FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 14 sep 2015, 12:04

Ja sam se davno od titule oprostio. gledam samo kako da mjesto u Europi ugrabimo. i eventualno možda da kup osvojimo ako ništa..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Bosniacum Lilium
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 sep 2015, 12:07

Samo FourFourTwo ! Pogotovo jer dosta napadamo po krilima.

Pa ne mozemo bas ocekivati da Benko sam kupi sve lopta sa paznjom od 2-3 protivnicka igraca na njemu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 sep 2015, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 12:08

Zagor je napisao/la:Ja sam se davno od titule oprostio. gledam samo kako da mjesto u Europi ugrabimo. i eventualno možda da kup osvojimo ako ništa..
Dupla je prioritet, ali i sa 1 trofejom bi bili sasvim zadovoljni. Ja mislim barem većina.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2015, 12:10

Mi ganjamo Evropu, zna se ko je najveći favorit za trofeje... :cool:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 12:16

hilmo je napisao/la:Mi ganjamo Evropu, zna se ko je najveći favorit za trofeje... :cool:
:lol: :lol: i hilmo počeo prcati :lol:
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 sep 2015, 12:21

skoJaa je napisao/la:Nije mi bilo mrsko da napravim spisak igraca koji su dosli od kada je Ibrakovic sportski direktor:
Dusan Jevtic, Nemanja Bilbija, Irfan Vusljanin, Milos Stojcev, Krste Velkoski, Dario Puric, Mario Baric, Matej Delac, Mato Jajalo, Germain Kouadio, Andrija Petrovic, Miroljub Kostic, Risto Mitrevski, Sevko Okic, Haris Duljevic, Dzemal Berberovic, Rados Protic, Ahmad Kallasi, Amer Bekic, Leon Benko, Edin Rustemovic, Senedin Ostrakovic, Almir Bekic, Anel Hebibovic, Milan Stepanov, Rijad Kobiljar, Tomislav Barbaric i Harmony Ikande.
Od 28 navedenih igraca 5-6 su istinska pojacanja, ostalo mrtvi prosjek.
Sve ijedan igrac kad je dosao u Sarajevo,bilo je " Ibrak yebe i ne vadi" " Bravo Ibrakadabra" " Joj ibraka sto pisa po sirotinji" itd itd
Naravno, kad su losi rezultati onda je Ibrak kriv, on je dovodio mrtvi prosjek kao sto su Beno, Stepanov, Barbarić, Kalassi, Stojcev, itd itd

A ovde se 100 puta ponovilo da Ibrak NE MOZE NISTA bez odobrenja Kuste i Dine. Pa sto se onda ne napadaju Edis i Selimovic, najlakse je na Ibrakovica jer eto neko je rekao da je nsto prije radio, pa se to sad nekima ne svidja.

Ibrak jedini ima muda u upravi, i da ima odvezane ruke, ko sto nema, nayebo bi se on svima koji mu rade o glavi.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 12:25

Zip je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:Nije mi bilo mrsko da napravim spisak igraca koji su dosli od kada je Ibrakovic sportski direktor:
Dusan Jevtic, Nemanja Bilbija, Irfan Vusljanin, Milos Stojcev, Krste Velkoski, Dario Puric, Mario Baric, Matej Delac, Mato Jajalo, Germain Kouadio, Andrija Petrovic, Miroljub Kostic, Risto Mitrevski, Sevko Okic, Haris Duljevic, Dzemal Berberovic, Rados Protic, Ahmad Kallasi, Amer Bekic, Leon Benko, Edin Rustemovic, Senedin Ostrakovic, Almir Bekic, Anel Hebibovic, Milan Stepanov, Rijad Kobiljar, Tomislav Barbaric i Harmony Ikande.
Sve ijedan igrac kad je dosao u Sarajevo,bilo je " Ibrak yebe i ne vadi" " Bravo Ibrakadabra" " Joj ibraka sto pisa po sirotinji" itd itd
Naravno, kad su losi rezultati onda je Ibrak kriv, on je dovodio mrtvi prosjek kao sto su Beno, Stepanov, Barbarić, Kalassi, Stojcev, itd itd

A ovde se 100 puta ponovilo da Ibrak NE MOZE NISTA bez odobrenja Kuste i Dine. Pa sto se onda ne napadaju Edis i Selimovic, najlakse je na Ibrakovica jer eto neko je rekao da je nsto prije radio, pa se to sad nekima ne svidja.

