Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Neka Ozila...mada vala mu nije ni tesko sa onim ocima ha ja..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Hoce Ronaldo igrati protiv Lyon?
Nadam se, he is our MVP!
Nadam se, he is our MVP!
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
50%-50%D1n0 je napisao/la:Hoce Ronaldo igrati protiv Lyon?
Nadam se, he is our MVP!
Vjerovatno ce biti u sastavu,a sad dal ce poceti to je pitanje...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Odigrao je svaku utakmicu ove sezone na nivou, Barcelonu ne mozes racunati jer je demolirala Real i unistila ih na svakom dijelu terena. Osim ako je Barcelona, odnosno dvoboj protiv njih jedina velika utakmica?Scof1eld je napisao/la:ako bude igrao do kraja karijera protiv racinga, zaragoze i slicnih mozda i bude...Raul_64 je napisao/la:
Još da dodam da ce Ozil kad tada biti najbolji igrač na svijetumomak jest predobar ali se sakrije kad je velika utakmica
![]()
Ozil, Ronaldo, Messi, Xavi, svi su to majstori svog zanata, ali nema najboljeg na svijetu jer Messi ne bi mogao dobro funkcionisati da nema Xavija, a gigant kao sto je Xavi ne bi bio tako uspjesan da u napadu ima neku seljacinu i slicno. Ista stvar stoji i za igrace Reala. Ono sto je sigurno jeste da Messi ima veliku kvalitetu, igrac je kojeg bi zeljela svaka momcad svijeta jer stvarno sa lakocom radi svaki zadatak i s lakocom zabija golove, ali nekad u takve situacije je tesko doci ako nemas dobre suigrace.
Ozil nije najbolji na svijetu, kao sto rekoh, ali jeste jedan od najboljih mladih igraca svijeta. Stvarno dobro igra, ali to moze i bolje ako se ekipa ne bude previse mijenjala.
Vidim da neki pisu da im je drazi Higuain pa i bolji od Benzeme. S tim se slazem u potpunosti. I meni je drazi, ali i bolji kao igrac, ali mi kod Pipite nedostaje ono sto ima Benzema - a to je da Francuz stvarno moze igrati i sa jednom i sa drugom nogom jednako dobro. Da nam je njih dvojica zajedno u ekipu staviti, vidjeli bi kako bi dobro odigrali protiv bilo koje ekipe.
Benz je od povrede Higuaina zabio 15 golova, a u sezoni je zabio ukupno 17. To je mozda i pokazatelj da je Pipita, iako je mjesec i pol dana igrao sa bolovima i povredom ledja, bio prva opcija i da mu je Mourinho vise vjerovao jer se Benz nije zalagao. Napravio je veliku gresku i povratkom Higuaina ce opet biti istisnut iz prve postave, garant.
Portillo je napisao/la:Aludiras na Ronaldov penal Malagilosmi je napisao/la: Ma neumanjujem ja kvalitet Casillasa,svi znamo da je on najbolji golman na svetu al,ovaj penal se mogao dosta bolje izvesti.

@RAul_64 - Benzema je zabio 5 golova u Ligi prvaka

- Los_Blanos2
- Kontakt:

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da Higuain uopste ne zaostaje po igri slabijom nogom cak stavise, mislim da prednjaci.Brnjoo je napisao/la: Vidim da neki pisu da im je drazi Higuain pa i bolji od Benzeme. S tim se slazem u potpunosti. I meni je drazi, ali i bolji kao igrac, ali mi kod Pipite nedostaje ono sto ima Benzema - a to je da Francuz stvarno moze igrati i sa jednom i sa drugom nogom jednako dobro. Da nam je njih dvojica zajedno u ekipu staviti, vidjeli bi kako bi dobro odigrali protiv bilo koje ekipe.
Benz je od povrede Higuaina zabio 15 golova, a u sezoni je zabio ukupno 17. To je mozda i pokazatelj da je Pipita, iako je mjesec i pol dana igrao sa bolovima i povredom ledja, bio prva opcija i da mu je Mourinho vise vjerovao jer se Benz nije zalagao. Napravio je veliku gresku i povratkom Higuaina ce opet biti istisnut iz prve postave, garant.
[youtube][/youtube]
Savrsena tehnika lijevom nogom. Nema mozda jacinu udarca kao Benzema, ali mu je tehnika lijevom na zavidnom nivou.
Slazem se da ce opet Higuain biti nas prvi napadac, ali od sljedece sezone, jer je tesko vratit' se nakon povrede i odma' briljirat'. Mada ni to mu nije strano

