FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Gigant » 30 avg 2010, 09:57

gerilac je napisao/la:Sjever 5.5
Zapad 17
Istok 10
Jug 5
Mislim da si blizu, ali ja koliko se sjecam cifre se krecu ovako:
Sjever cca 5000
Jug cca 4000
Istok cca 11000
Zapad cca 18000
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 avg 2010, 10:23

Želim vam sreću u narednim utakmicama, i želim da pred najmanje 10.ooo gledalaca pobjedite Borac 5-0 ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 avg 2010, 10:38

adnanhz je napisao/la:
Snickers5 je napisao/la:
DakaZdici je napisao/la:Ajde protiv Borca ima da napunite Sjever.
sjever prima 5.500 to to dodje ko pola grbavice ili ko neki tadion u bih
Jarane sjever prima oko 7000 ;)
A pile 87 fakat si dosadan s tim potenciranjem stilica i et sto nas je slagao kojasevic pa da nas je slagao da je najbolji igrac na svijetu boli me neka stvar ako on igra u mom klubu kao sto igra i kao sto ce igrat,meni je sasvim dovoljno i pravi pokazatelj njegova znanja i umijeca,mislio sam da si malo stariji i relaniji lik na forumu al ocigledno da si kao i vecina pa mogu razumit :roll:
Cisto iz razloga da se zna, jer laz ponovljena vise puta postne skoro pa istina, nek pravi budalom koga hoce mene nece.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 30 avg 2010, 10:45

pile 87 fakat si dosadan s tim potenciranjem stilica i et sto nas je slagao kojasevic pa da nas je slagao da je najbolji igrac na svijetu boli me neka stvar ako on igra u mom klubu kao sto igra i kao sto ce igrat,meni je sasvim dovoljno i pravi pokazatelj njegova znanja i umijeca,mislio sam da si malo stariji i relaniji lik na forumu al ocigledno da si kao i vecina pa mogu razumit :roll:[/quote]
Cisto iz razloga da se zna, jer laz ponovljena vise puta postne skoro pa istina, nek pravi budalom koga hoce mene nece.[/quote]
Pa to su ti zlonamjerni komentari sa namjerom da unesu neku nervozu u situaciji kada ti klub napreduje u svakom pogledu..ne treba se obazirat na to nego svi zajedno samo naprijed,a ostali mislim da imaju puno problema u svojim klubovima tako da ih Sarajevo u tom smislu ne bi trebalo interesovati..nema loše reklame tako da i ovo interesovanje pokazuje naš pravi put

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 avg 2010, 11:11

Batistuta je napisao/la:Pa to su ti zlonamjerni komentari sa namjerom da unesu neku nervozu u situaciji kada ti klub napreduje u svakom pogledu..ne treba se obazirat na to nego svi zajedno samo naprijed,a ostali mislim da imaju puno problema u svojim klubovima tako da ih Sarajevo u tom smislu ne bi trebalo interesovati..nema loše reklame tako da i ovo interesovanje pokazuje naš pravi put
Taman cemo ja i ti promjeniti situacuju u nekom klubu na ovom forumu, zlonamjerno bi bilo kad bih ja lagao u ovom slucaju ja samo postavim ono sto je javno objavljeno ko je prosle sezone bio proglasen ...a i meni se ne da vise, nek vjeruje ko sta hoce ...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 30 avg 2010, 11:50

Pa veruj mi kad bi svako uvažavao svog rivala i mislio dobro svom a ne zlo drugom klubu sve bi bilo bolje,i kada nebi brinuo o drugim problemima a ne mislio na svoje(mislm da Željo ima puno svojih problema)..A navijači mogu dosta toga promijeniti to smo mi uz pomoć BP pokazali

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 avg 2010, 11:52

pile87 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Pa to su ti zlonamjerni komentari sa namjerom da unesu neku nervozu u situaciji kada ti klub napreduje u svakom pogledu..ne treba se obazirat na to nego svi zajedno samo naprijed,a ostali mislim da imaju puno problema u svojim klubovima tako da ih Sarajevo u tom smislu ne bi trebalo interesovati..nema loše reklame tako da i ovo interesovanje pokazuje naš pravi put
Taman cemo ja i ti promjeniti situacuju u nekom klubu na ovom forumu, zlonamjerno bi bilo kad bih ja lagao u ovom slucaju ja samo postavim ono sto je javno objavljeno ko je prosle sezone bio proglasen ...a i meni se ne da vise, nek vjeruje ko sta hoce ...
nego pile sta bi sa onim belgijskim klubom st o je kako t rece ,skoro uzeo kucukovica :D et sutra mozes po autogram doci :D pozz

