Opet dokazano je da ste vi sa njima trgovali za pare tako daGoosman je napisao/la:Zato naše drage kone se ližu sa svima, nekad za pare nekad za dž.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Evo...Goosman je napisao/la:Zato naše drage kone se ližu sa svima, nekad za pare nekad za dž.
Mislim sta reci..."Nekad za pare, nekad za dž..."
Smijesno i jadno, kao i taj pozdrav na tvom avataru...
Zašto nije Krpić Pitar igro sinoć?
Nije smio od Stanica pitara !Stroj1946 je napisao/la:Zašto nije Krpić Pitar igro sinoć?
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Nije ni Alispahić Pitar igro, i on ne smije?16022019 je napisao/la:Nije smio od Stanica pitara !Stroj1946 je napisao/la:Zašto nije Krpić Pitar igro sinoć?
Vlasnik Kafea Sloboda u OrašjuStroj1946 je napisao/la:Zašto nije Krpić Pitar igro sinoć?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Eno ga u dzepu Jusica.Nisam cuo ni da je komentator ga nesto puno spominjaoStroj1946 je napisao/la:Zašto nije Krpić Pitar igro sinoć?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nije smio niko sinoc da igra, kad su vidjeli kako je Stana Zeca naruzio tu im je bio kraj... Molim te da naglasis ovo "pitarski otpad" koji su oni doveli. Stani treba platiti da naruzi onog malog papka Sinisu, ja nista iritantnije nisam vidio u zivotu, nesto se ono puse , unosi u facu a nema ga metar 1 i 20 cm.Stroj1946 je napisao/la:Nije ni Alispahić Pitar igro, i on ne smije?16022019 je napisao/la:Nije smio od Stanica pitara !Stroj1946 je napisao/la:Zašto nije Krpić Pitar igro sinoć?
A svršavali na Sulju killera i Alispahića koji "sam drži vezni red"16022019 je napisao/la: Ma nije smio niko sinoc da igra, kad su vidjeli kako je Stana Zeca naruzio tu im je bio kraj... Molim te da naglasis ovo "pitarski otpad" koji su oni doveli. Stani treba platiti da naruzi onog malog papka Sinisu, ja nista iritantnije nisam vidio u zivotu, nesto se ono puse , unosi u facu a nema ga metar 1 i 20 cm.
Odličan je onaj Stevanović, sve dok onako igra, meni je odličan.
- samoposteno
- Kontakt:
Ima povredjene sudije ostale bez poslaGoosman je napisao/la:Imal 'povreda'?
Ima ali nije to nista za nas i ovako sa povredama smo nivo iznas lige.
Da ih nisu flašama gađali?samoposteno je napisao/la:Ima povredjene sudije ostale bez poslaGoosman je napisao/la:Imal 'povreda'?![]()
💩💩
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajde izvjestaj 1921tv.
-
belosevic28
- Kontakt:
Sivac vise nece zaigrati, kao ni Ramovic. By @irfo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- svrakino1921
- Kontakt:
Goosman je napisao/la:Da ih nisu flašama gađali?samoposteno je napisao/la:Ima povredjene sudije ostale bez poslaGoosman je napisao/la:Imal 'povreda'?![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Gladni se gadjaju hamburgerima a flasa je samo za foku da se igraGoosman je napisao/la:Da ih nisu flašama gađali?samoposteno je napisao/la:Ima povredjene sudije ostale bez poslaGoosman je napisao/la:Imal 'povreda'?![]()
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Neke stvari se nikad ne mijenjaju
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
A gdje ne onaj @irfo najveca ubleha foruma da nam kaze sta se desilo sinoc
Mislim da je napisao prije nekoliko dana, da se Osmankovic forsirao bio bi bolji i skuplji od Mujakica 
- samoposteno
- Kontakt:
Ili dokoljenko eno ga kuka kako je sinoc na tribinama bilo kao na festivalu16022019 je napisao/la:A gdje ne onaj @irfo najveca ubleha foruma da nam kaze sta se desilo sinoc!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.