Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Realno sve ove utakmice Napolija su bile protiv slabih ekipa a čak i njih je dosta "na guzove" pobijedio. U prošlom kolu 1-0 iz poklonjenog penala, i danas se mučili protiv Leccea na kojem bi pretendetni za titulu trebali napucavat gol razliku, tako da ja zasad nisam impresioniran. Vidjet ćemo u narednih 5 kola jel to stvarno stanje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma rekao da im se malo i steli, vidis nasa tekma otkazana , a u Bologni danas sunce sija 22 stepena, ljudi sjede u bastama kafica, neki protesti se odrzavaju, ostala sportska takmicenja mogu se igrati al tekmu odkazse. I tako mi protiv Napolija bez Thea i Rijendersa koji su kaznu trebali dns odsluzitiBiscione je napisao/la: ↑26 okt 2024, 19:01Realno sve ove utakmice Napolija su bile protiv slabih ekipa a čak i njih je dosta "na guzove" pobijedio. U prošlom kolu 1-0 iz poklonjenog penala, i danas se mučili protiv Leccea na kojem bi pretendetni za titulu trebali napucavat gol razliku, tako da ja zasad nisam impresioniran. Vidjet ćemo u narednih 5 kola jel to stvarno stanje.
Ova situacija se nikako drugačije ne može protumačiti nego direktan uticaj na prvenstvo
Il Club più titolato al mondo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kažem vm ja Retegi prvi strijelac lige će biti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Uh derbi u 18h, nekako sam umislio da je veceras u 20:45 dobro je. A yebes opet utakmicu gdje nemas za koga navijati. Ajde barem nek bude golova, crveni kartona, po koja tuca i tamam 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pored Danila kao startera crveni i penal je sigurica. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakve ste to vi komšije, mi ćemo za vas navijati protiv Napolija

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Svaki put kad igrate protiv lopova, svim srcem navijam za vas. Jednostavno kada je Juventus tu, ne gledaš ko je sa druge strane.
Kako je glup frajer ovaj Danilo hahahaha

Kakav cirkusant, kopija Sandra od lani sa poklonjenim golom po mecu. Motta glumi Allegria. Pored Gattia dati ovom botu da igra je smijurija.
#MaxOUT
#MaxOUT
Lijepa akcija Juvea
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Mali Konseisao lagano 1-1 igra
[/quote]
[/quote]
Kako ih dva puta izigrase
Ko bi rekao da je ovo Juventus

Ko bi rekao da je ovo Juventus
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako to sad pa ovo je Alegrijovski Juventus
Bravo Motta.

Bravo Motta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Sticem dojam da si samo Stuttgart-Juve gledao do sad. Juve uglavnom igra dopadljivo i jedini problem do sad je bila realizacija te povrede gdje fakticki najbitnije igrače kao Koop još nemamo na raspolaganju, a da ne govorim mozda i najbitnijeg uz Dusana, a to je Bremer od kog nam fakticki zavisi sezona.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakva utakmica, svaka čast 

Gledao sam nekih pet tekmi i igrate bolje i ljepse ali ovakve dvije akcije niste odigrali cijele sezone mada je ovo milina za onaj Allegrijev Juventus.Pogba je napisao/la: ↑27 okt 2024, 18:33Sticem dojam da si samo Stuttgart-Juve gledao do sad. Juve uglavnom igra dopadljivo i jedini problem do sad je bila realizacija te povrede gdje fakticki najbitnije igrače kao Koop još nemamo na raspolaganju, a da ne govorim mozda i najbitnijeg uz Dusana, a to je Bremer od kog nam fakticki zavisi sezona.
E Kalulu konju ahahahaha sta ljudi rade ne vjerujem.Kakva utakmica.
Ubiše Kalulu i Danilo po nogama, samo na pogrešnom mjestu.
[/quote]
[/quote]
Top tekma