[youtube][/youtube]
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Winston Smith
- Kontakt:
Niđe veze, nit je Higuain bolji od Benzeme, nit Benzema igra bolje slabijom nogom od HiguainaBrnjoo je napisao/la: Vidim da neki pisu da im je drazi Higuain pa i bolji od Benzeme. S tim se slazem u potpunosti. I meni je drazi, ali i bolji kao igrac, ali mi kod Pipite nedostaje ono sto ima Benzema - a to je da Francuz stvarno moze igrati i sa jednom i sa drugom nogom jednako dobro. Da nam je njih dvojica zajedno u ekipu staviti, vidjeli bi kako bi dobro odigrali protiv bilo koje ekipe.

BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Znao sam da ce kolega Nail postaviti onaj prvi gol
A o tome ko je bolji definitivno pokazuje statistika, tako da... Covjek je u 12 utakmica u Primeri zabio isto golova koliko je Benzemi trebalo u duplo vise nastupa.
A ti Winston si sebe dokazao recenicom da je Benzema igrao poluspica i krilo, a ne napadaca

A o tome ko je bolji definitivno pokazuje statistika, tako da... Covjek je u 12 utakmica u Primeri zabio isto golova koliko je Benzemi trebalo u duplo vise nastupa.
A ti Winston si sebe dokazao recenicom da je Benzema igrao poluspica i krilo, a ne napadaca

- Nail for Real
- Kontakt:
Ma jbg, postavi ti neki onakav Benzemin pa da raspravljamoBrnjoo je napisao/la:Znao sam da ce kolega Nail postaviti onaj prvi gol![]()

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
16 golova ove sezone od strane Karima, fino, fino, moze jos 10 pa da brojka bude zadovoljavajuca, nesto kao Pipa prosle godine samo u Ligi
Sta bi dao da Adebayora pregazi kamion...

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Nail for Real
- Kontakt:
2 milionaPortillo je napisao/la:16 golova ove sezone od strane Karima, fino, fino, moze jos 10 pa da brojka bude zadovoljavajuca, nesto kao Pipa prosle godine samo u Ligi![]()

[youtube][/youtube]
car

- Nail for Real
- Kontakt:
Al' stvarno je odlicno odigrao tu utakmicu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sve bi dao da odigramo sa ovim sastavom vecinu utakmica do kraja, jedino Adebayor-Pipita izmjena, ostalo je sve idealno ..
- Nail for Real
- Kontakt:
Kud ces Ronalda? Rekao je Mourinho da povratkom Ronalda prelazimo na stari nacin igre.L_blancos je napisao/la:Sve bi dao da odigramo sa ovim sastavom vecinu utakmica do kraja, jedino Adebayor-Pipita izmjena, ostalo je sve idealno ..
[youtube][/youtube]
Padre de padre
Padre de padre

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Nail for Real
- Kontakt:
KrišćanoPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Padre de padre

A imao je on u prvom poluvremenu isto dobar prodor, kad posla onu dvojicu za čevape

Ja kazem svoje misljenje, ne osporavam njegov kvalitet i vjerovatno je najbolji pojedinac u Realu i najkompletniji igrac na svijetu, ali brate.. Ja ga nikad nisam mogao organski i sinoc se vidjelo koliko su indisponirani i koliko su zataskani Ozil i DI Maria dok je tu CR, .. SInocnja tekma je bila najljepsa Reala ove sezone..Nail for Real je napisao/la:Kud ces Ronalda? Rekao je Mourinho da povratkom Ronalda prelazimo na stari nacin igre.L_blancos je napisao/la:Sve bi dao da odigramo sa ovim sastavom vecinu utakmica do kraja, jedino Adebayor-Pipita izmjena, ostalo je sve idealno ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.