FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta se raspravljate sa tim pitarom,clanom prvaka svemira.Sad lafo nasao da prica o evropskim takmicenjima,ko je koga izbacio.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Veći broj medija piše da je bilo oko 3000-3500Ultras1921 je napisao/la:zato i ne treba suditi po stranici savezah1j3na je napisao/la:Ako je suditi po stranici saveza, akcija za ulaznice nije nesto puno povecala posjetu.Svega 2000.
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
Kompleksi nabijeni a sezona jos nije okoncana.

On je clan kluba albanaca. Nije sir nije feta ubila ih mala Zeta

On je clan kluba albanaca. Nije sir nije feta ubila ih mala Zeta

Ma ne valja ta, ima ista u Avazu, daj neku ispravnu, da nismo prvi na njojKeenan.- je napisao/la:sportsport.baVirtu4l je napisao/la:Zna li neko gdje se može pogledati tabela PL BiH?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema te tabele.Virtu4l je napisao/la:Ma ne valja ta, ima ista u Avazu, daj neku ispravnu, da nismo prvi na njoj
To ti je isto kad mali pitar uđe u biblioteku i pita: "Ima te li knjigu Sarajevo je sampion"?, a ona teta mu odgovori: "Sine, bajke su ti na onoj poliici na kraju sobe pa pronađi".

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ljudi,ja stvarno ne vidim potrebu da se raspravljamo sa nedobronamjernim posjetiocima ovog foruma.Mi uzivamo u ovoj situaciji,pravimo iznimne stvari sopstvenim snagama,s ljubavlju prema klubu na terenu i na tribinama. Onaj fluid koji je kod nas vidljiv iz aviona neki nece nikad osjetiti.Ne moze se to vjestacki napraviti nikakvom propagandom,nikakvim marketingom.Osjecaj pripadnosti nekome i necemu se ne kupuje. Mi trebamo uzivati u tome,biti ponosni na klub,na ljude koji svoj odnos prema klubu ne mjere parama.To je bogastvo koje se ne kupuje novcem.
ma ljudi dragi pustite "svemirce" eno Dino im kaze da su NAJVECI KLUB U DRZAVI a i sire 

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Jel neko skontao Kristica da na pocetku onog pregleda kaze da je bila akcija kupis jednu ulaznicu uvedes jos dvojicu..
Koja informisanost jbt..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
aha hahahah i jos kaze i jedva se skupilo tek oko 3000 gledalaca hahhaha koji komplexiRios je napisao/la:Jel neko skontao Kristica da na pocetku onog pregleda kaze da je bila akcija kupis jednu ulaznicu uvedes jos dvojicu..![]()
Koja informisanost jbt..
![]()

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
QWERTZ je napisao/la:aha hahahah i jos kaze i jedva se skupilo tek oko 3000 gledalaca hahhaha koji komplexiRios je napisao/la:Jel neko skontao Kristica da na pocetku onog pregleda kaze da je bila akcija kupis jednu ulaznicu uvedes jos dvojicu..![]()
Koja informisanost jbt..
![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Urdinov: Željo će cijeli život ostati u mom srcu
http://fkzeljeznicar.ba/urdinov-zeljo-c ... srcu/7350/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/urdinov-zeljo-c ... srcu/7350/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... jio+trofej" onclick="window.open(this.href);return false;bacelonafan je napisao/la: Basel,Dinamo Kijev,Genk,Rapid su za Victoriju i Serif institucije cuj MariborHelsinborg je igrao LP dok Sherif nije nikad,Genk je prosle sezone igrao LP itd al ajde da nesmaram,kao sto vi radite na nasoj temi,nego smoriste pa reko da se ukljucim onda malo glupostima koje pisete
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
a sto je stislo veceras prava hladnoca, siguran sam da ima - 2 stepena u Sarajevu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto niste produzili s njim ugovor? Dobar igrac.ipetm je napisao/la:Urdinov: Željo će cijeli život ostati u mom srcu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nije on zainteresovan jer ima strasnu ponudu da ode.Sarajlijc@ je napisao/la:Sto niste produzili s njim ugovor? Dobar igrac.ipetm je napisao/la:Urdinov: Željo će cijeli život ostati u mom srcu
Ako neko napiše Sunderland nek se odmah odjavi sa foruma i interneta...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Bitnije je da Kvesa poduzi,od njega moze biti neke love a drzati na klupi jednog od ta dva igraca je bespotrebno.
Nema smisla placati 2 lijeva beka extra kvalitete.
Nema smisla placati 2 lijeva beka extra kvalitete.
SLOBODA NAVIJAČIMA
citao sam i ja za to na forumu oplako samipetm je napisao/la:Ako neko napiše Sunderland nek se odmah odjavi sa foruma i interneta...

jaka je ponuda ali finansijski za njega,nisam mislio klub kao ime i to...
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, NazorUso, Proximic i 24 gosta.