FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Aristotel555
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Aristotel555 » 14 jul 2022, 14:11

Sretno momcima danas, zelim im dobru utakmicu i ubjedljivu pobjedu za napumpavanje samopouzdanja..samo jako naprijed i predstavite državu u najboljem svjetlu :bih:

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 14 jul 2022, 14:48

Pitajte nadređene da li vas je Željo ispoštovao,a pojedinci neka i dalje šire netrepljivost!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 14 jul 2022, 17:41

Sta je sa Mehanovica? Nema ga ni na klupi..

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 14 jul 2022, 19:22

Aristotel555 je napisao/la:
14 jul 2022, 17:41
Sta je sa Mehanovica? Nema ga ni na klupi..
Mogo bi on bit pravi promsaj,malkice lici na Secerovica :D

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 14 jul 2022, 20:58

Cestitke za ubjedljivu pobjedu i prolaz.

Nazalost po svemu vidjenom, mogli bi se mi sa AZ provest kao Tre Pene sa nama...

Bolje bi se spremili za AZ i prvenstvo da smo igrali dvije sa Gradinom nego s ovima...

Nadam se pojacanjima, nadam se oporavku ozlijedjenih i rjesavanju papirologije strancima do utakmice sa AZ.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 14 jul 2022, 22:08

U nedostatku informacija ostaje nam samo nagađanje.
Današnji izostanak Mehanovića iz rostera samo dokazuje da se klub informativno zatvara. Ako je to dio taktike ok a ako je to nemar onda je sasvim druga priča.U svakom slučaju čestitke ekipi za dobar, ubjedljiv rezultat.Sedam dana za maštanje....čuj treće kolo... pa ako može b36 u drugo što mi nebi u treće :bih: :bih:
Mora se nacionalni koificijent negdje namiriti

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 14 jul 2022, 22:40

Beledija je napisao/la:
14 jul 2022, 22:08
U nedostatku informacija ostaje nam samo nagađanje.
Današnji izostanak Mehanovića iz rostera samo dokazuje da se klub informativno zatvara. Ako je to dio taktike ok a ako je to nemar onda je sasvim druga priča.U svakom slučaju čestitke ekipi za dobar, ubjedljiv rezultat.Sedam dana za maštanje....čuj treće kolo... pa ako može b36 u drugo što mi nebi u treće :bih: :bih:
Mora se nacionalni koificijent negdje namiriti
Mehanovic odmarao, nije bilo potrebe danas da igra.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 14 jul 2022, 22:48

Ja se nadam da će najdalje sutra kapiten, trener, direktor ili ko već izaći sa izvinjenjem navijačima. Pa bolan doslo te u Sarajevo gledati preko 2.000 ljudi a oni ni da pozdrave. Sudija svira kraj oni ko hajvani pravo u svlačionicu. (Izuzev mozda dva igraca).
To je jednostavno sramota.

Aristotel555
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel555 » 14 jul 2022, 23:31

Cestitke na ubjedljivoj pobjedi i podizanju samopouzdanja..nadam se da ce se Misic oporaviti do Alkmara jer nam bas fali i da ce Svicarac dobiti dozvolu da moze igrati, a sto se tiče Mehanovica ne znam samo od cega je odmarao nije sezona ni krenula al' eto..

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 jul 2022, 00:15

Čestitam treneru Joviću i igračima na požrtvovnoj igri i pobjedi.Bilo je lijepo danas na Grbavici,puno ljudi je došlo na utakmicu(oko 2000).Došli naši podrinjci ali i sarajlije.Mnogo poznatih lica se moglo vidjeti.Najdraže mi je bilo kad sam ugledao Husrefa Musemića.Gospodin ostaje gospodin.On, koji je podigao letvicu i uveo nas u Europu danas je sa velikom pažnjom i poštovanjem prisustvovao cijeloj utakmici i pozdravljao se sa svima.Kako nama navijačima na tribini zapad, tako i našim igračima i trenirima- kolegama poslije utakmice.Atmosfera odlična.Bit će dosta svijeta i protiv Alkmara .Europa je Europa ,nema govora.Svake godine treba učiniti sve da se plasiramo u Eropske kupove jer to će nas vrlo brzo svrstati u elitu.Hvala od srca FK Željezničar koji je ustupio svoj stadion Grbavicu našem klubu za igranje utakmica Kon.Lige.Ovaj njihov gest je za pamćenje i vrijedan svake hvale.

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 15 jul 2022, 09:35

Klub što prije treba objaviti detalje za utakmicu sa Alkmaar-om.
Velež vec najavljuje da su oni 21. na Grbavici, a prema izvlačenju i mi smo prvu domaćini u narednom krugu.
Kako je bilo lijepo jučer pred 2000 ljudi.
Protiv Alkmaar treba znati kad se igra i gdje. Da se ljudi organizuju i planiraju dolazak.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 15 jul 2022, 09:47

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 15 jul 2022, 10:41

tuzlac je napisao/la:
15 jul 2022, 00:15
Čestitam treneru Joviću i igračima na požrtvovnoj igri i pobjedi.Bilo je lijepo danas na Grbavici,puno ljudi je došlo na utakmicu(oko 2000).Došli naši podrinjci ali i sarajlije.Mnogo poznatih lica se moglo vidjeti.Najdraže mi je bilo kad sam ugledao Husrefa Musemića.Gospodin ostaje gospodin.On, koji je podigao letvicu i uveo nas u Europu danas je sa velikom pažnjom i poštovanjem prisustvovao cijeloj utakmici i pozdravljao se sa svima.Kako nama navijačima na tribini zapad, tako i našim igračima i trenirima- kolegama poslije utakmice.Atmosfera odlična.Bit će dosta svijeta i protiv Alkmara .Europa je Europa ,nema govora.Svake godine treba učiniti sve da se plasiramo u Eropske kupove jer to će nas vrlo brzo svrstati u elitu.Hvala od srca FK Željezničar koji je ustupio svoj stadion Grbavicu našem klubu za igranje utakmica Kon.Lige.Ovaj njihov gest je za pamćenje i vrijedan svake hvale.
Svakako treba dizati rejting kluba. Meni se čini da je ovim našim sportskim portalima važnija vijest da su neki anonimusi iz Sarajeva prešli u Mladost D. Kakanj i da je neki anonimus došao u Zrinjski nego naš prolaz.Zbog toga treba zapeti i rezultatima natjerati našu sportsku javnost da obrati pažnju na uspjehe T. Sitija.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 15 jul 2022, 11:25

Beledija je napisao/la:
15 jul 2022, 10:41
tuzlac je napisao/la:
Svakako treba dizati rejting kluba. Meni se čini da je ovim našim sportskim portalima važnija vijest da su neki anonimusi iz Sarajeva prešli u Mladost D. Kakanj i da je neki anonimus došao u Zrinjski nego naš prolaz.Zbog toga treba zapeti i rezultatima natjerati našu sportsku javnost da obrati pažnju na uspjehe T. Sitija.
Kvalitetnim radom i rezultatima ih natjerat na postovanje..
Pritiv Alkmara odigrat dobro pa sta Uzviseni da.
Nisu vanzemaljci,hrabro i pametno pa sta bude..
Izgleda da se Karic namece ..

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 15 jul 2022, 11:32

Pozitivanstav je napisao/la:
15 jul 2022, 11:25
Beledija je napisao/la:
tuzlac je napisao/la:
Karic se nameće. Momak ima snagu, pregled igre I dobro se kreće. Smailagic i Mico također dobri, Čelik isto tako kao i Dario. Mendes sve sigurniji. Salko jucer malo skromnijim Al vidi se da momak ima slifa. Mada je teško bilo šta prognozirati da malo ostavimo koje kolo pa da vidimo na čemu smo. U svakom slučaju čestitke na prolazu. Protiv AZ se nema šta izgubiti.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 15 jul 2022, 11:37

Aristotel555 je napisao/la:
14 jul 2022, 23:31
Cestitke na ubjedljivoj pobjedi i podizanju samopouzdanja..nadam se da ce se Misic oporaviti do Alkmara jer nam bas fali i da ce Svicarac dobiti dozvolu da moze igrati, a sto se tiče Mehanovica ne znam samo od cega je odmarao nije sezona ni krenula al' eto..
Odmarao zato što momak nije fizički spreman Al nadoci će on. Mišić bi trebao biti u timu protiv AZ. Al i dalje mi nije jasno da se Belminu daje prilika. Momak je promašio profesiju.

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 15 jul 2022, 11:37

husrefbeg je napisao/la:
15 jul 2022, 11:32
Pozitivanstav je napisao/la:
15 jul 2022, 11:25
Beledija je napisao/la:

Karic se nameće. Momak ima snagu, pregled igre I dobro se kreće. Smailagic i Mico također dobri, Čelik isto tako kao i Dario. Mendes sve sigurniji. Salko jucer malo skromnijim Al vidi se da momak ima slifa. Mada je teško bilo šta prognozirati da malo ostavimo koje kolo pa da vidimo na čemu smo. U svakom slučaju čestitke na prolazu. Protiv AZ se nema šta izgubiti.
Mendes je vec na proljece davao naznake da mu se morq dat vise prostora..Ono sto sam malo vidio,a vjerujem da je nedovoljno ovako putem tv i s jako malo vremena na terenu je manjal brzine,tako mi djeluje..S druge strane ,tehnicki za krilo i beka mo.djeluje dosta jak.
Ali pred nama je ,pa cemo vidjet.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 15 jul 2022, 12:14

Karić je za mene pozitivan primjer da mladi igrači imaju perspektivnu budućnost. U koliko ovako nastavi a nema razloga da se ne trudi Husi Karjaševiću je upitna pozicija zadnjeg veznog jer Karić mi djeluje baš dobro i uz još malo rutine mogao bi zacementirati svoju poziciju u prvom timu. Huso bi možda na beku dobar bio.Alkmar će puno toga da nam kaže, ko smo, gdje smo ko nam fali i ko treba uz Mešinovića da mijenja profesiju.
Huso je zasad neprikosnoveni zadnji vezni a da nam treba bolji treba. Mislim da je on dostigao svoj limit koji je za ozbiljnu ekipu nedovoljan. Možda je Karić taj koji će podići ljestvicu...pred nama je...?

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 15 jul 2022, 12:39

Nama nije mjera ni AZ, njima treba pokazati zube i odigrati muski, a pravi jacinu nase ekipe saznacemo nakon dva tri kola PL BiH. Zalaganje, trud i fizicka sprema nece doci u pitanju. Prvu utakmicu protiv AZ gostujemo u Holandiji, uzvrat je na Grbavici.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.