FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De ljudi opet pitam . Jel Barbarić popušio treći žuti i jel sa Stepanovom sve OK ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gradačac cijeli bordo-bijeli
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... borca/2570

Jest dobio u 30 min treci.
Kako je formacija izgledala?
Kako je formacija izgledala?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakve veze ima Gradačac? Ima OŠ Hamdija Kreševljaković i u Sarajevumomirpeh je napisao/la:Gradačac cijeli bordo-bijelihttp://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... borca/2570

@Zukanovic 4-4-2
1946
Ti standardno po Hordama udaras. Ako ti je Ibrakovic dobar, vodi ga kuci.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Bravo majsotre, što reče @Totti nek' si pokazao onoj debilčini da te nepravedno zapostavljao zarad jara u ekipi. Hvala Bogu, tek 1. utakmica poslije Drine da sam je odgledao rahat, bez nekog srkleta. Imali smo i glavu i rep od početka do kraja. U igri glavom smo bili iznenađujuče opasni što je definitivno plod nekih promjena Hurtića i igranja sa 2 špica. Na onu salvu topovskih i "lopove iz kluba" fakat ne znaš šta da kažem, ibretio sam se svo vrijeme, kakvi glupani jbte
Ha ha,,ja mislio iz Gradačca,majke miBitiSrcemVezan je napisao/la:Kakve veze ima Gradačac? Ima OŠ Hamdija Kreševljaković i u Sarajevumomirpeh je napisao/la:Gradačac cijeli bordo-bijelihttp://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... borca/2570
![]()
@Zukanovic 4-4-2

Sto nije Ibrakovic dobar? Delac, Benko, Stepanov, Bekic, Barbaric, Jajalo + Cimirota prodo za dobre pare.Jest to lose za vas? Normalno da je bilo i botova, ali niko nema 100% transfera dobri.
Moze mi neko napisati koji igrac igro koju poziciju.Treba mi za Transfermarkt.Hvala
Moze mi neko napisati koji igrac igro koju poziciju.Treba mi za Transfermarkt.Hvala
Dajte vise ispljunite sve sto imate za Ibrakovica!
Stalno prozivke i kritike na njegov racun,a nigdje nista konkretno.
Ne branim ga Boga mi!
Ali me ta stalna prozivanja iz trbuha,bez pokrica,strasno nerviraju.
Jedino sto sam dosad skont'o je da mu se zamjera da je iz Klokotnice
Stalno prozivke i kritike na njegov racun,a nigdje nista konkretno.
Ne branim ga Boga mi!
Ali me ta stalna prozivanja iz trbuha,bez pokrica,strasno nerviraju.
Jedino sto sam dosad skont'o je da mu se zamjera da je iz Klokotnice

Opet ponavljam Cimirot je sam sebe prodao jer je igracina a ne abdulah a ako je tako dobar zasto to radovca ili nekog drugog nije prodao za te pare evo da te ja pitam?kome god se svidja njegov rad nek ga kuci vodi on je rak rana ovog kluba i zivim za to kad ce napusti klub! PozdravZukanovic je napisao/la:Sto nije Ibrakovic dobar? Delac, Benko, Stepanov, Bekic, Barbaric, Jajalo + Cimirota prodo za dobre pare.Jest to lose za vas? Normalno da je bilo i botova, ali niko nema 100% transfera dobri.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A po čemu to Ibraković ne valja ako ne uračunaš ocjenu "šire sarajevske mahale" da je papak i po tome što nije doveo 11 Neymara u ekipu? Normalno da ću kritikovati Horde, to što pojedini imaju nešto protiv određenih članova u upravi nek' zadrže za sebe. Čuj ljudi koji su neki dan vratili zadnju marku duga se nazivaju lopovima uz salvu topovskih udaraskoJaa je napisao/la:Ti standardno po Hordama udaras. Ako ti je Ibrakovic dobar, vodi ga kuci.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Bravo majsotre, što reče @Totti nek' si pokazao onoj debilčini da te nepravedno zapostavljao zarad jara u ekipi. Hvala Bogu, tek 1. utakmica poslije Drine da sam je odgledao rahat, bez nekog srkleta. Imali smo i glavu i rep od početka do kraja. U igri glavom smo bili iznenađujuče opasni što je definitivno plod nekih promjena Hurtića i igranja sa 2 špica. Na onu salvu topovskih i "lopove iz kluba" fakat ne znaš šta da kažem, ibretio sam se svo vrijeme, kakvi glupani jbte

