NK Zvijezda Gradačac

jasmin25
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la jasmin25 » 01 feb 2013, 21:49

Kvota je napisao/la:
jasmin25 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ovaj izmiksani tim danas sastavljen od novajlija većinom po prikazanom danas zasluzuje prolaznu ocjenu.Kojim slućajem da je Odović izveo najjači sastav i da se igralo na glavnom terenu u Modriči ili kod nas mislim da bi pregazili Modriču.Za razliku od jesenjeg dijela kada smo Modriču nekako pred kraj priprema jedva dobili u Modriči.Ovoj novoj ekipi fali samo malo uigranosti i mislim da ćemo imati novu Zvijezdu na proljeće.Danas kao i u prethodne dvije utakmice Stančeski pokazao da je klasa.Posebno bi izdvojio mlado momče od makedonče Djurdjevica,momak je klasa za svoje godine ;)
Danasnji tim koji je izveo Odovic, je ravan nuli.. Ako on misli sa ovim "igracima" da zaigra jesenji dio lige grdno ce se prevarit... Ja stvarno ne znam da li iko od vas ovdje forumasa zna ista o fudbalu, jer da zna ne bi hvalio ova kako vi kazete "ZVUČNA POJAČANJA"... Pitam se samo gdje su oni igrali i po cemu ih vi nazivate dobrim igracima???
Danas protiv Modrice koja je dosla sa djecom, mi napravimo dva penala jedan koji je sudija svirao a drugi koji nije. Vidjet cemo ova pojacanja protiv jacih protivnika tipa Borac i utakmica koje ce se morat igrat pod pritiskom i koje ce se morat dobit?? Pita li se iko od vas zasto nema vise Hamzica, Dzelmica, Jusica, Masica, i zasto nece uskoro biti jos nekih igraca koji su imali vaznu ulogu u ovoj ekipi.
Jesil se ti jasmine zapitao gdje sad igraju ti po tebi tako vazni igraci!Mislim da ce ti biti sve jasno!

Jesam i zato i ovo i pisem... Gdje je Jakovljevic danas, Ristanic, Bogdanovic i ostali...???

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 feb 2013, 21:56

jedni bili na klupi za rezerve a drugi nize male tribine :D

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 01 feb 2013, 21:58

Koliko me pamcenje sluzi a sluzi vrlo dobro na kraju sezone se pricalo da vise necemo dovodit ne provjerene igrace i da cemo samo dovodit jaka pojacanja, a mi opet ne dovedosmo ni jednog kvalitetnog ni zvucnog pojacanja, nego sve sami ispodprosjecni igaci i tatini sinovi...
Volio bih i ja da nije ovako, i da cemo na proljece zablistat ali sa ovom ekipom koju uigrava trener tesko.. Idete li na treninge i jel vidite sta Odovic radi pod dirigentskom palicom direktora Pestalica

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 feb 2013, 21:59

jasmin25 je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi a sluzi vrlo dobro na kraju sezone se pricalo da vise necemo dovodit ne provjerene igrace i da cemo samo dovodit jaka pojacanja, a mi opet ne dovedosmo ni jednog kvalitetnog ni zvucnog pojacanja, nego sve sami ispodprosjecni igaci i tatini sinovi...
Volio bih i ja da nije ovako, i da cemo na proljece zablistat ali sa ovom ekipom koju uigrava trener tesko.. Idete li na treninge i jel vidite sta Odovic radi pod dirigentskom palicom direktora Pestalica
ko tebe sta pita,ne dajes ti pare bog te ****

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 feb 2013, 22:00

Ovaj Jasmin je jedan od igrača koji vise nije u Zvijezdi ;) ...Shvatam njegovo ljubomorno razmisljanje prema igračima koji su ga izbacili iz tima.No,al ne bitno.Samo za informaciju da prosjek godina Modriče je identičan skoro prosjeku godina Zvijezde i da je to ekipa medju vodećim i Prvoj ligi RS.te da su momci uigraniji za razliku od ovih iz danasnje ekipe Zvijezde čija polovina igra tek po treći put zajedno u pripremnim.Za usporedbu,Stančeski i Masić nebo i zemlja,Kojić-Djurdjević iSusić obojica bolja od Kojića.Mus-Jusić,rezlika takođe.....da ne govorim dalje.Kuntić-Odović,suvisan komentar...... ;)

