FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2015, 12:47

E cuj i ciro stari klaun u kombinacijama.. Hajde svakako smo cirkus i mi i ova liga, mozda nam i treba klaun..
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 sep 2015, 12:49

joker90 je napisao/la:E cuj i ciro stari klaun u kombinacijama.. Hajde svakako smo cirkus i mi i ova liga, mozda nam i treba klaun..
Istog sam mišljenja.
Samo Saraj'vo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 sep 2015, 12:49

Sta je sa Farukom?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

hagrasasudzukom
Kontakt:

Post Postao/la hagrasasudzukom » 11 sep 2015, 12:50

Cala ;) to vam kazem ja pa mislite sta hocete, niti sam navijac Sarajeva niti imam veze sa vama, ali odgovorno tvrdim da je tako, kada bude zvanicno molit cu samo link vijesti sa mojim postom da okaci na forum i ovu temu, hvala, dovidjenja, prijatno.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 sep 2015, 13:03

hagrasasudzukom je napisao/la:Cala ;) to vam kazem ja pa mislite sta hocete, niti sam navijac Sarajeva niti imam veze sa vama, ali odgovorno tvrdim da je tako, kada bude zvanicno molit cu samo link vijesti sa mojim postom da okaci na forum i ovu temu, hvala, dovidjenja, prijatno.
Ako lažu tebe i ti lažeš nas i to?
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 11 sep 2015, 13:06

Ma pusti ga, to neko djete hoće pažnje, miriše na @mirela

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 sep 2015, 13:08

Mirel je neponovljiv. Ono se jednom desi i nikad više. Al' kako puče kad ga provališe... Hahahaha, evo sam u kancelariji sjedim i umirem od smijeha. :D
Samo Saraj'vo.

west00
Kontakt:

Post Postao/la west00 » 11 sep 2015, 13:18

Faruk :pray:
Svi u napad jedan je Hase

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 11 sep 2015, 13:31

bordograd je napisao/la:Inače, stručni štab Sarajeva, preciznije šef stručnog štaba, toliko je kratkoročna pozicija da se “osvježava” svakih nekoliko mjeseci i otkad je aktuelna uprava na čelu FK Sarajevo, nijedan trener nije uspio odraditi na klupi Sarajeva cijelu sezonu. Kod tolikog broja izmijenjanih i potrošenih trenera, jasno je da nisu svi mogli biti loši i nesposobni. Odnosno, ako su svi loši i nesposobni, onda je onaj ko ih je birao još lošiji i još nesposobniji. Ipak, pojedini treneri su mimo Sarajeva radili ili rade sa dosta uspjeha, pa je jasno da nisu samo oni bili problematični. Više je problematičan nedostatak vizije i dugoročnih ciljeva kluba u sportskom segmentu, a oni bi, valjda, trebali biti uspostavljeni od strane klupske uprave.

Dio odlično napisanog kritičkog osvrta jednog domaćeg portala!
Ne znam ko je ovo pisao ali je izreceno totalna glupost. Uprava je dobila zeljene rezultate upravo smjenama. Buduci da uprava ispunjava zacrtane rezultate, ne vidim sta je greska u samom cinu smjene trenera. Pa nije FKS udomitelj pa da se obavezuje na permanentnu skrb. Naravno uprava ima i svojih gresaka, ali ko radi taj i grijesi. Ja im vise zamjeram sto su Samiru skinuli suspenziju nakon 1 tekme nego sto im zamjeram smjene svih ovih trenera u kompletu.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 sep 2015, 13:44

Desole je napisao/la:
bordograd je napisao/la:Inače, stručni štab Sarajeva, preciznije šef stručnog štaba, toliko je kratkoročna pozicija da se “osvježava” svakih nekoliko mjeseci i otkad je aktuelna uprava na čelu FK Sarajevo, nijedan trener nije uspio odraditi na klupi Sarajeva cijelu sezonu. Kod tolikog broja izmijenjanih i potrošenih trenera, jasno je da nisu svi mogli biti loši i nesposobni. Odnosno, ako su svi loši i nesposobni, onda je onaj ko ih je birao još lošiji i još nesposobniji. Ipak, pojedini treneri su mimo Sarajeva radili ili rade sa dosta uspjeha, pa je jasno da nisu samo oni bili problematični. Više je problematičan nedostatak vizije i dugoročnih ciljeva kluba u sportskom segmentu, a oni bi, valjda, trebali biti uspostavljeni od strane klupske uprave.

Dio odlično napisanog kritičkog osvrta jednog domaćeg portala!
Ne znam ko je ovo pisao ali je izreceno totalna glupost. Uprava je dobila zeljene rezultate upravo smjenama. Buduci da uprava ispunjava zacrtane rezultate, ne vidim sta je greska u samom cinu smjene trenera. Pa nije FKS udomitelj pa da se obavezuje na permanentnu skrb. Naravno uprava ima i svojih gresaka, ali ko radi taj i grijesi. Ja im vise zamjeram sto su Samiru skinuli suspenziju nakon 1 tekme nego sto im zamjeram smjene svih ovih trenera u kompletu.
Kod nas je suspenzija samo puko slovo na papiru koju je nemoguće sprovesti očito radi vanjskog pritiska. Igrače će i dalje libo racku za mnoge stvari kada vide da ne mogu biti suspendovani više od 7 dana.
SRETAN BROJ - 1725

