FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nadam se da će Borac iduću domaću utakmicu igrati bar pred 700 ljudi, to bi im bio veliki uspjeh.
Aj svi na Borac!
Aj svi na Borac!
Molim te samo reci koliko je kod vas bilo ljudi sinoć, eto baš sam znatiželjan, sada sam pogledao izvještaj i vidim da vam je jedina tribina sjever bio prazan, tako da molim te ne dotičeš se posjete, nije ti to baš pametno... A nakon sinošnjeg nastupa na grbavici, valjda je svima jasno zašto tamo nisu bile kamere BHT... Jadno...Begonja je napisao/la:Nadam se da će Borac iduću domaću utakmicu igrati bar pred 700 ljudi, to bi im bio veliki uspjeh.
Aj svi na Borac!
Hristos vaskrse...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Željo 1921
- Kontakt:
Nisi ti zdrav sekunde,Naša pobjeda je čista k'o suza 100 %
I ne mogu nas 5 kola zaredom prenositi.
I ne mogu nas 5 kola zaredom prenositi.
Ne znam ja koga su prenosili proslo kolo iz Mostara...

- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Prvo sinoć na Grbavici 4 do 5000 sigurno.Utakmica kad se šteli ne šteli se da bude puno golova kao ona sinoć kojoj sam prisustvovao.Penal jeste sumnjiv to vam nijedan navijač Želje neće reći da nije što smo pokazali i na utakmici jer smo isti penal izviždali.Nakon deset minuta čist penal nije sviran za Želju.Što se tiče penala i štela pa vi najbolje znate kako se to radi 94 minut protiv Travnika rezultat 0:0 penal, sa Zrinjskim u Mostaru 0:0 svima odgovara.Što nije sumnjivo što ste vi okrenuli protiv Budućnosti .Ponavljam kad se šteli, šteli se da bude jedan go na utakmici ili nijedan a to Borac najbolje zna.
TM87
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Koje će se utakmice prenositi potpisano je prije pola godinesalebl je napisao/la:Ne znam ja koga su prenosili proslo kolo iz Mostara...![]()
![]()
TM87
Nije lijepo to što lažeštm-ovac iz mase je napisao/la:Prvo sinoć na Grbavici 4 do 5000 sigurno.Utakmica kad se šteli ne šteli se da bude puno golova kao ona sinoć kojoj sam prisustvovao.Penal jeste sumnjiv to vam nijedan navijač Želje neće reći da nije što smo pokazali i na utakmici jer smo isti penal izviždali.Nakon deset minuta čist penal nije sviran za Želju.Što se tiče penala i štela pa vi najbolje znate kako se to radi 94 minut protiv Travnika rezultat 0:0 penal, sa Zrinjskim u Mostaru 0:0 svima odgovara.Što nije sumnjivo što ste vi okrenuli protiv Budućnosti .Ponavljam kad se šteli, šteli se da bude jedan go na utakmici ili nijedan a to Borac najbolje zna.

Sarajevo, ''Grbavica''
Gledalaca: 3.000
ŽELJEZNIČAR – Velež 3:2 (Zeba '70, Višća '77, Škaljić '78 (a.g) - Ćemalović '2, Jazvin '27)
Kažeš što nije sumnjivo što smo mi okrenuli, sva sreća utakmicu su prenosili, pa se moglo vidjeti kako je pobjeda čista, imali smo još možda 5-6 odličnih prilika za gol. Ma o čemu mi pričamo, ej 11 PENALA SVIRANO vam je ove sezone i vi nešto govorite

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- Željo 1921
- Kontakt:
nasborik je napisao/la:Nije lijepo to što lažeštm-ovac iz mase je napisao/la:Prvo sinoć na Grbavici 4 do 5000 sigurno.Utakmica kad se šteli ne šteli se da bude puno golova kao ona sinoć kojoj sam prisustvovao.Penal jeste sumnjiv to vam nijedan navijač Želje neće reći da nije što smo pokazali i na utakmici jer smo isti penal izviždali.Nakon deset minuta čist penal nije sviran za Želju.Što se tiče penala i štela pa vi najbolje znate kako se to radi 94 minut protiv Travnika rezultat 0:0 penal, sa Zrinjskim u Mostaru 0:0 svima odgovara.Što nije sumnjivo što ste vi okrenuli protiv Budućnosti .Ponavljam kad se šteli, šteli se da bude jedan go na utakmici ili nijedan a to Borac najbolje zna.Kakvih 5000 da vas je bilo, ja dajem glavu da vas nije bilo više 2500, i vaš sajt je objavio da je bilo 3000, citiram:
Sarajevo, ''Grbavica''
Gledalaca: 3.000
ŽELJEZNIČAR – Velež 3:2 (Zeba '70, Višća '77, Škaljić '78 (a.g) - Ćemalović '2, Jazvin '27)
Kažeš što nije sumnjivo što smo mi okrenuli, sva sreća utakmicu su prenosili, pa se moglo vidjeti kako je pobjeda čista, imali smo još možda 5-6 odličnih prilika za gol. Ma o čemu mi pričamo, ej 11 PENALA SVIRANO vam je ove sezone i vi nešto govoriteBorcu samo 3 penala.
Boga vam dragog šta vi glumite ? Prvo sigurno je bilo 4000-5000 k,drugo jesili vidio ti koliko je bilo ili si pročito na nekom debilnom sajtu,treće šta se vi mješate jel kupljeno dal' je penal bio . KUPLJENA JE UTAKMICA,PENALA NIJE BILO i šta s tim ?
Gdje mi je Dule ? jel mu skinjen ban ? Covjek je bio samo realan a popio ban ccc 

- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Dule je dobio ban na mjesec dana,mislim da je ubio nekoga
I ja mislim da treba sa Rudarom dogovoriti "preokret". Sve do one lutkarske predstave na Grbavici sinoc,bilo mi je drago sto igramo posteno,kontam Zeljo ponekad dogovori,nema veze,mi imamo obraz! Ali,sad je to kod njih vec uzelo maha,svaka druga im je namjestena i bodove gube samo od onih koji nece da im prodaju i imaju obraz kao Sloboda ili Siroki,zato UPRAVA REAGUJ!
Nemojte dozvoliti da opet u Prijedoru Zelji prodaju a nama uzmu (bod)ove,iako bi ih mozda pobjedili i ovako,ovaj put ne prepustajte nista slucaju vec-pravac Prijedor! Ne dozvoliti klosarima da opet ispadnu "pametni" i pokupe kajmak od UEFA,jer fudbal je biznis,a za tih 20 000 euro koliko bismo mozda dali Rudaru leglo bi nam 300 000 euro od UEFA,zato marsh u Prijedor,pustite kraju supljake o rivalitetu itd....
Srbi slozno!!!

I ja mislim da treba sa Rudarom dogovoriti "preokret". Sve do one lutkarske predstave na Grbavici sinoc,bilo mi je drago sto igramo posteno,kontam Zeljo ponekad dogovori,nema veze,mi imamo obraz! Ali,sad je to kod njih vec uzelo maha,svaka druga im je namjestena i bodove gube samo od onih koji nece da im prodaju i imaju obraz kao Sloboda ili Siroki,zato UPRAVA REAGUJ!
Nemojte dozvoliti da opet u Prijedoru Zelji prodaju a nama uzmu (bod)ove,iako bi ih mozda pobjedili i ovako,ovaj put ne prepustajte nista slucaju vec-pravac Prijedor! Ne dozvoliti klosarima da opet ispadnu "pametni" i pokupe kajmak od UEFA,jer fudbal je biznis,a za tih 20 000 euro koliko bismo mozda dali Rudaru leglo bi nam 300 000 euro od UEFA,zato marsh u Prijedor,pustite kraju supljake o rivalitetu itd....
Srbi slozno!!!
ŽEPČE 2005.
NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!
Objasni mi ovih 300 000 eura ? Kako ce te to dobit ?Denis Ispušlić je napisao/la: Nemojte dozvoliti da opet u Prijedoru Zelji prodaju a nama uzmu (bod)ove,iako bi ih mozda pobjedili i ovako,ovaj put ne prepustajte nista slucaju vec-pravac Prijedor! Ne dozvoliti klosarima da opet ispadnu "pametni" i pokupe kajmak od UEFA,jer fudbal je biznis,a za tih 20 000 euro koliko bismo mozda dali Rudaru leglo bi nam 300 000 euro od UEFA,zato marsh u Prijedor,pustite kraju supljake o rivalitetu itd....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja u titulu vjerujem ko sto i ti, ne vjerujem da cemo i kup uzet, ali kad oni mogu nas provocirat sto nemogu ja onda njih ?tm84 je napisao/la:Buddy je napisao/la:Jel vas strah ?ne rise sad...
sretno smo pobjedili veceras i nemamo nikakvog razloga da sad opet prijetimo borcu kad je titula njihova... 7 bodova je previse, to sam vec rekao nakon poraza od slobodetitula je izgubljena, borcu se moze vec i zvanicno cestitati...
- Denis Ispušlić
- Kontakt:
Pa toliko ovi iz Zelje trube vec godinu dana da su dobili za ucesce u kvalifikacijama za LS. Ne treba im to prepustiti ni u kom slucaju,a ako ce biti suspenzija onda sve to vise nije ni vazno.Objasni mi ovih 300 000 eura ? Kako ce te to dobit ?
Zadnja izmjena: Denis Ispušlić, dana/u 24 apr 2011, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
ŽEPČE 2005.
za provokacije se lako dobije ban na ovom forumu, pa bujrum.Buddy je napisao/la:ja u titulu vjerujem ko sto i ti, ne vjerujem da cemo i kup uzet, ali kad oni mogu nas provocirat sto nemogu ja onda njih ?tm84 je napisao/la:Buddy je napisao/la:Jel vas strah ?ne rise sad...
sretno smo pobjedili veceras i nemamo nikakvog razloga da sad opet prijetimo borcu kad je titula njihova... 7 bodova je previse, to sam vec rekao nakon poraza od slobodetitula je izgubljena, borcu se moze vec i zvanicno cestitati...
za provokacije se lako dobije ban na ovom forumu, pa bujrum.[/quote]admin je napisao/la:ja u titulu vjerujem ko sto i ti, ne vjerujem da cemo i kup uzet, ali kad oni mogu nas provocirat sto nemogu ja onda njih ?Buddy je napisao/la:/quote]
ne rise sad...
vidim kako se dobije
- Željo 1921
- Kontakt:
Vidim baš kako dobijaju se banovi,tema FK ŽELJEZNIČAR svaki drugi post provokacija,dok na ovoj temi ist'o
Modovi ostavljaju postove,ne brišu prepirke se nastavljaju .

- Бањалучанин
- Kontakt:
Pa i na temi Borca uvijek budu provokacije.Ne daj boze da izgubimo kod kuce,pa to bi se sjatilo ovdje sve zivo...Željo 1921 je napisao/la:Vidim baš kako dobijaju se banovi,tema FK ŽELJEZNIČAR svaki drugi post provokacija,dok na ovoj temi ist'o![]()

- Бањалучанин
- Kontakt:
Ma licemjestvo,nema druge rijeci.Samo licemjerstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.