znači božeEffenberg je napisao/la:Niko da mu pozeli da se digne sad iz ovih govana i da sto prije nadje klub. Povraca mi se od takvih "navijaca".

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
znači božeEffenberg je napisao/la:Niko da mu pozeli da se digne sad iz ovih govana i da sto prije nadje klub. Povraca mi se od takvih "navijaca".
invincible1921 je napisao/la:Sutra ocekujem po portalima, a posebno na ovom naslove tipa:
Ibrakovic: Kontaktirali smo Spahica
invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Sutra ocekujem po portalima, a posebno na ovom naslove tipa:
http://www.****/clanak/173147/najvec ... s-sokirati" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje onaj Evander![]()
![]()
invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Sutra ocekujem po portalima, a posebno na ovom naslove tipa:
http://www.****/clanak/173147/najvec ... s-sokirati" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje onaj Evander![]()
Jest ih Spaha nalozioinvincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Sutra ocekujem po portalima, a posebno na ovom naslove tipa:
gdje onaj Evander![]()
Upravo to sam i predvidio da ce se desitaleksandar_veliki je napisao/la:Već danas ćemo pokušati stupiti u kontakt s Emirom Spahićem. Prva recenica iz citata direktora Sarajeva, a naslov kaze nesto sasvim drugacije. Pa ebem mu misa
aleksandar_veliki je napisao/la:Miske ga lijepo i kulturno naaruzi, bas onako gospodski. Kaze Mesa treba mu pomoci, nema nam druge nego na tekmu Bayera pa se posamarati sa zastitarima.
Pa recimo da je Pape selektor, i on bi sigurno stao iza Spahica kao sto je to Mesa ucinio.SjeverniVjetar je napisao/la:Kad li ce se Safet oglasiti na ovu temu ? Ipak je on vrhunski autoritet i najuspjesniji trener
Safet Susic: " Nece Spahic i Dzeko njima odredjivat kuda se ulazi u VIP lozu !"Goalgetter je napisao/la:Pa recimo da je Pape selektor, i on bi sigurno stao iza Spahica kao sto je to Mesa ucinio.SjeverniVjetar je napisao/la:Kad li ce se Safet oglasiti na ovu temu ? Ipak je on vrhunski autoritet i najuspjesniji trener
Pape bi stao iza Mese dok bi Mesa popljuvao redareGoalgetter je napisao/la:Pa recimo da je Pape selektor, i on bi sigurno stao iza Spahica kao sto je to Mesa ucinio.SjeverniVjetar je napisao/la:Kad li ce se Safet oglasiti na ovu temu ? Ipak je on vrhunski autoritet i najuspjesniji trener
Sto se ti @Zilhade sekiras?Ziko je napisao/la:Obzirom što je i kakvu glupost napravio,mislim da bi i Meša trebao na isti način reagirati,kao i uprava Bayera i jednom i zauvijek pokazati da dres reprezentacije nose istinski sportisti, a ne huligani i smradovi jer bojim se da ovakvi ispadi ne postanu trend(najnoviji slučaj Vršajević).......![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjavaharishp je napisao/la:Sto se ti @Zilhade sekiras?Ziko je napisao/la:Obzirom što je i kakvu glupost napravio,mislim da bi i Meša trebao na isti način reagirati,kao i uprava Bayera i jednom i zauvijek pokazati da dres reprezentacije nose istinski sportisti, a ne huligani i smradovi jer bojim se da ovakvi ispadi ne postanu trend(najnoviji slučaj Vršajević).......![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
Valjda imas putovnicu.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10, kakarut, Lavcina i 38 gostiju.