FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
90
37%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
37
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
22
9%
Samo stranac
57
23%

Ukupno glasova: 244

TurkishAirlines

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TurkishAirlines » 17 mar 2024, 20:37

ajdohordas je napisao/la:
17 mar 2024, 20:24
Malo je loš tajming za ovaj sastanak i možda, kažem možda smo malo požurili sa sastankom. Sada je svima prpa, kone ako se odazovu mogu ih istjerat u federalnu znam 100% da im je takav stav, nas će svakako gledat da istjeraju iz Evrope a Velež ako se odazove i njih također. TC i Igman ce takodjer biti pod određenim pritiskom zbog mogucih kalkulacija i izbacivanja kroz ligu u niži rang.

Možda smo trebali izgurati nekako ovu sezonu, probat domoći se Evrope, zaradit nešto keša i popravit koeficijent pa onda u pauzi organizovat sastanke kad smo svi na nuli i na početku.
Ovako nisam baš nešto optimističan po pitanju odaziva klubova. Daj Bože da griješim i da sutra bude bar 5 klubova na odazivu ali jako teško...
Odmah reagovat. Zasto davati neprijatelju vremena da se konsoliduje i napadne?
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 17 mar 2024, 20:45

TurkishAirlines je napisao/la:
17 mar 2024, 20:37
Malo je loš tajming za ovaj sastanak i možda, kažem možda smo malo požurili sa sastankom. Sada je svima prpa, kone ako se odazovu mogu ih istjerat u federalnu znam 100% da im je takav stav, nas će svakako gledat da istjeraju iz Evrope a Velež ako se odazove i njih također. TC i Igman ce takodjer biti pod određenim pritiskom zbog mogucih kalkulacija i izbacivanja kroz ligu u niži rang.

Možda smo trebali izgurati nekako ovu sezonu, probat domoći se Evrope, zaradit nešto keša i popravit koeficijent pa onda u pauzi organizovat sastanke kad smo svi na nuli i na početku.
Ovako nisam baš nešto optimističan po pitanju odaziva klubova. Daj Bože da griješim i da sutra bude bar 5 klubova na odazivu ali jako teško...
Nije to davanje vremena... nego mišljenja sam da nema svrhe ulaziti u ovu borbu ako ćemo biti sami, a čitajući komentare i posmatrajući malo širu situaciju ostalih, izgleda da ćemo na kraju ostati sami. Tako ne mozemo nista uciniti ili mozemo ali jako jako malo.
Ušlo se u zadnju trećinu prvenstva i klubovi nece da se zamjeraju sa gov.nima... neko zbog Evrope, neko zbog tribine, neko zbog ispadanja a neko zbog mjesta članova i predstavnika u savezu.

Ne pokrenu li se sada svi zajedno uz nas i prešute li, ovo što se dešava je kamilica naspram onog sto ce nam se tek desavati u narednim godinama obzirom da Vico dobija novi mandat.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 17 mar 2024, 20:48

17 mar 2024, 20:45

Nije to davanje vremena... nego mišljenja sam da nema svrhe ulaziti u ovu borbu ako ćemo biti sami, a čitajući komentare i posmatrajući malo širu situaciju ostalih, izgleda da ćemo na kraju ostati sami. Tako ne mozemo nista uciniti ili mozemo ali jako jako malo.
Ušlo se u zadnju trećinu prvenstva i klubovi nece da se zamjeraju sa gov.nima... neko zbog Evrope, neko zbog tribine, neko zbog ispadanja a neko zbog mjesta članova i predstavnika u savezu.

