FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Srbijanski stručnjak Miodrag Ješić, sve je bliže klupi Sarajeva, saznaje "Sport".
Prema informacijama sa kojim raspolaže naš portal, Ješić je sa "Bordo" timom dogovorio i finansijske uslove ugovora. Prvobitno je Ješić želio 20.000 eura mjesečno, ali nakon pregovora čelnici Sarajeva uspijeli su oboriti potraživanja ovog stručnjaka te će dobiti nešto nižu platu.
Ješić bi prema saznanjima "Sporta" trebao ekipu preuzeti prvog oktobra, a debi će imati protiv Željezničara. Susret vječitih rivala na rasporedu je 3. oktobra.
Ješić će sa sobom u Sarajevo dovesti kondicionog trenera, a trener golmana bit će Enver Lugušić.
I Vlado Jagodić bio je kandidat za klupu Sarajeva. Međutim, bivši selektor naše mlade reprezentacije nema potrebnu podršku UO, prije svega Abdulaha Ibrakovića i Dine Selimovića, saznaje "Sport".
Prema informacijama sa kojim raspolaže naš portal, Ješić je sa "Bordo" timom dogovorio i finansijske uslove ugovora. Prvobitno je Ješić želio 20.000 eura mjesečno, ali nakon pregovora čelnici Sarajeva uspijeli su oboriti potraživanja ovog stručnjaka te će dobiti nešto nižu platu.
Ješić bi prema saznanjima "Sporta" trebao ekipu preuzeti prvog oktobra, a debi će imati protiv Željezničara. Susret vječitih rivala na rasporedu je 3. oktobra.
Ješić će sa sobom u Sarajevo dovesti kondicionog trenera, a trener golmana bit će Enver Lugušić.
I Vlado Jagodić bio je kandidat za klupu Sarajeva. Međutim, bivši selektor naše mlade reprezentacije nema potrebnu podršku UO, prije svega Abdulaha Ibrakovića i Dine Selimovića, saznaje "Sport".
Ne valjda da preuzme 2-3 dana prije derbija..
znajuci nas kako brzo zavrsavamo papirologiju nece ni do derbija dociDenvald je napisao/la:Ne valjda da preuzme 2-3 dana prije derbija..

Pyro is not a crime !
Dino i Ibrak nisu clanovi UO, kakvi su debili ovi iz Avaza Boze sacuvaj.Zukanovic je napisao/la:Srbijanski stručnjak Miodrag Ješić, sve je bliže klupi Sarajeva, saznaje "Sport".
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
lupetanja, lupanja, nagađanja itd
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Hahaha tariguzpasica je napisao/la:Dino i Ibrak nisu clanovi UO, kakvi su debili ovi iz Avaza Boze sacuvaj.Zukanovic je napisao/la:Srbijanski stručnjak Miodrag Ješić, sve je bliže klupi Sarajeva, saznaje "Sport".
Niko nam nije mogao zakomplikovati zivot ko mi sami sebi.. Kakvu posjetu sutra ocekujete?? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ne kontam zašto ovi iz uprave barem nešto pametno ne odrade i podignu tužbu protiv stoke firaunske za klevetu, u usta im se poserem dušmanska!!pasica je napisao/la:Dino i Ibrak nisu clanovi UO, kakvi su debili ovi iz Avaza Boze sacuvaj.Zukanovic je napisao/la:Srbijanski stručnjak Miodrag Ješić, sve je bliže klupi Sarajeva, saznaje "Sport".

1325 gledalacajoker90 je napisao/la:Niko nam nije mogao zakomplikovati zivot ko mi sami sebi.. Kakvu posjetu sutra ocekujete??

Pyro is not a crime !
Kakvo neozbiljno ponašanje uprave, svaki pravi trenutak za smjenu trenera se promašio, sad se nesta razvalci sa pronalsakom novog trenera, mogao bih čovjek pomisliti da namjerno hoče u evropa ligu jer bi nam šanse bile duplo vece da se plasiramo u grupnu fazu

