Hahhahaha zabit ce nam Fiore 6 komada

Juric je svoje zavrsio a nije kako treba ni poceo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hahhahaha zabit ce nam Fiore 6 komada
Nestrpljiva uprava, nestrpljivi navijači i onda dobijemo situaciju da ekipa promijeni tri trenera u sezoni, kao što se dogodilo Napoliju prošle godine.
JayCatwright je napisao/la: ↑27 okt 2024, 22:28Pomalo bezobrazno i nerealno kako je ovdje liga izasla u susret Milanu i odgodila im utakmicu protiv Bologne da mogu odmorni docekati Napoli koji se bori za titulu![]()
Allegrikoeficijent je napisao/la: ↑27 okt 2024, 22:51Dybala odbio ko zna koliko saudijskih miliona da ostane u ovom cirkusu.
Valjda će tražiti transfer u januaru, šteta da provede još par dobrih sezona koje ima u nogama u Romi.
Juriću Roma prevelik zalogaj, ali ne vidim trenera koji bi uveo ovu ekipu u top4.
Mancini dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji, mislim da će on biti prva osoba koju će kontaktirati.koeficijent je napisao/la: ↑27 okt 2024, 22:51Dybala odbio ko zna koliko saudijskih miliona da ostane u ovom cirkusu.
Valjda će tražiti transfer u januaru, šteta da provede još par dobrih sezona koje ima u nogama u Romi.
Juriću Roma prevelik zalogaj, ali ne vidim trenera koji bi uveo ovu ekipu u top4.
To bi još više oduševilo navijače RomeSurreal je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:01Mancini dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji, mislim da će on biti prva osoba koju će kontaktirati.koeficijent je napisao/la: ↑27 okt 2024, 22:51Dybala odbio ko zna koliko saudijskih miliona da ostane u ovom cirkusu.
Nemoj ziv bioSurreal je napisao/la: ↑27 okt 2024, 23:01Mancini dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji, mislim da će on biti prva osoba koju će kontaktirati.koeficijent je napisao/la: ↑27 okt 2024, 22:51Dybala odbio ko zna koliko saudijskih miliona da ostane u ovom cirkusu.
Kad se sjetim tih duplih vlasništva, pa dođu aukcije poslije toga i igrača dobije onaj klub koji 'stavi više u kovertu'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.