NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ja ludila na forumu sta je ovo kakav smo mi bolestan narod majko draga. Pod broj jedan nismo rijesili sve dugove i ove sezone nismo jasno izrazili cilj i zelju za ulaskom u Premijer ligu sto naravno nije imperativ, ali jeste da se u svakoj utakmici ide na pobjedu, kao što dolikuje imenu i renomeu našeg kluba. Drugo prevelika je razlika između Druge lige Centar i ove lige. Vidjeli ste danas lagano domacinsko sudjenje, nista posebno, ali kada ne budu kamere na nasim utakmicama, vidjet cete onda sta ce nam raditi, polako, ovo je danas bila kamilica sta nas ceka.
Imamo probleme s fizickom spremom jer nismo makeli nigdje iz Zenice cijele pripreme i koliko god to nekome bezveze zvucalo, ovi iz Olova su bili u Turskoj, Sloveniji imaju sve idealne uslove za pripreme, kod nas se nikad ne zna gdje ce ekipa trenirat na Kamberovicu ili negdje drugo jer nemamo terena za trenirati.
Kada su u pitanju igraci, Durmo, Horic, Ali i Masic zasluzju prolaznu ocjenu, ostali su se uklopili u sivilo utakmice, izbij nabij
Imamo probleme s fizickom spremom jer nismo makeli nigdje iz Zenice cijele pripreme i koliko god to nekome bezveze zvucalo, ovi iz Olova su bili u Turskoj, Sloveniji imaju sve idealne uslove za pripreme, kod nas se nikad ne zna gdje ce ekipa trenirat na Kamberovicu ili negdje drugo jer nemamo terena za trenirati.
Kada su u pitanju igraci, Durmo, Horic, Ali i Masic zasluzju prolaznu ocjenu, ostali su se uklopili u sivilo utakmice, izbij nabij
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Ja stvarno ne znam sta vi ovdje kritikujete igrace
Ljudi tek je prvo kolo polako dok uđu u formu i uigraju se biti će to mnogo bolje
Drugo nama danas par igrača falilo
Isakovic,Salcinovic,Hrelja,Boronja oni kad budu u timu to će biti sasvim druga dimenzija
Mi bili bolji u 1 pol.oni u drugom i rezultat sasvim realan
Ja sam i pisao danas sa bodom prezadoboljan i hvala bogu ostvarilo se
Sto se tice sledece tekme ide ona u direktnom prenosu na moja tv
Ljudi tek je prvo kolo polako dok uđu u formu i uigraju se biti će to mnogo bolje
Drugo nama danas par igrača falilo
Isakovic,Salcinovic,Hrelja,Boronja oni kad budu u timu to će biti sasvim druga dimenzija
Mi bili bolji u 1 pol.oni u drugom i rezultat sasvim realan
Ja sam i pisao danas sa bodom prezadoboljan i hvala bogu ostvarilo se
Sto se tice sledece tekme ide ona u direktnom prenosu na moja tv
-
- Kontakt:
Nema potrebe kritikovati igrace svi su se lavovski borili. Pisao sam i prije dok sam pratio prijateljske utakmice da fali brzine i kreativnosti u veznom redu, to se i danas itekako moglo vidjeti cak i neko ko se bas i ne razumije u fudbal mogao je to primjetiti. Djaba ako krila il napadac utrce, vezni kasni s pasom gotovo ofsajd s tim da jedna situacija u prvom poluvremenu kad je Zuna il Ali izbacio Karalica nije SIGURNO bio ofsajd.

6000

Sredina avgusta, 20 h subota, 1 godina bez ligaškog poraza, ugodna ljetna noc bez kiše. Samo dobro izreklamirati i "sjatiti" svu Zenicu i okoliš na BP.

Dok se ovi okrenu iz Hadzica hu ha 3:0 kao protiv Klisa.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Uspjeh je kada odigrate utakmicu daleko od najboljeg što možete, a osvojite bod u gostima protiv jake ekipe.
Žuna, Mehić, Ali moraju dati puno puno više. Danas smo bukvalno bez sredine terena igrali. I to je ono što sam uspio vidjeti između borića tako da ostale ne bih mogao ni komentarisati jer nisam vidio 3 dodavanja.
200 Robijaša dođe na gostovanje gdje znate da nećete moći gledati s tribina već s ceste. Ponosan na sve nas, ovo što mi živimo su prave fudbalske i navijačke priče koje čine ovaj sport najbitnijom sporednom stvari na svijetu.
ROBIJAŠI, ZENICA, ČELIK!
Žuna, Mehić, Ali moraju dati puno puno više. Danas smo bukvalno bez sredine terena igrali. I to je ono što sam uspio vidjeti između borića tako da ostale ne bih mogao ni komentarisati jer nisam vidio 3 dodavanja.
200 Robijaša dođe na gostovanje gdje znate da nećete moći gledati s tribina već s ceste. Ponosan na sve nas, ovo što mi živimo su prave fudbalske i navijačke priče koje čine ovaj sport najbitnijom sporednom stvari na svijetu.
ROBIJAŠI, ZENICA, ČELIK!
- prisonbreak
- Kontakt:
Naravno.Truhlo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:16Polako, korak po korak, tekmu po tekmu. Prvo se spremiti za Hadzice, subota 20h Bilino Poljeprisonbreak je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:12Aljedece 4 tekme definitivno se mora uzeti 12 bodova ak mislimo icinu vrh tabele![]()
Al' Radnik, Mlados i Rahici se moraju dobiti. Kvalitetniji smo.
Ovdje Radnik nam najvece probleme moze napraviti.
Uglavnom odlican bod danas. Prije utakmice neko da me pitao uzeo bi odmah bod.
Dobiti Radnik, pa u Kakanj 2 milje

