RŠD Velež Mostar
- GrimReaper
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Koliko sam uspio procitati "Princ Perzije" zadnju zvanicnu odigrao 12.5. a negdje ima i 21.6 eh sad 6/7 mjeseci nije malo u kakvoj je spremi sigurno ce tim znati , kad bi on mogao igrati prvu tamo mozda u martu ?
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
ako je to tako, to onda nije dobro nikako, ja mislio on ce odmah uskociti u prvu postavu, a ovako moze tek za 1-2 mjeseca.GrimReaper je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:23Koliko sam uspio procitati "Princ Perzije" zadnju zvanicnu odigrao 12.5. a negdje ima i 21.6 eh sad 6/7 mjeseci nije malo u kakvoj je spremi sigurno ce tim znati , kad bi on mogao igrati prvu tamo mozda u martu ?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ko ce vjerovati tim podacima... na transfermarktu pise da je igrac Veleza od 2023 (!) a da nije kluba imao zadnje dvije godine... kako izgleda na slikama, moze ove nase pojesti za dorucak...GrimReaper je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:23Koliko sam uspio procitati "Princ Perzije" zadnju zvanicnu odigrao 12.5. a negdje ima i 21.6 eh sad 6/7 mjeseci nije malo u kakvoj je spremi sigurno ce tim znati , kad bi on mogao igrati prvu tamo mozda u martu ?
-
- Kontakt:
Mozda bi trebali malo vise vjerovati Sir Deanu KlafuricuKonzerva je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:27ako je to tako, to onda nije dobro nikako, ja mislio on ce odmah uskociti u prvu postavu, a ovako moze tek za 1-2 mjeseca.GrimReaper je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:23Koliko sam uspio procitati "Princ Perzije" zadnju zvanicnu odigrao 12.5. a negdje ima i 21.6 eh sad 6/7 mjeseci nije malo u kakvoj je spremi sigurno ce tim znati , kad bi on mogao igrati prvu tamo mozda u martu ?

Sumnjam da ga je doveo da daje ruke par utakmica u maju ukljucujuci i finale kupa

- GrimReaper
- Kontakt:
Da je mrcina od lika sigurno da jeste ogroman je frajer. Da li je vjerovati TM-u ? I da i ne.mobih je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:16Ko ce vjerovati tim podacima... na transfermarktu pise da je igrac Veleza od 2023 (!) a da nije kluba imao zadnje dvije godine... kako izgleda na slikama, moze ove nase pojesti za dorucak...GrimReaper je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:23Koliko sam uspio procitati "Princ Perzije" zadnju zvanicnu odigrao 12.5. a negdje ima i 21.6 eh sad 6/7 mjeseci nije malo u kakvoj je spremi sigurno ce tim znati , kad bi on mogao igrati prvu tamo mozda u martu ?
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
- GrimReaper
- Kontakt:
Ma ja Sir Klafu dajem puno povjerenje i siguran sam da on ima vec sistem u svojoj glavi kako i sta, ne vjerujem da ce ga cuvati samo do kraja sezone nego vjerovatno Princ + Grande Ante i rotacija ko bude u njoj.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:51Mozda bi trebali malo vise vjerovati Sir Deanu KlafuricuKonzerva je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:27ako je to tako, to onda nije dobro nikako, ja mislio on ce odmah uskociti u prvu postavu, a ovako moze tek za 1-2 mjeseca.GrimReaper je napisao/la: ↑27 feb 2024, 09:23Koliko sam uspio procitati "Princ Perzije" zadnju zvanicnu odigrao 12.5. a negdje ima i 21.6 eh sad 6/7 mjeseci nije malo u kakvoj je spremi sigurno ce tim znati , kad bi on mogao igrati prvu tamo mozda u martu ?![]()
Sumnjam da ga je doveo da daje ruke par utakmica u maju ukljucujuci i finale kupa![]()
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Izgleda ipak u četvrtak sa Širokim.
Cetvrtak u 13 h u Citluku. Zvanicno.
Šteta, ali eto imali smo vise odmora od njih. Ovo su možda i najbitnije utakmice u sezoni. Jer ako ih izbacimo. Onda 4. mjesto 99% vodi u evropu. Ali isto tako, utakmica protiv Posušja je jako bitna
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!

Utakmica je bila u nedjelju, u 14:00. Sad će vjerovatno biti ponedjeljak
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Optimističan sam pred utakmicu sa Širokim koji u nastavku sezone igra fantastičan fudbal. Ipak se radi o dvomeču i uzvrat je kod nas pred krcatim stadionom. Treba uzeti u obzir da igramo sa Zvonićem, tako da se i sam pitam čemu imam toliko optimizam.
Posušje nam ne leži nešto, ne bih se iznenadio da tu utakmicu izgubimo. Treba pratiti rezultate Sloge, djeluju opasno.
Posušje nam ne leži nešto, ne bih se iznenadio da tu utakmicu izgubimo. Treba pratiti rezultate Sloge, djeluju opasno.
Republika Bosna i Hercegovina
Igrači Širokog su jako brzi i igraju na kontre što Deni nikako ne leži, nadat se da ćemo biti na visini zadatka i odigrati mudro i efikasno. Kao što neko reče ove 4 utakmice su jako važne i igrači moraju davati zadnji atom snage kako bi izvukli što povoljnije rezultate.Xenophon je napisao/la: ↑27 feb 2024, 15:24Optimističan sam pred utakmicu sa Širokim koji u nastavku sezone igra fantastičan fudbal. Ipak se radi o dvomeču i uzvrat je kod nas pred krcatim stadionom. Treba uzeti u obzir da igramo sa Zvonićem, tako da se i sam pitam čemu imam toliko optimizam.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- GrimReaper
- Kontakt:
Znaci 4 utakmice u 13 dana kako to sada pise po njihovom ? 2og protiv Posusija, 6og protiv SB, 9og protiv TC, 13og revans sigurno jedna od te 4 mora biti pomjerena a kup sigurno nece biti pomjeran dalje.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
Ne znam sto kukate na gust raspored, pa i Sarajevo, Široki, Zrinjski, Borac, Sloga, Siroki svima je isto.
Jeli iko bio na treningu? Kako izgleda Iranac?
Ne bih ja očekivao od Gholamija ništa neko vrijeme.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Mislim da princa u najboljoj situaciji gledamo kada krene treća faza, recimo za nekih 20-25 dana.
Do tad valja zadržat postojeću situaciju na tabeli.
Po meni, prvenstvena utakmica sa Posušjem strašno teška i bitna, bitnija i od samog kupa.
Široki dobro izgleda i mislim da su šanse za prolaz podjednake.
Do tad valja zadržat postojeću situaciju na tabeli.
Po meni, prvenstvena utakmica sa Posušjem strašno teška i bitna, bitnija i od samog kupa.
Široki dobro izgleda i mislim da su šanse za prolaz podjednake.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.