Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 16:58

Zabac je napisao/la: de bolan ne pricaj nebuloze.Toliko je dobar Jack bio da njegov tim nije prosao 2 puta centar na Camp NOu.Ne budi lud molim te !
Ne poredi ga sa doktorom , doktor je taj zbog koga Barcelona uvjek dominira i dok je njega dominirat ce.
Pa jest bila dominacija u utakmici sa Arsenalom, dominirao sudija... Kakve veze ima prelazak centra??? Zar se ne racuna rezultat, koji dok se sudija nije umjesao, bio je na strani Arsenala, znaci prolazak Arsenala.. Eto ko sad gluposti valja, a slobodno pregledaj prvu i drugu utakmicu, i obrati paznju na Jacka, kako dere tog tvog ''doktora''...
Celik!3,2,2.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 16:59

AllGunsBlazing je napisao/la:
Zabac je napisao/la: de bolan ne pricaj nebuloze.Toliko je dobar Jack bio da njegov tim nije prosao 2 puta centar na Camp NOu.Ne budi lud molim te !
Ne poredi ga sa doktorom , doktor je taj zbog koga Barcelona uvjek dominira i dok je njega dominirat ce.
Pa jest bila dominacija u utakmici sa Arsenalom, dominirao sudija... Kakve veze ima prelazak centra??? Zar se ne racuna rezultat, koji dok se sudija nije umjesao, bio je na strani Arsenala, znaci prolazak Arsenala.. Eto ko sad gluposti valja, a slobodno pregledaj prvu i drugu utakmicu, i obrati paznju na Jacka, kako dere tog tvog ''doktora''...
jel to i Wikiliks bolji od Xavija, pa gdje vam je granica razuma ?
Cuj Wikiliks pojeo Xavija u dvije utakmice AHHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Stranger in the night. SIDA in the morning!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 17:02

Zabac je napisao/la: jel to i Wikiliks bolji od Xavija, pa gdje vam je granica razuma ?
Cuj Wikiliks pojeo Xavija u dvije utakmice AHHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHA
Da pojeo ga u te dvije utakmice, hoces da ti nacrtam???? Ne vidim nigdje da sam napisao da je bolji, nego da ga je pojeo, sto je i tacno, jer ako je igrac utakmice, i igra na cm, tj. direktni protivnik Xavija onda znaci da je bio bolji...
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 17:09

Zabac je napisao/la: gdje je on to bio igrac utakmice ? Na Camp Nou kad je vjerovatno imao 2 ili 3 dodira.Kao i na Emiratima kada do 60 te minute Arsenal nije bio siguran da li je lopta uopste na terenu.
Ne kaki i bacaj bobme.
**** ga zivot covjek kad cuje vase price konta da je Arsenal sila od kluba a ono obican poluklub koji vodi ofucani Pedofil
Posto si strucnjak, da te upitam zasto Barcelona u prvih 15 minuta nije mogla loptu dirnuti????? Zasto Barcelona prima 4 komada u 2 utakmice poslije 60. minute???? Razmisli malo, ima nesto u fudbalu sto se zove taktika, znaci po toj tvojoj logici, Arsenal je igrao od 60-90, znaci 30 minuta, i prvih 15, to je 45, a ako utakmica traje 90, onda ni Barca nije igrala vise... Prestani se brukati vise, ako ces vec provocirati nadji neke razloge, i nadji neku temu na koju mozes provocirati, a svaki put kad se dotaknes dvomeca Arsenal-Farcelona, ja cu ti spomenuti sudije, koji su nezasluzeno gurnuli Farcu dalje..
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 17:13

Faraon iz Visokog je napisao/la:i ovaj poceo stopama andresa i mandrlea,ignore edvine najpametnije :mrgreen:
Ovaj post je postao/la Zabac, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje.
Evo necu vise dosadilo mi..
Nego on topic, Jack se povrijedio na nekih 7 dana, i ukoliko propusti Celtic propustiti ce i prijateljsku Engleske, mislim da je ovo ipak uradjeno namjerno kako bi sto spremniji docekao pocetak sezone, a da ne gubi snagu bezveze u prijateljskoj...
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 avg 2011, 17:26