Jbg ova uprava nam je dovela Tana skidam im kapu,sad imaju lovu ali se mora priznati da jos nisu dorasli ovom FK Sarajevu,ali ipak ove ljude moramo istrpiti ipak sve lijepo sto se desilo oni su zasluzni.
Samo Sarajevo
Jesic je odlicno rjesenje,i prije se znalo da je on glavni favorit za trenera,s njim dolazi Lugusic i vjerovatno Janjos, plus Pasic kao skaut,uh kakav kvartet. Usudio bi se reci nikad bolji strucni stab Sarajeva! Svi cemo se brzo uvjeriti kako Jesic zavodi red i tjera iz ekipe "neradnike". S njim je izlazak u Evropu puno realniji,jer tesko je popraviti sve ono sto je Uscuplic upropastio,od skandaloznih priprema ,evropskih utakmica pa do pocetka prvenstva,nista nije stimalo,sad to sve valja dovesti u red....
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- trunks1946
- Kontakt:
Oko 3 milje, i to je banjajoker90 je napisao/la:Niko nam nije mogao zakomplikovati zivot ko mi sami sebi.. Kakvu posjetu sutra ocekujete??

orde del male
Dvije hiljade plafon!joker90 je napisao/la:Niko nam nije mogao zakomplikovati zivot ko mi sami sebi.. Kakvu posjetu sutra ocekujete??
U novi boj ...
Dođe tako vrijeme kada se čovjeku mnoge misli motaju po glavi, želio bi ih s nekim podijeliti ali ne zna kako i odakle da počne. Smijenjen trener, čeka se novi, imenovan privremeni, sutra utakmica, izuzetno gust raspored u naredne dvije sedmice a mi nemamo pravog trenera. Kriv je ovaj, kriv je onaj...ja volim reći krivi su svi. Nema ovdje pojedinačne krivice jer niko samostalno ne donosi odluku. Kada će imenovati novog šefa stručnog štaba i njegove saradnike ne znam, nisam nestrpljiv. Čekao sam dugo na stabilnost i trofeje ma mogu sačekati malo i na pravog šefa ako će biti pravi.
Sutra utakmica, ja je jedva čekam i ako nisam 100 % siguran da ću biti gore, nadam se i učinit ću sve da budem ali nekad nije do mene. U goste stižu u posljednje vrijeme veoma neugodni banjaljučani, dosta su promjenili što trenera što igrača, ni sam nisam upratio kako igraju ovo od početka, ali nisu na nivou na koje smo ih navikli. Međutim preokret protiv ekipe koja je nas porazila, uz svu našu anemičnost, tjera nas na veliku opreznost. Naravno kao i pred svaku ja se nadam da će naši momci odigrati jednu mušku utakmicu, utakmicu kojom će nas sve demantovati i pokazati nam da je ta neka kriza igara i rezultata iza nas. Da li će nas opet razočarati?
Igrat ćemo bez udarne igle, bez prvog strijelca lige i to nas naravno čini mnogo slabijim. Logično je za očekivati da u vrhu napada zaigra Velkoski, uz pretpostavku da ćemo igrati sa jednim napadačem onda krilne pozicije će vjerovatno pokrivati Okić na jednoj, s obzirom koliko se napromašivao u Lukavici vrijeme je da mu se to vrati, i Duljević na drugoj strani jer Amer Bekić a ni Almir na mene nisu baš ostavili neki dojam u prethodnom kolu.
Vezu, tu našu bolnu tačku od početka sezone, će vjerovatno činiti Radovac, Ikande i Kovačević. Da li će prvi ili drugi zauzeti poziciju desetke nije bitno, bitno je da odradi posao desetke kvalitetno. A u defanzivca sam veoma siguran. Lijevog beka nema ko drugi igrati osim Puzigaća, uz sve njegove vrline i mane. Barbarić je u Zenici odigrao veoma lošu, katastrofalnu, utakmicu ali od tada je prošlo dosta vremena i vrijeme je da mu se da prilika da vrati povjerenje a on će to sigurno i uraditi, uz svog vijernog druga Milana kojem bi i ja u ovoj utakmici dao kapitensku traku. Desnu defanzivnu stranu opet neka pokriva Barić, nije najbolji ali.... nije ni najgori. Matej neka se brine o onih 20-tak kvadrata što mu stoji iza leđa i biće OK.
Ja se nadam da su svi igrači shvatili da je vrag odnio šalu i da više ne smije biti zahebavanja po terenu, jer svaki naredni kiks nas izbacuje iz utrke za prvaka i povećava nezadovoljstvo navijača.