Gdje ćeš šta reći protiv najvatrenijih, čuvajte se svi lopovi iz kluba, a za to vrijeme dok se čuvate platite i ubjedljivo najviše kazni ove sezone od svih klubova u ligi...
1946
Na kraju cemo zavrsiti ko Dinamo jbte. Ne moze kod nas sve mirno i lagano, nesta se uvijek pojavi.
Da imamo u upravi nekog mudonju, pa da kaze NE na neke stvari koje se desavaju u i oko kluba, bili bi na konju.
Fali jedan covjek ala Mamic, da vodi klub, i da se tacno zna ko sta i kako da radi svoj posao.
Danas jako solidno odradjena utakmica, s obzirom da su se mnogi pribojavali da Hurtic nece moci odg zadatku, drago mi je zbog njega da je zacepio usta mnogima.
Nadam se da ce nastaviti pametno raditi svoj trenutni posao, dok ne dodje neki strucnjak. Ovim samo moze sebi zacementirati posao u FKS, a znamo da cemo abd u blizoj buducnosti imati jedan od najboljih omladinskih pogona u regiji.
Imamo mnogo, i previse, potencijala kao jedna velika zajednica FKS, da uspijemo. A uspjeh je da igramo svake godine udjemo u grupe u jedan od evropskih takmicenja. A mi to bas i ne iskoristavamo, sami sebi pravimo probleme.
Cim se neko nadje uvrjedjen, ko neka treba, pokusava unistiti nesto sto se 5 godina gradilo.
Da imamo u upravi nekog mudonju, pa da kaze NE na neke stvari koje se desavaju u i oko kluba, bili bi na konju.
Fali jedan covjek ala Mamic, da vodi klub, i da se tacno zna ko sta i kako da radi svoj posao.
Danas jako solidno odradjena utakmica, s obzirom da su se mnogi pribojavali da Hurtic nece moci odg zadatku, drago mi je zbog njega da je zacepio usta mnogima.
Nadam se da ce nastaviti pametno raditi svoj trenutni posao, dok ne dodje neki strucnjak. Ovim samo moze sebi zacementirati posao u FKS, a znamo da cemo abd u blizoj buducnosti imati jedan od najboljih omladinskih pogona u regiji.
Imamo mnogo, i previse, potencijala kao jedna velika zajednica FKS, da uspijemo. A uspjeh je da igramo svake godine udjemo u grupe u jedan od evropskih takmicenja. A mi to bas i ne iskoristavamo, sami sebi pravimo probleme.
Cim se neko nadje uvrjedjen, ko neka treba, pokusava unistiti nesto sto se 5 godina gradilo.
-
- Kontakt:
jojjj al bezzz pricate kakve taktice zamisli kakvi bakraci , igraci su psiholoski se podigli i to je to .dobra utakmica
treba nastaviti, još smo mi u velikim **** 7 bodova zaostajemo

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Joj što me ovi sa ss.ba plaho cijene, stalno mi postove kopiraju na fb stranicu 

1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
kakav ba dinamo, kakav mamic liče!! gluho i daleko bilo!!
imamo mi vodstvo kluba koje je bolje od hiljadu mamića
ne trebaju nama ljudi koji ne znaju cijenit prave vrijednosti fudbala! pa čovječe ovi naši se za neke unutrašnje odluke nekad posavjetuju sa navijačima, gdje to ima! gdje to ima da uprava sluča, poštuje i cijeni navijače kao kod nas!? Samo što smo mi navijači često nezahvali i to ne vidimo! Mi često to iskoristimo pa popljujemo i ono što valja i što ne valja, hvala Bogu pa su ljudi u upravi kakvi jesu pa nam ne zamjere...
Navijači se bune zbog IBRAKOVIĆA. samo meni nije jasno zašto to nisu danas rekli već je izgledalo kao da su komplet upravu prozvali.
i ona pjesma "mi smo tu i yebemo vam mame...." me podsjetila na vremena koja ne bi volio da se vrate! Zato @zip ni slučajno da stavljaš maminjosa dinamo i nas u istu rečenicu u tom kontekstu.
IBRAKOVIC NAPOLJE
imamo mi vodstvo kluba koje je bolje od hiljadu mamića

