FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sasistika
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sasistika » 13 sep 2015, 18:43

Okić , Barić i Duljević odlična partija :clap:
Delač dvije vrhunske odbrane,pogotovo druga :clap:
Mihojević iako je kratko igrao vidi se da ima potencijal da valja,super pregled igre :thumbup:
Samo trka borba i nema "zime" za nas.Po đepu samo pa da vidiš tempa igre i zalaganja igrača.Bravo upravo,samo da ste malo ranije reagovali :!:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2015, 18:43

Bolji smo od njih. Samo ne smijemo krenuti kao danas sa dvojicom napadaca nego 4-5-1. Lako je ove domace utakmice igrati. Ovo ce biti puno veci test za novog trenera kao i za neke igrace koji igraju defanzivne pozicije. Ljudi imaju odlicnog trenera, u euforiji su nece biti lagan protivnika nikako. Bit ce ovdje i trenerskog nadmudrivanja.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 sep 2015, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 18:45

Al sad bez zayebancije. Hurtic mi izgleda stvarno fino, nije poput Dzene.. Nikako. Covjek bas izgleda kao pravi fubalski trener, neko kome igraci vjeruju.
Danas je znao sta radi, visoki presing, i igra sa krila unutra. Lijepo je i zacudo, uvezano izgledalo. Posebno mi se svidio zato sto je onim momcicima dao priliku!

Sto se mene tice, akademija je u dobrim rukama :salut:
slika
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 13 sep 2015, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 sep 2015, 18:46

Nemojte dizati Hurtu u visine da kasnije ne bi bilo od A do Ž
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 sep 2015, 18:48

BosnianKingdom je napisao/la:Nemojte dizati Hurtu u visine da kasnije ne bi bilo od A do Ž
Nema potrebe za tim od A do Ž, jer je on tu privremeno. Ali ga se mora pohvalit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 13 sep 2015, 18:51

Ma ispodprosjecna predstava, ok bili smo i oslabljeni i pod velikm pritiskom/imperativom pobjede ali i protivnik je bio jako los.
Pobjeda za kakav takav mir u klubu, nadam se da cemo bit jaci i kompletniji u slj. kolu gdje nas ceka ozbiljno gostovanje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2015, 18:56

Protiv Radnika:

------------------------- Delac -----------------------------------
Baric ---- Stepanov -- Tatomirovic/Barbaric -- Bekic/Puzi
------------- Rustemovic -- Radovac --------------------------
Bekic/Okic ---------- Velkoski ----------------------- Duljevic
------------------------ Benko -----------------------------------

Puno dilema za novog trenera.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 13 sep 2015, 19:03

nije bilo toliko loshe danas,chak se i radovca ispratilo pljeskom,posjeta bash losha,ne znam da je bilo 2 milje ljudi,nisam gled"o goru ekipu na koshevu od ovog borca ove godine,shta se desilo sa kapijom na zapadu?na kant sam izash"o sa stadiona

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 13 sep 2015, 19:04

FrancescoTotti je napisao/la:E moj Boze.. Sta smo dopustili sebi..
Ajde taj minus 7, al radnik bijeljina ispred nas na tabeli.. Ako ih pobjedimo u sljedecem kolu to ce bit cudo jedno
o ti treba bit pokazatelj jel do ekipe jer taj radnik je ocito dobar tim .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2015, 19:07

Ma kakav Radnik. Sarajevo je igracki bar 50% jace. Samo sto oni izvlace maksimum od ovih igraca i imaju solidnog trenera. U normalnom uslovima bi Sarajevo bilo favorit. A sada sa novim trenerom i ovim njihovim dobrim startom moglo bi biti svega. Ocekujem minimalno nerjesen rezultat i odlicnu partiju Benke. Samo hrabro bez kalkulacija treba odigrati :thumbup: :thumbup:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 sep 2015, 19:08

Dvije stvari:
1.realizacija
2.kontre

mi imamo velikih problema i sa jednim i sa drugim, i kad bismo to popravili, kontre uigrali (to im i ne zamjeram jer ne vidim kako ih je Dzeno mogao uigrati) mi bismo daleko lakse pobjedjivali pa cak i kad ne igramo sjajno, i nadam se da ce Jesic uspjeti u tome, i da dodam jos nesto Duljevic ako ne poradi na 'mozgu' tacnije razmisljanju u igri njemu ce Kazahstan biti najveci domet u karijeri
Pyro is not a crime !

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 13 sep 2015, 19:09

Sa Ikandeom i Benkom u ovom sistemu neće nas niko moći pobijediti, sklonili su sve tačke koje koče, ofanzivnog veznog i lijevog beka. I imamo to što imamo. Bez Puzigaće i bez klasične desetke mi smo jedna čvrsta ekipa koja zna šta hoće. Kad veza bude Ikande Radovac još će bolje izgledati ili Rustemović ili čak i Mihojević na dmf. Odlično je ovo, sa pola snage. Lijeva strana preporođena, desna tako tako ali bolje nego do sad. Sredina ok, kad se vrati motor biće bolje. Krste i Benko u napadu će biti nenadjebivi. Ja vam govorim za Bekić Almira meni niko ne vjeruje. Bolji 99 puta od majmuna.

Zamišljam ovu ekipu sa pravim šefom i sa kondiciono spremim timom.
Što se tiče Hurtića nije teško biti napredak u odnosu na onog analfabeta fudbalskog.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 13 sep 2015, 19:15

THEC je napisao/la:Dvije stvari:
1.realizacija
2.kontre

mi imamo velikih problema i sa jednim i sa drugim, i kad bismo to popravili, kontre uigrali (to im i ne zamjeram jer ne vidim kako ih je Dzeno mogao uigrati) mi bismo daleko lakse pobjedjivali pa cak i kad ne igramo sjajno, i nadam se da ce Jesic uspjeti u tome, i da dodam jos nesto Duljevic ako ne poradi na 'mozgu' tacnije razmisljanju u igri njemu ce Kazahstan biti najveci domet u karijeri
Davno je on propao jarane moj.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 13 sep 2015, 19:16

THEC je napisao/la:Dvije stvari:
1.realizacija
2.kontre

Fale prava krila za kontre. I Velkoski i Okic i Bekic su vise napadaci nego krila. Todorovic je bio solidno krilo. Jedino ako Duljevic proradi. On vec ima potencijal za moderno krilo samo kada bi malo poradio na asistencijama a ne samo da gol vidi.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 13 sep 2015, 19:16

Pojedinci opet ser.,nezadovolji kako smo nadigrali i pobijedili Borac :damn: Ovaj Borac je pobijedio Želju i uzeo Slobodi bod u Tuzli,istoj Slobodi koja je druga na tabeli ! Pa šta hoće ova raja ?? Sami kažete da je SD doveo sve loše igrače a istovremeno hoćete da se sve pobijedi glat i uvjerljivo :crazy: Ovaj pritisak ne bi izdržali ni mnogo bolji igrači.Dobili smo Borac u dobroj igri.Ovo meni danas jako dobro bilo.Šta hoćemo,ovo je PL i ovo je dobro.Zrinjski nikog nije nadigrao,sve na guzove pobjeđuje i ljudi prvi.Blago njima,oni nemaju ni blizu pritisak kao naši.J.be. ti više ovo,ne možemo slavit ni kad pobijedimo,koji nam je k.ra. više.Po mnogima su kod nas sve levati igrači,ako su levati šta onda očekujete ??? Ja kažem da nisu levati,da su vrh za ovu ligu,najbolji ! Samo čekam novi SŠ i uživam u ovoj pobjedi.Idemo dobit u Bijeljini,mada ni bod neće biti loš.Sarajevo šampion ! :bih:

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 13 sep 2015, 19:16

Hurtić isti Putin :rol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 sep 2015, 19:18

Meni i dalje nije jasno šta se to desilo na relaciji kluba i vodstva navijanja na sjevernoj tribini... pa barem 15 minuta su jebbavali mater "lopovima u klubu", ne znam da li se čulo na TV-u, ali na stadionu jeste...
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 sep 2015, 19:22

PitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno šta se to desilo na relaciji kluba i vodstva navijanja na sjevernoj tribini... pa barem 15 minuta su jebbavali mater "lopovima u klubu", ne znam da li se čulo na TV-u, ali na stadionu jeste...
mislim da se moze pretpostaviti na koga se to najvise odnosilo, nije na Dinu i Edisa vjeruj mi :D

edit: koliko znam bice nekih sastanaka izmedju uprave i navijaca pa ce se to rijesavati da mi ovdje sad ne bi poceli sa prozivanjem jednih ili drugih, znamo svi kako to fercera na forumu kad se pocne svasta pisati, najbitnije je da smo danas dobili da se smiri situacija i da se malo svi dohavizaju
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 13 sep 2015, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 sep 2015, 19:24

THEC je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Meni i dalje nije jasno šta se to desilo na relaciji kluba i vodstva navijanja na sjevernoj tribini... pa barem 15 minuta su jebbavali mater "lopovima u klubu", ne znam da li se čulo na TV-u, ali na stadionu jeste...
mislim da se moze pretpostaviti na koga se to najvise odnosilo, nije na Dinu i Edisa vjeruj mi :D
Na Ahmu se odnosilo. :urnebes: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 sep 2015, 19:25

naravno Ahmo i njegov prokleti klan :lol:
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.