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 01 feb 2013, 22:01

FCL je napisao/la:
jasmin25 je napisao/la:Koliko me pamcenje sluzi a sluzi vrlo dobro na kraju sezone se pricalo da vise necemo dovodit ne provjerene igrace i da cemo samo dovodit jaka pojacanja, a mi opet ne dovedosmo ni jednog kvalitetnog ni zvucnog pojacanja, nego sve sami ispodprosjecni igaci i tatini sinovi...
ko tebe sta pita,ne dajes ti pare bog te ****
:lol: :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 01 feb 2013, 22:08

vatreni je napisao/la:Ovaj Jasmin je jedan od igrača koji vise nije u Zvijezdi ;) ...Shvatam njegovo ljubomorno razmisljanje prema igračima koji su ga izbacili iz tima.No,al ne bitno.Samo za informaciju da prosjek godina Modriče je identičan skoro prosjeku godina Zvijezde i da je to ekipa medju vodećim i Prvoj ligi RS.te da su momci uigraniji za razliku od ovih iz danasnje ekipe Zvijezde čija polovina igra tek po treći put zajedno u pripremnim.Za usporedbu,Stančeski i Masić nebo i zemlja,Kojić-Djurdjević iSusić obojica bolja od Kojića.Mus-Jusić,rezlika takođe.....da ne govorim dalje.Kuntić-Odović,suvisan komentar...... ;)
A de kad tako pravis poredjenja reci mi jel bolji Sodic od Jakovljevica, Ponjevic od Husica jel bolji Ordagic od Ristanica ili Delica i da ne nabrajam dalje???

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 feb 2013, 22:17

jasmin25 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Ovaj Jasmin je jedan od igrača koji vise nije u Zvijezdi ;) ...Shvatam njegovo ljubomorno razmisljanje prema igračima koji su ga izbacili iz tima.No,al ne bitno.Samo za informaciju da prosjek godina Modriče je identičan skoro prosjeku godina Zvijezde i da je to ekipa medju vodećim i Prvoj ligi RS.te da su momci uigraniji za razliku od ovih iz danasnje ekipe Zvijezde čija polovina igra tek po treći put zajedno u pripremnim.Za usporedbu,Stančeski i Masić nebo i zemlja,Kojić-Djurdjević iSusić obojica bolja od Kojića.Mus-Jusić,rezlika takođe.....da ne govorim dalje.Kuntić-Odović,suvisan komentar...... ;)
A de kad tako pravis poredjenja reci mi jel bolji Sodic od Jakovljevica, Ponjevic od Husica jel bolji Ordagic od Ristanica ili Delica i da ne nabrajam dalje???
Pa ne znam,sve priče o nekvaliteti Šodić iz utakmice u utakmicu demantuje.Jakovljević je losiji nego prethodne godine,al je bolji od Šodića koji mu po prikazanom do sada moze biti adekvatna zamjena.Ristanića ne pominji,on je igrač za Modriče,plafon.Čuj,neko mora zamijeniti ponekad Husića,Muju.....koji takođe ako ne pokazu ono sto se od njih očekuje imaju adekvatne zamjene.Po meni,svi ti po tebi nabrojani morat će puno vise da se daju da ih prinove ne presele na klupu. ;)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 feb 2013, 22:21

Izgleda da je jasmin popio koju pivu više pa otvorio dušu
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2013, 22:25

pa jasmine covjece sta je tebi pa trener izveo jednu ekipu da vidi koliko ko moze a ovi koji nisu igrali jutros su imali trening tako da su postedeni.igrace u ponedjeljak utakmicu.ti si malo pobrkao ako mislis da je ovo danas bila prva postava zvijezde.covjece pripreme tek pocele ima tu jos mjesec uigravanja i kristaliziranja ekipe
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 01 feb 2013, 22:26

