Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la nerminh74 » 28 avg 2014, 11:08

grgr je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Mislim da bespotrebno stavljate Wrighta u roster jer on neće igrati..barem ne kod Duška.
Istina. Nama treba play koji zna pogoditi zicer.
Nama treba plej koji ce preuzet odgovnost a ne odmahnut rukom u najvaznijim minutama prvenstva ... Ukoliko dusko ostane selektor ja se nadam da ce nam on naci nesto preko svog kluba sto bi automatski i znacilo odredjeni nivo kvaliteta igraca jer nece u panati svako igrat.
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
zbog ovoga sam ga poceo prezirati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 avg 2014, 11:34

Uz ove povratke odsutnih i povrijedjenih i uz jednog pleya amerikanca to ce biti tonbe ekipa :bih: :bih: :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 avg 2014, 11:40

grgr je napisao/la:
Claus je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Mislim da bespotrebno stavljate Wrighta u roster jer on neće igrati..barem ne kod Duška.
Nama treba plej koji ce preuzet odgovnost a ne odmahnut rukom u najvaznijim minutama prvenstva ... Ukoliko dusko ostane selektor ja se nadam da ce nam on naci nesto preko svog kluba sto bi automatski i znacilo odredjeni nivo kvaliteta igraca jer nece u panati svako igrat.

slika

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 28 avg 2014, 11:48

JHam je napisao/la:
grgr je napisao/la:
Claus je napisao/la: Istina. Nama treba play koji zna pogoditi zicer.

slika
Što je igrao, igrao je, Duško na njega ne računa.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 28 avg 2014, 11:50

JHam je napisao/la:
grgr je napisao/la:
Claus je napisao/la: Mislim da bespotrebno stavljate Wrighta u roster jer on neće igrati..barem ne kod Duška.

slika[/quote]

:clap: :clap: :urnebes: :lol: :lol: :njanjanja: :njanjanja: :rol: :rol:

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 28 avg 2014, 11:53

Amerikanac, Gordić, Đedović, Šutalo, Mitrović, Peršić, Vrabac, Buza, Teletović, Todić, Kikanović, Stipanović, Nurkić. Mislim da su to momci za Eurobasket uz Sulejmanovića koji bi mogao dobiti pasoš i Pašalića ukoliko opet ne bude umoran..

Amerikanac, Gordić
Đedović, Šutalo, Mitrović
Peršić, Vrabac, Buza
Teletović, Todić
Kikanović, Nurkić, Stipanović

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 avg 2014, 11:53

apsolutno prva stvar sto je dusko uradio kada je preuzeo pao, je bila medjuostalim i sut karta wright-u koji je tamo zalutao samo zato sto je bio igrac za rolu koja im je trebala i bio je jeftin
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 avg 2014, 11:55

lolfgoptica je napisao/la:Amerikanac, Gordić, Đedović, Šutalo, Mitrović, Peršić, Vrabac, Buza, Teletović, Todić, Kikanović, Stipanović, Nurkić. Mislim da su to momci za Eurobasket uz Sulejmanovića koji bi mogao dobiti pasoš i Pašalića ukoliko opet ne bude umoran..

Amerikanac, Gordić
Peršić, Vrabac, Buza
Teletović, Todić
ni jedan iole ozbiljan trener nece povesti samo 2 pleja, povesce barem jos jednog komba

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 avg 2014, 11:57

Ma na pripreme treba pozvati sve ove sto su izborili euro, a onda dodatno poboljsati konkurenciju s 2 amerikanca(Cooper ako je vec dobio pasos i jos jedan, mozda tog nekog iz NBA sto su se nudili ako je koji PG??) i ovima koji su povrijedjeni bili. Mislim da bi i Gajica bilo dobro zvati opet, pa da se bori s Milosevicem za tu ulogu "radnika" u ekipi...

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 28 avg 2014, 11:58

nerminh74 je napisao/la:
lolfgoptica je napisao/la:Amerikanac, Gordić, Đedović, Šutalo, Mitrović, Peršić, Vrabac, Buza, Teletović, Todić, Kikanović, Stipanović, Nurkić. Mislim da su to momci za Eurobasket uz Sulejmanovića koji bi mogao dobiti pasoš i Pašalića ukoliko opet ne bude umoran..

