Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 31 jul 2011, 20:07

Jao jao katastrofa nisu osvojili Emirates kup i malo lezerno igrali i sad treba panicariti, Vodja je sa osmijehom napustio teren, pripreme za sezonu dobro se odradjuju i vec u prvom kolu cemo svjedociti demostraciji sile najbolje svjetske ekipe a i ako se u nekim drugim galaksijama igra fudbal ne vjerujem da ima ekipa koja moze nama da parira tako da vjerujem da smo mi najbolji u cijelom univerzumu. Gibbs je bio odlican, bice to prvi pick na lijevom beku ocekujem jos veci nivo igre kad krene sezona, drago mi je da se King Henry vratio uvijek je lijepo vidjeti najboljeg napadaca svih vremena na nasem prekrasnom stadionu.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 jul 2011, 20:59

Ted Mosby je napisao/la:Nadam se da ćete pobijedit Amere jer samo vas čekam na kladionici
E ako navijaš samo zbog toga nadam se da nećemo pobijediti. :lol:

:lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2011, 21:18

Pa ne mozete valjda porediti prijateljske utakmice i utakmice u sezoni... Sta ce to onda Liverpool ispasti jer su izgubili ... Taj odavno slabiji Arsenal jos nije izgubio utakmice, a prosle godine sve utakmice osim jedne dobili pa na kraju sezone opet nista... I sam Arshavin je rekao da ce rado mijenjati EC za nesto drugo..
edit: @zaba Wilshere je vec zamjenio Cesca, za sve vas sto ne pratite Arsenal, i ne znate da je Cesc bio odustan pola prosle sezone, i tek kad je se vratio Arsenal je poispadao iz svih kupova i ispao iz utrke za prvaka..
Celik!3,2,2.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 31 jul 2011, 21:23

AllGunsBlazing je napisao/la:Pa ne mozete valjda porediti prijateljske utakmice i utakmice u sezoni... Sta ce to onda Liverpool ispasti jer su izgubili ... Taj odavno slabiji Arsenal jos nije izgubio utakmice, a prosle godine sve utakmice osim jedne dobili pa na kraju sezone opet nista... I sam Arshavin je rekao da ce rado mijenjati EC za nesto drugo..
edit: @zaba Wilshere je vec zamjenio Cesca, za sve vas sto ne pratite Arsenal, i ne znate da je Cesc bio odustan pola prosle sezone, i tek kad je se vratio Arsenal je poispadao iz svih kupova i ispao iz utrke za prvaka..
jel to po tvome tumacenju , znaci da je Wikiliks bolji igrac od Cesca ???
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 31 jul 2011, 21:27

Al' sto mori ovaj Zabac,covjek dolazi sa nekim teorijama.Cas je navijac Arsenala,cas nije.Postavlja neke teze i teorije rek'o bi covjek da je pobr'o svu pamet svijeta a kad mu vidis nick dodjes do zakljucka da se jos igra u blatu,Hutovom.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 31 jul 2011, 21:39

Zabac je napisao/la: jel to po tvome tumacenju , znaci da je Wikiliks bolji igrac od Cesca ???
Zavisi sta ti smatras pod bolji, od proslogodisnjeg Cesca je bolji, od onog sto je postigao 15 golova i imao 15 asistencija sa CM mjesta, nema na svijetu bolji(na njegovoj poziciji) ..
Celik!3,2,2.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 avg 2011, 02:32

Ja se samo nadam da će se Wilshere vratit onakav kakav je bio i prije, da ga ova povreda ne preplaši i da mu neoduzme po meni najbolje što ima sada za ponudit a to je srčanost.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 01 avg 2011, 14:15

Vilšer nije bolji od seska.Trebace njemu još 2 ili 3 godine da dostigne nivo seska,ako nastavi vrijedno da radi.I nema sanse da bi ga u novoj sezoni mogao zamijeniti kao glavnog nosioca igre,prije svega zato što je još uvijek neiskusan.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 14:23

ensadek je napisao/la:Vilšer nije bolji od seska.Trebace njemu još 2 ili 3 godine da dostigne nivo seska,ako nastavi vrijedno da radi.I nema sanse da bi ga u novoj sezoni mogao zamijeniti kao glavnog nosioca igre,prije svega zato što je još uvijek neiskusan.
Ako ce Cesc igrati kao prosle godine, ne vidim kako ga ne moze zamjeniti.. Pa cim je se Cesc vratio u ekipu poceli su ti porazi, uostalom ukoliko Cesc ode najvjerovatnije da ce se taktika mijenjati, tako da nece vise biti Cescove uloge na terenu..
Celik!3,2,2.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 avg 2011, 15:32

Ukoliko prodate Fabregasa,pa budete htjeli Matu umjesto njega na racun Valencije od danas (1.08) za Matu cete vi (i svi ostali koji ga budu htjeli) morati platiti 30.000.000 eura.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 avg 2011, 15:35

Adi_Zepce je napisao/la:Ukoliko prodate Fabregasa,pa budete htjeli Matu umjesto njega na racun Valencije od danas (1.08) za Matu cete vi (i svi ostali koji ga budu htjeli) morati platiti 30.000.000 eura.
Samo 30 miliona :roll: Pa MAta vrijedi minimalno 50.Stvarno ne znam šta čeka Mourinho kako bi ja njega volio vidjet u Realovom dresu :(
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 avg 2011, 15:36

Mata vrijedi barem 300 miliona Eura. :mrgreen:
Realno, ako ode Fabregas, Arsenal će imati velikih problema da ostane u top 4 ekipe.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 15:54

AllGunsBlazing je napisao/la:
ensadek je napisao/la:Vilšer nije bolji od seska.Trebace njemu još 2 ili 3 godine da dostigne nivo seska,ako nastavi vrijedno da radi.I nema sanse da bi ga u novoj sezoni mogao zamijeniti kao glavnog nosioca igre,prije svega zato što je još uvijek neiskusan.
Ako ce Cesc igrati kao prosle godine, ne vidim kako ga ne moze zamjeniti.. Pa cim je se Cesc vratio u ekipu poceli su ti porazi, uostalom ukoliko Cesc ode najvjerovatnije da ce se taktika mijenjati, tako da nece vise biti Cescove uloge na terenu..
kako onda po tvome tumacenju takav igrac vrijedi 50 miliona ?

