PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
pozdrav ljudi...sta mislit moze li Velez ostati u Premier Liga BIH ove godine.Prije rata sam navijao za ovaj klub i isao na utakmice protiv Dortmunda,Derbya i slicnih europskih momcadi.Slabo pratim uz zadnje vrijeme iz Svedske ali mi je jedan prijeratni drugar rekao da je Velez los ove godine i da su u problemima.
Sobzirom kako rade pripreme odnosno ne rade ih,da nisu nikoga doveli vec igraci odlaze NEMA sanse da ostanu.Hattrick je napisao/la:pozdrav ljudi...sta mislit moze li Velez ostati u Premier Liga BIH ove godine.Prije rata sam navijao za ovaj klub i isao na utakmice protiv Dortmunda,Derbya i slicnih europskih momcadi.Slabo pratim uz zadnje vrijeme iz Svedske ali mi je jedan prijeratni drugar rekao da je Velez los ove godine i da su u problemima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispadaju 100% nazalost.Hattrick je napisao/la:pozdrav ljudi...sta mislit moze li Velez ostati u Premier Liga BIH ove godine.Prije rata sam navijao za ovaj klub i isao na utakmice protiv Dortmunda,Derbya i slicnih europskih momcadi.Slabo pratim uz zadnje vrijeme iz Svedske ali mi je jedan prijeratni drugar rekao da je Velez los ove godine i da su u problemima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eto pitara i njihovog karakteristicnog pokusaja humora, podsjeca me na hrvatske serije..
Jel vama prekida ovaj stream..Dobra je slika, samo nesto koci

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ovo je ona hrvatska serija od 12 minuta..A vi ste u toj seriji glavna uloga, tj Severinacikazubo je napisao/la:Eto pitara i njihovog karakteristicnog pokusaja humora, podsjeca me na hrvatske serije..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Sutra na SS.ba mozete da gledate utakmicu Sarajeva vs Astana 

Rekoše stranci u gradu Mostaru. Šta je s vašom štafetom? Kod Pavelića ili kod Zrinskog koji je dupe prodao Mađarima i radio za njih, da bi nakon toga bio proglašen kao epski heroj?Hum94 je napisao/la:
![]()
![]()
Zadnja izmjena: High, dana/u 11 feb 2016, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hoce ljudi stream o tudjem trosku, pa nije ovo zelim - zelis.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Yebo stream ba, nek oni imaju para da plate igraca..
Ipak su oni prvi u istoriji poslali nekom ponudu, bez obzira sto je ta ponuda odbijena, ona je ipak historijska
Ipak su oni prvi u istoriji poslali nekom ponudu, bez obzira sto je ta ponuda odbijena, ona je ipak historijska
Kakva je to ujdurma zbog streama? Nisam u toku. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Po pricama plavih zabranili im pitari stream iz Antalije, imas na prethodnoj stranici sliku koju sam postavio, samo je prebacio sa njihove teme.High je napisao/la:Kakva je to ujdurma zbog streama? Nisam u toku.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cao povijesnicar ili ti ga po vasem historicar...High je napisao/la:Rekoše stranci u gradu Mostaru. Šta je s vašom štafetom? Kod Pavelića ili kod Zrinskog koji je dupe prodao Mađarima i radio za njih, da bi nakon toga bio proglašen kao epski heroj?Hum94 je napisao/la:
![]()
![]()
J... vas UDBA
Pseudoplemići ili mađarski klub hrvatskog izdajice Zrinskog. 

pozdrav za komsije I kozlice jarice. azmirami I koze olge sloboda ce biti sapinjon uz zvuk motorke na proslavi.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
Ljudi jedva cekaju, a ti ih nasao jos da pitas.Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Velez je samo jedne sezone zavrsio ispred Zrinjskog na tabeli od kada se igra zajednicka liga... Dakle, rezultatski gledano, ne prestavljaju im nikakvu konkurenciju. Ako bi neko zelio da se ugasi gradski rival, pretpostavljam da bi iza toga stajao samo kompleks i nista vise.Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gori ste vi sto spominjete nekakva gasenja Veleza 

@slevin zapamticu ovaj post.SlevinKelevra je napisao/la:Velez je samo jedne sezone zavrsio ispred Zrinjskog na tabeli od kada se igra zajednicka liga... Dakle, rezultatski gledano, ne prestavljaju im nikakvu konkurenciju. Ako bi neko zelio da se ugasi gradski rival, pretpostavljam da bi iza toga stajao samo kompleks i nista vise.Chinaglia je napisao/la:da li bi navijači Zrinjskog voljeli da se Velež ugasi, kakvo je neko generalno mišljenje, baš me zanima
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.