Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Prebacujem se na veslanje,tamam kad pomislis da su poceli igrati,oni useru..nasa posla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ASD
- Kontakt:
Kaze lik prosli put pred tekmu "i ja sam nekad trenirao fudbal"tuzlak1987 je napisao/la:Strucni komentator onaj sto Dzeki pise objave na FB

A mi smo go qrac, kao što sam napisao bezbroj puta.SlevinKelevra je napisao/la:Austrija prosjecna repka, a mi...
Marković je odbranom nadoknađivao limitiranost, a Šuman svakako nema pojma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sada fino protjerat strakelje Prcea,Terzica,Toromanovica,Celicu,Savica,cirkusanta Grahovca odstraniti skart iz yebenih turskih,izraelskih,arapskih liga i krenuti u rekonstrukciju ekipe tako sto ce prvo svi kolektivno iz saveza otici u Ljubuski i popusit svoj djeci tamo kako bi igrali za nasu reprezentaciju.
Jedino tamo ima mladih kvalitetnih igraca koje treba prikjuciti dokazanom kvalitetu brace Buric,Panicu,ovom novom krilu itd.
Kako ce tu uraditi to je stvar Sumana i njegove koncepcije rada kojom se hvali na svakom koraku.
Jedino tamo ima mladih kvalitetnih igraca koje treba prikjuciti dokazanom kvalitetu brace Buric,Panicu,ovom novom krilu itd.
Kako ce tu uraditi to je stvar Sumana i njegove koncepcije rada kojom se hvali na svakom koraku.
Zao mi samo Sumana
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Najgora BH repka, godinama unazad, zgade ti sport svaki puta kad ih gledaš, koliko amatera na jednom mjestu ne možeš vjerovat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa ovo nam se desava svake kvalifikacije i svaku utakmicu. Jednostavno ne ide i trebamo biti svjesni toga. Ona utakmica sa Islanda se nikad vise nece ponoviti. I dan danas se pitam sta im je bilo taj dan. Ocajni smo u drugom poluvremenu bili.JohnCleese je napisao/la:Jos jedno dragocjeno iskustvo![]()
![]()
Neka nam ovo bude skola za ubuduce.
Koji je problem i s Bahom kad mu je prica jednaka patetisanju i negativizmu koji mi pisemo na ovom forumu
covjek samo javno kaze isto sto i mi ovdje napisemo 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam da ovdje ljudi pišu kako smo bolji i pored poraz, kako nismo trebali izgubiti itd itd, lik je iritantan do bola, pregazilo ga vrijeme jos 2005 te nekadStevieG8 je napisao/la:Koji je problem i s Bahom kad mu je prica jednaka patetisanju i negativizmu koji mi pisemo na ovom forumucovjek samo javno kaze isto sto i mi ovdje napisemo
Ne znam samo zasto je Malinovica cuvao i ubacio ga u 55. minuti !!!
Za te 3-4 minute napravio je vise nego svi nasi srednji bekovi , imao je 3-4 asistencije ...
Za te 3-4 minute napravio je vise nego svi nasi srednji bekovi , imao je 3-4 asistencije ...
- ASD
- Kontakt:
terzica ostaviti, lik je ove godine bio medju najboljim odbrambenim u Evropi, ako ne i najbolji.guillermo je napisao/la:Sada fino protjerat strakelje Prcea,Terzica,Toromanovica,Celicu,Savica,cirkusanta Grahovca odstraniti skart iz yebenih turskih,izraelskih,arapskih liga i krenuti u rekonstrukciju ekipe tako sto ce prvo svi kolektivno iz saveza otici u Ljubuski i popusit svoj djeci tamo kako bi igrali za nasu reprezentaciju.
Karacica se kutarisati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Najgora BH repka, godinama unazad, zgade ti sport svaki puta kad ih gledaš, koliko amatera na jednom mjestu ne možeš vjerovat
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako ste samo bezobrazni i zaboravni. Kako se ne sjećate da su nas ovi momci odveli na SP. Umjesto da ih trpimo sljedećih 15 godina zbog toga vi ovdje pljujete po njima. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Ekipa nije luzerska, vec je konstantno cini 2-3 igraca takvom. Sve lopti sto smo prodali vcrs su uradili tarabochija, karacic i prce debilcina. Ostalo je samo kvalitet. Nema price da smo mi sami sebe pobijedili, jer su ljudi s lakocom nam davali golove ( 5 sec napadi trajali). Kvalitet je to care moj. Ovo je realnost, iznenadjenje bi bilo da smo pobijedili. Al samo cu ponoviti, nevjerovatnoje da se jos Prce zove u repezentaciju. Srednji bek osim Perica ( koji je jadan sav nikakav cemeran, ali ima rukometni IQ), ne postoji. Ova dvojica jednostavno nisu reprezentativni kvalitet ekipe koja hoce na EP.
Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 17 jun 2017, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
+1StevieG8 je napisao/la:Koji je problem i s Bahom kad mu je prica jednaka patetisanju i negativizmu koji mi pisemo na ovom forumucovjek samo javno kaze isto sto i mi ovdje napisemo

Ma kakvi, iako su i oni sve veća sramota, ozbiljniji su i daleko kvalitetniji, ovi rukometaši su smijurija teška, počevši od saveza kojeg i nema uostalom, pa preko amaterskih stručnjaka na klupi, do Prcea koji nam je nosioc igre sa **** 37 godina, čovjek ne može istrčat nazad u odbranutuzlak1987 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Najgora BH repka, godinama unazad, zgade ti sport svaki puta kad ih gledaš, koliko amatera na jednom mjestu ne možeš vjerovat
Crna Gora ode na EP, naši u 12-13 pokušaja koliko već ne mogu, daj nek ih neko ugasi i nek ove momke oslobodi obaveze dolaženja na okupljanja, manje će boliti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nije nikakav samo mu treba stavit štipaljku na adamovu jabučicu deset minuta prije kraja tekmeStevieG8 je napisao/la:Koji je problem i s Bahom kad mu je prica jednaka patetisanju i negativizmu koji mi pisemo na ovom forumucovjek samo javno kaze isto sto i mi ovdje napisemo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bolje ba Baho da se nervira kao mi pa makar svasta rekao nego botovi sa BHT. Volim ja kada se covjek uzivi i docara malo utakmicu, pa krene navijati za svoju reprezentaciju. Zato on i nije na BHT jer ima srce, tako da ne treba covjeku pljuvat puno nista.
Bahe kada vise ne bude treba mu citav grad na dzenazu otici, covjek je dao zivot u reprezentacije. On je iskren cim ide iz krajnosti u krajnost, pa pljuje ali se i raduje. Kada se raduje raduje se iskreno..
Bahe kada vise ne bude treba mu citav grad na dzenazu otici, covjek je dao zivot u reprezentacije. On je iskren cim ide iz krajnosti u krajnost, pa pljuje ali se i raduje. Kada se raduje raduje se iskreno..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 jun 2017, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Milas i Perić ne mogu igrati u ovoj reprezentaciji,strašnoASD je napisao/la:terzica ostaviti, lik je ove godine bio medju najboljim odbrambenim u Evropi, ako ne i najbolji.guillermo je napisao/la:Sada fino protjerat strakelje Prcea,Terzica,Toromanovica,Celicu,Savica,cirkusanta Grahovca odstraniti skart iz yebenih turskih,izraelskih,arapskih liga i krenuti u rekonstrukciju ekipe tako sto ce prvo svi kolektivno iz saveza otici u Ljubuski i popusit svoj djeci tamo kako bi igrali za nasu reprezentaciju.
Karacica se kutarisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.