FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

black64
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la black64 » 24 nov 2013, 19:26

h1j3na je napisao/la:
black64 je napisao/la:
super je napisao/la:dolaze nam 2 igraca na poziciji golmana i napadaca,antolovic se vraca na golmansko mjesto a napadaca vam necu reci,ustvari samo sam rekao ipetm-u pa ako on hoce neka vam kaze.........pozz
dugo prizeljkivani S.K. 8-)
Da to nema veze sa 11. slikom http://manijaci.ba/index.php/multimedia ... kvitez-3-1" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam siguran, ne vjerujem

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 nov 2013, 19:27

Crni gavran je napisao/la:Cestitam !
Zeljo je gigant u odnosu na sve timove u PL
HVALA rodjace
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 24 nov 2013, 19:29

Da i ja koju bacim..sledeca tekma pravi mamac za publiku..prvi smo na tabeli,lijepa igra danas..samo da nas snjeg ne zatrpa..cudna sezona,al eto nas Željo opet prvi..ko bi reko,ha raja :)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 nov 2013, 19:32

koji si ako prestignes drugog :?: :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 24 nov 2013, 19:34

fedeltafrotta je napisao/la:koji si ako prestignes drugog :?: :mrgreen:
Prvi :mrgreen:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 nov 2013, 19:35

deno_TM87 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:koji si ako prestignes drugog :?: :mrgreen:
Prvi :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
pa valjda drugi :lol: :lol: :lol:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 nov 2013, 19:37

:lol: :lol: dobar..

p.s. Mislim da je prvenstvo od danas i zvanicno postalo neregularno :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 24 nov 2013, 19:40

Cestitke momcima na danasnjoj pobjedi. Gledam raspored za proljece, od prvih 6 ekipa sa tabele na Grbavicu nam dolazi njih 5 a sa Olimpikom igramo na Otoci. Sad protiv Borca odigrat pametno i sa pobijedom im pobjec na 5 bodova. Onda ni nova titula ne bi bila daleko ;)
SRETNO NAM U NASTAVKU SEZONE
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 24 nov 2013, 19:42

"ti bar znas da najjaci sam kad pomisle da sam jadan" by Dino Merlin, djaba sve zato i jesmo posebni, oduvijek borci do kraja to je Željo 1921 vmtŽ
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 nov 2013, 19:44

ne brinite se za odbranu, imamo yoshidu, papiri samo sto nisu stigli, u rusiji su trenutno, daleko je japan :mrgreen:

ps. http://zaslike.com/files/sv61cuvwr00gpstl3f.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 nov 2013, 19:46

Sta je ovo pogadzam u zadnje vrjeme rezultate ko ronaldo.Evo ovako Borca cemo razvalit sto neznam ali bice tako.Mi mozemo svaku gostujucu tekmu dobit na proljece.kako .pa gostujemo Slaviji,Rudaru,leotaru,radniku,vitezu,velezu Olimpiku.Nek ot tih odigramo 2 nerjeseno ostalo uzimamo sigurno.mislim da onda mozemo i od ovih domacih jacih kiksat 2 puta i opet ce to bit dovoljno da ostanemo na 1 mjestu.sav uslov je uzet borca iducu tekmu.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 nov 2013, 19:49

Alipasino je napisao/la:Sta je ovo pogadzam u zadnje vrjeme rezultate ko ronaldo.Evo ovako Borca cemo razvalit sto neznam ali bice tako.Mi mozemo svaku gostujucu tekmu dobit na proljece.kako .pa gostujemo Slaviji,Rudaru,leotaru,radniku,vitezu,velezu Olimpiku.Nek ot tih odigramo 2 nerjeseno ostalo uzimamo sigurno.mislim da onda mozemo i od ovih domacih jacih kiksat 2 puta i opet ce to bit dovoljno da ostanemo na 1 mjestu.sav uslov je uzet borca iducu tekmu.
Mislim da bi bilo previse da igramo protiv Viteza tri puta...
Ipak bi tada imali i argumente da je prvenstvo neregularno. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 24 nov 2013, 19:51

Sad uzeti jos Borata 1:0 i onda cistka u klubu. Bice nama zima zanimljivija nego ovaj jesenji dio 8-)

Gredini su dani odbrojani. Nadam se i Dzelini.

h1j3na
Kontakt:

Post Postao/la h1j3na » 24 nov 2013, 19:53

Blek_Stena je napisao/la:Cestitke momcima na danasnjoj pobjedi. Gledam raspored za proljece, od prvih 6 ekipa sa tabele na Grbavicu nam dolazi njih 5 a sa Olimpikom igramo na Otoci. Sad protiv Borca odigrat pametno i sa pobijedom im pobjec na 5 bodova. Onda ni nova titula ne bi bila daleko ;)
Valjda na 4 boda ako pobijedimo .

