Mladjoj populaciji je zabranjena kladionica.tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
Kako ova mlađa populacija koja max. uplacuje 2 marke...Kako mi da zgrnemo lovu!?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mladjoj populaciji je zabranjena kladionica.tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
Kako ova mlađa populacija koja max. uplacuje 2 marke...Kako mi da zgrnemo lovu!?
Odigraj listić i dobij 10 KM. Pa uplati 2 listića po 5 KM dobij oko 30 i sve tako... Uplaćuj više love jer ...tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
Ma pusti to.Aj recite...Sta je s nama!?Devil je napisao/la:Mladjoj populaciji je zabranjena kladionica.tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
X/1.reds je napisao/la:E hajmo sutra El Clasico prognoze ?
Umjesto da igraš svaki dan, pauziraj nekoliko dana i onda baci jednom 5-10 eura.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ma pusti to.Aj recite...Sta je s nama!?Devil je napisao/la:Mladjoj populaciji je zabranjena kladionica.tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
Kakav sam ja kreten potpuno zaboravio za ovaj tiket ponovo skinuto kao i juce 3/4 ostaju mi jos LAL za prolazak 7200.Devil je napisao/la:
tiket 2:(sistem 2/4)
Werder-St Pauli 1x 1.15![]()
LAL-Indiana 1 1.20
Montpeillert-Kolding 1 1.20![]()
Piacenza-Forli 1 1.20![]()
-
Brescia-Genoa 1px 2.10![]()
Lyon-PSG 1px 2.20
St.Gallen-Zurich 1px 2.20![]()
Mechelen-Zulte 1px 2.20![]()
Upravo tako!OTNYS_YNWA je napisao/la:Odigraj listić i dobij 10 KM. Pa uplati 2 listića po 5 KM dobij oko 30 i sve tako... Uplaćuj više love jer ...tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
... na marku se ne može zgrnuti.
Evo kao ja npr !tm-ovac iz mase je napisao/la:Haj majstori sto uplaćujete 10 KM, 20 KM, 30 KM...
2 i obavezno odigrati oba tima daju golreds je napisao/la:E hajmo sutra El Clasico prognoze ?
Devil je napisao/la:
Kakav sam ja kreten potpuno zaboravio za ovaj tiket ponovo skinuto kao i juce 3/4 ostaju mi jos LAL za prolazak 7200.
Dinara.Koliko je to u markama,@Devil?Eric Cartman je napisao/la:Devil je napisao/la:
Kakav sam ja kreten potpuno zaboravio za ovaj tiket ponovo skinuto kao i juce 3/4 ostaju mi jos LAL za prolazak 7200.
cega 7200
Dinara,oko 70 eura malo manje.Eric Cartman je napisao/la:Devil je napisao/la:
cega 7200
WolfsburgOTNYS_YNWA je napisao/la:huhuhu. @Devil is on fire. Svaka čast. Prolazi to 100%.
@ volimliverpool. Drago mi je što si shvatio. Znači kako god si u + pa kada god taj tim odigra neriješeno.Ja sam samo Fulham uzeo za primjer i ja ću skontati koji najviše prolaze
Mada opet mislim da će se oni naći na listićima.
@ Erice
Dolara.![]()
+ 2200.
Ma i ja se nadam,i ovo je pravih 5 somica.OTNYS_YNWA je napisao/la:huhuhu. @Devil is on fire. Svaka čast. Prolazi to 100%.
@ volimliverpool. Drago mi je što si shvatio. Znači kako god si u + pa kada god taj tim odigra neriješeno.Ja sam samo Fulham uzeo za primjer i ja ću skontati koji najviše prolaze
Mada opet mislim da će se oni naći na listićima.
@ Erice
Dolara.![]()
+ 2200.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.