Navijači se bune zbog IBRAKOVIĆA. samo meni nije jasno zašto to nisu danas rekli već je izgledalo kao da su komplet upravu prozvali.
i ona pjesma "mi smo tu i yebemo vam mame...." me podsjetila na vremena koja ne bi volio da se vrate! Zato @zip ni slučajno da stavljaš maminjosa dinamo i nas u istu rečenicu u tom kontekstu.
IBRAKOVIC NAPOLJE
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
BitiSrcemVezan je napisao/la:Joj što me ovi sa ss.ba plaho cijene, stalno mi postove kopiraju na fb stranicu

@danas pjevanje na stadionu ko da smo 14. na tabeli, imamo 15 miliona duga, igrači nisu dobili plate pola godine i petu sezonu zaredom igramo u istim dresovima.

Ja ne znam dali sam ja gledao istu utakmicu kao neki. Okic je danas bio najbolji i jedino je nas konstantan igrac ove sezone. kapa do poda.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hase73 je napisao/la:Ja ne znam dali sam ja gledao istu utakmicu kao neki. Okic je danas bio najbolji i jedino je nas konstantan igrac ove sezone. kapa do poda.

poprilično sam siguran da je i večeru profulao .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E vako kad vec trazite da vam se kaze sto nam smeta ibrakovic, ja cu navesti svoje razloge. Gdje god da je taj covjek bio tu trava ne raste. Velez, Sloboda i posebno Celik. To sto je prodao Cimija, moze zahvalit Tanu, jer je imao njegovu podrsku. Moze svako od nas dovest Benku, Stepanova i slicne kad i ptice na grani znaju da su kod nas redovne i za nase uslove dobre plate. Nije vas ibrakovic vratio dugove vec ih je vratio Tan, a Tana su doveli Edis i jos neki ljudi. Zasto Horde ne prozivaju Edisa, Dinu i ostale? Ne prozivaju ih jer su oni u FKS radi ljubavi, to su dokazali vise puta i to su ljudi koji su bili tu i kad je bilo tesko. Isto tako svi znamo da je ibrakovic u FKS iskljucivo radi vlastitih interesa. Zasto jos zamjeram vasem ibrakovicu, jer je iskljucivo on kriv sto na vrijeme nije doveo kvalitetnog golmana, pa protiv lecha ne bi branio onaj invalid i ko zna sta bi bilo. Nisu ni Dino, ni Dzeno krivi sto imamo 4 desna a jedan lijevi bek, sto nemamo zamjenu za Stojceva, vec iskljucivo ibrakovic. Eto to su neki konkretni razlozi zasto zelim da seljacina iz klokotnice ode iz nase Svetinje. Iz FKS su otjerani i veci kriminalci pa tako ce i ovi sadasnji otici. JEDNOG DANA CE DOCI I VAS KRAJ !
Sto se tice danasnje tekme, hvala manekenima na pobjedi i nadam se da ce vako nastavit i u narednim utakmicama igrati i boriti se.
Sto se tice danasnje tekme, hvala manekenima na pobjedi i nadam se da ce vako nastavit i u narednim utakmicama igrati i boriti se.
hase73 je napisao/la:Ja ne znam dali sam ja gledao istu utakmicu kao neki. Okic je danas bio najbolji i jedino je nas konstantan igrac ove sezone. kapa do poda.

Care, de malo pogledaj snimak, dva puta sa 5 metara, sam ko duh, pa ni po golu da opali. Profulio sve što se moglo profuliti, štp kaže post iznad, i večeru je fulio danas.
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, napoleon72 i 66 gostiju.