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 nov 2013, 20:02

Blek_Stena je napisao/la:Cestitke momcima na danasnjoj pobjedi. Gledam raspored za proljece, od prvih 6 ekipa sa tabele na Grbavicu nam dolazi njih 5 a sa Olimpikom igramo na Otoci. Sad protiv Borca odigrat pametno i sa pobijedom im pobjec na 5 bodova. Onda ni nova titula ne bi bila daleko ;)
vec sam nekad napisao, mislim da bi za nas najbolje bilo tempirati formu za start sezone, znaci prvih 5 utakmica...
ukoliko bi uspjeli pobjediti kuci Sirokog i Zrinje(radnik, slaviju i leotar) uradili bi ogroman posao na putu ka tituli, pored toga mozda bi i euforija odradila ostatak posla, pa bi bili jaci u sredini sezone kada igramo protiv Celika i Olimpica.
onako ako lose krenemo, nema euforije, nema navijaca, nema truda...
za kraj sezone jedino imamo derbi na Grbavici,, i nadamo se da dotad nece imati potrebe za pobjedom, osim na lokalnom nivou :) cisto da se zna. (naravno tu je i Kup, ali u dvije utakmice Zeljo prejak za ostale)

pored toga sto Zelji bi odgovaralo da tempira formu za sam start sezone,
isto tako mislim da ostalima ne odgovara da oni svoju formu tempiraju na taj nacin, jos vise onima ko ima ambicija da osvoji kup, a i ostali svoje vaznije utakmice igraju nesto kasnije pogotovo Siroki (ako izuzmemo tu utakmicu sa Zeljom)...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 nov 2013, 20:05

http://pokit.org/get/?11a30a853f90b46d8 ... b446d2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 nov 2013, 20:07

Lijepo. Podrzao nas je ovaj vikend i rezultati su isli na ruku. Sada je sve opet u nasim nogama i u zavisnosti od toga kako cemo mi igrati domace tekme protiv konkurenata,tako cemo ili necemo uspjeti u naumu da opet budemo sampioni.
A danasnja utakmica u lijepom ozracju,po lijepom vremenu,na teskom terenu,dobra partija nasih.Malo se publike vratilo na nas stadion,pa je opet to izgledalo kao da je prvenstvena utakmica.Gledajuci rezultatski,zasluzili su to momci,da im stanemo iza ledja i da bodrenjem opravdamo i mi svoj dio.
Uradili su nasi igraci utakmicu borbeno,sa zeljom i prilicno velikom pokretljivoscu.To je pohvalno zaista,odavno su vec trebali biti na pauzi i vidna je zasicenost i umor kod igraca iz ostalih klubova,dok mi djelujemo prilicno svjeze kroz 90 minuta.
Mada,iako je to sve lijepo izgledalo na terenu sto se same igre tice,par situacija me je navelo na razmisljanje da u ekipi sto se medjusobnih odnosa tice,nije bas sve na maksimumu.Kroz citavu utakmicu mi je djelovalo da je Urdinov posvadjan sa cijelom ekipom.Ako izuzmem incident sa Kerlom,gdje smatram Urdinova apsolutnim krivcem,jer je igrao lose i ispadao bez veze,i gdje je logicno da ti komandant odbrane prigovori sa svim pravima,pa eto i taj nesretni penal,gdje se opet vidjelo da je Yani mnogo nervozan,kroz citavu utakmicu sam primijetio da izmedju Urdinova i ostalih igraca nema nikakve komunikacije.Kada je Yani imao loptu,nikoga nije bilo da mu pridje i da se otvara.Ostajao je potpuno sam sa loptom i cesto je isao ( srljao ) prema naprijed sasvim sam i solo prodorima pokusavao da nesto uradi,dok oko njega na dvadeset metara nije bilo nijednog naseg igraca.
To se vidjelo jako dobro,tipican bojkot ostalih prema njemu u ovoj utakmici.Sta je razlog ne znam i necu da ulazim u to,ali mi je jedan kolega pored mene rekao,da nije nista sto Urdinov nije zasluzio.Nisam htio da pitam dalje bilo sta o tome.