Momci na vama je, ja vjerujem da ćete pokazati pravo lice i sutra prekinuti niz od tri utakmice bez pobjede nad sutrašnjim rivalom na našem terenu.
IGRAJ BORDO BIJELI!!!!
Sutra utakmica, ja je jedva čekam i ako nisam 100 % siguran da ću biti gore, nadam se i učinit ću sve da budem ali nekad nije do mene. U goste stižu u posljednje vrijeme veoma neugodni banjaljučani, dosta su promjenili što trenera što igrača, ni sam nisam upratio kako igraju ovo od početka, ali nisu na nivou na koje smo ih navikli. Međutim preokret protiv ekipe koja je nas porazila, uz svu našu anemičnost, tjera nas na veliku opreznost. Naravno kao i pred svaku ja se nadam da će naši momci odigrati jednu mušku utakmicu, utakmicu kojom će nas sve demantovati i pokazati nam da je ta neka kriza igara i rezultata iza nas. Da li će nas opet razočarati?
Igrat ćemo bez udarne igle, bez prvog strijelca lige i to nas naravno čini mnogo slabijim. Logično je za očekivati da u vrhu napada zaigra Velkoski, uz pretpostavku da ćemo igrati sa jednim napadačem onda krilne pozicije će vjerovatno pokrivati Okić na jednoj, s obzirom koliko se napromašivao u Lukavici vrijeme je da mu se to vrati, i Duljević na drugoj strani jer Amer Bekić a ni Almir na mene nisu baš ostavili neki dojam u prethodnom kolu.
Vezu, tu našu bolnu tačku od početka sezone, će vjerovatno činiti Radovac, Ikande i Kovačević. Da li će prvi ili drugi zauzeti poziciju desetke nije bitno, bitno je da odradi posao desetke kvalitetno. A u defanzivca sam veoma siguran. Lijevog beka nema ko drugi igrati osim Puzigaća, uz sve njegove vrline i mane. Barbarić je u Zenici odigrao veoma lošu, katastrofalnu, utakmicu ali od tada je prošlo dosta vremena i vrijeme je da mu se da prilika da vrati povjerenje a on će to sigurno i uraditi, uz svog vijernog druga Milana kojem bi i ja u ovoj utakmici dao kapitensku traku. Desnu defanzivnu stranu opet neka pokriva Barić, nije najbolji ali.... nije ni najgori. Matej neka se brine o onih 20-tak kvadrata što mu stoji iza leđa i biće OK.
Ja se nadam da su svi igrači shvatili da je vrag odnio šalu i da više ne smije biti zahebavanja po terenu, jer svaki naredni kiks nas izbacuje iz utrke za prvaka i povećava nezadovoljstvo navijača.
Momci na vama je, ja vjerujem da ćete pokazati pravo lice i sutra prekinuti niz od tri utakmice bez pobjede nad sutrašnjim rivalom na našem terenu.
IGRAJ BORDO BIJELI!!!!
Paja nema veze sa prvim timombosnas_ je napisao/la:Jesic je odlicno rjesenje,i prije se znalo da je on glavni favorit za trenera,s njim dolazi Lugusic i vjerovatno Janjos, plus Pasic kao skaut,uh kakav kvartet. Usudio bi se reci nikad bolji strucni stab Sarajeva! Svi cemo se brzo uvjeriti kako Jesic zavodi red i tjera iz ekipe "neradnike". S njim je izlazak u Evropu puno realniji,jer tesko je popraviti sve ono sto je Uscuplic upropastio,od skandaloznih priprema ,evropskih utakmica pa do pocetka prvenstva,nista nije stimalo,sad to sve valja dovesti u red....
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Imam suhvu da cemo razgulit nase sutrasnje protivnike, inshallah.
- trunks1946
- Kontakt:
Pa fino je napisao kao "skaut" ocigledno da ima ...THEC je napisao/la:Paja nema veze sa prvim timombosnas_ je napisao/la:Jesic je odlicno rjesenje,i prije se znalo da je on glavni favorit za trenera,s njim dolazi Lugusic i vjerovatno Janjos, plus Pasic kao skaut,uh kakav kvartet. Usudio bi se reci nikad bolji strucni stab Sarajeva! Svi cemo se brzo uvjeriti kako Jesic zavodi red i tjera iz ekipe "neradnike". S njim je izlazak u Evropu puno realniji,jer tesko je popraviti sve ono sto je Uscuplic upropastio,od skandaloznih priprema ,evropskih utakmica pa do pocetka prvenstva,nista nije stimalo,sad to sve valja dovesti u red....
orde del male
Trenutno korisnika/ca: Dave, OsmanhodzicBuco, supervizor i 34 gosta.