Prica se da smo zainteresovani za Matta Jarvisa iz Wolverhamptona.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 01 avg 2011, 17:36

Smirite se ljudi.Arsenal je u te dvije utakmice pritiv barse igrao onoliko koliko mu je to barsalona dozvoljavala.Pobjeda je pobjeda,ma kakva ona bila,ali i kaD smo ih pobijedili na emiratima 2:1,taj preoret nije bio rezultat neke odlične igre arsenala u tom periodu vec više eto 2 izrađene akcije iz kojih su dati golovi i to je to.Na camp nou smo se obrukali zato što nismo opucali lopte prema golu.Budite malo realniji. ;)
To da je vilšer pojeo cavija u 2 utakmice je isto netacno.U prvoj možda i jeste,ali u drugoj definitivno nije.
Evo odgledao sam ove dvije pripremne utakmice preko vikenda i nisam zadovoljan prikazan,a naročito zalaganjem pojednih igraca koji su nesposobni da odigraju dobro.Jesu pripremne,ali se dosta pouka može izvući.
Nedostaje kreativnosti u igri,nema brzog protoka lopte i izgrađenih akcija iz kojih bi proizašle ozbiljne prilike.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 avg 2011, 17:51

@Zabac
Iz tvojih dosadasnjih postova, vidi se da si jako tvrdoglava osoba, ali, da ti to temeljis na nekim argumentima pa hajde, vec ti to temeljis na nekim svojim glupostima.. Vidi se da ti je namjera da nas sve ovdje isprovociras, jer, nije ti ovo prvi put da s.eres na temi NAJBOLJEG KLUBA NA SVIJETU, da prevedem: ARSENALA. Arsenal je za nas (navijace) najbolji klub, i ko si ti tu da nama govoris da je Arsenal neki tamo.. da ne pisem. To je individualna stvar, sta ti imas s time?!
pa ja te pitam kako igrac koji prelezi pola godine i ono sto odigra ,odigra lose moze vrijediti 50 miliona?
Ovdje se misli na Cesca. Pa igrac ne "gradi" karijeru samo jednu godinu, i ne smatra se dobrim/losim igracem samo na osnovu jedne sezone. Igrac (fudbaler) se vrednuje po onome sto je uradio u cijeloj svojoj karijeri, a svi znamo sta je uradio! Osim toga, covjek ima samo 24godine, pa ti poredi njega i Xavija (naravno, Xavija ne smatram manje vrijednim, naprotiv!). Je l' Xavi sve ovo uradio u ovim godinama?! Ako jedan Sanchez vrijedi preko 30miliona eura, zasto jedan Fabregas ne bi vrijedio i 70?!
Nego po tvojoj stavci Wilshir je odigrao haos dobro.Licno samo je solidno odigrao.
DJe je Xavi bio u njegovim godinama?!
Torres je kloc koji ne vrijedi ni 30 miliona
Nazvati takvog igraca klocem samo na osnovu jedne slabe polusezone samo ti mozes! Vec sam rekao da se igrac ne smatra IGRACEM samo na osnovu jedne sezone!
Kao i na Emiratima
Druze, kakvi te Emirati snasli? Emirati su drzava, odnosno UAE- Ujedinjeni Arapski Emirati (United Arab Emirates).. Sigurno si mislio na Emirates (stadion Arsenala)!
**** ga zivot covjek kad cuje vase price konta da je Arsenal sila od kluba a ono obican poluklub koji vodi ofucani Pedofil
opet, ovo samo ti mozes reci.
Ne znam zaista zasto dolazis na ovu temu, kad ti je glavni cilj provokacija?!
Izdržati, to je temelj vrline!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 avg 2011, 17:53

Roma zainteresovana za Chamaka.Boze pogledaj nas :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Charles Xavier
Kontakt:

Post Postao/la Charles Xavier » 01 avg 2011, 17:58

Megamon je napisao/la:Roma zainteresovana za Chamaka.Boze pogledaj nas :D
haha odlazak Bendtnera i Chamaka bi definitivno ojaco ekipu Arsenala. Pa AW nebi trebao vise ni pojacanja dovodit :lol:
ČOVJEK JE JEDNA J*BENA STVAR.... POGOTOVO AKO JE ŽENA

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 18:04

@ RF
Jesam li ja ovdje poceo psiati da je Wikiliks zvjer ili su to poceli ovi fanovi Arsenala koji zive u zabludi ?
On pojeo Xavija ?
Pa njega mi mali Thaigo samljeo a da se poreci sa najboljim centralnim veznjakom ikad.
Ja kao fan Barcelone imam pravo i razlog dizati igrace Barcelone jer su to i zasluzili svojim igrama prije svega a onda i rezultatima.
Vi kao fanovi Arsenala imate pravo,ali nemate i dokaz da su vasi igraci yebene zvjeri ;)
6 godina nije malo , pa da ste uzeli makar one Kupove covjek bi rekao da imate potencijal.
I on mi nadje poredit glavnog igraca Barcelone(uz Messija) covjeka koji je 2 puta bio proglasen za 2ceg igraca svijeta.Jednom je cak po mnogima trebao i uzeti tu prestiznu nagradu.
Njega u istu recenicu ne mozes taviti sa Fabregasom ili tim wikiliksom.
Niti kvalitetom niti bilo cime.
Xavi je fenomenalan igrac i poredit ga , pa i reci da ga je taj neki wikiliks pojeo je bizarna stvar.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 19:35

ensadek je napisao/la:Smirite se ljudi.Arsenal je u te dvije utakmice pritiv barse igrao onoliko koliko mu je to barsalona dozvoljavala.Pobjeda je pobjeda,ma kakva ona bila,ali i kaD smo ih pobijedili na emiratima 2:1,taj preoret nije bio rezultat neke odlične igre arsenala u tom periodu vec više eto 2 izrađene akcije iz kojih su dati golovi i to je to.Na camp nou smo se obrukali zato što nismo opucali lopte prema golu.Budite malo realniji. ;)
To da je vilšer pojeo cavija u 2 utakmice je isto netacno.U prvoj možda i jeste,ali u drugoj definitivno nije.
Evo odgledao sam ove dvije pripremne utakmice preko vikenda i nisam zadovoljan prikazan,a naročito zalaganjem pojednih igraca koji su nesposobni da odigraju dobro.Jesu pripremne,ali se dosta pouka može izvući.
Nedostaje kreativnosti u igri,nema brzog protoka lopte i izgrađenih akcija iz kojih bi proizašle ozbiljne prilike.
Jel nam Barcelona dozvoljavala da igramo kad nije mogla uzeti loptu prvih 15 minuta???? Jel dozvoljavala da igramo kad nije mogla uzeti loptu nakon 60. minute??? Jel Arsenal imao samo dvije akcije na toj utakmici???? Ali naravno uvijek je lakse reci da nam je neko dozvolio, nego da smo sami nesto uradili.. Sto smo se obrukali na NC??? Jel ti znas sta znaci taktika??? Jel znas kako je ekipa stajala na NC-u???? Jel znas da je taj Arsenal sto se obrukao imao prolaz protiv tako jake Barcelone koju pobijedis jedino ako to dozvoli???? Jel ti znas da je Arsenal trebao proci, uprkos svom tom brukanju, i svemu tome jer je imao bolji rezultat, onu stvar sto se jedina racuna, dok se sudija naravno nije umijesao??? Jesi gledao utakmicu protiv Evertona, i u jednom trenutku je bilo 100% posjed lopte u nogama igraca Arsenala, ali to bi mogli okaciti macku o rep da je Arsenal izgubio, na kraju onaj rezultat na semaforu je jedino bitno, pa koliko utakmica Arsenal jednostavno pregazi protivnika, ali i ne pobijedi???
@Zabac hajd vozi na temu Barcelone i seri tamo, eto sad pricas, pa taj Thiago iako je godinu stariji od Jacka nema sezone odigrane, dok ovaj momak ima vec 2 ovo mu treca u najjacoj ligi na svijetu, taj momak je pojeo Xavija, sto dokazuje i to da je igrac utakmice, kako ces to osporiti... Boze dragi, ovi navijaci Farcelone su tolike bukve da je to za nepovjerovati...
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 avg 2011, 19:37