Ibrak jedini ima muda u upravi, i da ima odvezane ruke, ko sto nema, nayebo bi se on svima koji mu rade o glavi.
Kada kažeš nahebao bi se svima to ne smije raditi ukaljao bi ugled kluba, a i sebe i tu bi mu bio kraj karijere. A ne može se pohvaliti da se dobro kontroliše kada ima izljeve emocija kao kada je vodio Slobodu protiv Bratstva.
SRETAN BROJ - 1725

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2015, 12:33

Nek on nikog ne hebe samo neka radi svoj posao.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 14 sep 2015, 12:34

nemojte mi te depresivne čuj oprostio se od titule :evil:

do kraja svašta će se još desit, može se desit da zrinjski ispadne, a može da velež ode u europu, 2-3 dobra rezultata i gore si, 3 kiksa boriš se za opstanak.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 sep 2015, 12:38

pitic je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Kada kažeš nahebao bi se svima to ne smije raditi ukaljao bi ugled kluba, a i sebe i tu bi mu bio kraj karijere. A ne može se pohvaliti da se dobro kontroliše kada ima izljeve emocija kao kada je vodio Slobodu protiv Bratstva.

Ti si dobar video postavio, tako ko zeli da malo razmislja i pogleda do kraja, shvatit ce ko nam pravi probleme.
Nisam mislio bukvalno da bi se nayebao svima od a do ž

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 14 sep 2015, 12:41

Tek 8.kolo a neki se vec oprostili od titule :V hahaha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 sep 2015, 12:49

@Zip

Pogleda se klip i sve je jasno.

Rekao je sve u jednoj rečenici, a to je: Moram razočarati te manađere, oni neće voditi ovaj klub i oni neće pljačkati ovaj klub mi smo u situaciji se se ponašamo profesionalno i da čuvamo klub i da ga volimo.

To je to jasno kao dan.
SRETAN BROJ - 1725

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 sep 2015, 12:57

"Novi trener će imenovati svoj stručni štab, dakle dovest će svoje ljude kojima vjeruje. U stručnom štabu će biti i Enver Lugušić, kao trener golmana. On je jedan od najboljih trenera golmana u Bosni i Hercegovini. Mislim da će doprinijeti razvoju golmana koje imamo, ali i u selekciji sljedećih golmana. Tražimo golmane za naše selekcije u Akademiji i pokušat ćemo iscrpiti najbolje iz Bosne i Hercegovine. On je u selekcijama i ima najbolji uvid i vjerovat ćemo njegovim metodama rada i njegovim procjenama", rekao je Ibraković.

U medijima se pojavila informacija kako će na klupu Bordo tima sjesti Miodrag Ješić, ali Ibraković nije želio da govori o imenima.

"Mediji spekuliraju, to je njihov posao. Mi imamo svoje ciljeve i znamo šta želimo. Onog trenutka kada budemo imali pouzdane informacije i kada imenujemo novog šefa govorit ćemo konkretno", rekao je Ibraković.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 sep 2015, 13:06

Sta ima pitari,kak ide.
Nepratim u zadnje vrijeme sastave a mrsko mi se listat vas pod forum.
Sta vam je sa kallasi
Jel igra momak i kakav je ugovor kod njega.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 sep 2015, 13:08

Bio sada na klupi.Ugovor ima do 31.05.2017

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 14 sep 2015, 13:18

Kanimo se priče i špekulacija o Ibrakoviću jer iste nam lagano,al sigurno, uvlače ne povjerenje i raskol u klub :!:
Neke pojedince kad bi neko upitao šta to zna u vezi sa Ibrakovićem ili zašto ga nevoli,nebi znali da odgovore
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 sep 2015, 13:22

Ibrak sredio da radnik dobije u travniku a mi dobijamo u bijeljini sve su to nase i ibrakove ekipe, nama ne treba trener imamo Abdulaha :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 sep 2015, 13:35

Gdje mi je Hilmaga... jesi primjetio da se radilo na prekidima i kornerima, a i način na koji je Bekić dao gol ?
Je li ono Barbarić imao dobru šansu u prvom poluvremenu nakon kornera ?
F.K.SARAJEVO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 sep 2015, 13:40

solinas je napisao/la:Sta ima pitari,kak ide.
Nepratim u zadnje vrijeme sastave a mrsko mi se listat vas pod forum.
Sta vam je sa kallasi
Jel igra momak i kakav je ugovor kod njega.
malo je zapostavljen Ahmad. Čini mi se da je imao neku povredu, pa je onda njegovo mjesto Barić preuzeo i veoma dobro odigrao zadnjih 4-5 utakmica. Jedan od igrača koji je popravio formu. Pa i to koči da Kalaš uleti mjesto njega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2015, 13:47

molotovljev je napisao/la:Gdje mi je Hilmaga... jesi primjetio da se radilo na prekidima i kornerima, a i način na koji je Bekić dao gol ?
Je li ono Barbarić imao dobru šansu u prvom poluvremenu nakon kornera ?
Kasnije ću ili večeras dati malo širi osvrt na utakmicu, nemam sad vremena. Posao jbg.
Istina da smo napravili korak naprijed u tom segmentu. Pogotovo mi se sviđaju Barićevi centarštevi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bozovic10, HordasFks, napoleon72, TefalTava i 74 gosta.