FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 16 nov 2013, 16:23

zeljo4life je napisao/la:pa **** ga,nije mogao losije nego prije...to je nemoguce...momku je samopouzdanje jako nisko,vidio si kod one kontre,skoro sam na golmana izlazi,i onda nekakva lopta u sredinu prema nikome,nije ni pogledao prema golu...
Ma dignut će on i samopouzdanje ako Bog da ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 nov 2013, 16:24

BigSam je napisao/la:Ko je dobio zute kartone ? Jel neko propusta sledecu tekmu zbog zutih ?
Mislim da je dobio samo Hasanovic koji nije bio u opasnosti od 3 zuta. Tako da bi trebali svi biti u konkurenciji za Vitez.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 16 nov 2013, 16:24

Ovo smo uzeli so domacini nisu nikad bili gori,losije smo igrali nego neke prosle tekme al pobjeda nam se pise sto je najbitnije prvo zahvaljujuci nasem ARMINU HODZICU...Mali je majstor svog zanata,uvjek sam to govorio a on to svaku tekmu potvrdjuje..
Pocetak smo lose otvorili,pritisak su nam napravili i sretno zabili kasnije kad smo se stabilizovali i kad je Dino ludio na klupi stvari su dosle na svoje...
Yani-sretan prvijenac
Tomy-sretan rodjendan da jos ljepsih poteza gledamo u nasem dresu
MANIJACI 8-) svaka cast objasnili mnoge stvari!!
Protiv viteza SVU U DOLINU!!!! ZASLUZILI SUUU...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 nov 2013, 16:29

ZZtop10 je napisao/la:
BigSam je napisao/la:Ko je dobio zute kartone ? Jel neko propusta sledecu tekmu zbog zutih ?
Mislim da je dobio samo Hasanovic koji nije bio u opasnosti od 3 zuta. Tako da bi trebali svi biti u konkurenciji za Vitez.
i Hodzic je dobio zuti...
Amare hvala ti...

BigSam
Kontakt:

Post Postao/la BigSam » 16 nov 2013, 16:32

zeljo4life je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
i Hodzic je dobio zuti...
A je li Hodzic bio u opasnosti od 3.-eg ? Uglavnom,nije lose..;) Samo da protiv Borca budemo kompletni ;)

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 16 nov 2013, 16:39

Ovo je bila specificna utakmica iz najmanje tri razloga:
-neugodna tradicija na piroti
-vaznost utakmice, u kontekstu moguceg vrlo uspjesnog zavrsetka ovog dijela sezone
-niz koji imamo,a kad imas dobar niz uvijek si pod blagim pritiskom da bi se mogao prekinuti
U tom smislu,najvaznija je pobjeda i tri boda.Igra je bila prilicno slaba.Puno nelogicnosti,pogresaka,gubitak sredine terena, gdje smo,posebno u ovoj foraciji sa 4 veznjaka, trbali dominirati.Ali ponavljam,ovo je stvarno bila specificna utakmica i po meni je treba sto prije zaboraviti. Sljedeca je naj vaznija,Vitez. Igraju sve bolje,imaju novog trenera,niko ih do sada nije glat dobio. Sutra je dobra prilika da se u jednoj utakmici vide dva preostala protivnika.Nadam se da ce glavne face iz naseg gluba sutra biti na kamb.polju.
A ono sto stvarno treba da se desi na preostale dvije utakmice jeste znacajnije bolja posjeta.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 nov 2013, 16:42

Do kada je Tomic vezan ugovorom za nas klub??
BUDI ŽELJO !!!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 nov 2013, 16:43

Do ljeta 2014.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2013, 16:43

Najbitnije od svega, da smo ostali bare-bare sa ovim vodecim. Sezona je bila takva, kakva je, puno turbulencija, no na kraju su opet zavrsili sva gostovanja uzdignute glave, vecinski sa NASOM DJECOM koja se polako sve bolje i efikasnije adaptiraju na igru u seniorskoj kategoriji. Jos 6 bodova je ostalo u igri. Bice tesko, posebno ako Vitez jos sutra izgubi, pa ce onda morati bunkeraski igrati, kao i Borac. Trebat ce na ogromna podrsta. Alarmirajte raju maksimalno....

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 nov 2013, 16:45

ceze je napisao/la:Do ljeta 2014.
na zalost...
Amare hvala ti...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 nov 2013, 16:46

Ima li sanse da produzi ugovor posto nam je , trenutno, on ubjedljivo najbolji igrac u ovoj sezoni i bilo bi bezveze da ga olako izgubimo??
BUDI ŽELJO !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 nov 2013, 16:49