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 sep 2015, 13:54

Kakav ba Hadzibegic... Nesposobni mahalac koji je prestao lajati po ovoj upravi kada su dosle Tanove pare. Za njega je Sušić Ferguson, a obojica su trenerske neznalice.
Ako Meho nije ustrojio ove idiote os igraca tesko ce i merhametli Cala iako ne vjerujem u ovu suplju ali samo onako pisem. Iskreno ne vidim tog trenera koji bi mogao doci kod nas a da je i fudbalski znalac i celicna ruka.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 11 sep 2015, 13:57

Amar Osim :rol:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 sep 2015, 14:01

Faruk Hadzibegic bi bio najbolje rjesenje,ali pod uslovom da mu plata zavisi od uspjeha,dakle izbori Evropu dobit ces toliko i toliko.... neka ima samostalnost u radu,neka dovede igrace koji mu trebaju, neka bira strucni stab po vlastitoj volji itd. sad nam prioritet treba biti Evropa,titulu sa ovim igracima mozemo sanjati jer realno nemamo kvalitet za najvise ciljeve!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 sep 2015, 14:05

Tribina "Sjever -Vedran Puljić" - 5 KM,
Tribina "Istok" - 8 KM,
Tribina "Zapad" - 10 KM,
Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

.......................... OK.
Samo Saraj'vo.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 sep 2015, 14:06

bosnas_ je napisao/la:Faruk Hadzibegic bi bio najbolje rjesenje,ali pod uslovom da mu plata zavisi od uspjeha,dakle izbori Evropu dobit ces toliko i toliko.... neka ima samostalnost u radu,neka dovede igrace koji mu trebaju, neka bira strucni stab po vlastitoj volji itd. sad nam prioritet treba biti Evropa,titulu sa ovim igracima mozemo sanjati jer realno nemamo kvalitet za najvise ciljeve!
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

To lider na tabeli kvalitetniji od nas mozda?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 sep 2015, 14:08

Hordas Doboj je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Faruk Hadzibegic bi bio najbolje rjesenje,ali pod uslovom da mu plata zavisi od uspjeha,dakle izbori Evropu dobit ces toliko i toliko.... neka ima samostalnost u radu,neka dovede igrace koji mu trebaju, neka bira strucni stab po vlastitoj volji itd. sad nam prioritet treba biti Evropa,titulu sa ovim igracima mozemo sanjati jer realno nemamo kvalitet za najvise ciljeve!

Lider i većina ekipa ispred nas nisu možda individualno kvalitetniji, ali u ovom trenutku su svjetlosnim godinama ispred po fizičkoj sprem i IGRI. Transfermarkt neće donijeti titulu nikome.
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 sep 2015, 14:14

PitarBordo je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:

Lider i većina ekipa ispred nas nisu možda individualno kvalitetniji, ali u ovom trenutku su svjetlosnim godinama ispred po fizičkoj sprem i IGRI. Transfermarkt neće donijeti titulu nikome.
malo su uigraniji i to je to ali s obzirom da imamo daleko najbolji individualni kvalitet to nije tesko uigrati samo je potreban strucnjak koji ce sve to ukomponovati i postaviti na svoje mjesto i mi cemo opet krenuti sa pobjedama, a 3-4 pobjede zaredom bi dosta toga uradile jer svi ce kiksati to je sigurno, nece cak trebati ni premije jer vise od pola lige ce se za opstanak boriti :D
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2015, 14:20

I opet mi ocekujemo da konacno igramo lijepu igru, da dominiramo od pocetka sezone, da ona euforija traje cijelo vrijeme, da se puni Kosevo i sl. A onda nas opali realnost da smo mahalski klub, da kašljucamo ko i svake godine, pokusavamo nesto na silu, pa ne ide ni to. Taman dignu raju, ova nasa uspavana baza navijaca pocne dolaziti na utakmice, bez obzira na cijene karata koje su previsoke, a onda pocnu mrtva igra i rezultati i ostane samo ona hiljada-dvije na tribinama, a imamo potencijal za prosjek posjete od bar 8-10k sto je prosla sezona pokazala. Gostovanja kakva druge grupe u BiH bukvalno mogu samo sanjati, punili stadione po gostovanjima, prekucavali u navijanju, ali ne da se nama sastaviti JEDNU SEZONU KONSTANTNO DOBRE IGRE pa da ga j... :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 11 sep 2015, 14:23

Ma Faruk ili Muzurovic samo da je neko strog da nema zajebancije Dzeno bio s njima haver pravi nema toga kad je igra treba da se zna ko sta radi meni je samo zao sto su Husrefa bili otjerali poletitli za Jarnijem **** im on sve :twisted: :twisted:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 sep 2015, 14:27

THEC je napisao/la: malo su uigraniji i to je to ali s obzirom da imamo daleko najbolji individualni kvalitet to nije tesko uigrati samo je potreban strucnjak koji ce sve to ukomponovati i postaviti na svoje mjesto i mi cemo opet krenuti sa pobjedama, a 3-4 pobjede zaredom bi dosta toga uradile jer svi ce kiksati to je sigurno, nece cak trebati ni premije jer vise od pola lige ce se za opstanak boriti :D
To stoji, nego me nervira ova priča kao "to Zrinjski od nas kvalitetnijI".. kakav kurrčev faktor nam to igra kad Zrinjski nit je izugbio nit gola primio od početka sezone, a naša se cijela priča svodi na to "ma kiksat će oni šta se brinete". O našoj igri i uigranosti je suvišno govoriti, smiješno i tužno istovremeno.
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, N3R3D i 50 gostiju.