FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sef struke- Miodrag Jesic
Trener golmana- Enver Lugusic
Pomocni trener- ?
Kondicioni trener- ?
@hilmo Bogami bi i ja to volio najvise al svi su izgledi da od tog nema nista..
Pomocni trener- ?
Kondicioni trener- ?
@hilmo Bogami bi i ja to volio najvise al svi su izgledi da od tog nema nista..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cuj Jesic, pa oni fakat ko Maksim po diviziji
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma istina je sigurno čim ovi objave, imaju taj ugovor o medijskom partnerstvu sa klubom i koliko vidim samo ono što im iz kluba "šapnu" i objave, nema nikad nekih informacija ako baš nije provjereno. Tako recimo za Delača kad su svi portali objavili ssba nije, a na kraju i nije bilo ništa od njegovog povratka dok oni nisu objavili, evo i sad poslije Zrinjskog kad su svi objavili da je Dženo već smjenjen oni su šutili i na kraju i nije bio tada smjenjen.
Što se Ješića tiče, fakat mislim da ga nemamo vremena čekati
Što se Ješića tiče, fakat mislim da ga nemamo vremena čekati
1946
Pokušavam shvatiti šta se valja iza brda ali ne ide. Kakva je logika nekog čekati 20-tak dana, da ti neko "nepoznat" vodi ekipu, a ti tom nekom treneru sklapaš njegove saradnike.
Valjda sam trener bira sebi ljude oko sebe. Možda je taj Jesić dao zeleno svjetlo da se s Enverom obave razgovori.. ne znam. Nemamo vremena na pretek, moramo se pregrupisati i početi bodove osvajati, vodeći lagano odmiče a to će samo još više stvarati nervozu i tjerati sve nas na nepromišljene poteze. I upravu i igrače a nažalost i nas navijače.
Iskreno, čudno mi je i imenovanje Paje za "službenog predstavnika kluba"!
Valjda sam trener bira sebi ljude oko sebe. Možda je taj Jesić dao zeleno svjetlo da se s Enverom obave razgovori.. ne znam. Nemamo vremena na pretek, moramo se pregrupisati i početi bodove osvajati, vodeći lagano odmiče a to će samo još više stvarati nervozu i tjerati sve nas na nepromišljene poteze. I upravu i igrače a nažalost i nas navijače.
Iskreno, čudno mi je i imenovanje Paje za "službenog predstavnika kluba"!
A mogao bi nam se pridružit i princ s neretve
niste svjesni šta nam dino i kusta spremaju

Pomocni trener - Srdjan TekijaskiFrancescoTotti je napisao/la:Sef struke- Miodrag Jesic
Pomocni trener- ?
Kondicioni trener- ?
Kondicioni trener - Bojan Stamatovic
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
E čuj Princ s Neretvehifans je napisao/la:A mogao bi nam se pridružit i princ s neretve![]()

Jel' znaš nešto fakat ili ?

1946
ako je Lugusic trener golmana onda pretpostavljam da nam je Ćiro trener jer su cesto radili zajedno
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Odazovimo se akciji braćo ...
Momak je "naš" pitar ...

Momak je "naš" pitar ...

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
o Bože...... što kaže onaj, ni google im ne može naći podatkeZukanovic je napisao/la:Pomocni trener - Srdjan TekijaskiFrancescoTotti je napisao/la:Sef struke- Miodrag Jesic
Pomocni trener- ?
Kondicioni trener- ?
Kondicioni trener - Bojan Stamatovic

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- muhamedhulk
- Kontakt:
kad se svi nesto pitaju je li otisao ovaj, onaj..da i ja pitam; je li ide i onaj ekonom salem??? 
i bas me zanima sta ce ovaj novi da smisli za nedjelju??

i bas me zanima sta ce ovaj novi da smisli za nedjelju??
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
samo se vi nemojte sekirat, sve će to bit ekstra na krajuBitiSrcemVezan je napisao/la:E čuj Princ s Neretvehifans je napisao/la:A mogao bi nam se pridružit i princ s neretve![]()
niste svjesni šta nam dino i kusta spremajuDaj ba jarane
Od ovih s Neretve još možemo Tufeka samo dovesti za trenera ja mislim
Bajević nije htio ni reprezentaciju da vodi a kamo li nas
Jel' znaš nešto fakat ili ?

treba pomoć momku podhitno, da nekako ovo dođe do hz i uprave pa da se dogovore da u naredne 2-3 domaće ne pale baklje a te pare idu za pomoć
Tako se i Berberovic ponudio nakon Litexa te osvanu novi dan sa Dzemicom u nasem dresu 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
@hz033
Rizikuješ ban, mogao si samo parafrizirati izjavu, ne voli @aco da se postavljaju članci drugih portala
Rizikuješ ban, mogao si samo parafrizirati izjavu, ne voli @aco da se postavljaju članci drugih portala
Definitivno bi Ciro ovo mogao pokrenuti i uvjeren sam da bi on bio pun pogodak. Ako ne on onda Hadzibegic,sto se tice Jesica za mene on nije u uzoj konkurenciji ova dvojica realno vise odgovaraju Sarajevu.
Ljudi nama treba trener na duze staze a ne da novog trazimo na kraju ove sezone. Ciro jest veliki trener, ima autoritet al frajer zasigurno nije trener na duzi vremenski period. Hajde Faruk molim te !!!
-
- Kontakt:
E cuj oni bi Amawa, mrtvog dusmana, Ciru cirkusanta koji ima 187 godina, a Jesic im ne valja
Arapovicu vrati se na kormilo, sve ti je oprosteno !!!

Arapovicu vrati se na kormilo, sve ti je oprosteno !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nezzz ni sam vise koga prizeljkivati,jer koga god smo dosad prizeljkivali,bio to trener,igrac na kraju smo se razocarali u njega,na ovaj il onaj nacin,tako bi mozda najbolje bilo neko ime koje se nije spominjalo nikako
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, mosarajvosa83 i 11 gostiju.