Tesko da ce iti jedna druga ekipa do pobjede ove sezone.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ovo.Strasno je to sto nikada necemo saznati pravi tempo Mercedesa. Oni voze trke tako sto kontrolisu razliku u slucaju 'undercut-a'. Mislim da bi mogli opusteno da imaju 30 sekundi razlike u odnosu na Red Bull da voze pun potencijal tog automobila. #skf1
Sve osim lijepo. Gade mi se ovi plastični proizvodi, još kad dodaš na to da su mrtva kopija W10 bolida.Donnie Darko je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:11Ne znam za vas ali meni je tako gotivno gledati RP, ovako su kompetitivni sa toliko manjim budžetom od ovih velikih igrača. Ljepota. Nadam se da će se tempo prenijeti i na kvalifikacije i utrku.
Zamisli tek da navijaš za jedan...kao neko ovdjeCaptain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:09Sve osim lijepo. Gade mi se ovi plastični proizvodi, još kad dodaš na to da su mrtva kopija W10 bolida.Donnie Darko je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:11Ne znam za vas ali meni je tako gotivno gledati RP, ovako su kompetitivni sa toliko manjim budžetom od ovih velikih igrača. Ljepota. Nadam se da će se tempo prenijeti i na kvalifikacije i utrku.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.