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Odavdje samo da se svi vrate zdravi, bez povreda. Nadam se da su momci već danas na jednom iole gostoprimljivom gostovanju vidjeli kakvo suđenje nas čeka i kakve udarce će dobijatiprisonbreak je napisao/la: ↑14 avg 2023, 00:16Naravno.Truhlo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:16Polako, korak po korak, tekmu po tekmu. Prvo se spremiti za Hadzice, subota 20h Bilino Poljeprisonbreak je napisao/la: ↑13 avg 2023, 22:12Aljedece 4 tekme definitivno se mora uzeti 12 bodova ak mislimo icinu vrh tabele![]()
Al' Radnik, Mlados i Rahici se moraju dobiti. Kvalitetniji smo.
Ovdje Radnik nam najvece probleme moze napraviti.
Uglavnom odlican bod danas. Prije utakmice neko da me pitao uzeo bi odmah bod.
Dobiti Radnik, pa u Kakanj 2 milje![]()
Ja zadovoljan bodom, igrom baš nešto ne, osjeti se jača liga jači protivnik, ima tu gdje nam fali iskusnih igrača i neuigranost ekipe, onda u neku ruku ta mladost se vidi na terenu dođe to mladalačko srljanje, samo da je Fenan bio osjetili bi sigurnost u igri, a ne kamoli igrač tipa Arežine, ne može ova golobrada jalija sama bez par iskusnih lisaca da igra i da ih guramo u vatru, ali jbg radi prokletih dugova pokrivamo se koliko je jorgan dug,za pola godine ce vec druga priča biti.Ja iskreno ne očekujem više nešto puno od ovih igrača koji su vukli iz DLC.Imam svoje mišljenje i otprilike vidim koji igrači su dosegli max i da je ova liga za njih Liga prvaka, a to će se vidjeti kad budemo imali gutu i naredna pojačanja.Ništa okrećemo se već Radniku.Ovaj bod je zlata vrijedan pogotovo što je start sezone.Izreklamirati dobro utakmicu, očekujem minimalno 4500-5000 u subotu, hajcanje raje još više, zaželila se i raja utakmica.
14 k

Nije problem kritikovati, ali ovo sto pojedinci rade na forumu je cisti debilizam. Svake sedmice neki novi debil iskoci i pili i lijeci svoje frustracije po forumu.
Utakmica sasvim fer, ocekujem dalji napredak naseg tima. Masic je zabio gol sezone i to je to. Termin utakmice slijedece sedmice je idealan te se nadam da ce biti par hiljada na tribimama. Ako se jos i novi fan shop otvori to ce biti pravi praznik na Bilinom.
Robija danas grmila. Predobro je bilo.
Utakmica sasvim fer, ocekujem dalji napredak naseg tima. Masic je zabio gol sezone i to je to. Termin utakmice slijedece sedmice je idealan te se nadam da ce biti par hiljada na tribimama. Ako se jos i novi fan shop otvori to ce biti pravi praznik na Bilinom.
Robija danas grmila. Predobro je bilo.
Abda dolazim za vikend iz Austrije samo da Čelik pogledam....
Napad nam je kritičan jer nema kvalitetnog pasa iz veznog reda, previše potencira na ubacivanje. I kad ubacuju lopte su napamet poslane i 3,4 puta su nam pukli kontru. Mislim da napadači su klasa za ovu ligu samo treba srediti veznjake.
Vezni red je po meni prolazna ocjena, i to jedva. Džabe kenjate po Aliu da je momak onakav kakvog ga prozivate klinac bi on jedini dobio profi ugovor u klubu. Jučer je zaista igrao dobro, imao par poteza, okrene igrača i solidan pas. Za zunu imam osjećaj da mu treba adaptacije još malo, pokazuje želju i pokazat će se s vremenom. Skols je isto muha bio jučer, ne znam kome je više smetao nama ili njima.
Odbrana je odlična s obzirom da se trebaju još uigrat. Hora je malo zeznuo sa žutim kartonom ali bez toga zaista je ministar odbrane. Vardo, kao i za Alia, kenjate džabe. Momak je 95% utakmica i više nego solidan. Mali sivac njegovo standardno, dobar prodor i kita od ubacivanja. Bajramovic me pozitivno iznenadio, što sa prodorima sto sa pregledom igre i brzine.
Kad sam vidio Šarića, mora poraditi na tijelu. Malo jači vjetar i na podu je.
Mali Talha puca od potencijala ali također puca od neiskustva. Nisu ovo juniori ovo su mesari. (Ne bi bilo loše ga i dovest, a ne samo na posudba)
Vezni red je po meni prolazna ocjena, i to jedva. Džabe kenjate po Aliu da je momak onakav kakvog ga prozivate klinac bi on jedini dobio profi ugovor u klubu. Jučer je zaista igrao dobro, imao par poteza, okrene igrača i solidan pas. Za zunu imam osjećaj da mu treba adaptacije još malo, pokazuje želju i pokazat će se s vremenom. Skols je isto muha bio jučer, ne znam kome je više smetao nama ili njima.
Odbrana je odlična s obzirom da se trebaju još uigrat. Hora je malo zeznuo sa žutim kartonom ali bez toga zaista je ministar odbrane. Vardo, kao i za Alia, kenjate džabe. Momak je 95% utakmica i više nego solidan. Mali sivac njegovo standardno, dobar prodor i kita od ubacivanja. Bajramovic me pozitivno iznenadio, što sa prodorima sto sa pregledom igre i brzine.
Kad sam vidio Šarića, mora poraditi na tijelu. Malo jači vjetar i na podu je.
Mali Talha puca od potencijala ali također puca od neiskustva. Nisu ovo juniori ovo su mesari. (Ne bi bilo loše ga i dovest, a ne samo na posudba)
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Druga stvar,
Robiji kapa do poda, pored navijanja koje je bilo i više nego gromovito, ispali su velika gospoda. I pored provociranja od pojedinih ljudi pored stadiona nisu dali da im se izvuče živac. (Koliko sam shvatio, policija je privela dvojicu manijaka zbog namjernog provociranja). Malo su ogradu izvalili prilikom proslave gola ali to je za očekivati. Na kraju meča podijelili su kese za smeće da se otpaci pokupe uz rečenicu "pokažimo da smo čaršija" (ovo nigdje nećete pročitat u medijima.)
Robiji kapa do poda, pored navijanja koje je bilo i više nego gromovito, ispali su velika gospoda. I pored provociranja od pojedinih ljudi pored stadiona nisu dali da im se izvuče živac. (Koliko sam shvatio, policija je privela dvojicu manijaka zbog namjernog provociranja). Malo su ogradu izvalili prilikom proslave gola ali to je za očekivati. Na kraju meča podijelili su kese za smeće da se otpaci pokupe uz rečenicu "pokažimo da smo čaršija" (ovo nigdje nećete pročitat u medijima.)
Moj te babo bodri, a i moje će dijete, simbol si grada od 45te!
Kapa do podaZe072 je napisao/la: ↑14 avg 2023, 07:58Druga stvar,

Pa to je to, kod nas je 3000 ulaznica 5, 6 milja na tribinama

Zaboravio si na djecu, zenturace i rutonje koji ulaze bez ulaznice

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pricamo o pasovima, ali necemo reci da nam krila jucer nisu ni jednog igraca predriblali. Posebno u prvom dijelu kad smo imali loptu kod njihovog gola.
Mada, ovo jucer je bilo odlicno. Duvnjak je igrao defanzivnije nego inace. To se vidjelo na Zuni/Mehicu i krilima. Nismo isli sa puno igraca u kontru, maksimalno tri.
Mada, ovo jucer je bilo odlicno. Duvnjak je igrao defanzivnije nego inace. To se vidjelo na Zuni/Mehicu i krilima. Nismo isli sa puno igraca u kontru, maksimalno tri.
Celik!3,2,2.
- sagitarius
- Kontakt:
Realno za jucerasnju tekmu treba reci, igru brisi pod pisi!Mora to itekako bolje!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Posto nam krila igraju odlicnu odbranu, ja bih volio vidjeti 4 4 2 sa Bronjom i Masicem ili Masic i Karic ili bilo koja kombinacija sa 2 napadaca. U tom slucaju spustiti alija na 8cu sa zunom ili mehicem, kuci pogotovo.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑14 avg 2023, 09:30Pricamo o pasovima, ali necemo reci da nam krila jucer nisu ni jednog igraca predriblali. Posebno u prvom dijelu kad smo imali loptu kod njihovog gola.
S obzirom da nemamo neku trojku u veznom redu koja moze drzati loptu u nogama, ne bi bilo lose izbij, nabij sa 2 napadaca

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
@zamorana staviti na zapad kao koordinatora da kontroliše ulaz, ni ptica se neće provuci da pogleda besplatnoTruhlo je napisao/la: ↑14 avg 2023, 08:23Pa to je to, kod nas je 3000 ulaznica 5, 6 milja na tribinama![]()
Zaboravio si na djecu, zenturace i rutonje koji ulaze bez ulaznice![]()

-
- Kontakt:
Hajde @zamorano reci DA. Pa da možemo pričati da te forum zaposlio.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 14 gostiju.