Koštaše nas tri tehničke greške plasmana na EP večeras. Znači da zanemarimo sve, i sudije i umor i crnu rupu, izgubili smo dva razlike, a u periodu kada su Austrijanci pravili seriju mi smo im tri puta poklonili loptu.
+1 za Austriju, kod nas je već neka panika, griješimo ko amateri dok im ne dadnemo da odu na +5 i onda dođemo sebi, odnosno oni malo popuste u odbrani pa mi izvučemo sedam metara.
Da na smo na +1 odigrali pametno i normalno, sad bi bili na Euru, al' jok kad protivnika krene daj da mu i mi pomognemo maksimalno. I to je tako već 20-ak godina.
A sad, na stranu ovih kobnih par minuta, odigrali smo stvarno dobar meč, da je u prvom poluvremenu bilo suđenje kao u drugom, mi bi na poluvremenu sigurno imali 3,4 gola prednosti i to bi bilo dovoljno za plasman na EP. Al' opet, sve te stvari na stranu, imali smo pred svih nedaća vodstvo nad Austrijancima, dok im nismo počeli poklanjati golove.
PS: Prce je igrao previše, Vegar se usrao. Morao je Bilal potegnuti za Čelicom, momak itekako ima iskustva i mogao nam je valjati večeras, pogotovo sjvež i odmoran u drugom poluvremenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"