Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pomoc u vezi PC-a
imam problem sa Wordom, mogu otvoriti dokument ali ne mogu nisra raditi u dokumentzu, ngo moram naci neke druge programe da bi editovao dokumente
mislio sam da je to jer mi se ppojavila obavijest da trebam aktivirati SWindows, to sam i uradio uz pomoć @bobija,ali dokumente ne mogu koristiti u wordu
moze li ko pretpostaviti sta bi moglo biti u pitanju?
je li pametno deinstalirati microsoft office pa ga ponovo instalirati?
mislio sam da je to jer mi se ppojavila obavijest da trebam aktivirati SWindows, to sam i uradio uz pomoć @bobija,ali dokumente ne mogu koristiti u wordu
moze li ko pretpostaviti sta bi moglo biti u pitanju?
je li pametno deinstalirati microsoft office pa ga ponovo instalirati?
Moras aktivirati i office, vjerovatno da ti je detektovalo da nije kupljeni kada i windows
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Pa ako imaš word imaš znaci office, samo ga trebaš aktivirati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
pa imam ali iz nekog razloga prestao raditi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], RacioEmocionalan i 11 gostiju.