Očistili kartone i sredili sudije ne bil' bili kompletni za lišticu i šampione i kiks. Sljedeće dvije tekme dva poraza
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
GOLEM SI ŽELJO!!!
Očistili kartone i sredili sudije ne bil' bili kompletni za lišticu i šampione i kiks. Sljedeće dvije tekme dva poraza
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
A vidi na Sanju se vade, a nece da priznaju da je to sve zbog Tife njihovog duhovnog vodje i prve vilione beograda.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ok.desperados je napisao/la:Imas video iz aviona se vidi ruka, kakav crni izvjestajsvrakino1921 je napisao/la: Vidjet cemo na izvjestaju
Nego da vidimo i ovu iza gola kameru a i ovu sa istoka
Svrakino hajde sto nemas zuba, ali sta je sa vidom majstore, ako tako nastavis ides prema tome da te porede sa osudjenim sportskim radnikom. Otidji doktoru ne zapustaj se...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
svrakino1921 je napisao/la:Ok.desperados je napisao/la:Imas video iz aviona se vidi ruka, kakav crni izvjestajsvrakino1921 je napisao/la: Vidjet cemo na izvjestaju
Nego da vidimo i ovu iza gola kameru a i ovu sa istoka
Ti si...
- svrakino1921
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la:GOLEM SI ŽELJO!!!
Ko ce sudit
Nas Peljto il onaj vas Kaljanac ili kako vec
A i linijski su bitni
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravu si16022019 je napisao/la:Svrakino hajde sto nemas zuba, ali sta je sa vidom majstore, ako tako nastavis ides prema tome da te porede sa osudjenim sportskim radnikom. Otidji doktoru ne zapustaj se...
Treba redovno ici doktoru
Vidjet ce kao sto smo i mi vidjeli 
Montazeri 1921
Montazeri 1921
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I za Stanu sam ja govorio da treba, a on preskace terapiie pa ga prenese kao jucer...
Čestitke Slobodi na zasluženom bodu.
I hvala što su omogućili divovima i kišnim glistama da malo izrone.
💩💩
Objasnite liku da je Sarajevo osvajac duple krune, izgleda da mu ne dolazi do glave, treba mu Stanica zvati da mu objasniGoosman je napisao/la:Čestitke Slobodi na zasluženom bodu.
- samoposteno
- Kontakt:
Cestitke vama na ne zasluzenom bodu uz jos par ovakvih stimanja osiguran vam je opstanakGoosman je napisao/la:Čestitke Slobodi na zasluženom bodu.
Hvala.samoposteno je napisao/la:Cestitke vama na ne zasluzenom bodu uz jos par ovakvih stimanja osiguran vam je opstanakGoosman je napisao/la:Čestitke Slobodi na zasluženom bodu.
Kad se sretnemo opet u polufinalu, finalu kupa ili nekoj bitnoj utakmici,
opet ćemo naštimat da izgubite.
💩💩
Ma nemamo mi šta izroniti. Dupla kruna i evropa, 800.000 eura zarade. Znamo mi već unaprijed da ste previše retardirani i mutavi za nešto više i bolje. Mi se vama samo smijemoGoosman je napisao/la:Čestitke Slobodi na zasluženom bodu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- samoposteno
- Kontakt:
Necemo se srest jer tesko da ce te dogurati ikad do tako bitne utakmice nema se pawaGoosman je napisao/la:Hvala.samoposteno je napisao/la:Cestitke vama na ne zasluzenom bodu uz jos par ovakvih stimanja osiguran vam je opstanakGoosman je napisao/la:Čestitke Slobodi na zasluženom bodu.
Kad se sretnemo opet u polufinalu, finalu kupa ili nekoj bitnoj utakmici,
opet ćemo naštimat da izgubite.
sta ima?16022019 je napisao/la:Doslo tad 100 manijaka radi jednog Stanica na trening da mu ocitaju bukvicu... Taj broj 100 govori o velicini i jacini velikog navijaca Sarajave SRDJANA STANICAMortemHz je napisao/la:16022019 je napisao/la:Jarane Stana je opasa ne smiju njemu nista... Jedne godine je strumfove sa Hordama ganjao po gradu, pa su mu kasnije dolazili na trening hahaha
Jel se mogla izgurati citava subota vece na forumu?
Evo svanula i nedjelja, lijep dan.. suncan, nemoj slucajno da ti padne na pamet da izadjes vani. Fino se igraj

PS.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Ovaj dejavu losa kopija onog alena pitara ako ga se ko sjeca 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ovaj ce sad nas ubjediti da Stanic nije navijao za FK Sarajevo hahahaha kakvi mitomani da ne povjerujes. Koji od brace Zec je jucer dobio porciju od velikog Stane ?! STA KOME NIJE JASNO ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.