Da si ti ziv i zdrav Pehilj sa Zeljom nema nista niti je kad imao ugovor. Sad igra isto pod amaterskim u Zvijezdi.plavi100 je napisao/la:bogićević ,vasilić ,antolović .adilović otišli iz kluba,pehilj i ramić na posudbi ,kvesić ,zola i čolić povrijeđeni čitavu polusezonu pa skoro i škaljić ,bez brke na klupi ,kad još dodamo par crvenih kartona i najteži raspored skoro pa nevjerovatno da smo prvi na tabeli .Svaka čast momci .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svaka cast Yaniu na svemu, al on bas i nije najbistriji, danas ono s Kerlom pa se naljuti zbog penala, svako malo uradi neku glupost, ali da je borben - jeste, odlican je bio, ali da je sada neki veliki hendikep njegov odlazak - i nije bas. Za nase lige, ne treba nam ama bas nijedno jedino pojacanje, ovo je odlicno, Hodza u napadu, bolji iz utakmice u utakmicu, Baic dobar, Sadikovic sve sigurniji i sigurniji jos kada nam se vrate ovi povrijedjeni bit cemo strasni. Za Evrope nam treba jedno bas dobro ime u sredini ili odbrani, kao sto je to bio Nyema, neko ko je pouzdan.
I vidite da nam ne fali Adil
I vidite da nam ne fali Adil

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Štićenici Zavoda Pazarić današnji gosti
http://fkzeljeznicar.ba/sticenici-zavod" onclick="window.open(this.href);return false; ... osti/7313/
Stvarno, kapa do poda za ovaj potez....
http://fkzeljeznicar.ba/sticenici-zavod" onclick="window.open(this.href);return false; ... osti/7313/
Stvarno, kapa do poda za ovaj potez....
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja se prije svega moram izvini dini, zbog ispada nakon utakmice sa leotarom. puko sam tada ali kad pogledam unazad neka sam. od tada zeljo igra ko preporodjen. i izmedju ostalog to je zasluga dine. nisam vjerovao niti sada vjerujem da smo nakon onakvog pocetke i zaostatka od 10 bodova stigli do toga da se borimo za prvo mjesto. mislio sam, ok evropa, to je jos moguce, ali prvak... ne. cestitam momcima i neka samo nastave sa ovakvom igrom i na proljece. a prije toga maznuti borac i zacementirati prvo mjesto.
takodjer zelim sve najbolje i selimovicu i urdinovu koji su se pokazali kvalitetnim za nasu ligu i neka im se posreci gdje god igrali.
malo statistike sad. zeljo je i ozvanicio kalendarsku titulu prvaka, sada je vec nedostizan, i 4.put zaredom (8 ukupno) uzima ovu titulu.
takodjer zelim sve najbolje i selimovicu i urdinovu koji su se pokazali kvalitetnim za nasu ligu i neka im se posreci gdje god igrali.
malo statistike sad. zeljo je i ozvanicio kalendarsku titulu prvaka, sada je vec nedostizan, i 4.put zaredom (8 ukupno) uzima ovu titulu.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
šampioni- šampionski
sve bolji i bolji i igramo nogomet ekstra, vrhunski. Svaka čast svima, posebno Staniću. Sljedeće kolo Borac, koje je evo vec nekoliko puta pokazao da nesto im ne stima u ekipi, sto bi svakako Zelji bila prilika, al naravno ne potcjenjujem Banjalučku ekipu niti ih unaprijed otpisujem, vec samo "naglas razmišljam". Ne mogu reci ono " e jad ih Olimpic uzeo, mozemo i mi" jer po meni jedna od najozbljinijih ekipa ove sezone je svakako Olimpic, tako da danasnja pobjeda nad Banjalučanima nije neko iznenađenje. Kako bilo, aferim za dosadasnjio dio prvenstva, jer naš je Željo prvi ponovo 

- Trequartista
- Kontakt:
Ne igra Joco Stokić protiv nas zbog kartona.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Kako govorite da nam ne trebaju pojacanja ? K ce igrati lijevog beka, ko ce igrati krilo umjesto Selimovica, moze Bajic, ali sa Bajicem i Svrakom bi imali najslabija krila od kad se amar vratio, i to ne bi nikako islo.
FKŽ !
Igraće Kvesić lijevog beka, Čolić desnog i eto ti Stanića na krilu.
Ali opet valjalo bi dovesti kakvu prinovu, jer za pojačanja nemamo keša.
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma prelako mi se to svaca da bi Kvesa mogao biti onaj stari Kvesa. To me mao buni ovdje kod raje. Previse se nadamo da ce dvojica koja su imali zaista zestoke povrede, tako lako odmah zaigrati kao oni stari...bagrcavi je napisao/la:Igraće Kvesić lijevog beka, Čolić desnog i eto ti Stanića na krilu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Otkud sad opet Selimović odlazi, zar nije bilo da Urdinov odlazi, a ovaj ostaje?
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8149 ... tiv-rudara" onclick="window.open(this.href);return false;
ko nije vidio golove, tu ima
ko nije vidio golove, tu ima
-
- Kontakt:
Kvesic je sa 75% svoje prave forme opet duplo bolji od Yanija.
Kad neko spomenu Alihodzica sa arene odmah mi naumpade njegovo "Jadranko Bogilovic"
Ide vlak, ide vlak...
Kad neko spomenu Alihodzica sa arene odmah mi naumpade njegovo "Jadranko Bogilovic"