Sretan rodjendan Tomicu nas zeba :D.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2013, 16:50

champions1921 je napisao/la:
Ima li sanse da produzi ugovor posto nam je , trenutno, on ubjedljivo najbolji igrac u ovoj sezoni i bilo bi bezveze da ga olako izgubimo??
Sta da ti kazem? Svim igracima je cilj vani otici, a Tomic igra zaista fantasticno, tako ako mu se ukaze prilika nije valja lud ostajati ovdje. Mislim, ovo je general stvar, nije sada da ja idem na stranu da covjek ode, vec jednostavno to je realnost. Opet, postoji druga strana, tj, kada dode vrijeme, da se covjeku ponudi odredena svota, koja bi ga privukla da ostane i potpise novi ugovor, ali opet je pitanje, jesmo li mi vise finansijski u stanju davati visoke plate?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 nov 2013, 17:13

Za dva kola ce liga oficijalno postati neregularna :lol:
Pocet ce se **** Osimi, komitet, slagirani, SIPA, namjestaljke :lol:

Gladni, siromasni, neisplaceni Zeljo ce se na kraju posrati na Maleziju. Borac nikad nije ni bio favorit ali uz Siroki oni su nam ipak konkurenti. Nekog treceg ozbiljnog konkurenta ne vidim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 nov 2013, 17:21

DzoleZeljo je napisao/la:
Sta da ti kazem? Svim igracima je cilj vani otici, a Tomic igra zaista fantasticno, tako ako mu se ukaze prilika nije valja lud ostajati ovdje. Mislim, ovo je general stvar, nije sada da ja idem na stranu da covjek ode, vec jednostavno to je realnost. Opet, postoji druga strana, tj, kada dode vrijeme, da se covjeku ponudi odredena svota, koja bi ga privukla da ostane i potpise novi ugovor, ali opet je pitanje, jesmo li mi vise finansijski u stanju davati visoke plate?
Bila bi velika steta da ode na ljeto.. Mislim da je i Amar napravio neke greske kada je u pitanju transfer politika.. Prije svega mislim na Svraku za kojeg smo mogli uzeti finu lovu a ovako izgleda da ce propasti u ovom jadu od lige.. Njegov primjer bi mogao mnogima biti faktor koji ce odlucivati da ne produzavaju ugovore.. Da se razumijemo, uvjek cu biti na strani Amara u ovakvim situacijama jer radi u interesu kluba,a a ko radi taj i grijesi ponekad..
BUDI ŽELJO !!!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 nov 2013, 17:23

DzoleZeljo je napisao/la:
cisto sumnjam da ce Toma ostati,kvalitetan je to igrac da bi sada se nesto dugo zadrzavao ovdje.Jedino ako se Sef ne dogovori sa njim lafo da potpise jos na godinu,da bi ga na ljeto mogli prodati,ili cak sada...sve to,ako nam Tomic izadze u susret...
Amare hvala ti...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 nov 2013, 17:29

Bas tako, ako on bude htio da sta zaradimo, onda cemo i zaraditi ali, koliko je posteno ocekivati to? On bez ugovora moze lakse otici negdje drugo i vjerovatno dobiti vecu platu.
U najgorem slucaju moze otici negdje u Hrvatsku i igrati za vise para.

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 16 nov 2013, 17:32

Kakva je bila brojka Manijaka u Travniku?
Željezničar
Borussia Dortmund

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 16 nov 2013, 17:37

Kako kažu pobjedi se ne gleda u zube i svi imamo razlog biti više nego zadovoljni. Ali moram reči da bez obzira na katastrofalan teren vezni red nam nije odavno bio lošiji. Osim zadnji 15-20 imuta prvog poluvremena ljudi su (iako se vidi da su limitirana ekipa) više kontrolisali sredinu terena, a naši nisu mogli sastaviti tri pasa. Tužno je da se prvak brani cijelo drugo poluvrijeme protiv predzadnjeg na tabeli. Jamak u prvom poluvremenu najlošiji, Svraka u drugom bolje da nije ni igrao, Hasanović sa nizom pogrešaka, a Sadikovići čim su ušli u igru već su se umorili. Jedino Tomić u zadnje vrijeme drži igru na kao tako solidnom nivou (iako je i on dijelom kriv za prvi gol). U njegovoj igri vidi se da je največi znalac i da nije došlo do Zoline povrede (na žalost) pitanje je da li bi i upoznali njegove stvarne kvalitete. Još kada bi se malo brže oslobođao lopte dominirao bi u ovoj našoj ligi. Zaista nisam imao namjeru u ovoj pobjedi posebno kritikovati igrače ali trebamo obavezno podići nivo igre veznog reda u ove dvije preostale utakmice koje će biti sve prije nego lagane. A onda pokušati dovesti pravog špica, ofanzivnog veznog i solidnog centarhalfa, i uz povoljan raspored s početka proljeća aBd razriješiti sve dileme oko nove titule.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 16 nov 2013, 17:47

raaymoon je napisao/la:Kakva je bila brojka Manijaka u Travniku?
Bilo nas oko 500...
Kakav se samo pritisak vrsio na sudije od strane Travnika. Sto nije ovakvog pritiska bilo kad ih je Borac uzeo na Piroti? Gluho bilo kako psuju sudijama i sluzbenim licima.
Jako bitna gostujuca pobjeda...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Sarun i 16 gostiju.