vatreni je napisao/la:
jasmin25 je napisao/la:
Pa ne znam,sve priče o nekvaliteti Šodić iz utakmice u utakmicu demantuje.Jakovljević je losiji nego prethodne godine,al je bolji od Šodića koji mu po prikazanom do sada moze biti adekvatna zamjena.Ristanića ne pominji,on je igrač za Modriče,plafon.Čuj,neko mora zamijeniti ponekad Husića,Muju.....koji takođe ako ne pokazu ono sto se od njih očekuje imaju adekvatne zamjene.Po meni,svi ti po tebi nabrojani morat će puno vise da se daju da ih prinove ne presele na klupu. ;)
Vatreni moj ti ili dobro ne vidis ili nisi upucen u fudbal... Kakav Sodic, jest da je sporski gradjen glava ko kopacka a nos ko krampon, ne moze okrenut kopacke Jakovljevicu. A po cemu je losiji od predhodne sezone kad sad nije dobio priliku da igra od prvog dana ga je stavio u drugu ekipu jer je on doveo Sodica i morat ce igrat ali vidjet cemo dokle... Ristanic vam je nosio proslu sezonu i samo vrati snimke i vidi kako momak igra i koje kvalitete ima... A jel uredu da Husic i Dela ne igraju a da ih mjenjaju neka djeca koja ne znaju ni guzice si obrisat i koja su dosla u Zvijezdu zahvaljujuci svojim ocevima sto davaju pare i guraju ih...
Ali zivi bili pa vidili kad krene prvenstvo koga cete hvalit i ko ce nas vadit kad bude najteze...

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 01 feb 2013, 22:29

jbt jasmine na kojim si ti drogama

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 01 feb 2013, 22:30

ma upravu si jasmine..jel ti sad lakse
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 feb 2013, 22:32

hej jasmine moje cvijece ti se budis u proljece,jos je zima :D

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 01 feb 2013, 22:32

astra1922 je napisao/la:pa jasmine covjece sta je tebi pa trener izveo jednu ekipu da vidi koliko ko moze a ovi koji nisu igrali jutros su imali trening tako da su postedeni.igrace u ponedjeljak utakmicu.ti si malo pobrkao ako mislis da je ovo danas bila prva postava zvijezde.covjece pripreme tek pocele ima tu jos mjesec uigravanja i kristaliziranja ekipe
Jeste imali su jutros trening ali prva postava iz prosle sezone koju zele da sklone jer su momci dosli kad je Kuntic bio trener, ljudi da li je moguce da 7-8 igraca iz prosle sezone vise nije ni medju 18...

jasmin25
Kontakt:

Post Postao/la jasmin25 » 01 feb 2013, 22:34

FCL je napisao/la:hej jasmine moje cvijece ti se budis u proljece,jos je zima :D
svi cete se vi budit na ljeto kad vas zakuju za dno tabele kao sto je to slucaj bio i predkraj prosle sezone kad ste upadali na teren i dizali hampu i j.... svima mater

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 feb 2013, 22:35

jasmin25 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:pa jasmine covjece sta je tebi pa trener izveo jednu ekipu da vidi koliko ko moze a ovi koji nisu igrali jutros su imali trening tako da su postedeni.igrace u ponedjeljak utakmicu.ti si malo pobrkao ako mislis da je ovo danas bila prva postava zvijezde.covjece pripreme tek pocele ima tu jos mjesec uigravanja i kristaliziranja ekipe
Jeste imali su jutros trening ali prva postava iz prosle sezone koju zele da sklone jer su momci dosli kad je Kuntic bio trener, ljudi da li je moguce da 7-8 igraca iz prosle sezone vise nije ni medju 18...
vec si poceo gluposti pisat prvo ivan senci jahic susic i diata nisu dosli kod kuntica dzafica je doveo kuntic pa eto covjek igrao bezveze ti prica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 01 feb 2013, 22:38

jasmin25 je napisao/la:
FCL je napisao/la:hej jasmine moje cvijece ti se budis u proljece,jos je zima :D
svi cete se vi budit na ljeto kad vas zakuju za dno tabele kao sto je to slucaj bio i predkraj prosle sezone kad ste upadali na teren i dizali hampu i j.... svima mater
jarane kakvu ti to travu koristis pa se tako opustis,ostavi je malo i za mene 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 01 feb 2013, 22:41

elf1 je napisao/la:
jasmin25 je napisao/la:
jarane kakvu ti to travu koristis pa se tako opustis,ostavi je malo i za mene 8-)
:D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 feb 2013, 22:43

elf1 je napisao/la:
jasmin25 je napisao/la:
Ma kakva trava,lik je samo revoltiran iz ličnih razloga.Nebi ovo pisao navijač,ovo je neko ko je lično razočaran.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.