Ide vlak, ide vlak...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- invincible1921
- Kontakt:
ma haj na stranu on,al kad gledam prenos na areni,uvod,sastavi,statsitkia reko bi covjek ozbiljna liga 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Srđo izdominir'o.
Za povredu koju je imao Kvesa, stručnjaci kažu da se igrač uvijek vrati još jači. Jednom kad zezneš te ligamente, drugi put ne možeš. Kvesa je pravi sportista, živi pravim sportskim ivotom i sasvim je sigurno da će na proljeće naša lijeva strana dominirati.
A ne znam otkud polemika da Vernes negdje ide? Niko neće napustiti Želju osim makedonoto NajJaka, a Ramić bi trebao se vratiti sa posudbe...
A ne znam otkud polemika da Vernes negdje ide? Niko neće napustiti Želju osim makedonoto NajJaka, a Ramić bi trebao se vratiti sa posudbe...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
prvo, ta ozljeda nije tako kako ti pricas, to je mnogo ozbiljnije, moze biti velika kočnica u glavi fudbalera, a da se ne moze obnoviti na taj nacin... ne moze, moze jos i gore da bude... zelim momku oporavak i da bude bolji nego sto je bio, da napravi veliku karijeru i bez i jedne ozljede je zavrsi jednog dana... ALI...ipetm je napisao/la:Za povredu koju je imao Kvesa, stručnjaci kažu da se igrač uvijek vrati još jači. Jednom kad zezneš te ligamente, drugi put ne možeš. Kvesa je pravi sportista, živi pravim sportskim ivotom i sasvim je sigurno da će na proljeće naša lijeva strana dominirati.
sto se tice odlazaka, Mostarac stoper vam odlazi 99% (Škaljić)
za malog armina znam da mu se trazi jači klub za nastavak "posudbe", tj da se razvija
za selimovica, iz njegovih usta, znam da plate nije dugo vidio, i da hoce da ide ako nadje neki angazman
- corleone87
- Kontakt:
Malezijac drzi se ti svog Sarajevavincenttan je napisao/la:prvo, ta ozljeda nije tako kako ti pricas, to je mnogo ozbiljnije, moze biti velika kočnica u glavi fudbalera, a da se ne moze obnoviti na taj nacin... ne moze, moze jos i gore da bude... zelim momku oporavak i da bude bolji nego sto je bio, da napravi veliku karijeru i bez i jedne ozljede je zavrsi jednog dana... ALI...ipetm je napisao/la:Za povredu koju je imao Kvesa, stručnjaci kažu da se igrač uvijek vrati još jači. Jednom kad zezneš te ligamente, drugi put ne možeš. Kvesa je pravi sportista, živi pravim sportskim ivotom i sasvim je sigurno da će na proljeće naša lijeva strana dominirati.
sto se tice odlazaka, Mostarac stoper vam odlazi 99% (Škaljić)
za malog armina znam da mu se trazi jači klub za nastavak "posudbe", tj da se razvija
za selimovica, iz njegovih usta, znam da plate nije dugo vidio, i da hoce da ide ako nadje neki angazman
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
malezijac govori ono sto zna a imam puno pravo da pisem GDJE HOCU I KAD HOCU ako ne kršim pravila foruma
Drugo,, igrao sam fudbal profesionalno i drug mi je imao identicnu ozljedu kao Kvesić i znam kako je tekla i rehabilitacija i njegova karijera poslije ozljede...
Drugo,, igrao sam fudbal profesionalno i drug mi je imao identicnu ozljedu kao Kvesić i znam kako je tekla i rehabilitacija i njegova karijera poslije ozljede...
Stanić i Tomić juče najbolji kod nas, mali Sadiković je veliki talenat i ima potencijala, ali mora što prije očvrsnuti kako bi se mogao ozbiljnije baviti fudbalom u seniorskom pogonu. Ara dobar, ali mogao je zabiti još dva komada da ponovo nije bio nonšalantan. Svraka osim gola tanak, Tomić je za njega u ovom trenutku Doc. Dr. Mislim da bi i Pape mogao porazmisliti o pozivanju Tomića u repku, gori od Zahirovića nije sigurno.
Danas neradni dan inace bi ti bio u skolskim klupama.vincenttan je napisao/la:malezijac govori ono sto zna a imam puno pravo da pisem GDJE HOCU I KAD HOCU ako ne kršim pravila foruma