FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jel se nadati nekim parama od višće ? 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SarajlijaTM
Slabo sta, nije dugo vremena bio kod nas.
Banovici il odakle je već ce imati sta od toga
Banovici il odakle je već ce imati sta od toga
- champions1921
Jedino ako u ugovor kada smo ga prodavali nisu stavili neku klauzulu o odredjenom procentu prilikom sledeceg transfera..AsharaK je napisao/la:jel se nadati nekim parama od višće ?
BUDI ŽELJO !!!
Svi kod nas kao znaju koliko imamo procenata od kojeg igraca, svi kao znaju neke klauzule a u biti niko nema blage veze. 

Sa osnovnim znanjem matematike mozes lahko taj procenat izracunati. Ne treba ti nikakav insajder.Alsoudani je napisao/la:Svi kod nas kao znaju koliko imamo procenata od kojeg igraca, svi kao znaju neke klauzule a u biti niko nema blage veze.
NO PYRO NO PARTY
MA LJUDI DRAGI PUSTITE SE BA VISE TANA I NJEGOVIH MILIONA. NAMA NASE NJIMA NJIHIVO, DAJTE DA OVA TEMA SLUZI ONOME I CEMU JE NAMJENJENA A TO JE NAS KLUB.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Matematika je najmanji problem kad ti vidis ugovor svojim ocima a sve ovo ostalo je lupanje. Za ovog imamo kao 3.5 procenata, za ovog ovoliko a niko nema blage veze.
Evo primjer Adilovic lupaju neke cifre za koliko je kao fol otisao a niko blage veze nema. I tako dalje.
Evo primjer Adilovic lupaju neke cifre za koliko je kao fol otisao a niko blage veze nema. I tako dalje.
E ko li izmisli termin za odigravanje tekme 13:00, i to još nedelja..
Il club piu titolato al mondo!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa ne može kasnije, smrkne se. Možda štede struju.DonPippo9 je napisao/la:E ko li izmisli termin za odigravanje tekme 13:00, i to još nedelja..
Ma i ja sam pretpostavio, ali kako onda očekivati veću posjetu na tekmama kada su u ovim, slobodno mogu reći, jutarnjim terminima. Olakšavajuća okolnost je što je nedelja i što je neradni dan 25.11. ali ako protiv sisica iz šeher banja luke bude ovaj termin a recimo subota (kao što je bio slučaj prethodnih par tekmi, (pola sata razlike)) onda ne treba ni očekivati solidno ispunjenu Dolinu i ne treba kritikovati navijače/simpatizere/publiku zbog ne dolaska jer mnogi imaju obaveze, poslove i sl. Mislim da bi bio red da se derbi sa borcem igra u večernjem terminu kako bi privukao najviše publike u ovoj polusezoni što se tiče domaćih tekmi jer će svi biti potrebni u pohodu na šampionsku titulu, još jednu u nizu aBd.DukeOfWellington je napisao/la:Pa ne može kasnije, smrkne se. Možda štede struju.DonPippo9 je napisao/la:E ko li izmisli termin za odigravanje tekme 13:00, i to još nedelja..
Il club piu titolato al mondo!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislim da će se protiv Borca vjerovatno igrati u večernjem terminu, a ovdje su se vjerovatno pomirili da neće biti više od 1000 ljudi, pa da makar ušparaju na struji.
- invincible1921
- Kontakt:
ma realno i hladno je pravo naveceDukeOfWellington je napisao/la:Pa ne može kasnije, smrkne se. Možda štede struju.DonPippo9 je napisao/la:E ko li izmisli termin za odigravanje tekme 13:00, i to još nedelja..
=\_1921_/=
Kad stave utakmicu u nocnom terminu - eh cuj nocna, pa hladno je ba, novembar, jesu li oni normalni. Ako je jos nedjelja onda ih se javi hiljadu koji zive malo dalje i bus im ne radi nedjeljom do kasno, ne mogu se kuci vratiti.
Kad stave raniji termin, eh onda svi rade nedjeljom i ne mogu stici.
Nije se rodio ko je narodu ugodio...
Kad stave raniji termin, eh onda svi rade nedjeljom i ne mogu stici.
Nije se rodio ko je narodu ugodio...
Pa mozda i jest fazon sa ovim terminom da raja stigne doci kuci na lige petice???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Ultras1921
- Kontakt:
Idealan termin
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Termin utakmice je odlican ako znamo da je novembar,nedjelja.Sve se moze organizirati.I dorucak,ikafa,i kladionica,i taman poslije utakmice rucak,i lige petice...Ko god kaze da termin ne valja,po meni,truni bez veze,trazi neke trivijalne razloge da ne dodje na utakmicu.
Nego,nemojte da se brukamo,pravac Grbavica.
Nego,nemojte da se brukamo,pravac Grbavica.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
NAJidealniji termin na svijetu!!! Svi na Grbavicu!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
u ponedjeljak snijeg, pa vi vidite 'oćete li u dolinu dan prije 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
u svakom slucaju odlican termin za tekmu, ko da su mene pitali (a da su me pitali ja bi rekao-svejedno mi
, samo nemoj radnim danom od 8h do 5h, doduse i nedelju navecer se moram kupati :ugeek:
).

-
- Kontakt:
Sta vi sve ne bi nasli ovo je stvarno nevjerovatno..ovakve 'navijace' niko na svijetu nema.
Nedjelja neradni dan, utakmica u odlicnom terminu kao sto momak rece mozes sve obavit, na vama je samo da se pojavite.

Nedjelja neradni dan, utakmica u odlicnom terminu kao sto momak rece mozes sve obavit, na vama je samo da se pojavite.