Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ove godine tri najgluplja penala koja sam vidio, sve su napravili igrači Juventusa. Dva večeras i nedavno protiv Cagliarija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Top utakmica za sad...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ono sto zabrinjava je da je tek 45 minuta proslo, a vec 2 penala, ima toga Danilo jos u repertoaru

Ono od Kalulua je nesretno, nije ni trebalo doci do toga, a i fino se postavio igrač intera jer se postavio ispred lopte koju je ovaj pokusao izbiti iz kaznenog.
Nevjerovatno da ekipa koja ima najbolji posjed lopte u ligi i koja igra tekme koje konrolise i koja je primila 1 gol do ove tekme ima ovoliki broj penala protiv i crvenih kartona. Razumio bih da je Allegri ili Cholo tu, ali ovo je potpuno drugi fudbal. Fali ovdje nazalost Bremer puno te Koop, nismo jos vidjeli najbolji Juve i ekipa koja je u tranziciji nije smjela imati ovakve povrede jer joj malo treba da se poremeti bilo kakav pokusaj kreiranja balansa i igre.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pravila nalažu da sudija mora svirat penal za svaki udarac igrača i što se toga tiče sve je čisto ali Dumfriesa bi lopta udarila u ruku i da ga ovaj nije faulirao sekundu ranije. Ako je penal već najstrožija kazna valjda bi se trebao gledat širi kontekst tj. da li je spriječen gol ili je bio nesretan slučaj i ne svirat penal za nesretne slučajeve kao što je ovo ili kad braniča slučajno pogodi lopta u ruku iako nije bila uopće opasna situacija. Zašto treneri ne pokrenu inicijativu kod Fife da se ta pravila oko penala revidiraju
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zaboravio si četvrti,nangluplji,protiv Stutgarta
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Šta je ovo 

Probudite me, ovo nisu istine da Inter i Juve igraju 4:4 hahahahaha 

Tekma sezone ma ludilo 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Povoljan rezultat za Milan i Napoli 

- JayCatwright
- Kontakt:
ali kakva sramotna igra Juventusa, nije ih stid dati 4 gola, Allegri gleda u čudu i ne vjeruje, da je umro okretao bi se u mezaru, umjesto da fino izgube 1-0
Marko Guida se pojavljuje cim je prpa, kakvi klosari.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Divno, nakon ovakve predstave me čeka Roma sa čuvanjem 0-0
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ovo je taktički najgori derby d'Italia koji sam ikada gledao, a gledam ih dugo godina.
Da se razumijemo, imao sam isto mišljenje na 4-2.
Juventus ima izliku novog trenera i ekipe, ali Inter je sramotan taktički.
Inzaghi se ozbiljno mora preispitati mora li mijenjati igrača koji je sve osvojio u karijeri minut nakon kartona, naravno svaki put direktno bude kažnjen.
Da se razumijemo, imao sam isto mišljenje na 4-2.
Juventus ima izliku novog trenera i ekipe, ali Inter je sramotan taktički.
Inzaghi se ozbiljno mora preispitati mora li mijenjati igrača koji je sve osvojio u karijeri minut nakon kartona, naravno svaki put direktno bude kažnjen.
-
- Kontakt:
Ovo je dobra utakmica zbog renomea lige ali je prava šteta što nije bilo bar 3 tuče, 4 crvena kartona i 6 povreda.
Yildiz >>> Guler.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Da mi je neko pričao da će Inter i Juventus odigrati 4:4, rekao bih mu da je 100% lud! 

Yildiz je sve.
Conceisao nevjerovatan igrač, pokretač svega, neumoran.
Kakav meč, moglo je otići i na 3-5, a mogao je Juve držati i 1-2 da nije užasnog Danila, poklonili su sve sto su mogli. Jedva cekam malo stabilnosti sa Koopom i sirinom u vidu Gonzalesa te integracijom Luiza od kog očekujem puno.
U januaru stoper i rezervni napadač su obaveza jer Bremer se ovako ne moze nadoknaditi. Esencijalan je prosto za bilo kakav iskorak.
Motta čini odluke koje niko ne razumije, ili pogodi sve ili promaši, ovo je bio harakiri.

Conceisao nevjerovatan igrač, pokretač svega, neumoran.
Kakav meč, moglo je otići i na 3-5, a mogao je Juve držati i 1-2 da nije užasnog Danila, poklonili su sve sto su mogli. Jedva cekam malo stabilnosti sa Koopom i sirinom u vidu Gonzalesa te integracijom Luiza od kog očekujem puno.
U januaru stoper i rezervni napadač su obaveza jer Bremer se ovako ne moze nadoknaditi. Esencijalan je prosto za bilo kakav iskorak.
Motta čini odluke koje niko ne razumije, ili pogodi sve ili promaši, ovo je bio harakiri.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 okt 2024, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT