FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
sretan Vaskrs, svima koji slave
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
begonja,mislim da te niko nista nije pitao
al,hajde sad posto si nas isprovaljivao gas...

Zadnja izmjena: VAM, dana/u 24 apr 2011, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Je li svih 500 navijača Borca sa današnje utakmice misli da bih trebao na gas?VAM je napisao/la:mislim da te niko nista nije pitao![]()

- Armageddon2012
- Kontakt:
Cudi me da iko i dolazi na utakmice takvih sibicarskih timova,nekad je publika u sarajevu ili mostaru bila fudbalski slifovana i nije se dala praviti b.udalama,ali sad je to izgleda sljeglo ko zna odakle i uziva u ovakvim cirkusima!ma najgore je to sto šibicari kontaju da je to u redu.oni su puno bolesni.bez i malo stida i srama tvrde kako su na svoje "znanje"pobijedili velez koji je poklonio bodove prije 3 mjeseca.samo i taj velež je takva juneća ekipa da je to za nepovjerovati.pa djeco moja ne prodaju se tako utakmice...ali pustimo papke kraju.meni je drago sto ce borac uzeti titulu bez i jedne mrlje u cijeloj sezoni.cak mi je sad i drago sto su svi bili maximalno naoštreni na nas,noge su lomili protiv nas,a davali guze onim koji vise i nisu vrijedni pomena.e tu je veličina naseg borca.nema prijateljskih klubova,sa svima na nož,pa ako imaš muda pobjedi.a sudije su posebna prica.za čitavu sezonu tri štrumpfošterca,a gore pomenutim bolesnicima 11...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
hvala starac...starigrad je napisao/la:sretan Vaskrs, svima koji slave
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pasa moj vidim ja ti sve znas i za sve imas dokaze. Pricas nama price kao da si mahalac, pa veze nemas o zivotu a ovdje serete svi o namjestanju. Sta ba svi znate tko je kada najmestio?? Kod nas Zeljo pobijedi to je odmah najmestaljka, Borac pobijedi i odmah namjestaljka, itd...DObro vise sa tom pricom, ako imas sta validno za punudit ponudi, a ne mahalanje 10 ljudi koji nemoja drugog posla. Ujedno, da ti kazem iskreno, taj Velez sto ti pises da su **** ekipa je na razbio na Grbavici, dok nisu primili prvi gol, a onda naravno nalet i euforija ucinili svoji!!! Cestitke Borcu za nova tri boda!!!VAM je napisao/la:ma najgore je to sto šibicari kontaju da je to u redu.oni su puno bolesni.bez i malo stida i srama tvrde kako su na svoje "znanje"pobijedili velez koji je poklonio bodove prije 3 mjeseca.samo i taj velež je takva juneća ekipa da je to za nepovjerovati.pa djeco moja ne prodaju se tako utakmice...ali pustimo papke kraju.meni je drago sto ce borac uzeti titulu bez i jedne mrlje u cijeloj sezoni.cak mi je sad i drago sto su svi bili maximalno naoštreni na nas,noge su lomili protiv nas,a davali guze onim koji vise i nisu vrijedni pomena.e tu je veličina naseg borca.nema prijateljskih klubova,sa svima na nož,pa ako imaš muda pobjedi.a sudije su posebna prica.za čitavu sezonu tri štrumpfošterca,a gore pomenutim bolesnicima 11...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
hm...nekad sam citajuci tvoje postove smatrao da si realan.u glavnom kontas da je vaša pobjeda,bez i jedne mrlje,čista kao suza?
ako može odgovori mi sa da ili ne,da ne idemo u sirinu!
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 24 apr 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ne odgovarajte ovim sarajlijama i mostarcima jer cete ispasti jos gluplji od njih!
Ostavite ih da uzivaju u ovakvim "preokretima" sve dok ne stigne bolno otreznjenje u vidu Hapoela!
Inace,kod nas Vidakovic najbolji veceras,posebno 1.poluvrijeme...
Ostavite ih da uzivaju u ovakvim "preokretima" sve dok ne stigne bolno otreznjenje u vidu Hapoela!
Inace,kod nas Vidakovic najbolji veceras,posebno 1.poluvrijeme...
- drinin vuk
- Kontakt:
Cestitke na jos jednoj pobedi,stigao sam pogledati samo poslednjih 5-10 minuta i golove.Ono sto mi nije bas najjasnije iz ovog pregleda golova je kako je Avdukic onako lose procenio let lopte,jedan od njegovih najvecih kikseva ove godine,ali dobro svakome se dogodi.
p.s.Hristos Voskrese.
p.s.Hristos Voskrese.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Armageddon2012
- Kontakt:
Vaistinu voskrese,ali onaj gol ne bi odbranila ni 4 Buffona a kamoli 1 Avdukic,sut je okrznuo stativu,a nije mogao ni istrcati jer je bilo dosta igraca na lopti.
Ne znam meni se iz perspektive BHT kamere cinilo da je Avdukic imao tu loptu samo da je malo krenuo udesno,ali opet mozda je los ugao bio pa se nije lepo videlo.Armageddon2012 je napisao/la:Vaistinu voskrese,ali onaj gol ne bi odbranila ni 4 Buffona a kamoli 1 Avdukic,sut je okrznuo stativu,a nije mogao ni istrcati jer je bilo dosta igraca na lopti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sretan praznik svim navijačima Borca koji slave.
Bio sam na Željinoj tekmi tako da vas nisam uspio gledati, pa nek mi neko kaže, kako ste odigrali? Jel bilo ono čisto sve ili je bilo pomalo sudijskog natezanja? Hvala!
Post je dobronamjeran.