i ovo je sala nemoj se opet uhvatiti za ovo pa da pises kilometre :mrgreen: :mrgreen:

ps. video je strrasan :D , jedno od najboljih ogstovanja,banovicanima svaka cast,kultura velika ,od publike,do zastitara i policije....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 avg 2010, 12:04

johnnyHZ je napisao/la:nego pile sta bi sa onim belgijskim klubom st o je kako t rece ,skoro uzeo kucukovica :D et sutra mozes po autogram doci :D pozz

i ovo je sala nemoj se opet uhvatiti za ovo pa da pises kilometre :mrgreen: :mrgreen:

ps. video je strrasan :D , jedno od najboljih ogstovanja,banovicanima svaka cast,kultura velika ,od publike,do zastitara i policije....
Nije prosao probu u belgiji ali je na probi u drugoj njemackoj, nemogu svaki dan dolaziti po autogram pa nije Dzeko.Ja sam jedan od onih koji bi volio da ovaj fakat dodje, iz vise razloga kvaliteni igraci u ligi, natjerat ce konkurenciju da radi bolje bolje tekme itd, nemoj se voditi svojom logikom nisu svi zlobnici

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 30 avg 2010, 12:06

Kakvi ce nam raja biti dresovi
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 avg 2010, 12:07

a jarane kazem ti da je sala ,jbg ti sve ozbiljno :D
kakva druga liga , sutra dolazi u sarajevo na "PREGOVORE" :D :mrgreen: a sa Bleksom nema pregovaranja :D
dresovi se jos neznaju jer smo raskinuli saradnju sa lageom zbog loseg kvaliteta.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 avg 2010, 12:19

johnnyHZ je napisao/la:a jarane kazem ti da je sala ,jbg ti sve ozbiljno :D
kakva druga liga , sutra dolazi u sarajevo na "PREGOVORE" :D :mrgreen: a sa Bleksom nema pregovaranja :D
dresovi se jos neznaju jer smo raskinuli saradnju sa lageom zbog loseg kvaliteta.....
Kucukovic ce ako Bog da sutra 100 posto potpisati.Sutra je zadnji dan prijelaznog roka i to ce ga natjerati da potpise.I ovo sto se prica za pregovore od toga nema nista.Pregovora nece biti nego samo potpis.To je ono kao otisao Halihodzic u Zagreb da pregovara sa Dinamom,a pregovora nije ni bilo vec retard odmah potpisao.A Pile ti postajes dosadan i naporan.Daj vise i ti i tvoji ostali Manijaci prestanite spominjati Selju na ovoj temi.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 30 avg 2010, 12:22

pa hocemol opet legeu ili neku drugu marku
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 30 avg 2010, 12:25

Jesmo li sigurno raskinuli sa odvratnom LEGEOM?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 avg 2010, 12:26

Tarpi do bagro je napisao/la:
pa hocemol opet legeu ili neku drugu marku
pa druga marka normalno,mi smo zahtijevali da pravimo dizajn dresa sami,al nam onii uvalili neki fuš i dobili nogu 8-)
sad se trazi drugi sponzor a sa NIKE imamo jos ovu polusezonu ugovor

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 avg 2010, 12:27

necemo jer smo raskinuli ugovor nacemo sponzora do polusezone najvjerovatnije na zimu sa pojacanjima i novim dresovima ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 avg 2010, 12:57

poslije borca s kim igramo? jel trravnik u gostima ili rudar?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 30 avg 2010, 12:58

idemo u prijedor;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 30 avg 2010, 13:03

Rule_hz je napisao/la:idemo u prijedor;)
tooooooooo :D goriii .... nema mi drazeg gostovanja :D :D :D ovi dalekometni su najbolji uvijek zajebancija :mrgreen:

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 30 avg 2010, 13:10

Ljubomora je cudo.... :)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 30 avg 2010, 13:11

Sta si ti prico da je Blekiceva gu.zica slana :?: :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dobrinja12345, Evander, Gomis99, Lecler, MSOZ101, n0dix, Pena, r3m1, skoJaa i 54 gosta.