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 avg 2011, 15:56

Zabac je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
kako onda po tvome tumacenju takav igrac vrijedi 50 miliona ?
wilshir je proslu sezonu odigrao bolje od Cesca,kontas :?:
Rođen s tobom da budem

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 15:58

pa ja te pitam kako igrac koji prelezi pola godine i ono sto odigra ,odigra lose moze vrijediti 50 miliona?
sam si rekao to da ne bude da ja to pisem.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 01 avg 2011, 15:59

Zabac je napisao/la:pa ja te pitam kako igrac koji prelezi pola godine i ono sto odigra ,odigra lose moze vrijediti 50 miliona?
isto kao i torres

nije on lose odigro bolan,vec losije od wilshira kontas :lol:
Rođen s tobom da budem

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 16:05

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Zabac je napisao/la:pa ja te pitam kako igrac koji prelezi pola godine i ono sto odigra ,odigra lose moze vrijediti 50 miliona?
isto kao i torres

nije on lose odigro bolan,vec losije od wilshira kontas :lol:
kontam ja .Nego po tvojoj stavci Wilshir je odigrao haos dobro.Licno samo je solidno odigrao.Pa zato i jeste u kvalifikacijama LP,zato sto vam nije bilo Cesca kako treba.
Torres je kloc koji ne vrijedi ni 30 miliona.Treba oprat ove RUse jer se zanjih zna da imaju apre.Tako je LvP uradio ;)
Igrac je nekad vrijedio recimo 50 miliona kao Torres kada je jeo u Atleticu i LvP , sada je njegova cjena mizerna.
Kao sto je i Cesc prije 1 ilki 2 godine vrijedio 50 miliona,sada je nejgova vrijednost 30-max 40 miliona ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2011, 16:47

@Zabac naravno samo je solidno dobar igrac dovoljan da pobijedi Barcu, e sad sam kopas svoj klub za koji navijas, jer ako je Jack samo solidno odigrao a bio igrac utakmice protiv Barcelone, onda je Barcelona jedan solidni klub, nista vise.. Pad Arsenal je poceo dolaskom Cesca, i njegovim nezalaganjem, i nema nikakve veze sa Jackom, momak koji je jednog Xavija oderao u dvije utakmice, ali ne naravno on je samo solidno odigrao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A takav igrac vrijedi 50 miliona zbog svega sto je uradio do sad, i zbog toga sto ide u tetkastu ligu gdje uopste nece imati toliko povreda, i moci ce bez problema odigrati sezonu, i zato sto ima 24 godine..
Celik!3,2,2.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 01 avg 2011, 16:55

AllGunsBlazing je napisao/la:@Zabac naravno samo je solidno dobar igrac dovoljan da pobijedi Barcu, e sad sam kopas svoj klub za koji navijas, jer ako je Jack samo solidno odigrao a bio igrac utakmice protiv Barcelone, onda je Barcelona jedan solidni klub, nista vise.. Pad Arsenal je poceo dolaskom Cesca, i njegovim nezalaganjem, i nema nikakve veze sa Jackom, momak koji je jednog Xavija oderao u dvije utakmice, ali ne naravno on je samo solidno odigrao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A takav igrac vrijedi 50 miliona zbog svega sto je uradio do sad, i zbog toga sto ide u tetkastu ligu gdje uopste nece imati toliko povreda, i moci ce bez problema odigrati sezonu, i zato sto ima 24 godine..
de bolan ne pricaj nebuloze.Toliko je dobar Jack bio da njegov tim nije prosao 2 puta centar na Camp NOu.Ne budi lud molim te !
Ne poredi ga sa doktorom , doktor je taj zbog koga Barcelona uvjek dominira i dok je njega dominirat ce.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 01 avg 2011, 16:56

Kako su samo smijesni ovi smradalonci pazi ti njihovih jadnih ponuda oni misle da ce Arsenal prihvatiti nekakva sranja od bonusa, sreco kes tu samo igra ulogu cuj molim te bonusi i 29 miliona hahaha jel neko ovdje ozbiljno misli da ce takav jad od ponude biti prihvacen???? a tek prica o tome kako se Fabregas odrice 5 miliona da bi presao :lol: Ova komedija me zabavlja steta sto sad kad se ponuda odbije nece biti jos novih ponuda da se do kraja Avgusta smijem :lol:

Sto se tice tog Mate, ako jedan transfer menadzer Valencije iz Zepca postavi cijenu od 30 miliona to mora da je tako hahaha tvoj propali klub ce jedva docekati ponudu od 20 miliona funti i prihvatiti je, pogotovo ako taj igrac zeli da predje u najjaci tim najjace lige na svijetu, nasu dominaciju, Arsenal! Naravno ovo za Matu je i spekulacija ako Vodja njega zeli onda sam i ja za to a ako je samo spekulacija ne znam da li se vrijedi raspravljati o tom igracu nekakve Valencie.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 01 avg 2011, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.