Bio sam na Željinoj tekmi tako da vas nisam uspio gledati, pa nek mi neko kaže, kako ste odigrali? Jel bilo ono čisto sve ili je bilo pomalo sudijskog natezanja? Hvala!
Post je dobronamjeran.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vako!!VAM je napisao/la:hm...nekad sam citajuci tvoje postove smatrao da si realan.u glavnom kontas da je vaša pobjeda,bez i jedne mrlje,čista kao suza?
Penal - nije trebao biti sviran
Velez - se isfulao
Mi pogodili sve sto smo jedva napravili.
Penal cist, nije sviran u 84 min!!! Dakle, ne vidim razloga da mislim da je nastimamo!!!!! Ljudi imali svoje, nisu iskoristili, mi svoje jedva!!! To je nogomet!!!!
Evo gledaj Borac, **** igra, ali rezultat na mjestu. Svaka cast, skidam kapu!!! I nema tu price, ko je bolje igrao vako, nako, kada se samo rezultat pise!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
Doskora sam i ja mislio tako,ali u ovoj drzavi ako si posten samo ispadas b.udala! zato se u zadnje vrijeme drzim one "sa gospodinom-gospodski,a sa ciganom-ciganjski"!meni je drago sto ce borac uzeti titulu bez i jedne mrlje u cijeloj sezoni.cak mi je sad i drago sto su svi bili maximalno naoštreni na nas,noge su lomili protiv nas,a davali guze onim koji vise i nisu vrijedni pomena.e tu je veličina naseg borca.
Takodje, mislim da smo predugo bili budale i da sad 4. maja i mi u Prijedoru trebamo napraviti ovakav "preokret" i praviti se b.udale i uzivati u tome i pitati "jeste bili na utakmici pa znate da je namjesteno". Cak predlazem jos "bolju" utakmicu,da Rudar povede 3-0 pa mi na kraju pobjedimo 4-3!
Ako ovaj forum cita neko iz nase uprave,zamolio bih ga da uvazi ovaj moj vapaj,ne dajte sibicarima sa Grbavice da nam ponovo otmu titulu,i odmah sutra zovite Prijedor!! Bolji smo tri puta od njih,u svemu osim u igri kofera,ali apelujem da im ne date vise ni tu prednost,dosta je bilo!!!!
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 24 apr 2011, 01:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Vaistinu vaskrse, hvala svima koji su čestitali praznik.Bianconeri1988 je napisao/la:Sretan praznik svim navijačima Borca koji slave.![]()
Post je dobronamjeran.
Kako misliš jel čisto?
Pa kod borca je uvijek čisto nama došao 3. ili 16. klub lige nema ništa lako uvijek idu na nož, uvijek borba do zadnjeg atoma snage. Zbog toga što nemamo svojih filijala i prijatelja u ligi i savezu igrački kadar nam je desetkovan povredama, jači sastav na klupi nego onaj u igri. Za divno čudo najviše kidišu da nam "obatale" defanzivce
Bolje nam opiši taj čuvene preokret iz 2 u 1

Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 24 apr 2011, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
sve rečeno,nema potrebe za daljnjom diskusijom.laku noćCapt_Billy je napisao/la:Vako!!VAM je napisao/la:hm...nekad sam citajuci tvoje postove smatrao da si realan.u glavnom kontas da je vaša pobjeda,bez i jedne mrlje,čista kao suza?
Penal - nije trebao biti sviran
Velez - se isfulao
Mi pogodili sve sto smo jedva napravili.
Penal cist, nije sviran u 84 min!!! Dakle, ne vidim razloga da mislim da je nastimamo!!!!! Ljudi imali svoje, nisu iskoristili, mi svoje jedva!!! To je nogomet!!!!
Evo gledaj Borac, **** igra, ali rezultat na mjestu. Svaka cast, skidam kapu!!! I nema tu price, ko je bolje igrao vako, nako, kada se samo rezultat pise!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A šta ja znam, ja tebi što god da kažem ti ćeš i dalje misliti da je Željo namjestio utakmicu...Ima li onda logike da se Veležovi igraći valjaju po terenu svaki drugi faul i odugovlaće ako znaju da će izgubiti...Penal je manje-više sumnjiv, da nije svirao ne bi pogriješio, a ostalo apsolutno čisto...Dejan, BL je napisao/la:Vaistinu vaskrse, hvala svima koji su čestitali praznik.Bianconeri1988 je napisao/la:Sretan praznik svim navijačima Borca koji slave.![]()
Post je dobronamjeran.
Kako misliš jel čisto?
Pa kod borca je uvijek čisto nama došao 3. ili 16. klub lige nema ništa lako uvijek idu na nož, uvijek borba do zadnjeg atoma snage. Zbog toga što nemamo svojih filijala i prijatelja u ligi i savezu igrački kadar nam je desetkovan povredama, jači sastav na klupi nego onaj u igri. Za divno čudo najviše kidišu da nam "obatale" defanzivce
Bolje nam opiši taj čuvene preokret iz 2 u 1Stvarno ste pretjerali, navućete nam UEFU navrat koda gledam, Leotar, Velež tamo, pa sad Velež vamo, Prijedor u Prijedoru... pa više se ne mogu ni sjetiti ali sve nešto sumljivo do bola
Željo je igrao u nekom grču, 3 tekme nisu dali gola kući, još primiše prvi odmah pa je trebalo vremena da se proćepi, na kraju smo pobjedili.
A to oko namještanja, to su sve čaršijske priče, govore Željo prodao kući protiv Slobode, kupio u Trebinju, kakva je korist...Ne zanosim se ja tim teorijama zavjere...Ne želim da vjerujem u to...Već kod nas se stvorio takav ambijent da domaćin ukoliko pobijedi čudno ili izgubi domaću utakmicu da je namještena i da je sve živo namješteno...
Ž '21!
Jel vas strah ? 

Buddy je napisao/la:Jel vas strah ?

sretno smo pobjedili veceras i nemamo nikakvog razloga da sad opet prijetimo borcu kad je titula njihova... 7 bodova je previse, to sam vec rekao nakon poraza od slobode

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.