Wilshere tells Wenger to splash the cash...
Pa ko od navijaca Arsenala toga ne zeli? :D
Da vidimo ocel bit ista od toga. Jagielka, Mata? Sve se nest prica al jos nista konkretno.
Al sta Farsa sere oko Cesca, da nije zalostno, bilo bi smijesno. A onda jos navijaci te iste, preuvelicavaju Thiaga i dizu ga nad Cescom. Hahaha :lol:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 01 avg 2011, 19:48

Džeki > Thiago .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 avg 2011, 21:16

Zabac je napisao/la:@ RF
Jesam li ja ovdje poceo psiati da je Wikiliks zvjer ili su to poceli ovi fanovi Arsenala koji zive u zabludi ?
On pojeo Xavija ?
Pa njega mi mali Thaigo samljeo a da se poreci sa najboljim centralnim veznjakom ikad.
Ja kao fan Barcelone imam pravo i razlog dizati igrace Barcelone jer su to i zasluzili svojim igrama prije svega a onda i rezultatima.
Vi kao fanovi Arsenala imate pravo,ali nemate i dokaz da su vasi igraci yebene zvjeri ;)
6 godina nije malo , pa da ste uzeli makar one Kupove covjek bi rekao da imate potencijal.
I on mi nadje poredit glavnog igraca Barcelone(uz Messija) covjeka koji je 2 puta bio proglasen za 2ceg igraca svijeta.Jednom je cak po mnogima trebao i uzeti tu prestiznu nagradu.
Xavi je fenomenalan igrac i poredit ga , pa i reci da ga je taj neki wikiliks pojeo je bizarna stvar.
Pazi, Wilsheru je tek 19 godina, a sada se vec pokazao kao igracima, Vjerovatno najtalentovaniji igrac danasnjice! To sto neko kaze pojeo Xavija je malo pregruba rijec, ali, ne znam zasto ga ne hvaliti, kad je kao 18ogodisnjak pokazao sve svoje kvalitete, pokazao da bez ikakvih problema moze igrati u najboljoj ligi svijeta i nositi se s najboljim timovima na svijetu! A, porediti njega s Thiagom je, isto tako bizarno, s obzirom na broj utakmice koje su odigrali i jedan i drugi! Ti, kao fan Barcelone, imas pravo da dizes Barcine igrace, ali ovdje ti nije mjesto da ih i dizes i hvalis! Za to fino postoji tema Barcelone, i tamo ih hvali koliko hoces, zajedno sa svim ostalim fanovima iste! Xavi je, sigurno, najbolji veznjak na svijetu, njegove lopte su cudo, to ne moze niko osporiti! Ali, isto tako, ja sam siguran da ce Fabregas postici, ako ne vise, onda nista manje nego sto je to uradio Xavi.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 01 avg 2011, 21:42

Charles Xavier je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Roma zainteresovana za Chamaka.Boze pogledaj nas :D
haha odlazak Bendtnera i Chamaka bi definitivno ojaco ekipu Arsenala. Pa AW nebi trebao vise ni pojacanja dovodit :lol:
Gdje ste to citali ?? da nazdravimooo ?? HOHOH al sumnjam da ce pustit krampu chmackha

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 avg 2011, 22:00

Haj sta napadaš čovjeka, garant je mislio ledenim čajem nazdravit.