Ne pokrenu li se sada svi zajedno uz nas i prešute li, ovo što se dešava je kamilica naspram onog sto ce nam se tek desavati u narednim godinama obzirom da Vico dobija novi mandat.
To za drugi mandat Vice sad je upitno jer se i politika umijesala iz Federacije,narsvno kasno se umijesaju kao i uvijek,nijemo su gledalinkad Dosik javno najavi titulu,lakrdije na bh terenima,unistavanje repke,pozivanje u mladje reprezentacije komolet ekipe Borca da ih spreme za Srbiju i njihovu repku. Ovo sa Hurem je idealno bilo inace se nebi niko od politicara oglasio. Sad ce pokusati da nam zgade fudbal mada to rade evo 3 godine.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 17 mar 2024, 20:50

Je li istina da je Mirvić otkazao Savezu zaštitarsku agenciju Security, ima li igdje išta službeno ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 mar 2024, 20:52

Sumnjam al ima neku nadu da ce i kod ostali klubova probuditi se zdrav razum i zelja za ravnopravnosti i da ce se odazvati.
Borac nece te njihovi pusiqurci Sloga i Zvijezda kao i Zrinjski sigurno koji ima lobi i guranje malcice manje od Borca samo.
Ostali nadam se da ce doci sebi i prisustvovati sastanku.

A onako objektivno ocekujem Velez,Tuzlu i Igman.Igmanu smo valjali,Tuzla onim sjednjem na terenu isto u mini ratu sa savezom,a Velez mora doci jer zna da vise nikad nikakvu saradnju nece imati sa nama u suprotnom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 17 mar 2024, 20:55

Pantelija je napisao/la:
17 mar 2024, 18:25
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
17 mar 2024, 17:54
Pantelija je napisao/la:
17 mar 2024, 17:39
Strasno je da se nas klub spušta na nivo četnika iz banjaluke... Mislio sam da nikada necu to dozivjeti od sarajeva ali mirvic je uspio i to da uradi... Svaka cast, treba i to znati.
Jadno je i zalosno da u klubu rad, profesionalizam i odgovornost ne znace nista i da ono sto amerikancu mala šapne on uradi... Necemo mi daleko.
Ko i sta mu sapce? Nije valjda ova sto nema direktnih veza sa Sarajevom :urnebes:
Bolje da ne pisem nista samo mi se gadi sve. I sto klub ispašta nečiji neprofesionalizam, neznanje i glupost
Posteno buraz :salut:

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 17 mar 2024, 21:01

Kad je to cudo od disciplinske?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 17 mar 2024, 21:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
17 mar 2024, 20:52
Sumnjam al ima neku nadu da ce i kod ostali klubova probuditi se zdrav razum i zelja za ravnopravnosti i da ce se odazvati.
Borac nece te njihovi pusiqurci Sloga i Zvijezda kao i Zrinjski sigurno koji ima lobi i guranje malcice manje od Borca samo.
Ostali nadam se da ce doci sebi i prisustvovati sastanku.

A onako objektivno ocekujem Velez,Tuzlu i Igman.Igmanu smo valjali,Tuzla onim sjednjem na terenu isto u mini ratu sa savezom,a Velez mora doci jer zna da vise nikad nikakvu saradnju nece imati sa nama u suprotnom.

Ma ne ocekuj husica nece njegovi tu ni biti, jer je on trenutni clan u savezu...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 17 mar 2024, 21:03

Kad zasjeda ta disciplinska?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 17 mar 2024, 21:10

Pa ako pravimo neprijatelja od saveza, ne moramo i od svih klubova u ligi, ne mozes tek tako ultimatume davati. Los je trenutak definitivno jer svi klubovi koji bi potencijalno ucestvovali u ovome imaju mnogo toga za izgubiti. Velez evropu, zeljo i igman status u ligi, itd. Zeljo svakako sumnjam da ce ikad pristupiti ovome jer njima tribina vodi klub, a napravili bi im haos da se uopce odazovu na sastanak, a kamoli da nesto ucestvuju. Bosnjo je sam sebi najveci neprijatelj, kako na politickoj sceni, tako i na sportskoj. Mi se koljemo medju sobom, jedva cekamo da jedni drugima napakostimo, na kraju krajeva i hodamo s letvama da bijemo sugradjane, a cetnici nam orgijaju i unistavaju drzavu, sistem, sport, sve...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 mar 2024, 21:14

Za pocetak uhvatiti ovog Kotlu i Kljajica, oba zive u Sarajevu i napraviti pritisak da ne smiju glasati za rigorozne kazne Sarajevu. Bez njihovog glasa ne mogu donijeti odluke.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 17 mar 2024, 21:16

17 mar 2024, 20:45

Ako mislis na ovo na forumu sto pisu navijaci dr klubova, to zanemari.
Nisu mjerilo niti su ikad bili, pocevsi i od nas kad su neke stvari u pitanju.

Iskreno, koliko god ja Mirvica ne gotivim zbog javasluka u klubu i ostakog i sto smo unazad par godina nikad gori, nije on neka riba za odbaciti.

Ako je istina to da su se diglu odredjeni ljudi da se ovo rjesi, onda bi moglo ovo sta na bolje izaci i nesta da se rjesi.

Ja licno bi volio samo da se ove kvazi balije iz saveza malo vise bore za nas, kao sto ae srvi i hrv bore za svoje.
Da kad ode Peljto balija pichketina u BL i sudi kako sudi, da se to vise ne desava. Da posteno sudi, evo nemoj nam pomagati al nemoj ni odmagati.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 17 mar 2024, 21:17

Kada je to pravo vrijeme? Na početku sezone? U trenutku kada liga kreće pa dobiju obavijest da će im u slučaju da prisustvuju imati sudije protiv sebe. Sada je pravo vrijeme.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 17 mar 2024, 21:17

Manite se tih priča, sve je do momentuma. Bolje ikad nego nikad. Kada se već zakotrljalo daj da se ide do kraja.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 mar 2024, 21:22

Ma kad god se pokrene neko ce reci ne valja vrijeme. Nemoj na ljetnoj pauzi, nemoj ni na zimskoj, nemoj na pocetku, na kraju hahah 😆

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 17 mar 2024, 21:27

Morpheus je napisao/la:
17 mar 2024, 21:22
Ma kad god se pokrene neko ce reci ne valja vrijeme. Nemoj na ljetnoj pauzi, nemoj ni na zimskoj, nemoj na pocetku, na kraju hahah 😆
Pa ja, kad sve zatihne pred početak sezone, upalili bi se i rekli što nismo onda kada su se već svi bili digli.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 17 mar 2024, 21:28

Ako imaju i malo pameti ili bolje napisano -vizije,svi
Prevashodno bosnjacki klubovi bi trebali podrzati inicijativu.
Prvo zbog sebe samih.
SARAJ’VO ce pregulit ovu situaciju ovako ili onako.
Može i Velež.Ali oba tima nemaju objektivne šanse da u
Budućnosti osvoje nešto dok su Vicko i ekipa balija tu.
Ovi ostali klubovi kao Željkan,Tuzla,Igman će u nizi rang.
Samo pitanje vremena.
Pa Vicko ne da niti ce dati Slaviji iz Lukavice da primirise
Premijer Ligi samo sto su blizu Grada Sarajeva.
Protjerat balije iz Saveza pa dalje.
Sto se tice UEFA i Slovenca,ima tu materijala ihihiii.
Kako je”izabran”12.Maja 2016 u Mexico City,pa do ucjena
Od srpske mafije itd….
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 17 mar 2024, 21:38

kupus army je napisao/la:
17 mar 2024, 21:14
Za pocetak uhvatiti ovog Kotlu i Kljajica, oba zive u Sarajevu i napraviti pritisak da ne smiju glasati za rigorozne kazne Sarajevu. Bez njihovog glasa ne mogu donijeti odluke.
Kljajic je iz Cazina, Vicima podguzna muha, godinama je on u toj komisiji i nikad nista uradio nije

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 17 mar 2024, 21:59

Obavezno!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 mar 2024, 22:05

Arhitekt je napisao/la:
17 mar 2024, 21:38
Kljajic je iz Cazina, Vicima podguzna muha, godinama je on u toj komisiji i nikad nista uradio nije
Mislim da Kljajic zivi u Sarajevu, ali nisam siguran!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amco46, bordobijeli, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HyperOS, mosarajvosa83, napoleon72, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 193 gosta.