Amerikanac, Gordić
Peršić, Vrabac, Buza
Teletović, Todić
ni jedan iole ozbiljan trener nece povesti samo 2 pleja, povesce barem jos jednog komba
Znam, ali kad ga nemamo, imamo Pašalića koji je jedva odigrao kvalifikacije, valjda bude spreman i za Eurobasket. P.S. Hvala kolegi iznad što je napomenuo Gajića, zaboravio sa momka totalno, ali mislim da kad pronađe klub u Evropi što će biti uskoro, mogao bi i Nikola na Eurobasket, odlično je odigrao turnir u Sarajevu.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 avg 2014, 12:00

lolfgoptica je napisao/la: Znam, ali kad ga nemamo, imamo Pašalića koji je jedva odigrao kvalifikacije, valjda bude spreman i za Eurobasket. P.S. Hvala kolegi iznad što je napomenuo Gajića, zaboravio sa momka totalno, ali mislim da kad pronađe klub u Evropi što će biti uskoro, mogao bi i Nikola na Eurobasket, odlično je odigrao turnir u Sarajevu.
meni je pasalic solidno pokrio ulogu drugog pleja, a sjecam ga se sa proslog EP kada igrao protiv srbije i igrao je slicno, prema tome moze on komotno ici kao treci plej pogotovu sto nemanja moze pokriti i poziciju 2

abraham
Kontakt:

Post Postao/la abraham » 28 avg 2014, 12:03

Smanjite malo doživljaj o vi 'pozitivci' , prođite se euforija, budite realni .... pobjediti island u gostima, čuj island, koji je juče počeo da igra košarku i nije neki poduhvat od košarkaške velesile kakvi smo mi.

Nismo prvaci svijeta,nismo prvaci Evrope, nismo najbolji ni na Balkanu, nemamo ništa osvojeno - dakle, nema nikakve osnove za euforiju. A sad što se bošnje pale i lože i na poraze, kao u fudbalu, to je druga stvar.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 avg 2014, 12:04

Muha moze ici kao 3. igrac na 1 i 2, ako se ne nadje bolji, pa igrati s Djedovicem i Persicem na 3, a Sutalo i Mitrovic na 2. Muhu ubaciti samo da osuta koju tricu dok je Mirza na terenu, kad ima prostora...

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 28 avg 2014, 12:06

Što vam smeta Muha? Nije toliko loš za ono što nam treba a to je da odmori glavne igrače.. Svakako ne bi dobio više od 5-6 minuta po utakmici..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 avg 2014, 12:11

isx je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
isx je napisao/la:
Zašto bi se banovao?
Jer nas je baš ta talašika na krilima Mirze odvela na EP, a evo noćas i bez Mirze slavila u Islandu.
Island u košarci je ekvivalent San Marinu u fudbalu.
hajd ti pa se javi kad se san marino plasira na europsko prvenstvo u fudbalu
You are someone else I am still right here

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 28 avg 2014, 12:27

Clutch je napisao/la:Što vam smeta Muha? Nije toliko loš za ono što nam treba a to je da odmori glavne igrače.. Svakako ne bi dobio više od 5-6 minuta po utakmici..
Ne smeta mi, ali je preko neke stvari došao ovdje da igra kvalifikacije, ali je ipak došao i hvala mu na tome.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 28 avg 2014, 12:47

fera je napisao/la:hajd ti pa se javi kad se san marino plasira na europsko prvenstvo u fudbalu
On August 28, 2014, Iceland qualified for the EuroBasket 2015, joining for the first time in its history the Final Round of the top European competition.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 28 avg 2014, 12:48

isx je napisao/la:
fera je napisao/la:hajd ti pa se javi kad se san marino plasira na europsko prvenstvo u fudbalu
On August 28, 2014, Iceland qualified for the EuroBasket 2015, joining for the first time in its history the Final Round of the top European competition.
Sad čekamo da San Marino uradi isto u fudbalu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 avg 2014, 12:48

isx je napisao/la:
pa kad bude to isto pisalo za san marino u fudbalu onda ces biti u pravu.
You are someone else I am still right here

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 avg 2014, 12:49

Pa zack je kvalitetan igrac , nije bas za panate ali ne moze mi niko rec da on nije za nekog euroligasa itd... Uostalom pokazao je sta moze kad se uklopi u ekipu za vrijeme kvalifikacija , meni je pao u ocima jer je ispao ljigavac nevidjeni i drago mi je sto ga je dusko odma eliminisao. A imao je finu rolu u panati nije podbacio tako da ono to dovoljno govori o njegovom kvalitetu... Ja stvarno ne znam kako vi zamisljate ekipu sa 2 pleja od kojeg je jedan kombo ( nemanja ) ? Meni je pasa sasvim solidan iako nije zagrijan za repku ne znam iz kojeg razloga , predpostavljam da on sam misli da treba imat neku bitniju rolu a realnost je takva da on moze biti samo 3 ci plej. Mislim da je prosli EB odigrao fino protiv makedonije smirio loptu i tako , sve u svemu ja bi ga poveo u slucaju povreda u slucaju nekih tekmi sa gdje imamo visoko vodstvo da odmori nekog i slicno... A i Dusko ga je pohvalio tako da sam siguran da ide on pored amera i gordica.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.