Nadam se da Chamakh odlazi, trenutno vidim 5 perspektivnijih napadača u Arsenalu od njega.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 avg 2011, 22:05

-Paja je napisao/la:Jao jao katastrofa nisu osvojili Emirates kup i malo lezerno igrali i sad treba panicariti, Vodja je sa osmijehom napustio teren, pripreme za sezonu dobro se odradjuju i vec u prvom kolu cemo svjedociti demostraciji sile najbolje svjetske ekipe a i ako se u nekim drugim galaksijama igra fudbal ne vjerujem da ima ekipa koja moze nama da parira tako da vjerujem da smo mi najbolji u cijelom univerzumu. Gibbs je bio odlican, bice to prvi pick na lijevom beku ocekujem jos veci nivo igre kad krene sezona, drago mi je da se King Henry vratio uvijek je lijepo vidjeti najboljeg napadaca svih vremena na nasem prekrasnom stadionu.
Auuu da te cikcanga cuje :roll: :evil: Zar nije to Berkamp :roll:
nema potpisa

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 avg 2011, 22:07

Admir_Sa je napisao/la:
Auuu da te cikcanga cuje :roll: :evil: Zar nije to Berkamp :roll:
Ma ne bi se on ljutio kad bi mu rekli da je iza Henrija, odnosno da je na 2. mjestu :mrgreen:

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 22:18

rogeRF je napisao/la:
Zabac je napisao/la:@ RF
On pojeo Xavija ?
Pazi, Wilsheru je tek 19 godina, a sada se vec pokazao kao igracima, Vjerovatno najtalentovaniji igrac danasnjice! To sto neko kaze pojeo Xavija je malo pregruba rijec, ali, ne znam zasto ga ne hvaliti, kad je kao 18ogodisnjak pokazao sve svoje kvalitete, pokazao da bez ikakvih problema moze igrati u najboljoj ligi svijeta i nositi se s najboljim timovima na svijetu! A, porediti njega s Thiagom je, isto tako bizarno, s obzirom na broj utakmice koje su odigrali i jedan i drugi! Ti, kao fan Barcelone, imas pravo da dizes Barcine igrace, ali ovdje ti nije mjesto da ih i dizes i hvalis! Za to fino postoji tema Barcelone, i tamo ih hvali koliko hoces, zajedno sa svim ostalim fanovima iste! Xavi je, sigurno, najbolji veznjak na svijetu, njegove lopte su cudo, to ne moze niko osporiti! Ali, isto tako, ja sam siguran da ce Fabregas postici, ako ne vise, onda nista manje nego sto je to uradio Xavi.
Ja nemam nista protiv tog momka,cak mi se i dopada nacin i pristup igre kod njega.
Momak je veliki talenat.ALi nakon pola odigrane sezone u kojoj je on imao zapazenu ulogu i gdje Arsenal i nije imao rezutalte.Ne mozete ga u isti kos stavljati kao Cesca.Cesc je veliki igrac ,vjerovatno trenutno jedan od najboljih na svijetu.
Porediti sa Xavijem trenutno i jednog veznjaka svijeta je bizarno.Covjek je lider i istinski diktator na terenu Barcelone.Dirigent i FUrije koja je daleko najjaca repka na svijetu.Zaita ne vidim veznjaka koji moze u istu rijec sa njim.NIje sto je clan Barcelone i sto ima toliko uspjeha.On svojim nacinom igre plijeni.
Ponavljam opet.Wikiliks je mnogo talentovan i veliki borac.Thiago je takodjer super talentova.Mejdutim Wikiliks je dokazao u proslih par navrata da moze da se nosi iako to nije to i sa jacim timovima.Pokazao je i Thiago prosle sezone kada je sam premlatio Bilbao i Villareal.Logicno je da Thiago igra manje zbog super jake konkurencije u Barcelone.U Arsenalu je nema i lakse se nametnuti.Zar je moguce i jednom igracu u svijetu nametnuti se u Barceloni pored Xavija i Inieste ?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.