O utakmici sve najbolje.Vitez kao ekipa,bez pardona,ne bas toliko kvalitetna,ali svakako ekipa koja zasluzuje da ima status premijerligasa.Oni su dosli i probali se nadigravati,posebno u drugom poluvremenu,nisu stali da se brane sa autobusom i nisu pretjerano lezali na terenu,osim mozda dva takva slucaja,oni su igrali lopte.
Nas tim je djelovao svjeze,odlucno i motivisano.

Jedva cekam da prodju neke dvije sezone,da mali Sadikovic dobije na kilazi i na rutini.Meni je on savrsen vezni igrac,samo sto je jos jako mlad,ali ima kretanje i odlican pregled igre,u kojem ne glumi kako ce postati prva violina,vec odradjuje zadatke.Naravno da ima gresaka,ali stvarno to dodajem mladosti i oprezu,nego neznanjem.On ce biti odlican igrac.
Golman Loncaric odaje sigurnost na liniji,zaista bez ikakvih problema odbrani sve ono sto moze da odbrani i izgleda bas rutinirano na golu.Meni se svidja taj golman i nacin na koji reaguje kod prilicno opasnih situacija.
Stanic,bez problema igrac utakmice,danas mi je djelovao preiskusno.Nije letio kako ono on zna,kroz zid,po svaku cijenu,vec je odradjivao svoj posao bocnog igraca,a tek kada je osjetio izlazio je prema naprijed sa takvom sigurnoscu i prodornoscu,da mi se ucinilo da to ne moze biti nas Stanic.Svaka mu cast za ovih par utakmica.
Tomic odlican i rastrcan,u kontinuitetu dobar,pravi moderni veznjak.A mlad.Dragulj trenutno u ekipi.
I ostali su bili sasvim solidni.Hasanovic borben,u trci za svaku loptu ,iako se cini da se polomi covjek dok primi neku loptu,ali rastegne se u nekom klizecem startu,ne stedeci se ni sekunde.To je ono sto sam oduvijek zelio da vidim kod Svrake.A Svraka danas na lijevom krilu,strijelac gola,pa mi malo i drago sto su ga izdvojili iz centralnog dijela terena,jer tu puno ne smeta,a eto sa strane,kad vec ne trci kao ranije,moze malo da zaprijeti ponekad po golu ili nesto slicno da pokusa.
Hodzic se danas mogao proslaviti i stvarno je izgledao mnogo neozbiljno u svojim zavrsnicama.Pa mogao je pet golova dati.A dao je gol iz najteze situacije,dok je bar 4 puta mogao da bude samo rutiner i da uz ozbiljnost danas bude mnogostruki strijelac.Ali mi je drago sto tako mlad igrac dodje u takve sanse,pa makar i fulao sve do jedne.To je dobra stvar kada se nadje u sansi.Njega samo rutina igranja moze poboljsati.On ce doci do nivoa kada u ovakvih pet sansi on svojim talentom mozgne dati bar 4 gola.Doci ce vrijeme kada ce on to moci.Da li u nasem dresu ili nekom drugom,nije bitno,mi trenutno imamo u svojim redovima igraca koji moze postati igrac velike klase.Treba vremena da se to dokaze.Ako bude radio bas dobro,onda ce i napredovati do te mjere.Samo da ga ne uhvati kakva mahalska i da ne krene u tom pravcu.

Sve u svemu,eto nas,na prvom mjestu opet i sve je do nas i do ovih mladih igraca.Imaju volju,i borbenost.Znanje tako-tako,ali za ovu ligu je to dovoljno.Za nase ukuse,koji se penju,nevazno da li realno ili nerealno,mozda i nije dovoljno.No prvi smo i sve cestitke svima u plavom taboru.Sada je sve do nas.Vrlo vazna recenica!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 24 nov 2013, 20:07

Nije moglo bolje sa obzirom kako smo krenuli ...

Volim te Željo !
Volim te Željo !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 nov 2013, 20:08

svaka cast, bas lijepo.
nadam se da cemo i mi znati pozdraviti se sa njim na pravi nacin, zasluzio je...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 nov 2013, 20:13

Hocel biti para sta od janija .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Bistriksg, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, Pact1921, TefalTava i 43 gosta.