu ćupova, a neizvjestan je ostanak još nekolicine prvotimaca.
U prvom redu mislimo na Josipa Kvesića koji ugovor ima do kraja decembra, a još uvijek nije postigao dogovor s upravom kluba iako je razgovora bilo."

Ja sam prije mjesec reko da ce Kvesa ici,al eto neki su napadali kako imam pouzdane informacije al vrijeme ce pokazati..
Za tekmu drago mi je sto su napokon teren rjesili,sjever jbg znao sam da nece jug uraditi al makar su snizili karte sto je dobar potez upravu..Sve u svemu dobiti tekmu pa u drugu sezonu sezonu uci mirnije...
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 28 nov 2013, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 nov 2013, 18:42

Southboy je napisao/la:[url]http://****.ba/novost/133163/fudbaleri-zeljeznicara-na-pripremama-u-rovinju-vraca-se-ramic-kvesic-bez-novog-ugovora[/url]
traba kucati **** na zvjezdice....

"Što se igračke križaljke tiče, izvjesno je da će Yani Urdinov napustiti Dolinu ćupova, a neizvjestan je ostanak još nekolicine prvotimaca.
U prvom redu mislimo na Josipa Kvesića koji ugovor ima do kraja decembra, a još uvijek nije postigao dogovor s upravom kluba iako je razgovora bilo."

Ja sam prije mjesec reko da ce Kvesa ici,al eto neki su napadali kako imam pouzdane informacije al vrijeme ce pokazati..
Za tekmu drago mi je sto su napokon teren rjesili,sjever jbg znao sam da nece jug uraditi al makar su snizili karte sto je dobar potez upravu..Sve u svemu dobiti tekmu pa u drugu sezonu sezonu uci mirnije...
Pa Kvesa je lud,ako ne potpise novi ugovor! :oops: Koji ce to klub i navijaci,'trpiti' njegove partije dok 'hvata' formu poslije onakve povrede!??Vjerujte,nijedan osim nas,jer samo mi znamo kakav je kad je u formi i kod nas ima 'kredita',dok ne dostigne svoj nivo...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 nov 2013, 18:47

Nemoj biti tako siguran da ga niko ne bi htio. Potpisao bi on novi ugovor sigurno da ga niko ne trazi. Prostom logikom je sigurno bilo nekih poziva pa i on ceka s tim potpisom. Nadam se da ce Kvesa ostat kod nas, boljeg lijevog beka tesko mozemo naci.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 28 nov 2013, 18:47

NEZALAGANJE je napisao/la:
Southboy je napisao/la:[url]http://****.ba/novost/133163/fudbaleri-zeljeznicara-na-pripremama-u-rovinju-vraca-se-ramic-kvesic-bez-novog-ugovora[/url]
traba kucati **** na zvjezdice....

Pa Kvesa je lud,ako ne potpise novi ugovor! :oops: Koji ce to klub i navijaci,'trpiti' njegove partije dok 'hvata' formu poslije onakve povrede!??Vjerujte,nijedan osim nas,jer samo mi znamo kakav je kad je u formi i kod nas ima 'kredita',dok ne dostigne svoj nivo...
A ako mislis da nece biti u formi,varas se..
Covjek sam trenira ima privatnog trenera i kad prodje pripreme sa bilo kojim klubom to je to...Realno ovakvi igraci nazalost napustaju ligu al trebaju biti svi realni i priznati da je on na vecem nivou nego Zeljo i PLBiH..Momku sve najbolje,znam ga,korektan je uvjek bio i pravi sportski zivot...Samo bi propao u ovakvoj ligi.. REALNO ;)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 28 nov 2013, 18:49

Ali sto se tice Kvese ja mislim da bi mu ipak bilo bolje da ostane jos ovu polusezonu u Želji da udje u ritam,ako vec ima namjeru da ide.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2013, 19:02

Ne mogu da vjerujem da niko nije spomenuo igu Viktorije jučer protiv City-a. Znam da nije mjesto za to ali opet :D
Stvarno treba biti ponosan na onaj dvomeč gdje je samo malo sreće u drugom meču bilo potrebno da se možda i izbaci Viktorija.

Malo im je falilo od otkinu bod jednoj od najboljih ekipa svijeta, 2:2 je bilo do 78. minute i otpor Viktorije je slomljen tek kada su ušli Negredo, Navas i Toure.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 28 nov 2013, 19:17

Kolko bi se moglo ocekivat navijaca u subotu
Derbi sezone sigurno jedino mzd ovaj snijeg to pokvari
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 28 nov 2013, 19:18

@nezalaganje,
bojim se da nisi u pravu, Kvesine kvalitete su vec dobro poznate pogotovo u menadjerskim i trenerskim vodama, on moze birati u koji ce klub i da ga klub strpljivo ceka pola jos pola godine...
ja se mogu nadati jedino da ce u njemu proraditi ono ljudsko, i da ce produziti sa Zeljom,koji mu je ponudio dosta toga, vise nego on Zelji,bez obzira na njegov kvalitet i hvala mu na svemu ali evo, prvi smo i bez njega.
s druge strane on je mlad vjerovatno mu se zuri da ode u bolje, i ko ce ga sprijeciti u tome, nije tu vise stvar samo u parama.
i ako mene pitate za misljenje, (bar tako ja mislim) vjerovatno je problem oko duzine ugovora, jer tesko da se i Kvesa i Zeljo mogu tu naci, mislim da je Kvesi predugo sve vise od 6 mjeseci, a opet za Zelju je premalo sve ispod 18mjs ili bar 1godine...

Do Kvesinih usiju treba da dodje to, da vjerovatno prvak BiH ce imati jednog igraca na Svjetskom prvenstvu, neko nepisano pravilo, sto bi rekli, red bi bio bar na klupi da sjedi i ovisno o prilici koju minutu da dobije, a i s obzirom na "jacinu" klupe nase repke nebi trebao biti problem iz PLBiH naci te igrace.
ukoliko on pomogne Zelji da bude prvak, on je prvi koji ce dobiti taj poziv i to mu trasira put u svijetlu karijeru,
ili moze da prepusti tu cast Svraki, Zoloticu, Tomicu i ostalim ... (naravno pod uslovom da ostanemo No1 ).
jer ukoliko odabere da ode tesko da ce skrenuti dovoljnu paznju na sebe da zasluzi poziv.

Kvesa mi je ubjedljivo najdrazi igrac Zelje jos od Vazde,ja bih volio gledati Kvesu jos pola godine u Zelji, ali ako je uslov to da ode bes odstete, onda neka hvala, krpicemo se, igrace Stana lijevo, Benjo desno... a Kvesu nece vise niko spomenuti.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 28 nov 2013, 19:31

Dolaze li Lesinari?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.